من خودم نتیجه مو گرفتم ولی واسه پسر عمم رو از هر سه روشی که گفته شده رفتم ولی میگه وجود ندارد !
Printable View
من خودم نتیجه مو گرفتم ولی واسه پسر عمم رو از هر سه روشی که گفته شده رفتم ولی میگه وجود ندارد !
مهندسی عمران و صنایع ایرانشهر روزانهنقل قول:
سازمان سنجش اخر هفته میذاره رو سایت /گفتن جمعهنقل قول:
با 40000 منطقه 2 ریاضی چی میشه قبولید؟
ارجحیت با کامپیوتر و آی تی
20400 منطقه دو چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا:37:
من که فکر میکردم خوب زدم :19:
به نظرتون جایی قبول میشم؟
سال 90علوم کامپیوتر با رتبه31000کاشان قبول شدن/با رتبه شما مهندسی کشاورزی همدان روزانهنقل قول:
رشته چی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آره بابا ! اصلن اگه یادت باشه تقصیر منو تو بود که قفل شد! بخاطر اون جوکا ! تازه من یه مدت دسترسیم محدود شده بود!نقل قول:
مام که شدیم 1720 . بد نیس خدارو شکر، ولی حالمون اساسی گرفته شده ناجور .. کارنامه ی رفیقمو اشتباهی صحیح کردن. در بد ترین حالت 3000 میشده، الان توو کارنامش 21000 زدن! درصد ها هم همه چرت و پرت. امروز رأس ساعت 11:30 جلوی سازمان سنجش بودیم رفتیم اعتراض زدیم. خلاصه کوفتمون شد
کاشان روزانست؟نقل قول:
با سلام .نقل قول:
بی زحمت یکی هم جواب ما رو بده :31: بعد این که الان رتبه اصلی کدامه ؟ من فنی( از هنرستان لیسانس گرفتم ) بودم اصلا نمیدونم این ها چی هست که نوشته :31:
یعنی میشه پیام نور رشته :
مترجمی زبان یا مهندسی کامپیوتر یا ریاضی کاربردی بیارم ؟
بله..........نقل قول:
منطقه چند؟نقل قول:
تو خوزستان چیزی نمیارم؟
یعنی چی ؟ شرمنده من اصلا نمی دونم از کجا باید نگاه کنم ؟نقل قول:
من هر اطلاعاتی که داشتم نوشتم. دیگه شهرارو که نمی تونم انتخاب کنم.هر چی توی این دفترچه نوشته منم براتون نوشتم.نقل قول:
بالای صفحه نتایج شما نوشتهگوشه سمت چپ بالا بخون ببین منطقه 1 یا 2 یا3 هستی؟نقل قول:
ببخشید راهی هست که ما هم اعتراض کنیم؟ من اصلا ریاضی و زبانمو قبول ندارمنقل قول:
دلیلشو نگو:دینقل قول:
ای بابا بیشتر از این ازت انتظار داشتم، حالا باز خوبه:)
ایشالا که خوب میشه
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 42487
رتبه کل در سهميه 17749
به نظرتون چه رشته ای میتونم برم؟
منطقه 2
رشتتون چیه؟نقل قول:
20400 منطقه 2 از این رشته ها میتونم قبول شم ؟
رشته های مهندسی مکانیک صنایع عمران معماری (ترجیحا یکی از این سه شهر اردببل اذربایجان شرقی و غربی)
نقل قول:پارسال که خیلی خیلی باحال بود. مدیرهای انجمن مونده بودن چطور جلو قوم کنکوریهای 90 رو بگیرن!نقل قول:
شما پست و اسپم میدادین تاپیک قفل میشد من از اونور رایزنی برای بازکردن تاپیک. سرگرم بودیما :)
خب لهراسبی عزیز، 1720 منطقه یک نمیدونم دقیقا چقدر کشوری میشه، ولی کلا رضایت نصف و نیمه ای داری هم باز خدا رو شکر. اونی که میخوای قبول میشی؟ دانشگاههای تهران که قبولی دیگه؟
Samba درسا چطورن؟ فکر کنم حسابی این روزا سرت شلوغ بشه اگه بدونن چه رشته ای و چه دانشگاهی میخونی. لو بدم؟ :21:
شما به اینا میگی کمنقل قول:
89 یا به 90 یا میگن کم !
رشتم ریاضیهنقل قول:
صنایع ایرانشهر روزانه با رتبه39000قبول شدننقل قول:
مهندسی برق روزانه اردبیل/مهندسی شهرسازی زابلنقل قول:
کسی میدونی معماری دانشگاه علم و فرهنگ رتبش چنده و شهریش چقده؟ممنون
ممنون ولی اخه ایرانشهر که جزو اون شهرا نیستنقل قول:
امیدوارم دانشجوهای عزیز رشته دلخواهشون قبول بشن .:20:
نوشته یک .نقل قول:
برق اردبیل زیر 5000 میخواد شما اینا رو از رو چی میگید؟نقل قول:
من باید برم.این اطلاعات توی دفترچه راهنمای انتخاب رشته ی برتر انتشارات راه اندیشه نوشته شده لطفا از کتاب فروشی وروزنامه فروشی تهیه کنید /قیمتش2500 بود/
نقل قول:
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 52420
رتبه کل در سهميه 20710
با این میشه دانشگاه دولتی ( نرم افزار . It . سخت افزار ...... ) جایی قبولید ؟
نقل قول:
منطقه
1 تهران
ریاضی
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 52420
رتبه کل در سهميه 20710
زبان
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 3215
رتبه کل در سهميه 1698
بنظرتون بالاتر زبان انتخاب رشته کنم یا نرم افزار ؟
برای زبان هم که تهران نمیشه امید داشت
گند زدم...البته نباید هم انتظاری داشته باشم....
ما افطار کردیم آمدیم
هنوزم کسی هست که کارنامه اش رو ندیده باشه؟حتی 20:30 هم گفت که سایت سنجش بدجور هنگیده بوده
تو زبان رتبم در سهمیه 12959 شده...مترجمی زبان کدوم شهر میتونم قبول شم؟ شهرهای نزدیک تهران مثل قزوین ، قم ، کرج میتونم قبول شم؟
من همچنان منتظرم و سايت برای من باز نميشه!!!به دختر عموم گفتم اونم ببينه اما همچنان موفق نشدم
برا من عین هلو باز میشهنقل قول:
الان که دیگه ترافیک خیلی کم شده
دوستان من مهر میرم 19 سال میتونم پشت کنکور بمونم؟
ای بابا چه شانس داری شما.الان که دیگه مشکلی نداره.البته فعلا!نقل قول: