سلام.
دوستان یه سوال داشتم .من vaio f111 دارم می خوام یه اسپیکر edifire1900tIII بهش بخرم .می خواستم بدونم مشکلی که پیش نمیاد؟باید به خروجی هدفون وصل کنم؟مرسی
Printable View
سلام.
دوستان یه سوال داشتم .من vaio f111 دارم می خوام یه اسپیکر edifire1900tIII بهش بخرم .می خواستم بدونم مشکلی که پیش نمیاد؟باید به خروجی هدفون وصل کنم؟مرسی
با سلام خدمت اساتید محترم یه سوال داشتم ---من یه لپ تاپ سونی خریدم و روش افیس 2007 نصبه ولی کد اکتیو میخواد باید چیکارش کنم؟؟؟؟ -----یه چیز دیگه هم هست بعضی وقتا ویندوز شات دان نمیشه .....اگه ممکنه راهنماییم کنید .....با تشکر
آفیسو پاک کن بره. نمیتونی اکتیوش کنی. یه آفیس کرک شده نصب کن.نقل قول:
دلیل شات دان نشدنه لب تاب هم فک میکنم ویروس باشه.
البته باید بیشتر توضیح بدی.
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
تنظیمات مرورگرتو نگا کردی؟نقل قول:
مشکلت پروکسیه.
با سلام
من آخر یه ویندوز 7 ultimate بر روی لپ تاپ اچ پی نصب کردم. dvd درایور ها رو هم دارم ولی خیلی از برنامه ها و درایور ها مثل ati catalyst و hp advisor رو نمیتونم نصب کنم . چون وقتی روی آیکن setup کلیک میکنم با خطای زیر رو به رو میشم :
setup has stopped working
برای درایور تاج پد هم همینطوره. رفتم توی سایت اچ پی و دیدم نوشته بود که درایور ها برای نسخه های pro و Home Permium ویندوز 7 وجود داره. آیا این معنیش اینه که چون من ultimate ریختم درایور ها نصب نمیشه ؟ من نیاز حیاتی به این دستگاه دارم.
تنظیمات مرورگرتو نگا کردی؟
مشکلت پروکسیه.[/QUOTE]
من موزیلا ریختم ولی با اون هم مشکلم حل نشد.!
کسی جواب ما رو نمیده:37:نقل قول:
سلام من میخوام لپ تاپ بخرم ولی بازار جوریه که یه هفته هست که سردرگمم که کدوم مدل رو بخرم
البته بیشتر روی این دو مدل تاکید دارم
یکی Dell Studio 1558 و یکی هم Sony EA16FG
قیمتی هم که میتونم بذارم تا 1300000-1400000 هست
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم عجله دارم
در مورد این دو مدل بالا بررسی دقیق میخوام
این مدلا هم بد نیست
Sony CW2RGX
Dell Vostro 3500
منتظرم
دوست عزیز من به شما هرگز پیشنهاد خرید DELL رو نمی کنم. مرجوعی زیادی داره و کیفیت در برابر vaio حرفی برای گفتن نداره.نقل قول:
به ترتیب :
MACBOOK
VAIO
ASUS&HP
msi
dell
با سلام
من لپتاپ فوجیتسو زیمنس 2085 دارم
جدیدا مشکلاتی برام بوجود اورده لطفا کمکم کنید.
1- باطریش خراب شده و هر جا میگردم دیگه این مدل باطریش وجود نداره
2-هر کاری میکنم ساعت و تاریخ سیستمم به سال 82 برمیگرده(پس از هر بار قطع منبع تغذیه)
3-با توجه به اینکه باطری نداره به محض اتصال سیم تغذیه اون بدون فشار کلید پاورش روشن میشه
ترو خدا کمکم کنید.
سلام دوست عزیز
برای اینکه مطمئن بشی هاردت سوخته یا نه یه بار برای نصب ویندوز تلاش کن اگه هاردتو پیدا نکرد
پس دیگه حتما سوخته.
ایشالا که نسوخته باشه.
موفق باشی.
Created By M.Shahmoradi
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
سلام دوست عزیز
نه مشکلی پیش نمیاد فقط توان خروجی به اندازه هدفون خواهد بود.
البته اگه مثل لپ تاپ من خروجی اسپیکر داشته باشه به اون وصل کن که صدای بهتر و بیشتری داشته باشی.
مدل لپ تاپ منم اینه
Dell-XPS M1530
موفق باشی.Created By M.Shahmoradi
سلام دوست عزیز
در مورد شات دان نشدن سیستمت همین طوری نمیشه چیزی گفت چون باید از نزدیک بررسی بشه
اما در مورد آفیس باید بگم این نسخه ای که روی لپ تاپت نصبه احتمالا 60 یا 90 روزه ست، که اصلا تحت هیچ عنوان سریال نامبر دیگه ای رو قبول نمیکنه.
