سلام امروز از صبانت اشتراک 128 گرفتم. یه تست با speedtest گرفتم به نظرتون چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام امروز از صبانت اشتراک 128 گرفتم. یه تست با speedtest گرفتم به نظرتون چطوره؟
خوبه.بدک نیست.کلا من به این اسپید تست دات نت اعتماد ندارم! :46:نقل قول:
برا شما که خوبه، این 128 شهراد هست:
دوست خوبم برای اینکه بهتر متوجه پینگ سرعت آپ و دان ای اس پی بی نظیر خودت بشه بهتره قبل از اینکه اون دکمه تست وسط رو بزنی از روی نقشه پایین ارو پا رو انتخاب کنی بعد با زوم کنار نقشه رو بزرگ کن و برو روی کشور هایی که سرور های قدرتمندی دارند مثله انگلستان المان و حتی فرانسه یا دست آخر اسپانیا مثلا منچستر پینگ عالی دارهنقل قول:
این کشور های عربی حوزه خلیج همیشگی پارس عموما سرور های ضعیفی هستن شما به فاصلشون فکر نکن به قدرت سرور فکر کن
منبع همین بچه های با حال همین تاپیک من هم قبلا همین اشتباه رو میکردم برو بچ بهم یاد دادند
نمونش من 128
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
راستی اگه اسپید تست میگیری باید اینجا بزاری
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=425326&page=208
ممنون اینم با سرور منچستر:
دیشب چه حالی داد این صبا.3 3.5 گیگ دانلود کرد.:18::8:
SPEED TEST توی صبانت عملا سر کاری هست.....برای چی ؟اگه دقت کرده باشین همیشه چند ثانیه ی اول دانلودتون با سرعت خیلی زیاد انجام میشه ؟تا حالا متوجهش شده بودین؟ مثلا خود من یه فایل رو میزارم برای دانلود تو 3 ثانیه ی اول حدود 2 مگ رو پر میکنه(یه بار 10 مگ دانلود شد کرک و پرم ریخت:31: )! سایت هایی مثل speed test هم برای تست سرعت معمولا 1 فایل یک مگی یا یه کم بیشتر رو امتحان میکنن و طبق اون سرعت شما رو اندازه گیری میکنن
این یه کلک صبانت هست که باعث میشه همیشه توی این تست ها از بقیه شرکت ها بالا بزنه ! ولی در کل باز من صبا رو ترجیح میدم نسبت به بقیه
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
6:45 به بعد دیسی کنی دیگه نمیتونی وصل شی !ارور یوزر پس میدهنقل قول:
این طور که من فهمیدم بعد از ساعت 6 هر وقت DC کنی، تا یه ساعت بعدش کانکت میمونه!
سرعت شما چنده؟نقل قول:
برای من بخواد خیلی دانلود کنه 400 مگ.:41:
به سروری که ازش دانلود میکنی هم ربط داره؟
چون من تا الان فقط از torrific دانلود کردم.
3 ماهه هر روز 3.2 گیگ
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
شدیدا ربط دارهنقل قول:
اینجایی که گفتی سرورش خیلی شلوغ و سرعت خیلی پایینی میده من با وی پی اس امتحان کردم با پورت 1 گیگ نهایت 100 کیلو داد
شدیدا ربط داره.من خودم از رو VPS دانلود میکنم.اونم 6 تا 6 فایل تنظیم کردم دانلود کنه.(یعنی در یک زمان 6 فایل)نقل قول:
یه کم درباره این VPS توضیح میدی؟نقل قول:
شما یک سرور قدرتمند که ماهی چند صد هزار تومان هست رو در نظر بگیر.مثلا 16 گیگ رم داره و و ...نقل قول:
حالا میای یک قسمت از اون مثلا 512 مگابایت رم و ... میگیری روش هر کار میخوای میکنی.باعث میشه که با هزینه ی کمی هم بتونی سرور داشته باشی.کلا بهتره تو گوگل سرچ کنین.(سرور مجازی و VPS)در موردش مطلب کم نیست.:20:
به نظر من اگه میخواین دانلود با ماکسیمم سرعت و ارامش خاطر داشته باشین یا از هاست استفاده کننین یا vps که دیگه افت سرعت سرور های سایت های دانلود باعث کاهش دانلودتون نشه.......:11:
تو قسمت شارژ رزور هیچی نزده؟ اگه نزده زنگ بزن پشتیبانیش بهشون بگو.
این همه لنچر رایگان هست به جای اینکه پول واسه سرور مجازی بدید
اون لیچر های رایگان هم که اون موقع شب کلی سنگین میشن و دردسر داره.وی پی اس کلی کار میکنه.تورنت هم باهش مستقیم میکنم.:46:نقل قول:
سلام.
اینکه میگین 6:45 دیسکانکت کن و باز کانکت شوتا 7:45 کار میکنه شبانت این یه مساله شرکتیه ها.
یعنی بستگی به نماینده ای داره که ازش گرفتین.
مثلا من امروز امتحان کردم مثل چند روز قبلشم که امتحان کرده بودم معلومه یه بیکاری اونجا نشسته و دقیقا سرور رو 6:58 دیسکانکت میکنه و تا 7:02 هم قطعه و در این صورت اصلا اون کار عملی نمیشه چون ساعت 7:02 هم دیگه با مشخصات شبانه نمیتونی وارد بشی.
