انسان تنها موجودی است نیمی خاکی نیمی خدا
و شگفتا جمع دو نقیض ...جمع دو مطلق... جمع دو بی نهایت ...
(دکتر شریعتی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
انسان تنها موجودی است نیمی خاکی نیمی خدا
و شگفتا جمع دو نقیض ...جمع دو مطلق... جمع دو بی نهایت ...
(دکتر شریعتی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مردم بااخلاق معمولا داراي وجداني پاكند
اسمايلز
رفتار خیلی بهتر از کلمات نشان می دهد که شما چه هستید.
وین دایر
عشق به اندازه ی تمامی افراد بشر و درک و فهمشان معنا دارد.
موریس مترلینگ
جوانی نیز مانند پاک ترین و بهترین عشق ها سر انجامی ندارد.
گوته
افرادی که ارزش ها یشان درخدمت رسیدن به هدفشان نیست،در ابتدای راه موفقیت جا می زنند و در همان جا متوقف می شوند.
( آنتونی رابینز)
دیگر نباید کتاب هایی را خواند که در زمان تولد ما متولد شده اند و آنها را غسل تعمید داده اند
نیچه
خوش بخت ترین افراد اشخاصی هستند که استعداد ندارند ولی علاقه دارند و بدبخت ترین افراد اشخاصی هستند که استعداد دارند ولی علاقه ندارند. انیشتین
«دوستی خالصترین عشق است. دوستی والاترین صورت عشق است جایی که چیزی نمیخواهی، شرطی قائل نمیشوی، جایی که ایثار کردن عین لذت است. یکی بسیار نصیب میبرد، اما این اصل نیست، این نصیب خودبهخود پیش میآید. انسان نیاموخته است که زیباییهای تنهایی را دریابد. او همیشه آوارهٔ جستن نوعی پیوند است، میخواهد با کسی باشد – با یک دوست، با یک پدر، با یک همسر، با یک فرزند، با یکی و کسی... اما نیاز اساسی آن است که به گونهای فراموش کنی که تنهایی.»
اوشو
رفاقت تنها به زبان و ادعا نیست ، به عمل است.
گوستاو مالر
«دوهزار و پانصد سال پیش، گچکاری از فیلسوف و قانونگذار شهیر یونان، سلن، پرسید بهترین روش حکومتهای جهان کدام است؟ خردمند نکتهسنج و متفکر یونانی جواب داد بهترین حکومتها آن است که اهانت بهکوچکترین افراد جامعه را به منزله اهانت به جمیع مؤسسات اجتماعی تلقی کند.»گوستاو لوبن، عالم علوم اجتماعی و روانشناس فرانسوی
همنشيني با فاسقان انسان را در معرض اتهام قرار مي دهد
امام حسین ع
چنان باش كه بتواني به هركس بگويي مثل من رفتار كن....
«كانت»
“ در دنیایی که از نفرت پر شده ، همیشه باید جرات امیدوار بودن داشته باشیم. در دنیایی که از خشونت پر شده ،همیشه باید جرات آسوده بودن داشته باشیم .در دنیایی که با نا امیدی پر شده ،همیشه باید جرات آرزو کردن داشته باشیم .و در دنیایی که با بی اعتمادی پر شده ،همیشه باید شهامت اعتماد کردن داشته باشیم."
مایکل جکسون
نگرانی هرگز از غصه امروز نمی کاهد بلکه فقط شادی امروز را از بین می برد
بوسکلیا
«اگر شما یک سیب داشته باشید و من هم یک سیب و سیبها را با هم عوض کنیم، همچنان هر دویمان یک سیب داریم؛ اما اگر شما یک ایده داشته باشید و من هم یک ایده و اگر ایدههایمان را عوض کنیم، آنگاه هر کدام از ما دو ایده دارد.»
جورج برنارد شاو , نویسندهٔ و نمایشنامهنویس ایرلندی
تجربه بهترين درس است،هرچند حق التدريس آن گران باشد....
«كارلايل»
«کسی که تخیلی ندارد، بالی برای پرواز ندارد.»
(The man who has no imagination has no wings)محمدعلی کِلِی,مشتزن بازنشسته
هميشه آخر هرچيز خوب ميشود،اگر نشد بدان آخر آن نرسيده.......
«چارلي چاپلين»
برای داشتن ذهنی آرام ،فقط آن را پر از آرامش کنید،به همین سادگی است ! نورمن وینسنت پیل
«خدا مرا خواهد بخشید، این شغل اوست.»
هاینریش هاینه، شاعر برجسته آلمانی
پلاتیپوس تکینگی فیزیک نیوتونی را ناشی از ممکن الوجود بودن مولانا می داند...!!!
شعله ی یک عشق حقیقی هرگز خاموش نمی شود.
شکسپیـــــر
هنر ، غبار زندگی روزانه را از روح می زداید
پیکاســو
«زن بهتر از مرد روحیه اطفال را میفهمد ولی مرد از زن به بچه شبیهتر است، در مرد حقیقی روح طفل نهفتهاست و برای بازی روحش پرواز میکند.»
«آشفتگی من از این نیست که تو به من دروغ گفتهای، از این آشفتهام که دیگر نمیتوانم تو را باور کنم.»
«مردم آزادی را تنها زمانی طلب میکنند که هیچ قدرتی ندارند.»
«آنچه هستی باش.»
فردریش نیچه، فیلسوف مشهور آلمانی
افلاطون میگه:هر وقت نتونستی کسی رو فراموش کنی یعنی هنوز در خاطر اوهستی!!!!!!!
والله به الله حرفش درسته نه تو کارش نیار که کلامون میره تو هم
«اولین اغفال سیگار این است که هنگام کشیدن آن در عین بیکاری تصور میکنیم کاری انجام میدهیم.»
