سلام
4 روز دیگه به شهدای کرمانشاه(سپاه) اعزام میشم و کسی هست از حالو هوای اونجا بگه ؟ متاهلم :20:
Printable View
سلام
4 روز دیگه به شهدای کرمانشاه(سپاه) اعزام میشم و کسی هست از حالو هوای اونجا بگه ؟ متاهلم :20:
ممنون. یعنی به نظرتان اشتباه شده .چون من ۵/۱۵ تشکیل پرونده تو پلیس + ۱۰ دادم و ۵/۱۶ زمان صدورش هست اگر ۶ ماه حساب کنیم یعنی تا ۵/۱۸ وقت داشتم.من پلیس + ۱۰ رفتم منتها گفت باید بری نظام وظیفه با مدارک دانشگاه و ... که نظام وظیفه پنج شنبه ها بسته هست.میوفته واسه شنبه.حالا تا شنبه باید انتظار بکشم... :41::41::41:نقل قول:
شما از سپاه پذیرش گرفته بودین ؟ منم افتادم شهدای کرمانشاه. از حال و هواش بگم که برادر منم اونجا بود آموزشیش. هتلی بیش نیست !نقل قول:
با این تفاسیر که میگی، حتماً اشتباه شده. نگران نباش، حل میشه انشاءالله.:20:نقل قول:
البته این رو هم بگم که گشتن دژبان های اینجا به درد خودشون میخوره ! بچه ها همه چی میارن داخل ! از سیگار بگیر تا موبایل و غیره !نقل قول:
روزهای آخر آموزشی بچه ها فوت و فن همه چی رو یاد میگیرن !
من امریه جهاد کشاورزی گرفتمنقل قول:
خیلی داغونم . خواهشا بگین مرخصی چطور میدن . اگه به من مرخصی ندن به وحدانیت خدا خودمو همون جا با تیر میزنم:41:
داداش شانس تویه دیگه ! من از خیلی ها پرسیدم 80% هرچی خواستند بردن توی آموزش !البته به غیر از گوشی ! اونم می تونستند ببرند اما ترسیدن! اونایم که تهران بودن که ظاهرا آزاد آزاد ند از هفت دولت! از هرکی پرسیدم میگه هرچی می خوای ببرید :)نقل قول:
ممنون خیلی مفید بودنقل قول:
فقط اینکه دو نکته در مورد این پادگان شنیدم که نمی دونم درسته یا نه
به کسانی که امریه گرفتن وسایل نمیدن
میشه با یکم مراقبت گوشی موبایل رو برد
درسته؟
4 روز دیگه مونده ... من که هر روزی که میگذره استرسم بیشتر میشه !
چرا استرس؟:)نقل قول:
اینم یک اتفاق مثل بقیه اتفاق ها-به قول یکی از دوستام این نیز بگذرد-جوش نزن که اگه زدی ضرر کردی
راسی بچه ها یه سوال
کسی که بدنش خیلی عرق میکنه(یعنی در حد کاملا غیرطبیعی) آیا معاف میشه
این بنده خدا بدنش به شدت عرق میکنه حتی نیازی نیست فعالیت سختی انجام بده یه بند کفش رو ببنده سر و صورتش پر عرق میشه.....
من شنیده بودم کسی که کف دستش عرق کنه معافه
حالا با توجه به این شرایط این شخص به نظرتون معاف میشه یا نه؟
اقا اگه کسی کارت سبز داشته باشه و چند سال { خودم 2 سال } بسیج فعال بودم و اینکه اگر لیسانسم رو بگیرم به نظرتون چند ماه کسری می خورم و چند ماه باید سربازی باشم ؟؟؟
اگر برم به یک تیم ورزشی برای خدمت سربازیم چطوریاست جریانش ؟؟؟
دوست عزیز من خودم دژبان بودم.ولی با سربازا خیلی راه میومدم.آره خیلی چیزا رو قاچاقی میشه برد داخل.ولی اگر دژبان دم در بگیرتت اتفاقی نمی افته اما اگر بعد از چند روز خبر به گوش فرمانده گروهان برسه معلوم نیست چکار کنه.در هر حال منم توصیه میکنم قاچاقی ژیلت ببرین داخل.نقل قول:
ارزش نداره این کار رو بکنید.چون بعدا توی دردسر میوفتین.نقل قول:
اگر متاهلین یا به هر وسیله میخواین با خانواده تماس بگیرین تلفن کارتی اونجا هست.
