بنا یه دلایلی برداشته شد ....................
Printable View
بنا یه دلایلی برداشته شد ....................
چند تغییر بزرگی که احتمالا در کمودو ورژن 6 شاهد خواهیم بود و باعث میشه کمودو یه گام بلند به سوی بهتر شدن برداره اینها هستند
behaviour blocker شاهد تغییرات زیادی خواهد شد و بهتر از این خواهد شد
سندباکس در این ورژن خیلی واقعی تر از سندباکس موجود خواهد شد :دی البته منظور من اتوماتیک سندباکس هست, به نظر میرسه برنامه های خوبی برای اتو سندباکس خواهند داشت
یکی از ویژگی های که برای من خیلی جالب خواهد بود کمودو کلود آنتی ویروس همراه با valkyrie خواهد بود , علی در پست زیر توضیحاتی در مورد valkyrie داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دیگه از ویژگی های محصول جدید که من خیلی دوستش دارم Secure DNS همراه با Site Inspector خواهد بود که با چند موتور سایت های رو چک میکنه و به نوعی خلاء web filter رو پر خواهد کرد
ملیح قول comodo killswitch رو هم داده و یک آنالیزور قوی در ورژن 6 خواهیم داشت :دی
همچنین گندزدایی ویروس سلیتی در این ورژن گنجانده شده است ولی در مورد بقیه ویروس ها اطلاعی ندارم
من که بی صبرانه منتظر کمودو ورژن 6 هستم ...
عکس های از ورژن6
من از ورژن 5 استفاده میکنم
وقتی پلیر کارت --- رو اجرا میکنم راحت باز میشه و پورت های پلاگینش هم کانکت است اما همین که میبندم و دوباره باز میکنم پورتهای پلاگین سیسیکم STOP میشه و باید ریستارت کنم
لطفا بفرمایید چطور میتونم پلاگینهای یک برنامه رو و پورتهاشو در اینترنت باز کنم برای دایمی
از firewall- network security policyنقل قول:
میتونید درسترسی برنامه ها رو هر طور که دوست داشتین تنظیم کنید
اگر مشکل حل نشد از تنظیمات برنامه در فایروال عکس بذارید تا بیشتر راهنمایی کنیم
سلام
خبری از ورژن 6 نیست ؟
سلام
من الان از NIS 2013 استفاده میکنم و خیلی به قدرتش اعتماد دارم ولی ایا COMODO از نورتون هم قوی تره؟یعنی من برم کومودور رو نصب کنم؟!بسته کاملش یا نه در کنار یک انتی ویروس؟>!
اگر میشه از یکی از سایت ها معتبر انتی ویروس نتایج تستش با دیگر انتی ویروس ها اگر باشه رو بگذارید ببینیم چطوریه!
با تشکر
خیلی جالبه!
من الان رفتم داخل سایتش ولی سایت یک انتی ویروس مثل این گواهی SSL نداره!در صورتی که نورتون داره!؟!!؟!؟!؟!
ولی گواهی SSL رایگان میده!
به هر حال این چیزیه که بیشتر سایت های شرکت های بزرگ و معروف دنیا دارن انجام میدن و همشون روی SLL هستند برای افزایش امنیت ولی از یک شرکت انتی ویروسه بعیده که این کار رو نکنه!(google,microsoft,norton...)
عزیز من اول شما یکم تحقیق کنید بد نیستنقل قول:
شرکت کمودو خودش یکی از بزرگترین شرکت های صادرکننده SSL هست و همین سایت هایی که گفتین بعضی هاشون از کمودو استفاده میکنند
ضمناً شما از آدرس زیر وارد شوید تا SSL این سایت رو مشاهده کنید
یک چیز دیگه هم بگم وقتی برای دانلود یا مرور سایت وارد سایتی میشین نیاز به SSl نیست SSL باید موقع ثبت نام یا کارهای بانکی استفاده بشه
به زودی خبرهای خوبی میشنویمنقل قول:
نقل قول:
بله حرف شما درسته ولی به نظر من باید اتوماتیک بره روی ssl مثل گوگل!(بیخیال!)
اگر میشه سوال اولم رو هم با مدرک جواب بدید!
