مشکل از لول نیست چون من با چیز پی ان play واسم نارنجی میشه یعنی مشکل از اینترنته:n25:next اره
Printable View
مشکل از لول نیست چون من با چیز پی ان play واسم نارنجی میشه یعنی مشکل از اینترنته:n25:next اره
یعنی دیگه درست نمیشه؟:n22::n22:نقل قول:
جهت فقط پاک کردن پست پیش هر کی دیده حول نکنه فقط شوخی بود:n08:
معلوم نیست فعلا:n27:نقل قول:
اقا من یه دوست اسراییلی دارم میگه خرابه کلا
الان مشکلتون دقیقا چیه
کانکت نمیشهنقل قول:
بالاخره موفق شدم برم توی کاستوم پینگ 140 هستش. دی سی هم نمیشه اما میترسم برم گیم معمولی لگ شم بد بن کنه :(
دوستان چرا انقدر پشت پشت هم میدن همین جوری الکی میره جلو تاپیک ،من حاضر شرط ببندم جناب League of Legends و Next یکی تو یک صفحه 4 پست و اسپم مال شما
فقط دارید با خودتون بحث میکنید ادم پست میزنه بعد میاد میبینه 4 صفحه رفته جلو اینجا یکی میاد از ادم سوال میکنه نمیبینه ........... عجیبا :n27:
dely داره من بعد ظهر که میرفتم پینگ زیر 200 بود با این وجود ........نقل قول:
الان مشکلتون دقیقا چیه
دوست عزیز به شما چه که ما داریم پست میدیم...:n27: بازی خراب شده داریم میگیم واسه دوستان دیگه هم خرابه..... عجبزززززنقل قول:
Teemo یکی از بهترین چمپینا واسه ARAM هست. 13/5/25 همین الان :دی
فقط health pack ها رو mushroom کنید برید afk (حالا یا لگ یا هرچیز دیگه میاید میبینید 5 تا کیل داده :دی)
هیچ Delay م نداشتم. پینگ 150
بخدا هرکی بگه من با teemo پرو ام با کف گرگی میخوابونم تو صورتش :دینقل قول:
چمپ خوبیه خیلی دوسش دارم ولی تو آرام نامردیه :n09:
90 درصد بازی های آرام نامردی هستن شاید تو 10 تا یکی واقعا به آدم حال بده :n02:
Teemo پرو وجود نداره به نظر من و خدایی توی Summoner Rift به غیر قارچاش به دردی نمیخوره :|
ولی خب تو aram همین اولتش مفیده :دی
البته aram واسه تجربه خوبه، مثلا یه گیم یه هیرویی میاد دستت که تا الان باهاش بازی نکردی، بعد یکم بازی میکنی میبینی استعدادشو داری آنلاک میکنی تو summoner rift میترکونی باهاش :دی
این چی میگه؟نقل قول:
خدایی توی Summoner Rift به غیر قارچاش به دردی نمیخوره
اگه میشه از passive شروع کن بیا توضیح بده که چرا به درد نمیخوره
چی چی به درد نمی خوره؟؟ من دیدم از adc هم سریع تر آب می کرد
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
teemo از همه نظر عالی تو اول بازی بدو برو جنگل دشمن نزدیک blue وایسا فقط سریع که قبل دشمن برسی بعد یاید یه راهی بری نبینن بعد جانگلر میاد بلو میزنه نصف جونشم رفته خوشحال و شادمان میخواد راه بیوفته که یهو میپری 2 تا اتو اتک یه ignite طرف مرد بلوشم پرپر شد 90% مواقع این ترفند میگیره خوشگلم میگیره :n02: یا این کارم میشه کرد تو نرمال من اینو میرم بازی شروع میشه میدویی میری مید اون وسط متمایل به tower حریف استتار میکنی بعد یار مید خودت که میاد با دشمن میذاری یکم یارو پوش کنه بعد 2 نفری میریزین سرش این 95% جواب داده برو حالشو ببر
ما فعلا نت خرابه تیمو رو بیخیال
جدی نگیرید یه Attempt واسه ترول بود که ظاهرا هم موفق شده :دی
Teemo یکی از بهترین چمپ های بازی هستش میدونم همه ازش بدتون میاد :دی
تورو خدا اونطوری حرف نزنین به عقلتون شک کنن یعنی چی کدوم چمپ مسخرست؟
همه چمپ ها عالین و بازی کردن باهاشون لذت بخشه مثلا Xerath خیلیا ندارنش یا Viktor
دلیل نمیشه چرت باشن که :n18:
:n02: بگم که من بعد از stronghold اونم اولین ورژنشن تا حالا هیچ بازی استراتژیکی بازی نکردم:n07:
حالا بگین این آیتم که یکیشون مثله گرزه یکی شمشیر و بوت ها دارن رو چطوری بدست بیارم؟ :n02:
نامردا با دو ضربه منو ناکار می کنن درحالی که من هیچی ندارم که باش حالشونو بگیرم:n19:
این MOBA هست خیلی با استراتژیک فرق داره .نقل قول:
شما فقط یه نفر داری که بهش Champion میگن . سه تا مسیر تو بازی هست(Line) که هر یه مدت یه بار توشون یه سری جونور شروع به حرکت میکنن(Minion) . شما همراه این جونور ها میرید و جونور ها(و چمپ ها) ی حریف رو به کمک دوستانتون میکشید و پول در میارید و باهاشون آیتم میخرید . برای خرید آیتمم همون Base اصلیتون یکی هست میفروشه . هدف نهایی بازی هم ترکوندن Base و مقر اصلی دشمن و دفاع از Base خودیه .
کدومو باید بخرم که زورم زیاد باشه؟نقل قول:
البته الان 0 دارم اینو چطوری زیاد کنم اونوقت؟ الان که هیچی ندارم طبیعتا زورم کمه و نمی تونم ملت رو بکشم و هی کشته میشم :n02:
در ضمن بازی استراتژیک آنلاین چیزی هست اصلا؟ :n03::n04:
شما یه دست tutorial بازی کن! فعلا pvp نرو تا دستت بیاد!
آیتم هم همون recomanded رو بخر! وقتی شاپ رو باز می کنی همونی که به صورت پیش فرض اونجا هست از بالا شروع کن بخر!
توی بازی هر چی رو بکشی گلد می گیری! ( اون سرباز کوچولو ها (همون minions یا creeps ) رو بکش هرچی بیشتر بهتر! مهم ترین نکته بازی همینه از چمپیون کشتن هم مهم تره )
بعدشم اینکه موقعی که خواستی pvp بازی کنی اشتباه خیلیا رو نکن که فقط به فکر kill گرفتن هستن! فقط نذار بکشنت بعدشم همیشه تیم ورک داشته باش 90% مواقع جواب میده!
تا آموزش و پیام اخلاقی بعدی خدا نگه دار :n02:
دل همتون بسوزه fps 90 هست:n07:
اقا راهی داره کسی بن شده از بن در بیاد:n27:؟
یه راه خیلی خوب بلدم یه یوزر جدید بساز بازی کن !:n18:
دوست عزیز، اگه 20 دقیقه وقت بذاره یه دست آموزشی taturial بازی کنی خیلی مفیده، میتونی هر ایتمی یا اسپلی که مد نظرته امتحان کنی، با ashe یا garen شروع کن که بازی باهاشون راحت تره.نقل قول:
خیلی سریع همه چی میاد دستت، عاشق این بازی میشی، البته اگه این نت لامذهب بذاره!
بازی شما درسته؟ من که ازصبحی تا الان play نمیاد بزنم برم بازی... شما هیچ مشکلی ندارین. :n27::n27:اینم عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بکس من بین Irelia و Pantheon و Xin Zhao بخوام یکی رو بگیرم چی بگیرم ؟ یا اگه چمپ بهتر از اینا هم هست بگید .