در ضمن من از شیرازم.
موفق باشید.
لیچر رایگان بدردبخور دیگه پیدا نمیشه. اون از آپلودفا با اون همه ادعا که دیگه مفت نمی ارزه. آپلودبازم 500 مگ بیشتر نمیده . هیپفایلم که دیگه رایگان نمیده و .... به نظر یه اکانت پریمیوم همین سایتایی که گفتم یا سایتای مشابه (یه جای vps) بیشتر مشکلاتو حل میکنه.نقل قول:
حل شد من عجله کردم یعنی انتظار سرعتی رو داشتم که اینجا...........نقل قول:
نقل قول:توی تالار سرویسهای آپلود و دانلودنقل قول:
هر روز داره لنچر های جدید و حقه های جدید ارائه میه من هر سه یا چهار روز یه بار بهش سر میزنم و از سایتها ی جدیدش استفاده میکنم والا تا حالا که راضیمکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=320
مثلا دیشب به راحتی 230 رو پر کرده بودم من کلا از تالارش خوشم میاد این کار رو راهت تر برام کرده البته تازگیا مشتری باران مویی شدم اونهها سرور داواس رو لینکگ میکنن عالیه دیگه لنچر هم نمیخواد بعضی وقتها مدیا فایر اذیت میکنه ونه همیشه
ببخشید این سوالو اینجامیپرسم بچه ها. میشه 2تا مودمو به کامپیوتر وصل کرد و هردفعه با یکی از اکانت ها به اینترنت وصل شد(2 خط تلفن و 2 اکانت adsl)؟
واینکه سرعت شبانه اکانت 3ماه 2 گیگ صبا با 3 ماه 9 گیگش که فرقی نداره(سرعت 128 Kbps)؟
بله میشه.اگه دقیقا همین باشه.نه فرقی نداره.نقل قول:
و میشه از 1 مودم استفاده کنم و هر دفعه فقط سیم تلفن که به مودم میزنمو عوض کنم؟ :D ممنننون که جواب میدیدنقل قول:
تست نکردم.چون میترسم با مک آدرس مشکل پیدا کنید.البته میتونید درخواست حذف هم بدید.فکر نکنم مشکلی باشه!نقل قول:
اگه فقط با واسه پیسی میخوای با کانکشن وصل شو با خیال راحت من 4 سال که تا حالا با خود مودم به نت وصل نشدم
من هر کاری کردم نتونستم بعد از ساعت 7 دانلود کنم:41:
نقل قول:
اگر پست قبلیمو خونده بودی متوجه شده بودی که نمیشه.
بستگی داره از کدوم شرکت نمایندگی صبا داری میگیری.
سلام
برای صبانت از چه dns باید استفاده کرد؟
dns رو توی خود مودم باید وارد کرد یا کانکشن داخل ویندوز؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان پارس آنلاین قیمت سرویسای نامحدود خود را اعلام کرده صبانت هم کم کم مجبور خواهد بود این کار انجام بدهد چون باید با مشتری های خودش بای بای کند .:27:
در سرویس نامحدود پارس آنلاین به کاربرای خانگی سرعت بالاتر از 128 هم میدن؟
دیشب 3.4 گیگ دانلود داشتم
فقط متاسفانه دیگه نمیشه 7 به بعد دانلود کرد گویا باگ بستن
من دیشب تا 7 :45 دانولد کردم ..کجایی شما؟
چند روز پیش زنگ زدم پشتیبانیش 1 مگو پرسیدم گفت به خانگیم میدن. ولی خیلی گرونه!نقل قول:
تبریزنقل قول:
امروزم نشد
سلام من واسه تهران حول و حوش تهران کلینیک می خوام بگیرم اکانت جدیدمو قبلا اصفهان داشتم ... نداگستر خدمات تهران و اصفهانش فرق می کنه؟(از لجاظ سرعت و پشتیبانی؟( من که یه بار زنگ زدم پشتیبانی اصلی واسه مغایرت توی کارت به کارت واسه یه گیگ 5300 تومن مجبور شدم 2800 تومن پول کارت شارژ بدم!
کلا صبا نت تهران چطوره؟ + اون منطقه خوبه ؟
+2= چند روزه وصل می کنن؟
این صدای خش خش تلفن از اینترنته یا مودم ؟؟؟؟؟؟
آخه اینبار که شارژ کردم برای چند روز خش خش نبود ولی دوباره برگشت
اگه از اینترنته بگید زنگ بزنم پشتیبانی چون خیلی رو اعصابه
اسپلیتر splitter باید بگیری (نویزگیر)نقل قول:
یعنی میفرمایید از مودمه؟نقل قول:
من مودمم وایرلسه تی پی لینکه
چند هست این اسپلیتر؟ خیلی گرونه؟
به اینترنت که وصل میشی نویز میفته رو خطت. یه دستگاه کوچولوئه فک کنم 2-3 تومن باشه. ارزونه.نقل قول:
سیم تلفنتو وصل میکنی به اسپلیتر و اسپلیتر 2تا خروجی بهت میده یکیش میره به مودم و اون یکی برای تلفنه.
با سلامنقل قول:
خیر گران نیست.
1500 تومان بیشتر نیست.
موفق باشید.