آره،با یه مودم دیگه شبکه را سرچ کردم 4جی رایتل دیده شدنقل قول:
Printable View
آره،با یه مودم دیگه شبکه را سرچ کردم 4جی رایتل دیده شدنقل قول:
در بندرعباس هم RRU سوم که فور جی هست به انتن های رایتل اضافه شده و شبکه نسل چهارم در دسترسه.
محتوای مخفی: اسکرین شات
بی زحمت ازش عکس میگیرید میزاریدنقل قول:
باشه چشم. در اولین فرصت هم از دکل و هم از اسپید تست عکس میزارم.نقل قول:
3G رایتل شهرستان آذرشهر :
سرور داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی :
پهنای باند بین الملل رایتل ترکیده.
اینم یه تست دیگه از رایتل با مودم آنلاک شده ایرانسل E5373 با فول خط آنتن تهران در حالت 3G
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
واقعا رایتل سرعت خوبی داره ارایه میده.شما از بسته حرفه ای استفاده میکنینقل قول:
شما از بسته پایه استفاده میکنی سرعتش از این بالاتر نمیرهنقل قول:
بله حرفه ای هست ولی فرقی دیگه نمیکنه هر دو رو سرعتاشو باز کرده سیمکارت رایتل پدرم هم بسته پایه بود تا 3 مگ بیشتر نمیرفت بعد نمایشگاه تا 12 مگ میره.نقل قول:
بسته پایه تا 12 مگابیت رفت یا حرفه اینقل قول:
بسته های روزانه جدید اضافه شد
*142#
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
جفتش با هم .. فرقی نمیکنه .. 2 سیمکارت با 2 صاحب مختلف که یکیش حرفه ای بود و اونیکی پایه.نقل قول:
اینجا که تا 550 کیلوبایت هم رفت سرعت دانلود.سرعت اسپید تست نگرفتم ولی فک کنم تا 4 مگابیت بالاتر بدهنقل قول:
اینم سرعت دانلود پایه پریشب با رایتل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: پوشش شبکه رایتل به 400 شهر رسید
محتوای مخفی: از امکان اتصال دستگاه الکترونیکی خود به 3G رایتل مطلع شوید
محل ما هیچ شرکتی پورتوخالی نداره.کار من هم فروشگاه موبایله و نیاز به سرعت بالا و مقرون به صرفه دارم.به نظرتون یه دانگل بگیرم با یه سیمکارت رایتل سرعت و کیفیتش بهتره یا ایرانسل؟یک ساله ایرانسل واقعا مفته ولی میترسم بگیر نگیر داشته باشه و کار ما رو لنگ کنه
دوست عزیزنقل قول:
همش بستگی به منطقه ای که شما هستید داره.
اگر تهران هستید و سیگنال 4G رایتل دریافت می کنید به خاطر یوزر کم فعلا ثبات و سرعت خوبی داره.
البته 4G ایرانسل اکثر مناطق تهران من تست گرفتم دیگه خیلی اوضاع خراب بود زیر 3مگ نمیشد.
بهتره از دوستان نزدیکتون که ایرانسل و رایتل دارن بگید بیان و تو منطقه مورد نظرتون از هر دو تست بگیرید تا خیالتون راحت بشه.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام چرا این بسته 30 روز 30 گیگ شبانه 10 تومن تو پنل کاربری من در رایتل نیست ؟؟؟؟؟؟
اگر اشتباه نکنم این بسته فقط برای سیم کارت های دیتا است.نقل قول:
معلوم نیست چرا رایتل برای سیم کارت های اعتباری بسته شبانه رو نمیده
کسی خبر نداره قرار بده یانه!!!؟؟!!!
- - - Updated - - -
معلوم نیست چرا رایتل برای سیم کارت های اعتباری بسته شبانه رو نمیده
کسی خبر نداره قرار بده یانه!!!؟؟!!!
برای اینکه اونوقت سیم کارت دیتاشو کسی نمیخره[emoji23]نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
فرق سیم دیتا و اعتباری چیه؟
فقط نام و هدیه هاشون؟
چه بسته ای بگیرم که هم حجم مناسب برای موباید داشته باشه هم سرعت خوب هم قیمت کم(با این که همشون بالا 10 هزار تومنن)
بدترین مشکل رایتل مصرف باتری فوق العاده زیاد نسبت به همراه اول و ایرانسل هستش.
