شرمنده زیاد سوال میپرسمنقل قول:
نامحدود که بگیری هر چقد دانلود کنی سرعتت رو کم نمیکنن یا مثلا قطع کنن
آخه من شنیدم نامحدود هم اگه زیاد دانلود کنی یه جور دیگه(با کم کردن سرعت) محدودت میکنن
Printable View
شرمنده زیاد سوال میپرسمنقل قول:
نامحدود که بگیری هر چقد دانلود کنی سرعتت رو کم نمیکنن یا مثلا قطع کنن
آخه من شنیدم نامحدود هم اگه زیاد دانلود کنی یه جور دیگه(با کم کردن سرعت) محدودت میکنن
ديروز up روي170كيلوبيت بستن امروزم بعد از 4ساعت قطعي دان استريم 300كيلو بيت بستن.قبلا 1مگ و 512بود.سرعت دانلودم افتضاحه
دوستان من سرعتم از سرور داخلی داغونه ولی خارجی مثل فشنگه پبنگم هم با 4.2.2.4 حدودا 112 هست ولی پینگ سرور داخل تایم اوت میده چکارش باید کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میبینید سرعت و پینگ از سرور خارج بهتر از داخل هست .یه نظر شما مشکل از کجاست ؟
عاقا الان دوباره دان اسريممو كاهش دادن.ئان استرمم شده240كيلو بيت.خدا لعنتت كنه مخابرات
محدود نمیکنه شرکت مخابرات - هرچقدر تونستی دانلود کن - اصلا مشکلی نیستنقل قول:
فکر کنم باز این کوسه های اسراییلی حمله کردنسرعت دو روز در حد لاکپشت خاک بر سر مخابرات انگار مرض دارن هی انگل میدن این اینترزرت رو
نقل قول:نهنقل قول:
مخابرات قانون مصرف منصفانه ظاهرا نداره
تا حالا عمجین موردی واسه کسی پیش نیومده
خوب این که خیلی خوبه همه آرزو دارن خارجی بهتر باشه. بنظرم دستش نزن که خوبه اخه سایت های داخلی که چیزی نداره جز آفتابه فروشی و ....نقل قول:
حق با شماست ولی با ملی شدن اینترنت بیشتر سایت هایی که تحقیق یا مقاله دارن و سایت های ادارات و بانک ها به سرور داخل منتقل شدن که بیشتر کار من هم با همیناست و از سرورهای خارجی جز ایمیل یاهو و فیس یوک و یا یه سرچ توی گوگل استفاده دیگری ندارم .از نظر من هر دو مهم هستند و باید سرعتشون بالا یاشه هم داخلی هم خارجی.نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
یک بحثی هست به نام تک کانکشن
شما سرعت دانلودتونم باسرورهای داخلی کمه؟
شاید سرعت اسپیدتست سرور داخلی کم نشون بده
یعنی به درد جرز لا دیوارم نمیخورین:n24:
این فیلما چی شد؟:n02:
امشب ساعت 9 بشین شبکه سه رو نگاه کن ... سریال هوش سیاه ... آخره طنزه :n02:نقل قول:
خواهشا یکی این سوالا رو جواب بده:
مودمی که خودشون میدن مدل دقیقش چیه؟ یا حداقل بگید وایرلسش چیه و چند پورته
سایتشون همینه برا ثبت نام ؟؟؟؟؟؟
برای 256 چه مدارکی میخوان؟ به نامه و اینا گیر میدن؟
ممنون
:n16:
مودم هایی که میدن متفاوته... ممکنه چند مدل داشته باشن ... به نظر من از بازار تهیه کن مناسبتر هنقل قول:
سایت ثبت نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گواهی اشتغال به کار فرستادم قبول کردن... جواز کسب ... اشتغال به کار ... اشتغال به تحصیلی ... هر چی میتونی گیر بیار ...زیاد سخت نگیر
سرعت کلا از سرور داخل اینطوریه هم با منیجر هم بدون اون هم با اسپید تست ولی از ایمیل یاهو بدون دانلود منیجر با 215 کیلوبایت فایل های ضمیمه رو دانلود کردم ولی از سرور داخل با دانلود منیجر حداکثر 55 هست (2m)نقل قول:
البته این رو هم نگقتمنقل قول:
بستگی به سرور سایت دانلود هم داره
سلام و خسته نباشید از بچه های اهواز کسی هست lol بازی کنه ؟امار بدید ممنون میشم همینک به یاری شما نیاز مندیم یا گیم نتی سراغ داسته باشه که بازی لول داشته باشه:n28:
الان سرعت در حد لالیگاست!1ساعت دیگه میبینی در حد لاکپشت میشه:n24: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس شما چیه؟نقل قول:
256 نامحدود!نقل قول:
سرعت اومد پایین:sq_10:
خدا برکت بده مشتی:n04:نقل قول:
ایمان رسما رفتی کنار :n07:
کی؟من؟من همچنان سرعت دانلودم همونه.اما تو فکرم که سرویس 2 مگ بگیرم.نقل قول:
سلام رفقا دو سوال دارم
1- اعتبار اينترنت محدود چطوري حساب ميشه؟ مثلا 6 گيگ 512 رو زده 34000 چطور كم ميشه؟
2-براي اينترنت شبانه نيازه مودم خاموش و روشن بشه يا خودش باهوشه؟:دي
سلامنقل قول:
ترافیک مصرفی میشه Send + Receive هر چقدر رد و بدل کردی کردی، کم میشه. فرقش اینه که محدود سرعتش بیشتره... حالا نامحدود به این خوبی، محدود چرا؟ دردسر داره.
