سلام
تبلت تا یک میلبون برای اینترنت و کتاب خودن با داشتن قابلیتهای سیم کارت خوری و وبکم با کیفیت چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Printable View
سلام
تبلت تا یک میلبون برای اینترنت و کتاب خودن با داشتن قابلیتهای سیم کارت خوری و وبکم با کیفیت چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
نقل قول:
سلام ایسوس فون پد 7 مدل تک سیم
همه ی این کارهایی رو که گفتید به راحتی انجام میده
مطمئن باشید که تبلت خوبیه
موفق باشید
ممنوننقل قول:
ولی مثل اینکه دوربینش تعریفی نداره. سایت دیجی کالا هم نوشته دوربین خوبی نداره
الجی جی پد سیم کارت خور نداره؟
Huawei MediaPad X1 7.0 چطوره؟
دوستان خرید Asus Fonepad 2013 به صرفه هست ؟ با توجه به اینکه قراره Memo Pad جدید بیاد و این تبلت سپتامبر 2013 عرضه شده !
اندروید L رو ساپورت میکنه ؟ حرفی ازش زده شده ؟
کیفیت صفحه نمایشش یه خورده پایین نیست ؟
کیفیت دوربین چطوره ؟ حدس میزنم چون فلش نداره کیفیت عکساش توی جای کم نور خوب نیست !
توی محیط بیرون که نور هست چطور ؟ خوبه ؟
بازی ها روون اجرا میشن ؟
خلاصه ممنون میشم یه خلاصه ای از مزایا و معایبش بگید
ممنون
دوستان راهنمایی کنید برای خرید تبلت برای بچه بیشتر بازی آموزشی و بازیه معمولی روش بریزم خشنی نمیخوام چه تبلتی بگیرم قیمتش هم اروزن باشه ولی کیفیتش هم قابل قبول باشه باتریش بد نباشه یکه دو ساعته تموم نشه . راستی به نظر شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوره دیجیکالا اورده ؟؟ کیفیت ساختش ؟ زود خراب نشه
سلام تبلت ایسوس فون پد 7 مدل دو سیمکارت همه ی بازی هایی که واس یه بچه خوبه رو انجام میده خیالتون راحتنقل قول:
از لحاظ قیمت هم عالیه
چرا هیچکی جواب ما رو نمیده؟اقا نیموس با ما قهری؟
ممنون اون قیمتش 450 تومنه ولی این 250 تومن نمخوام زیاد هم هزینه کنم
سلام
تو رنج 500 تومن یه تبلت سیم کارت خور که برای خوندن کتاب مناسب باشه سراغ دارید؟
ممنون
250تومن اگه خوبه کیفیتش واسه بچه میخوام چند تا بازی آموزشی و کارتون و.... همین ولی اگه به درد نخوره مجبورم بودجمو ببرم بالا .
از این چینی ها که دیگه بدتر نیست اصلا کلا i-Life Kids Tab 5 واسه این مدل ارزش داره پول یدم ؟؟؟ دیجکالا داره میفروشه
سلام درسته ولی الان همه تبلت ها همینن در ضمن تو نور ضعیف اینطوره ولی تو نور رشن خیلی عالیهنقل قول:
در مورد gpad هم نه نداره
در مورد هوای هم تبلته خوبیه میشه روش حساب کرد
سلام شرمنده سوالتون رو ندیدمنقل قول:
اگه میشه دوباره مطرح کنید
سلام ایسوس فون پد 7 مدل تک سیمنقل قول:
ببخشید شما منظورتو2014 هست دیگه نه؟!نقل قول:
اندروید l رو فکر نمیکنم ساپورت کنه
اگه منظورتون fe375 هست که واقعا توپه
دوربینشم خوبه الان کمتر تبلتی پیدا میشه که فلاش داشته باشه
کیفیت صفحه شم خوبه
والا هنوز در نیومد که مزایا یا معایبشو بگیم ولی اگه در بیاد حتما بهتون میگم
در مورد اجرای بازی هم شک نکنید که براحتی اجرا میکنه
دیگه تبلت 250 تومنی باید بری چینی بخری که اصلا بدرد نمیخوره حالا تو که میخوای هزینه کنی یه کمم بزار روش اینو بگیرنقل قول:
اگه تبلت با اون بودجه ای که ارز کردید میخوای باید بری چینی بخری
سلام ایسوس فون پد7 مدل دوسیمنقل قول:
عالیه هر کاری بخوای انجام میده
سلام این مدلی که ارز کردید هم زیاد خوب نیستنقل قول:
اگه امکانش وجود داره بودجه تونو ببرید بالا
مر30 ولی امکاناتش اینهنقل قول:i-Life Kids Tab 5Cortex-A9, Dual-Coreحافظه داخلی:حافظه داخلی 8 گیگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه
صفحه نمایش:صفحه نمایش لمسی از نوع TFT LCD - اندازه 7 اینچ - 600 × 1024 تراکم پیکسلی 169
امکانات ارتباطی:- قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - USB
دوربین:2 مگاپیکسل - وب کم 0.3 مگاپیکسل
امکانات:- شتاب سنج ، ژیروسکوپ
سایر مشخصات:اندروید 4.2 - کارکرد باتری حداکثر 5 ساعت در پخش مداوم ویدیو
امکاناتش خوبه ولی سرعت فرکانسش چنده؟نقل قول:
من منظورم این مدلِ که سپتامبر 2013 عرضه شده :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل 2014 همین پدفون که از مدل قبلی خیلی داغون تره !