خودتو هسته نکن ، حذفش کن و یکی خودت نصب کن.
موفق باشی.
Created By M.Shahmoradi
با سلام به دوستان عزیز
به روی لپ تاپم(fw45 sony) تا به حال به جز ویستایی که روش بود ویندوز xpو7 که نصب کردم هم سرعتش به طور محسوسی کم شده و هم دکمه های کیوردش که + Fn کار می کنه جواب نمیده . اگه ویندوز 7 اورجینالی که از لپتاپ دیگری ریکاوری شده رو روش نصب کنم مشکل حل میشه و یا باز هم نیاز به برخی درایورها داره ؟
از کمک و راهنمایی دوستان سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
1- تعویض چند بار ویندوز سرعت رو پایی نمیاره!!!!!!
اگه فکر میکنی اینجوریه یه بار هاردتو فول فرمت کن
2-برای دکمه های کیبرد (Fn) یه چند تا نرم افزار رو نصب کنی تا راه بیافته
3- به همین سادگیا نست فقط به مدل شبیه خودش میخوره
دوست عزیز ممنونم از پاسختون .البته بنده عرض نکردم به خاطر چند بار عوض کردن ویندوز سرعت پایین اومده . منظورم این بود که به غیر از ویستایی که اورجینال روش نصب بود با بقیه ویندوزها به شدت مشکل داشت مثلا یه فایل pdf رو به صورت پله پله باز می کرد و .... . به نظر شما ویندوز اورجینال 7 که روی sony EA16fg نصب هست رو میشه روی fw45 نصب کرد؟نقل قول:
با سپاس فراوان
پاینده و موفق باشید
جواب نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام.
دوستان یه مشکل برای لپ تاپ دوستم پیش اومده مدلش : asus EEE pc هست از همین کوچیکا که سی دی نمیخورن.
پسورد رو فراموش کرده و ادمین هم بسته است! از روی safe mode هم نتونستم کاری بکنم!
ویندوزش الان XP SP2 هست....راهی هست که پسوورد رو بازگشایی کرد؟یا ویندوز رو عوض کرد؟
ممنون.
دوست خوبم یه تاپیک جدا بزنید بهتر نیست؟ اونطوری بیشتر دیده میشه سوالتون و ممکنه بهتر به جواب برسیدنقل قول:
چون اینجا سوالات جزئی پرسیده میشه و ممکنه بچه های با تجربه خیلی سر نزنن به این بخش، مشکل دوست شما یه خورده بالاتر از جزئیه :)
پسورد ویندوز یا پسورد بایوس لپ تاپ؟نقل قول:
با سلام
لب تاب من مدل DELL Vestro 1320 هست. روش ویستا نصب بود. بعد از یه مدتی ایکس پی نصب کردم ولی الان که اینترنت پرسرعت گرفتم ویندوز را جنیون نمی کنه یه ایرادی میگیره. فایل ها مشکلی نداره چون رو کامپیوتر خونه نصب کردم جنیون کرد. ویروس یاب هم که NOD32 هست بعد از آپدیت به یه فایلی توی پوشه system32 ایراد میگیره این فایل:
antiwpa.dll
فکر می کنید مشکلش چی باشه؟
با سلام.
دوستان لپ تاپ من هم یه مشکل عجیب داره! لپ تاپم Acer 5738zg هست.
دیروز داشتم Pes 10 بازی میکردم که متوجه شدم وقتی تو بازی جهت چپ و بالا رو همزمان گرفتم دیگه نه شوت میزنه و نه پاس میده! بعد اومدم از بازی بیرون متوجه شدم کلا همین مشکل رو داره یعنی وقتی چپ و بالا رو میگیری یه سری از کلیدها کار نمیکنن مثلا d,s,z,v,...
حالا میخواستم بدونم این مشکل قابل حله؟!
با تشکر.
فکر نمیکم مشکل سخت افزاری باشه و اینکه یه بار با تعویض ویندوز امتحان کننقل قول:
دوستان .... منطقی ترین و اصولی ترین روش عوض کردن ویندوز لپ تاپ ها چه طوریه؟
میشه کامل توضیح بدید؟ :11:
ریکاوری خود دستگاه بهترین راه و راحت ترین راه هست
مارک دستگاه چیه تا بیشتر توضیح بدم
من یک vaio ea1agg دارم وقتی که روش بازی pes رو نصب کردم فهمیدم که وقتی سه تا دکمه رو با هم میگیرم دکمه ی سوم کار نمیکنه یعنی فقط دوتا دکمه هم زمان باهم کار میکند و دکمه ی سوم کار نمیکنه حالا چکار باید بکنم؟؟؟:41:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5261040&postcount=4260
یعنی فقط توی این بازی اینجوریه و مشکل سخت افزاری نیست!!!:5:
حالا یعنی باید جاهای دیگه درست باشه دیگه؟؟پس من امتحان میکنم...:20:
دوستان سلام...:11:
من مودم level one مدل fbr-1161 دارم...مي خوام به لپ تاپ كه ويندوز 7 داره وصل كنم....اما تو سي دي درايور براي ويندوز seven نداره...