رالف والدو امرسن
اين زمين که اينک بر آن گام مینهی و بر آن زندگی میکنی را خدای بزرگ هم زمان با آفرينش هستی آفريد . قبل از تو بسياری بر اين خاک زیستهاند و آن گاه رفتهاند . پس اين را بدان که تو نه اولينی و نه آخرين و نه ماندگار بر اين زمین ...
کوروش بزرگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارزش زندگي بيش از آن است كه به سرعت از آن گذر كنيم....!
«گاندي»
دکتر شریعتی ::
هی با خودم فکر میکنم که چگونه است که ما در این سر دنیا عرق میریزیم و وضعمان این است و آنها در آن سر دنیا عرق میخورند و وضعشان آن است.،نمیدانم مشکل در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن.
ثروت و افتخاري كه از راه نامشروع به دست آمده، مانند ابري زودگذر است....!
« كنفوسيوس»
«افراد شجاع و باشخصیت همیشه از نظر دیگران گمراهکننده و فاسد هستند.»
«بر گامهای برداشته شده و بر مرگهای بهوقوع پیوسته نباید اسف خورد.»
هرمان هسه، نویسندهٔ آلمانی-سوییسی و برندهٔ جایزهٔ نوبل ادبیات
همه سعی خودم را کردم تا بفهمند، اما فقط خندیند...
چارلی چاپلین
خشم، گرفتن انتقام اشتباه ديگران از خودمان است.
الكساندر پوپ
دروغ مثل برف است که هر چه آن را بغلطانید بزرگتر می شود.
مارتین لوتر
اگر اعتقاد تو راسخ باشد ، تلاش همه مردم دنیا برای تزلزل آن بی نتیجه است.
ویکتور هوگو
«اگر آدمها بهجای خیره شدن به چشم یکدیگر یه نافهای همدیگر نگاه میکردند، همیشه راه بهتری برای حل اختلافهای خود مییافتند. زیرا بر خلاف چشمها، اثری از عشق یا نفرت در ناف آدمها یافت نمیشود. ناف آدم دکمهای است که آسوده روی شکم جای گرفته و فیلسوفانه لبخند می زند.»ریونوسکه آکتاگاوا نویسنده.
اما زندگی، نظری آنی و زودگذر از عجايبِ اين جهانِ شگفت انگيز است و متاثرکننده
است که میبينيم بسياری با خواب هايی از توهماتِ روحانی از دستش میدهند.
کارل ساگان
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
من بسختی م یتوانم بفهمم چگونه انسان می تواند آرزو کند که مسيحيت حقيقت داشته
باشد. چون متن انجيل صاف و ساده سعی م یکند بگويد که مردمی که به مسيح عقيده
ندارند (که اين شامل پدرم، برادرانم و تقريباً همه ی دوستان خوبم ميشود)، تا ابد
مجازات خواهند شد. اين يک دکترين لعنت زده است.
چارلز داروين
«موجبات و علل انقلاب عبارتند از: بدعت در مذهب، مالیاتها، نقض قوانین و عادات، حذف امتیازات، بیدادگری عمومی، ترقی مردم نالایق، خارجیان، قحطی، سربازان متمرد، دستههای سیاسی که از وضع مآیوس شدهاند و بالاخره هرچه ملتی را ناراضی سازد و آن را برای امر مشترکی متحد کند.»
فرانسیس بیکن، فیلسوف، دولتمرد و طبیعیدان انگلیسی
هر لحظه حرفي در ما زاده ميشود هر لحظه دردي سر بر ميدارد و هر لحظه نيازي از اعماق
مجهول روح پنهان و رنجور ما جوش ميکند اين ها بر سينه ميريزند و راه فراري نمييابند
مگر اين قفس کوچک استخواني گنجايشاش چه اندازه است؟
دكتر علي شريعتي
برای موفق شدن کافی ست که این فکر را به سر راه دهیم که ما برای موفقیت خلفق شده ایم و آن ذات بیکرانی که در هستی
ماست،شکست ناپذیر است
دکتر علی شریعتی :
دموکراسی می گوید : رفیق، حرفت را خودت بزن، نانت را من می خورم
مارکسیسم می گوید : رفیق، نانت را خودت بخور، حرفت را من می زنم
فاشیسم می گوید : رفیق، نانت را من می خورم، حرفت را هم من می زنم و تو فقط برای من کف بزن
اسلام حقیقی می گوید : نانت را خودت بخور، حرفت را هم خودت بزن و من فقط برای اینم که تو به این حق برسد
اسلام دروغین می گوید : تو نانت را بیاور به ما بده و ما قسمتی از آن را جلوی تو می اندازیم، و حرف بزن، امّا آن حرفی را که ما می گوییم.
«در بازی زندگی، انسان ابتدا گولخور است و در پایان، گولزن؛ به عبارت دیگر او بره به دنیا میآید و روباه از دنیا میرود.»
«هرشخصی دو بار میمیرد، یک بار آنگاه که عشق از دلش میرود و بار دیگر زمانی که زندگی را بدرود میگوید، اما وداع با زندگی در برابر مرگ عشق، ناچیز است.»
فرانسوا ولتر
برای اینکه به راه خود ادامه دهد، نیازی نیست ثابت کند راه دیگران اشتباه هست.
نتایج اعمال ما برای ابلهان یک مترسک است و برای خردمندان یک راهنما.
پائولو کوئیلو؛ مبارز راه روشنایی.------------------------------------
شروع کنید تا ذهنتان گرم شود، ادامه دهید تا کار به انجام برسد. گوته.
زندگی چیزی بیش از سرعت دادن به آن است. گاندی.