کیفیت صفحه نمایش پایین تر و دوربین کمتر واقعا توی ذوق میزنه :n27:
قیمتش 250 تومنه با یک سال گارانتی ! ؟؟ مشکل اینه که کسی نیست که اینو خریده باشه بگه چجوریه !!!!!!!!!!!!!!!
پردازندهمدل پردازنده Cortex-A9, Dual-Core سرعت پردازنده 1.2 گیگاهرتز پردازنده گرافیکی Mali-400MP2 حافظه رم 512 مگابایت نوع حافظه رم DDR3 حافظه داخلی ظرفیت دیسک درایو 8 گیگابایت قابلیت نصب کارت حافظه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ cpu به نظر میرسه که خوبه ولی از لحاظ رم خیلی پایینه و باعث کندی میشهنقل قول:
ولی من بهتون پیشنهاد میدم همونودبگیری چون اینجور تبلتا عمر زیادی نمیکنن و من مطمئنم که نهایتا یکی دوسال دیگه باید عوضش بنظرم همونی رو گه بت معرفی کردم بگیر بهتره
حداقل مطمىنی که به این زودیا با استفاده خوب جوابتو میده و نیاز به عوض کردن نیست
من خودم اینجور تبلتا رو دیدم جنس بدنه افتضاح و رابط کاربری بد
پس همون فون پد 2014 ایسیوس بگیرم . حتما خیال راحته بهترین گزینه تو این مرز 450 همینه دیگه درسته ؟؟ همینم به زور باید جور کنم . ولی خانواده میگن واسه بچه 250 تومن هم زیادی :n02: خرابش میکنهنقل قول:
سلامنقل قول:
تبلت فون پد7 مدل تک سیم خیلی بهتره
دیگه نمیخوام یکی یکی بگم
همه ی کارهایی رو که گفتید براحتی انجام میده
تبلت مطمئنی هست در خریدش شک نکنید
بلهنقل قول:
حتما همین2014 رو بگیرید بهتره
اگه قراره خرابش کنه اون 250 تومنم خراب میکنه
پس باید یه مدل محکم تر بگیری که خراب نشه
من یک ایلاف دارم مدل 704dcp حدود 380 خریدم چند هفته پیش. مشکلی نداره ولی یکی من رمش یک گیگه. بهتره رم کمتر از یک نخری.نقل قول:
سلام
بنده تا حالا تبلت نداشتم و میخوام چون لپ تابم به کارم دیگه نمیاد لپ تاپ رو بدم به مادرم و یک تبلت خودم بخرم
بودجه بنده برای این کار تا 1 تومن است و حالا 100 تومن بالا پایین هم اشکال نداره
مشخصاتی که مد نظرم است :
اندازه صفحه هرچه بیشتر بهتر چون بنده برای کار ترجمه و ویرایش ترجمه هایم نیاز به این تبلت دارم که همه جا همرام باشه پس از این نظر و کیفیت تصویر فوق العاده برام مهم است
همین دیگه این برام اولویت است ولی خوب بدیهی است بهینه بودن تبلت و از نظر سخت افزار هم عالی بودن برام مهم است دوستان چون عجله دارم ممنون میشم تخصصی نظر بدند و پیشنهادهای خود رو بگن چون من تا حالا تبلت نداشتم و اینکه سیم کارت خور هم باشه بهتر است و اینکه آندرویدش هم خوب به روز بشه دو روز بعد دیگه از دور خارج نشه !
امکان اتصال کیبورد هم بهش باشه :)
بهترین گزینه واسه شما با این بودجه خرید Google Nexus 7 2013 هست، مدل 32 گیگابایتی که سیم کارت هم میخورهنقل قول:
کیفیت صفحه نمایشش خیلی خوبه
فقط شاید اندازه ی 7 اینچیش یه خورده کوچیک باشه
از نظر ساپورت نرم افزاری هم محصولات نکسوس حالا حالا ها ساپورت میشن
تنها ایرادش اینه که حدود یک سال از عرضه این تبلت میگذره و احتمالا یه چند وقت دیگه مدل جدیدش بیاد
فقط نوت 8.نقل قول:
اقا یکم دقت کننقل قول:
ایشون واسه بچه شون میخوان
اونم نه با این بودجه
ممنون.نقل قول:
این توصیه آخر زیاد مهم نیست. تبلت توی این بودجه با صفحه نمایش بزرگتر پیدا نمیشه پس ؟ الان نوی این تبلت چقدر است ؟
دست دوم 1 تومن یکی هست میده و میگه اسفند 92 خریده و فرصت تست هم میده. ارزش داره بگیرم ازش ؟
قیمتش ؟ خصوصیاتش ؟نقل قول:
برادر من کی گفتم بچه :n17::n13: من گفتم برای خودم میخوام حالا خانومم هم استفاده میکنه در حد اینترنت یا بازی ولی بچه دیگه کجا بودنقل قول:
من برای کارهای شخصیم مخصوصا ویرایش ترجمه هام و ... میخوام و نمیخوام دو روز بعد بندازمش به خاطر به روز نبودن دور
دوستان یک مدل لنوو وجود داره 7 اینچ که حدود قیمتش 550 تومنه .سیم کارت و مموری هم میخوره.
کلا نظر دوستان نسبت به برند لنوو چیه؟ الان ارزونه کیس مناسبش هم هست + قاب دورش استیل هست و میشه تا حدودی مطمئن شد که لبه هاش نمی پره !
بیخشید من با شما نبودم که !نقل قول:
ایشون به یه نفر دیگه که واسه بچه میخواس این تبو پیشنهاد کردن
سلام لنوو برند خوبیهنقل قول:
ولی همچین تبلت های در سطح بالایی نمیزنه
اگه هم برند ایسوس بخرید بهتره
حداقل مطمئن ترید
هر دو مدل عالین ولی برند ایسوس یکی دو پله بالا تره از لنوو
این تبلتی هم که ارز کردید خوبه ولی ایسوس فون پد7 2014 fe170 بهتره قیمتش با هم فرق ندارن ولی ایسوس بهتره
چون کیت کت رو پشتیبانی میکنه و یه سری امکانات دیگه داره که برا خریدش به صرفه هست
در کل انتخاب باشماست ما فقط یه راهنمایی کوچیک کردیم
موفق باشید
سلام برای کار مدنظر شما بنظرم صفحه بزرگتر بهتره در این راستا تبلت 10 اینچی براتون خوبهنقل قول:
خب بنظر میرسه با بودجه بیان شده
هواوی مدیا پد 10 لینک
گزینه مناسبی باشه سیم کارت میخوره 3جی و 4جی ساپورت میکنه صفحه 10 اینچی و پردازنده 4هسته ای
اتفاقا امروز با این برنامه ریزی فشرده زندگی ام یک وقت نیم ساعته گذاشتم توی مجتمع خرید یک چرخی زدم این 10 اینچی ها هم میتونه گزینه خوبی باشهنقل قول:
فعلا دارم در مورد برندها و مدل ها تحقیق میکنم نظر دوستان رو میخوام، نظر شما هم مد نظر میگیریم ممنون.
فقط یک چیزی، دوستان این گلکسی 3 ها 10 اینچی هاشون چطوره ؟
تبلت هایی که سیم کارت میخورند گرونتر هستند آره ؟
اگه آره غیر سیم کارت خور گزینه های خوب چی است ؟
کلا بنظرم سامسونگ و ایسوس بهترین تبلت ها رو دارند (از بسیاری جهات)نقل قول:
اما خب سامسونگ برند گرونی محسوب میشه مثلا الان بهترین 10 اینچی نوت 10 مدل 2014 سامسونگ هست که در واقع همه چی تمومه! اما مدل 32 گیگش نزدیکه 1800 هست!
اما ایسوس هم تبلت های جالب و با ارزشی داره
اگر سیم کارت براتون مهم نباشه یک گزینه برای انتخاب میتونه ایسوس ممو پد 10 باشه
:n06:
دوستان تا حدود 400 تومن چی پیشنهاد میدید
فقط و فقط برای کتاب خوندن می خوام به خاطر همین کیفیت صفحه برام مهمه و رم و اینا مهم نیست..
البته شخصا از گوگل متنفرم و تاحالا از هیچ کدوم از محصولاتش استفاده نکردم ولی به خاطر کمبود بودجه برای تبلت ویندوزی مجبورم دیگه :n02:
lenovo a3300 چطوره؟
Samsung Galaxy Note 8 که 10 اینچی شم هست، Samsung Galaxy Note 10.1 هم سیم خور داره هم ساده که 100 تومن اختلاف قیمت داره،مدل 10 اینچی قیمتش 850 تومنه البته ورژن 2014 قیمتش خیلی بیشتره. مدل 8 اینچی بدون گارانتی و بدون سیم قیمتش 1050 هست.نقل قول:
چون گفتی برای ترجمه و متن میخوام این دو مدل رو برات معرفی کردم . سری نوت با توجه به داشتن قلم و نرمافزارهای مخصوص سامسونگ امکانات ویژه ایی برای نوشتن دارن.
من خیلی وقته که تبلتها را زیر نظر دارم اگه برات نوشتن و ترجمه و کار با متن غیر از سری نوت بگیری پشیمون میشی.
من این مدل را پیش نهاد میدم.نقل قول:
چون برای خوندن میخوای من صفحه 8 اینچی توصیه میکنم . من خودم هم تبلت 8 دارم هم 7 ولی خوندن متن با 8 خیلی فرق داره . من ایسر a1 810 توصیه میکنم.نقل قول:
اینم یک مدل دیگه
تبلت های 8 اینچی سامسونگ واقعاً خوبن
من دنبال تبلت 8 اینچی هستم. از اون حالت عریض بودن 7 اینچی ها خیلی بهتره !