چيكار بايد كرد؟
مودمت مکه لن نداره؟نقل قول:
با لن تنظیم کنی راحت تره تا usb
اگه لن نداره توی سایتش هست
ممنون از پاسخت.نقل قول:
ولی نیاز به تعویض ویندوز نیست چون من دو تا ویندوز دارم و روی هردوتا(XP,7) دقیقا همین مشکل وجود داره!!!
عجیبش اینه که با یه سری جواب میده مثلا با a,f ولی با یه سری دیگه کار نمیکنه.
دوستان چیز دیگه ای به ذهنشون نمیرسه؟
با تشکر.
سلام
دوستان كسي اطلاع دارد كه چطور ميشود از LCD لپ تاپ به عنوان يك مانيتور مستقل استفاده كرد؟
منم دنبال این کار هستمنقل قول:
اگه کسی میدونه بگه!!
:20:
نقل قول:
نه مثل اينكه نيست!انگار اينجا فقط به آدماي خاصي جواب داده ميشه!منم مثل اينكه اشتباهي اومدم و بايد جاي ديگه اي دنبال حل مشكلم باشم!:41:
یک سی دی Ubuntu نسخه ی 9 به بالا پیدا کن. سیستم رو از طریق همین سی دی بالا بیار تا وارد محیط Ubuntu بشه. دقت کن که install رو نزنی. فقط از روی سی دی بالا بیا.نقل قول:
حالا دونه به دونه USB هاتو امتحان کن ببین مشکل همچنان پابرجاست یا خیر...
اگر در محیط Ubuntu مشکلی وجود نداشت پس مشکلی که داخل ویندوز دارید میتونه از خود ویندوز, درایوها و یا نصب برنامه هایی که در کارکرد USB اختلال ایجاد کردند باشه. ویندوز رو عوض کن .. پیشنهاد 64 بیتی... درایو ها رو آپدیت کن... پیشنهاد از سایت اصلیشون... برنامه هایی که معتبر نیستند نصب نکن... پیشنهاد اگر هم نصب کردی سعی کن هیچ وقت از پچ جهت کرک کردن استفاده نکنی و همیشه کیجن یا سریال و یا Retail استفاده کن.
اگر باز هم مشکل وجود داشت در این صورت مشکل شما سخت افزاری هست و اینجا کسی کمکی نمیکتونه بکنه. بهتره بدی بیرون چک بشه.
با سلام خدمت دوستان عزیز من لپ تاپ inspiron 1545 dell دارم دو تا ویندوز نصبه یکی xp و یکی 7 مشگل اینجاست که تو ویندوز 7 وایرلس اطراف رو پیدا میکنه ولی در xp هیچ وایرلسی رو نمیتونه سرچ کنه کسی می دونه علتش چیه ؟ .لطفا کمک کنید ممنون.
به خاطر نرم افزار خود دل هست باید با اون پیدا کنی نه خود ویندوز
اگه میخوای خود ویندوز رو فعال کنی برو توی پراپرتیز وایرلس تب دوم چک باکس اولیو تغییر بده
خدایی یادم نیست دقیق چی بودش
اگه میخوای عکس بزار بهت بگم
پیدا میکنم. موقع نصبش این پیغامو میده the devise may not be present or could have been ejected/unplugged from the system.Aborting the install please insert the card and try the in staller again . این مشگلو فقط در ویندوز xp دارم .در ویندوز 7 به راحتی وایرلسهارو پیدا میکنه
سلام دوستان من لپ تاپ inspiron N5010 Dell هستش،این یه card reader داره ولی وقتی رم رو میذارم داخلش نمیخونه رم روفمشکل چیه ؟ چیکار باید کنم؟
درایورش رو نصب کردی !!؟؟نقل قول:
سلام
یه مدتی هست این پیام در لپتابم ظاهر میشه به نظرتون باید چیکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد دوباره یکی دیگه ظاهر میشه میگه نتونست آنالیزش بکنه
ممنون
مشكل نوت بوك نیستنقل قول:
در واقع آنتی ویورس یك فایل مشكوك پیدا كرده كه براش مسجل نیست كه ایراد داره و ویروس هست
میفرسته واسه شركت اصلی از طریق نت كه بررسی بشه
نگرانی نداره
كسي از دوستان ميتونه مشگلمو حل كنه؟نقل قول: