گوشی های بهتری مثل اچ تی سی دیزایر ۳۱۰ هم وجود داره.
این گوشی نوکیا پشتیبانی هم نمی شه دیگع
Printable View
گوشی های بهتری مثل اچ تی سی دیزایر ۳۱۰ هم وجود داره.
این گوشی نوکیا پشتیبانی هم نمی شه دیگع
من یک گوشی در حد 350 تا 400 میخوام
چی پیشنهاد میدید؟
LG L70 جز بهترين هاست با اين قيمتنقل قول:
سي پي يو dual core 1.2
1 گيگ رم
اندرويد 4.4
صفحه نمايش 4.5 اينچي
بدي اصليش اينه كه چراغ نوتيفيكشن نداره ... كه به شما با چشمك زدن ميگه شارژتون كمه يا زنگ و پيامك داريد!
به نظر من اگه بودجه رو به 470 اینا افزایش بدی بهترین گزینه هواوی G730 هستش. کارکردش عالیه در رنج قیمتیش.نقل قول:
گوشیه Nokia x plus که تازه امده؟
منظورتون ازاینکه دیگه پشتیبانی نمیشه چیه؟
منظورم اینه که اندروید ۵ و نسخه هایی که بعدش میاد رو نمی گیره.
توی این قیمت LG هم میتونی خرید کنی. چیزای خوبی جدیدا ارائه کرده.نقل قول:
Sent from Sony Xperia Z
واسه خرید زد1 هیچ چیزی نیس که بخاد موقه خرید خواسم بهش باشه (مثلا بعضی سایتا نوشتن htc 816 یه مدل چینی هم داره که با یه کد گرفتن مشخص میشه، زد وان ازینجور نکته ها :n02:نداره؟؟)
مرسی از همه
اگه منظورتون IMEI هست که اصل بودن گوشی رو مشخص میکنه بله همه دارنشنقل قول:
نه، مثلا اچ تی سی 816 تو ستینگش اگه سنسش 5.5 باشه چینیه (تایوانیش 6) زد یک ازین چیزا ندارهنقل قول:
پنل jdc و tft تو زد وان چیه،کدومشون بهتره و چجوری باید تشخیص بدی؟
از نظر پشتیبانی کاملا بستگی به شرکت دارهنقل قول:
اندروید 5 که نمیشه امیدوار بود براش بیاد ولی از نظر نرم افزاری تمام نرم افزار های اندرویدی رو پشتیبانی میکنه!!
در حال حاضر نوکیا برند مناسبی برای خرید گوشیه اندرویدی نیست وقتی این همه برند و مدل های مناسب تو بازار اندروید موجوده
نوکیا رو اگه به ویندویز فون علاقه دارین انتخاب کنین البته خبرایی هم در مورد پیشرفت نوکیا با اندروید هست ولی در حال حاضر خیلی عقب هست نوکیا
تو رنج قیمت شما ، هوواوی میتونه گزینه های مناسبی داشته باشه!
با کمی افزایش بودجه:
Huawei Ascend G630
Huawei Ascend G730
HTC Desire 310
LG L70 D320
تا 1 میلیون تومان
برند اچ تی سی
چی می شه خرید
رابط کاربری خوب + صفحه نمایش خوب
HTC Desire 816نقل قول:
HTC One
سلام نوت تری دوسیمکارت نئو رو پیشنهاد میدید?
دو سیم دیگه ای تو این رنج چی پبشنهاد میکنید?
نقل قول:
Note 3 Neo هم تو رنج خودش گوشیه مناسبیه و پیشنهاد میشه
باز اگه نیازتون و بودجتونو بگین شاید چند تا مدل دیگه هم بشه در کنار این نوت پیشنهاد داد
دوستان بین
HTC Desire 310
LG L70 Dual D325
Nokia X2 Dual SIMکدوم رو پیشنهاد میدید؟htc اندروید 4.4 یا 5 رو ساپورت میکنه و notification هم داره؟
ممنون بابت پاسختوننقل قول:
انتظار خاصی ندارم. در حد برنامه های ارتباطی و چندتا بازی ساده. وبگردی زیاد.
نمیخوام مثل اس تری علاف مغازه ها بشم واسه مشکل نرم افزاری که پیش لومد. الانم با جی ال ایکس. جی5 مادرم پیام میدم. نه داغ میکنه نه باتری میخوره.
راستی روی جی 3 هم خیلی دارن فکر میکنم
ولی دو سیم تو اولویته
ممنون بابت پاسختوننقل قول:
انتظار خاصی ندارم. در حد برنامه های ارتباطی و چندتا بازی ساده. وبگردی زیاد.
نمیخوام مثل اس تری علاف مغازه ها بشم واسه مشکل نرم افزاری که پیش لومد. الانم با جی ال ایکس. جی5 مادرم پیام میدم. نه داغ میکنه نه باتری میخوره.
راستی روی جی 3 هم خیلی دارن فکر میکنم
ولی دو سیم تو اولویته
من خودم اس 3 دارم نمیدونم علاف چیش شدین به نظر من گوشیه خوبی هست نه به خاطر اینکه دارمش بلکه واقعا با کیفیت هست البته رم 1 گیگش ممکنه اذیت کنه ولی با بهینه سازی میتونین خیلی راحت ازش استفاده کنیننقل قول:
در عوض تو نوت 3 نئو رم 2 گیگ دارین و خیلی سریعتر هست و البته سی پی یوی هشت هسته ای که برا مدیریت مصرف باتری مناسب هست (چهار هسته سی پی یوی ضعیف + چهار هسته سی پی یوی قویتر)
از نظر داغ کردن تمام گوشی های هوشند داغ میکنن اینرو جزو ایراد ها قرار ندین و به صورت پیش فرض بدونین این داغ کردن رو من با سونی اپل سامسونگ و هوواوی تقریبا همه برندا تست کردم
نوت 3 نئو خوبه و با دارا بودن قلم خیلی مناسب برا وب گردی هستش و صفحه با کیفیت و سایز مناسبی هم داره از نظر کلاسی هم به نوت 3 شبیه هست
با بودجه کمتر اس 3 نئو رو میتونین بردارین که رمش هم 1.5 گیگ شده
خیلی گوشیای نزدیکی هستننقل قول:
به نظر من اول ال جی چون سیستم عامل 4.4.2 کیت کت رو پیش فرض داره و معلوم نیست اون دوتای دیگه قابلیت ارتقا داشته باشن یا شرکت در نظر داشته باشه ارتقاشون بده
دوم نوکیا اول به خاطر صفحه بهتر نسبت به HTC و بعدیش برمیگرده به علاقه شخصیم به نوکیا
و بعد HTC البته سی پی یوی 4 هسته ایش رو فدا کردم ولی اگه مصرفتون منطقی باشه همون دو هسته ای هم جوابتونو میده ولی خوب به نسبت کارایی HTC بهتر میشه با سی پی یوی 4هسته ای
البته دو مدل اول دو سیم هست و اچ تی سی تک سیم و اینکه انگار اچ تی سی دو نسخه داره که یکی با رم 512 و یکی با رم 1 گیگ ارائه شده که اینم باید دقت کنین 1 گیگ رو بگیرین اینو باید خودتون حضورا چک کنین و ببینین همچین چیزی هست یا نه اون دو مدل اول دارای رادیو هم هستن و هردو صفحه IPS LCD هستن و اچ تی سی TFT
در آخر هم نظر شخصیتون رو مد نظر قرار بدین
از کجا متوجه شم رمش 1 هست یا 512 ؟
شما میخواین مدل دوسیم HTC رو بگیرین؟نقل قول:
نه تک سیم
البته یه جورایی از نوکیام خوشم اومده:n13:
خیلی سخته انتخابش:n13:
نسخه تک سیم 1 گیگ هست و نسخه دوسیم 512نقل قول:
اگه نظر من رو بپرسین میگم اگه تهران هستین یا حالا اگه جای دیگه هستین اگه امکان داره براتون با سه تا گوشی قبل از خرید کار کنین
خیلی تو انتخاب کمکتون میکنه
درست یه سر باید برم بازار موبایل.
امروز عصر یه LG L70 واسه یکی از اقوام گرفتیم . ولی اونجا به همین بهانه با تمام مدل های L80 و L90 هم کار کردم ببینم چجوریان .نقل قول:
گوشی بدی نیست . خیلی سبک و خوش دسته . دوربین 5 مگاپیکسلش خوبه ( به نسبت 5 بودنش) دوربین جلوشم تست کردم خیلی خوب بود . فروشندهه یه 100 تایی آورده بود و میگفت اینا تازه اومدن توی بورس . توی منوهاش چرخیدم و یه نگاهی به settings ش انداختم . با توجه به اینکه رم 1 گیگ و سی پی یو دوهسته ای داره ، گوشی خیلی روون و راحت توی منو ها می چرخید . رابط کاربریشم خوبه . به نسبت سامسونگ و سونی یه تغییراتی ( توی ظاهر منو ها ) ایجاد کرده بودند و تنوعی ایجاد کرده بودند .
ولی باید بگم واقعا به نسبت قیمتش( 430) صفحه نمایش عالی داره . بسیار شفاف با وضوح رنگ بالا . من خیلی خوشم اومد از گوشی . اگه توی رنج 400 تا 600 میخوایید خرید کنید ، این انتخاب خوبی میتونه باشه .