چه سوالی پرسیدین؟نقل قول:
سلام جدیدا دچار یه مشکلی شدم
چندروزه کومودو یا هنگام بالا اومدن ویندوز auto start نمیشه یا مثلا بعد از چند ساعت کار با سیستم میبینی خودش close شده
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
از قسمت More-Diagnostics چک کنید ببینید کمودو مشکلی ندارهنقل قول:
با نرم افزار زیر سیستم خود را چک کنید سالم باشه
البته الان کلی از پست های اقا مهران رو خوندم و اطلاعات بسیار مفیدی کسب کردم و فهمیدم که کومودو بهتر از NIS هست!!نقل قول:
من الان از NIS 2013 استفاده میکنم و خیلی به قدرتش اعتماد دارم ولی ایا COMODO از نورتون هم قوی تره؟یعنی من برم کومودور رو نصب کنم؟!بسته کاملش یا نه در کنار یک انتی ویروس؟>!
نسخه جدیدش کی میاد بچه ها!؟
تاریخی چیزی ازش دارید یا برم همین قدیمی رو بگیرم!
میشه چند تا از این پست هارو برای ما هم بزاری ؟؟؟ من فکر نمیکنم کومودو از شرکتی با این عظمت اعتبار قوی تر باشه ......
راستش نورتون یکی از بهترین هاست و نمیشه اونو با چیزی جایگزین کرد ولی اگر کار با کمودو رو هم یاد بگیرید دیگه خیالتون از ویروسی شدن راحت میشه :دینقل قول:
من پیشنهاد میکنم نورتون آنتی ویروس+کمودو فایروال استفاده کنید همین ترکیبی که من استفاده میکنم
تاریخ انتشار ورژن 6 معلوم نیست ولی بیشتر از یک ماه هم نیست دیگه میل خودتون
بهتره بحث خوب بودن یا نبودن رو تو این تاپیک ادامه ندیم هم نورتون و هم کمودو از بزرگترین شرکت های امنیتی آمریکا هستند و استفاده از آنها سلیقه ایی هست تاپیک های زیادی در انجمن برای مقایسه وجود داره ولی بهتره اینجا فقط در مورد کمودو بحث کنیمنقل قول:
میشه چند تا از این پست هارو برای ما هم بزاری ؟؟؟ من فکر نمیکنم کومودو از شرکتی با این عظمت اعتبار قوی تر باشه ......
پست 2 همین تاپیک رو بخون اطلاعات کاملی بهت میده!
اره حرفتون رو قبول دارم ولی یک چیزی هست اینه که باید حتما نسخه اورجینال نورتون رو بگیری تا اذیتت نکنه!نقل قول:
من 80 % موقع ها خودم دهن ویروس ها رو سرویس میکنم دستی!!یا با برنامه کوچک و خیلی وقته انتی ویروس نصب نکردم (4 5 سال)
ولی کومودو چیز خوبیه!!
نمیخوام 2 تا انتی ویروس روی سیستمم باشه (یا ترکیبی) فقط 1 <<<<فعلا نورتون 2013 رو دارم تا نسخه کومودو جدید بیاد!
حدود 3 سال هستش که از Comodo Internet Security نسخه رایگان استفاده می کنم و تا حالا هم مشکل ویروسی و امنیتی نداشتم؛ اگر بتونید با CIS کار کنید و اصطلاحاً قلقش بیاد دستتون به عقیده من از بسیاری از سیستم های امنیتی تجاری عملکرد بهتری داره(یا دستِ کم برابر!)
البته از آنجایی که CIS کمتر سرخود عمل میکنه، به نظرم یوزرهای آماتور نتوانند با آلارم های متعدد CIS کنار بیایند(هر چند این مورد هم راهکاریی داره)، ضمن اینکه باید یک شناخت مناسب از پراسزهای Native ویندوز و تا حدودی شَمِ تشخیص فایل های مشکوک رو هم دارا بود! در این صورت تصور نمی کنم به چیزی بیش از CIS نیاز داشته باشید؛ کاملاً در خدمت شما عمل می کنه !
سلام
من الان در فروم کومودو داشتم میگشتم و نسخه جدید ارائه شده برای ویندوز 8 رو میخوندم که تاریخ ریلیز نسخه جدید رو پیدا کردم!
اینطور که نوشته اوخر اکتبر نسخه جدید رو میدن بیرون!یعنی 1 ماه و خورده ای دیگه!
حالا من میرم همون نسخه که برای ویندوز 8 رو اپدیت کردن رو میگیرم!
سلام
برای ما که دنیا داخل آدم حسابمون نمیکنه (واقعیته، چه خوشمون بیاد چه نیاد) و چون نمیتونیم (یا نداریم) پول بدیم، همه چی را باید کرک کنیم، کومودو نعمتیه.
من دو سه ساله که روی لپتاپ (ویندوز7) دارم و هیچ مشکلی هم برام پیش نیامده.