دوستانی که شهریور میخوان برن. من دو سه روزه از آموزشی اومدم فکرشو نکنید همونطور که خیلیا میگفتن فقط یه هفته اولش سخته بعدش دیگه سختیه خاصی نداره. البته بگما فکر نکنید همش به خاطر عادت کردنه. عادت کردن هست اما کلا وقت استراحتو اینا هم زیاد میشه و کلاسا شروع میشه که آسونتر میشه.
برای خود من که تو وسط تابستون آموزشی بودم گرمای هوا مهمترین سختی بود. بعدش ورزش صبحگاهی و البته دو. البته من 2 هفته قبلش شروع کرده بودم به دویدن صبحگاهی تازه!
بسم الله الرحمن الرحیم . لیسانس وظیفه m.s.f . پایه خدمتی تیرماه نود . جمعی گروهان ایثار گردان ذوالفقار :دی
امروز از آموزشی مالک اشتر اراک (ناجا) ترخیص شدیم
فقط یه هفته 10 روز اول سخته. بقیش خوش میگذره:20:
به شما امریه هاتون رو دادن یا گفتن یکم شهریور بیاید بگیرید ؟نقل قول:
نقل قول:
عزیز حالا که شده ؟
تبریک میگم.نقل قول:
آموزشی کجا بودی ؟
کسی کف دستش عرق کنه معاف میشه ؟ واقعا ؟ منم کف دستم عرق میکنه ! یعنی میشه اقدام کنم ؟ هر چند 1/6 اعزاممنقل قول:
ممنون جوادنیای قزویننقل قول:
تو برگه سفید کد میزنند؟ یعنی باید اون کد رو از روی 250 جایی که صفحه اول این تاپیک زده پیدا کنیم، بفهمیم کجا افتادیم؟ مرسی.
hamidr65 شما تو برگ سفیدتون آدرس محل مراجعه کجا رو زده ؟ من شنیدم پذیرشهای سپاه محل مراجعه شون با بقیه فرق داره.نقل قول:
من پذيرش گرفتم ....كپي برگه سبز و برگه كفايتم رو بردم سپاه محمد رسول الله واقع در خيابان سئول تحويل دادم ...از آزمايش و غيره هم خبري نبود ...
تو برگ سفيد من نوشته بود :نقل قول:
نيرو :ستاد كل فرماندهي سپاه
محل آموزش : سپاه محمد رسول الله (ص)
فقط همينا رو نوشته خبري از كد و چيزي ديگه اي هم نيست .... در ضمن نوشته 6 صبح نظام وظيفه باشيم..
بچه هاي دوره هاي قبل ميگن مثل اينكه صبح اول شهريور ميريم نظام وظيفه و اونجا بهمون ميگن كه فرداش بيايد همون خيابون سئول .....3 روز ديگه كه برم همه چي معلوم ميشه و انشالله ميام دقيقش رو براتون ميگم ...
دوستان سلام . بالاخره آموزشیم تموم شد و افتادم فرماندهی انتظامی استان مازندران :41: شایدم :31: . درجه ام هم استوار 1 شد با لیسانس . خودم هنوز نمیدونم بخندم یا گریه کنم ؟ اگه پیشنهادی دارین لطفا دریغ نکنین . مثلا زود برم ، دیر برم ، یا مثلا با رفیقای آموزشیم برم ممکنه با هم یه جا بیفتیم یا نه ؟ و خلاصه هر پیشنهادی از طرف کسانی که مازندران خدمت کردن رو با آغوش باز میپذیریم .
راستی اگر کسی پایه خدمتی 1 تیر 90 هست و توی تقسیم تهران افتاده و میخواد با مازندران جا به جا بشه ، من رو در جریان بذاره .
ایمیلم اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش تبریک خسته نباشی وظیفهنقل قول:
منم 6/1 اعزامم مالک اشتر از تهران و مدرک لیسانس .
یه توضیح اجمالی بدی ممنون میشم .از همه چی:20:
خوب دوستان اموزشی ما هم دیروز تمام شد و جشن سر دوشی برگزار شد و تا 4 شنبه صبح پایان دوره دادن بهمون
واقعا فکرش رو نمیکردم روز اخر همه گریه کنیم مخصوصا خود من
به خصوص که بعد از میان دوره رفتیم تو ماه رمضان و حس و حال خودش و کلاس های قران و عقیدتی و ...
خداییش 2 ماه خیلی خاص رو گذروندم
از هر جای ایران کلی دوست و رفیق تحصیل کرده و با شخصیت پیدا کردم
2 ماه لحظه لحظه با هم زندگی کردیم
تو همه چیز کنار هم بودیم
از صبحگاه و امار تا رژه و صف ناهار و شام و کلاس و میدان تیر و نماز و خواب و بیداری ...