دو رو نمیدونم ولی هر شرکتی که بودم، یا خود اینترنت قطع و وصل میشد یا اصلا اتفاقی نمی افتاد و مستقیم شبانه میشد.
نقل قول:
ممنون.
الان همينجور داره از اعتبارش كم ميشه مي خوام بدونم چطوري كم مي كنه از 291600 شد 290000 ميترسم يه وقت كسي استفاده كنه ازش.
نقل قول:
سلام خدمت اهوازیاای عزیز:n12:
من 256 صبانت محدود دارم با این تفصیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه تابستون میخوام نا محدود ار مخابرات بگیرم
دوستانی که دارن میشه یه توضیحی در مورد سرعت پینگ و تعرفه ها بدن؟
در طول روز قطعی داره؟
بدون مجوز تا چه سرعتی میدن؟
پیشاپیش ممنون
D:
درود فراوان.نقل قول:
*.256 مخابرات(حتی در حالت محدود) به این کیفیت نیست.اما راضی کننده س.تست شما از سرور داخلیه.فاصلت هم از سرور تهران 250 کیلومتره.من 256 نامحدود مخابرات دارم.پینگم با سرور داخلی با همین فاصله(فاصله ی من از سرور اصفهان) پینگ رو همین حدودا میده و سرعت دانلود رو حدود 120 و آپ رو همین حدودای خودت.
*.در حالت عادی قطعی نداره.مگر اینکه مشکل سراسری واسه نت پیش بیاد.
*.مجوز آنچنانی نمیخواد.یه گواهی اشتغالم واسشون کافیه و اونوقت تا 2048 رو میدن.
ایمان جان تعرفه ها چه جوریه؟
سرعت در طول روز متغیره؟:n18::n16:
من هم مخابرات رو تایید می کنمنقل قول:
سرویس های نامحدودش خوبه
از نظر من که خوبه
مثلا من الان ماهی حدودا 25 تومن میدم واسه 5گیگ
من از محدوداش خبر ندارم!نقل قول:
ولی نامحدود 128 حدود 70-80 دانلود میده
در کل بیشتر تحقیق کنی بهتره
نقل قول:
عزیزم اینم قیمتش:
256 نامحدود: 157,500 ریال
=-=-=-=-=
بستگی به منطقه ت داره.واسه من در طول روز سرعت تغییری نمیکنه.واسه خیلی از دوستانم همینطور.
=-=-=-=-=
پ.ن: اینم تمام تعرفه های مخابرات:
:n12:سرعت دانلود و پینگ سرویس 1mbواسه سرور داخلی چقدره؟
پینگ در طول روز تغییرر زیادی داره؟
اخه من روزانه انلاین بازی میکنم
و پینگم نباید از110 با لا تر بره
ممنون میشم سریع جواب بدید
هزینه رانژه چطور؟:n12:
سلام بچه ها
میخوام بدونم سرعت 512 وایمکس ایرانسل تو آبادان و اهواز چجوره ؟
مثلا سرعت دانلودش بالای 100 هست ؟
قطع و وصلی زیاد داره ؟
من برام سرعت خیلی مهمه چون میخوام فیلم دانلود کنم.
مبین نت چجوره ؟
کلا راست میگن سرعت وایمکس نسبت به ADSL پایین تره ؟
خواهشا جواب بدین .