دستم اومد تقریبا خیلی چیزها :n02:نقل قول:
فقط کشته میشم یکم زیاد که باید درست شه:n19:
البته برا سن من یکم دیگه خیلی عیبه ولی چه کنیم تفریح دیگه نداریم:n19:
داداشی ایدیه منو ادد کن IraNNNNNNNNNNNNNنقل قول:
واسه شروع حتما بیلد های Mobafire.com رو بخون، چمپین ها رو هرکدوم خوشت اومد میری، قشنگ Guide , اینا داره.
البته اگه انگلیسیت خوب نیست همین جا بگو راهنماییت میکنیم.
اقا الان اومدم لاگین کنم میزنه connection error جریان چیه؟
واسه تاپ میخوای؟نقل قول:
بکس من بین Irelia و Pantheon و Xin Zhao بخوام یکی رو بگیرم چی بگیرم ؟ یا اگه چمپ بهتر از اینا هم هست بگید .
Irelia بگیر، من خودم 2 ماهی هست آنلاک کردمش.
واقعا Champ خفنی هستش، حتی باهاش 1v2 هم میتونی بزنی اگه تیم مقابل جانگل نداشت (نمیدونم لولتون 30 هست یا نه)
Eش که عالیه، اگه جون هیروی دشمن بیشتر باشه Stun میکنه، Wش که با هر اتکت True Damage میدی و نصف اون هیل میکنی (واقعا sunstain خوبی میده)
Qش که واسه Creep و به درد chase کردن میخوره اگه دیدی داره در میره تو رنجت نیست میزنی رو یه کریپ نزدیکش (با w مینی که بکشیش، اگه کریپ بکشه کولدانش ریست میشه) بعد دوباره رو خودش میزنی و Kill Secure میشه.
Passive ش هم که اگه خواستی یه Mercury باهاش میبندی هرچی CC باشه تقریبا روت بی اثر میشه (البته بی اثر بی اثر که نه) البته باید نزدیک 3 تا هیرو خودی باشی. توی Teamfight ها میری جلو skillshot هایی که cc میکنه و اکثر مواقع میتونی جون یه هیرو خودی رو نجات بدی :دی
اولتشم که هیچی دیگه، هم به درد جاهای حیاتی واسه کریپ ها میخوره هم واسه کشتن هیرو دشمن که داره در میره، من تا حالا باهاش Blind Kill هم زدم. (یه bush بود الکی یدونه زدم یه نفر داشت ریکال میکرد مرد) :دی
اگه بیلد و اینام واسش خواستی بگم.
اونقدری که جوونای ما در برابر فیلتر مقاومت کردن ، متفقین در برابر هیتلر نکردن ... شماها چطور با این فیلترینگ مزخرف که لگ انداخته بازی میکنید؟
Pantheonنقل قول:
:n16::n16:
البته Pantheon هم خوب هستش و خیلی از هیرو های Top رو مثل آب خوردن کانتر میکنه. از جمله Darius, Gangplank و ...
واقعا اگه خوب باشه یه سرطانه تو بازی :دی
عزیزم، ما بازی نمیکنیم، ما فقط خیال میکنیم که داریم بازی میکنیم!نقل قول:
باید حدس بزنیم چمپ دشمن تو 4 ثانیه آینده کجا میخاد بره، که یه وقت نریم تو رنج حمله اش!!
عمق فاجعه رو میبینی؟؟
:n16::n16:
اینقد آی دی ساختی که n ها دارن به سمت بی نهایت میرن:n02:نقل قول:
خوبه انگلیسی خوبه :n02:نقل قول:
من خودم هم تو فکر irelia بودم حالا اگه میگی اینجور که تعریف کردی باشه که خیلی توپه :n02:نقل قول:
اره من 30 ام
همین الآن یه دست Leave خوردم !!! :n03:
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا !!!!!!!!!!!!!!