کار کردن با گوشی خیلی موثر هست تو انتخابنقل قول:
البته دوربین و گشتن توی منو ها و باز کردن چندتا نرم افزار توی گوشی های خام نمیتونه روش مناسبی برای تست سرعت باشه تا برنامه های دلخواه رو نریزین و گوشی رو پر نکنین نمیشه گفت چجوریه همه گوشی ها از جعبه در میان سرعتشون خوبه ولی امان از وقتی که پیغامای وایبرتون بره بالا (البته این ایراد به خوده وایبرم بستگی داره):n02:
کیفیت عکس رو هم تو کامپیوتر چک کنین خیلی بهتر میشه نظر داد تا ال سی دیه کوچیک گوشی
ولی از نظر تشخیص دادن کیفیت صفحه بله باید با گوشی کار کنین تا بتونین نظر بدین و همینطور خوش دست بودن
ممنون از نظرتون:n16:
دقیقا .نقل قول:
تا گوشی با چند تا برنامه درست و حسابی گرفتار نشه نمیشه فهمید . باید یه چند تا ویدئو کلیپ سنگین فول اچ دی رو ، روش تست کنم . اونجا معلوم میشه که پولی که سازنده گرفته حلال بوده یا نه !
واسه دوربین راستش روی عکس ها فول زوم کردم تا تصویرش رو از نزدیک ببینم . به نظرم قابل قبول اومد . البته به نسبت 5 بودنش. ( مثلا کیفیت عکس Xperia z رو با دوربین 13 مگاپیکسلی قابل قبول نمیدونم )
گوشیNokia X2 بطور پیش فرض اندروی روش نصب هست؟ یا وینوز هست که با توسط نرم افزار برنامه های اندروید رو ساپورت میکنه؟
سيستم عامل سري x نوكيا اندرويد هست. منتهي لانچرش طوريه كه حس كار كردن با وينفون رو القا كنهنقل قول:
سلام جناب رانر
بله اس تری فوق العاده بود. ولی یهو هنگ کرد بالا نیومد. مغازه دار گفت بخش امنیتیش مشکل پیدا کرده. بعد از چند روز درست شد ولی آنتش پرید. آنتن درست شد بعد از چند روز. الانم چند تا مشکل کوچولو داره فردا میرم میگیرمش. خدا کنه درست بشه زود بفروشمش. آبی 32 گیگ خیلی تمیز. یه مغازه دیگه گفت 600 برش میدارم. فقط از دستش میخوام راحت شم.
نوت تری دوسمکارت چهار هسته ای میخوام بگیرم. 1120 تومن
سلام دوستان
به امید خدا قصد خرید گوشی Galaxy Note 4 رو دارم اما متاسفانه جدیدا متوجه شدم که سری H توسط نمایندگی ها وارد کشور شده که فاقد مودم نسل چهارم یا همون LTE هستش !
حالا چهار تا سوال داشتم از شما
۱ـ آیا گارانتی معتبری هست که مدل C این گوشی عرضه کرده باشه ؟
۲ـ بعضی دوستان میگن مدل C در آینده با مشکل آپدیت مواجه خواهد شد ! نظرتون چیه ؟ واقعیت داره ؟
۳ـ سوال بعد اینه که نظرتون در مورد خرید گوشی بدون گارانتی چیه ؟ ریسک این سری سامسونگ چطوریاست ؟
۴ـ سوال آخرمم در مورد مدل های دو سیم کارت نوت ۴ هستش آیا تو ایران میشه مدلی رو پیدا کرد که هر دو سیم کارتش رو بشه فعال کرد ؟ مثلا یکی با همراه اول و دیگری با ایرانسل !
یه دنیا تشکر.
htc desire 816 علیه.نقل قول:
سلام دوستان
می خوام زد3 سونی بگیرم
کسی جایی مطمئن سراغ داره اینترنتی بخرم؟؟
با تشکر
سلام تا 500 600 چی بگیرم
برند برام مهم نیست ممنون
lcd 4.6 به بالا باشه
بازیو برنامه هم جواب بده دیگه
میشه لطفا کمک کنید دوستان
z2 یا m8 باتریش خوب باشه برا بازی زیاد و اینکه حالا حالاها برا بازی کم نیاره واسه 2-3 سال و اینکه برنامه و بازی زیاد نصب میکنم با این حساب کدوم بهتره؟
بهترين گزينه:نقل قول:
LG L90
LG G2 mini
دوربين 8 خوب - باتري خوب - رابط كاربري ال جي- اندرويد 4.4 - سخت افرار خوب
گزينه هاي ديگه:
Huawei Honor 3c با دو گيگ رم ولي گرافيك ضعيفتر
Xperia SP با پردازنده و گرافيك بهتر
از نظر باتري Xperia Z2 (نه زياد) بهتره.نقل قول:
دوربین بهتر
3 گيگ رم
قابليت ضدآب
قيمت كمتر
در طرف مقابل:
رابط كاربر بهتر و جذابتر htc (هر چند اين امر تا حدي سليقه ايه)
با سلام
نظرتون در مورد xperia e1 چیه؟
دوربین برام مهم نیست.
برنامه هم فقط وایبر، اینستاگرام، جیمیل و وب گردی هم کم
بازی هم نهایت سودوکو و یه سری پازل
اصل کارش هم می خوام برای گوش دادن صدای کلاس باشه-البته صدا هم اگه خوب ضبط کنه چه بهتر
در ضمن سگ جون هم باشه چه بهتر:n20:
اگه گوشی خوبی نیست لطفا با هم همین حدود بودجه ممنون میشم مدل معرفی کنید.
با تشکر