اصلا نمیدونم فرکانس کاری رایتل چه مشکلی داره که مصرف باتری به طرز مسخره ای اینقدر زیاده.
رسما می بلعه.
بدترین مشکل رایتل مصرف باتری فوق العاده زیاد نسبت به همراه اول و ایرانسل هستش.
اصلا نمیدونم فرکانس کاری رایتل چه مشکلی داره که مصرف باتری به طرز مسخره ای اینقدر زیاده.
رسما می بلعه.
پلاگین Power Saver نداره رایتل..ولی ایرانسل و همراه اول دارن...تو رایتل گوشی بدون وقفه اعلام موقعیت میکنه به اپراتور..ولی تو ایرانسل هر 30 ثانیه هست...روی نسل 2 ایرانسل و همراه اول هم هر 60 ثانیه.بخاطر همین شدیدا گوشی داغ میکنه.نقل قول:
اتفاقا برای من برعکسه، وقتی سیم کارت ایرانسلو تو گوشیم میزارم،مصرف بالا میره،اما وقتی رایتل هست باتری دیرتر تموم میشه.نقل قول:
برای من هم اینجوریهنقل قول:
تو استفاده از دیتا ایرانسل بیشتر باتری مصرف میکنه تا رایتل !!
همین اعلام بی وقفه کردن موقعیت به نظر من باعث پایداری شبکه اش است،من که از شبکه اش راضی ام ،با اینکه در داخل منزل ما فقط یک خط آنتن میده اما کیفیت همه چیز بالاس.نقل قول:
سللام دوستان من ایرانسل دارم می خوام رایتل بگیرم بخواتر بسته 30g شبانه ولی نمیدونم سرعت رایتل چه جوری عین ایرانسل هست بالا 1 مگ میره سرعت دانلود قیمتش همون 10 تومن که نوشته در میاد یا نه فرق میکنه . ممنون میشم کمکم کنید
- - - Updated - - -
سللام دوستان من ایرانسل دارم می خوام رایتل بگیرم بخواتر بسته 30g شبانه ولی نمیدونم سرعت رایتل چه جوری عین ایرانسل هست بالا 1 مگ میره سرعت دانلود قیمتش همون 10 تومن که نوشته در میاد یا نه فرق میکنه . ممنون میشم کمکم کنید
سلامنقل قول:
بستگی به منطقتون داره
و طبق بررسی که من کردم در هر منطقه ی کشوری که بودم
رایتل ثبات بسیار بهتری نسبت به بقیه داشته
بنده اینده ی خوبی برای این شرکت اگه با این هدف جلو بره میبینم.
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
بستگی به منطقتون داره
و طبق بررسی که من کردم در هر منطقه ی کشوری که بودم
رایتل ثبات بسیار بهتری نسبت به بقیه داشته
بنده اینده ی خوبی برای این شرکت اگه با این هدف جلو بره میبینم.
دوستان این رایتل چه خوبه من سالهاست ADSL2 دارم که فقط واسه دانلود هست, 24 ساعت و ماهی 300 گیگ دانلودم هست و وای فای هم هست
یک رایتل و دانگل و روتر دانگل دی لینک هم گرفتم که این رایتل را هم بزارم واسه وای فای دومم جهت استفاده از بروزر اینترنت و اپدیت گوشی و دانلود از دیگر سیستم ها نظیر کنسول و گوشی و لپ تاپ و......
هر نیم ساعت از سرور خارجی 1 گیگ دانلود میکنه لامعصب
اینترنت داخلی هم که نیاز نداشتم و ندارم
:n40::n39:
این هم تست من از سرور خارجی:
ایرانی هم هیچ اهمیتی برام نداره اصلا بی نهایت بده :n02:
یکی از دوستان بی زحمت این طرح های شبانه اینترنت برای سیم کارت های دیتا رو بزاره ، توی سایتش که شاره ای نشده
خودم پیدا کردم:n02:نقل قول:
- - - Updated - - -
خودم پیدا کردم:n02:نقل قول:
نقشه پوشش رایتل آپدیت شد:
تاریخ:1394/07/29
محتوای مخفی: لینک نقشه پوشش رایتل
چند درصد مالیات می گیره ؟
نقل قول:
سلام
اگه اشتباه نکرده باشم ۶٪ مالیات بر ارزش افزوده
مالیات adsl و وایمکس که 9 درصده، فکر کردم بیشتر از ایناستنقل قول:
رایتل توی جاده های اصلی کشور پوشش نداره ؟