جدا جایی که بودیم واقعا عالی بود ( هم برخورد و رفتار هم امکانات )
پدافند هوایی شمال شرق امام رضا - مشهد
درجه هم برای لیسانس ستوان دوم
برای فوق ستوان یکم
قدر اموزشی رو ادم بعد از اتمامش میفهمه
نقل قول:درجه برای لیسانس قبلا ستوان دو بود که بعد از عید کم شد و شد ستوان سهنقل قول:
چجوریه که یکی کمتره و یکی بیشتر ؟
تو وزارت دفاع هم برا لیسانس ستوان سه و برای فوق ستوان دو دادن که:13:نقل قول:
سلام بر همه دوستان عزیز و گرامی
من یکم شهریور اعزام خدمت هستم ---> نیرو زمینی ارتش - آموزشگاه نظامی نزاجا (پاسداران)
تا حدودی که تونستم اطلاعات مربوط به این پادگان از پستهای بچه ها مطالعه کردم :)
خالا اگر دوستان اطلاعات دیگه ای که باز فکر میکنند مفید باشه واسمون را بگند که مستفیض شیم :)
ضمنا کسی هست با ما همرزم ( عبارت رو =)) :31:) نه نه هم خدمت :دی باشه اعلام کنه که با هم بریم پادگان اینها تو راه و توی پادگان حوصلمون سر نره حداقل چند تا خاطره از پی 30 ورلد همراهمونه =))
ارادتمند همه دوستان گل : مصطفی عشقی
دوستان شرمنده اگه سوالما جای اشتباهی مطرح میکنم...میخاستم ببینم کسی که مشموله و دانشجو میتونه تفریحی به کشورهای اروپایی سفر کنه یا نه؟
بازم ممنون
البته اینجا جاش نبود ولی تا اونجایی که من میدونم خیر.پاس رو باید یا زیارتی بگیرید و یا برای سفر علمی.اونم باید وثیقه بزارید.نقل قول:
داداش اگه با همین بچه های اموزشی تو یگان هم یجا بیفتی و باهاشون خدمت بکنی روز اخر خدمتت جوری گریه میکنی که فکرشم نمیکنینقل قول:
یاد ایام خدمت بخیر یاد اون یکرنگی و لطف و صفا بخیر
درجه ها توی نیروی انتظامی کمتره . یعنی لیسانسه هارو 20 درصد ستوان 3 میدن ، 40 درصد استوار یکم و 40 درصد بقیه رو استوار دوم .نقل قول:
سلام آقا مصطفینقل قول:
منم 01 ارتش هستم
پس همرزم:31:(هم خدمتیم)
من از مشهد اعزام میشم
اردادتمندم
امین فخار
آقا کسی نبود مارو راهنمایی کنه ؟نقل قول:
2 تا سوال دیگه هم دارم :
1-من یکشنبه هفته ی دیگه (6 شهریور) که پایان دورم تموم میشه باید کجا مراجعه کنم ؟ باید برم ساری ؟ آدرسشو کسی نمیدونه ؟
2-شهرهای شمالی مرز آبی حساب میشن ؟ آخه من شنیدم یکی چالوس افتاده بود ، 2 ماه از خدمتش به خاطر مرز آبی کسر شد .
سلامنقل قول:
من هم 01 ارتش افتادم
اعزام از مشهد-
چه این خمت باحاله ها هنو نرفتیم داریم دوست پیدا می کنیم....
آقا امین پس موقع اعزام می بینمت.
سلام به همه مشمولین و مخصوصا اونایی که میان دوره اومدن و دوران مرخصی رو میگذرونن.:31:
ما که المهدی بابل ببخشید هتل ولیک هستیم.:31:
کلا دوران مزخرفیه.:5:
سلام. من 18شهریور اعزامم. امروز صبح یکی زنگ زد گفت بیا بع آدرس (خ مطهری خ میرعماد نبش کوچه یکم) با کارت ملی. گفتم واسه چیه گفت امریه. میخواستم بپرسم این امریه چیه. من که هیچ اقدامی نکردم واسه امریه. برگ سفیدمم هنوز نیومده! مرسی
من کد مازاد خوردم . در مورد ارتش و سپاه از دوستام که رفتن و آموزشی رو الان تموم کردن یه سری اطلاعات پیدا کردم . حالا در مورد نیروی انتظامی میخواستم بدونم . اینکه آموزشیش چجوریاست ؟