اینکه میگن آنتی ویروسش ضعیفه، برای من موردی پیش نیامده.
فقط باید به اخطارهاش توجه کنید و درست جواب بدهید.
روی ویندوز8، ترندTrend نصب کردم که ترایال بود و تموم شد. حالا منتظر کومودو جدید هستم.
کومودو مخصوص ویندوز 8 چند وقتی هست اومدهنقل قول:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
سلام
دو صفحه قبل رو میخوندم عباس آقا مطالبی را فرمودند که احتمالا در نسخه 6 شاهدیم.... کومودو برای اتوسندباکس برنامه داره... تغییر عمده مجازی سازی بود که من خودم انتظارشو داشتم، ولی ظاهرا عملی نشده! ولی تیم کومودو گفته این کارو انجام میدیم + شاهد یک BB جدیدتر هستیم .... فقط امیدوارم تغییر نامی برای default deny نباشه، و به تشخیص هم کمک کنه + Manual Sandbox هم بهبود پیدا میکنه + مورد دیگه File Rating هست که ذهن منو مشغول کرده، که دلم میخواد کار کرد خوبی داشته باشه + ضمن اینکه من آپشنی دیدم که TVL را نادیده میگیره، این میتونه تا حد زیادی ما رو در برابر signed malware ایمن کنه، البته برای حرفه ای ها خوبه، وگرنه باعث دردسر میشه + فعلا همه چیز حول Virtual Kiosk میچرخه.....
Comodo Internet Security Pro
کد:86AB740B-B868-4027-B51C-5503FFE8D194
65A3269F-CC96-410E-8FE4-DEB2A05C09C1
7E5BB296-34D3-4931-821C-5922B60BCC3B
ff255742-2270-4cda-85c1-f18e31642941
bdd12cc5-c3bb-4dac-916c-4e566dd00e94
08543275-6E7A-4764-AE4E-40F365DA9DD5
7C7BD93A-2F24-44BC-A9DC-B111C6013C95
آره، میدونم. نمیخوام دوباره دانلود کنم. گذاشتم یکباره جدیدش را دانلود کنم.نقل قول:
سلام
من الان
CIS Premium رو برای win 8 دانلود کردم!
این نسخه که پولی نیست! یعنی بعد از چند روز نگه بیا ریجسترم کن!
امیدوارم که نباشه!
در ضمن یکی از دوستان فعال در این تاپیک لطف کنید وتمام پست هایی که در پست دوم معرفی شده رو بصورت PDF و یکجا درست کنید تا همه به راحتی بتونن استفاده کنند!!!
با تشکر
سلام
خوب CIS پرمیوم ;که در پست اول زده رایگانه ولی هرگاه میزینی روی About زده پاشین برین لایسنس رو بخرید و بیاید وارد کنید تا ...:31:
دوم من گیر کردم
از DNS
Cloud (viper) استفاده کنم یا مال خود comodo!
لطفا هر دو dns رو اینجا بگذارید!
با تشکر
من الان یک مشکل اساسی دارم!
dns رو همونی که اقا مهران برای cloud (viper antivirus( گفته بود گذاشتم ولی مثب این که اشتباهه چون اینترنت من بطور کلی قطع میشه!!
dns رو از کجا باید گیر اورد!؟
DNS وایپر از حالت رایگان خارج شده و پولی شدهنقل قول:
طبق همون پستی که مهران گذاشته پیش برین ولی در موقع وارد کردن DNS , اعداد زیر رو بهش بدین
8.26.56.26
8.20.247.20
اره!
الان تو چند تا سایت خارجی داشتم میگشتم در مورد dns به این برخوردم!
.نقل قول:
Unfortunately, the company behind ClearCloud DNS is shutting down the service in a few days, on 1st September. At which point, if you don't change your DNS settings to use a different DNS server, you will not be able to access any system on the internet unless you specify its IP address rather than its friendly name
این dns که گذاشتی ما کجا هست!؟ Comodo?!
در ضمن چطوری باید فایروال کومودو رو جایگزین فایروال ویندوز کرد چون من اونو غیر فعال کردم کامل؟!(فکر کنم اتوماتیک خودش فعاله!)
wWowoWOWO
اصلا حال کردم با این کومودو!!
من NIS 2012 , 2013 اپدیت داشتم و ویروس JEEFO هم توی کامپیوترم بود و میدونستم که هست و سرچ که کردم با اینا اصلا چیزی پیدا نکرد!
ولی الان COMODO مثل یک مرد 57 تاش رو پیدا کرده!!
انصافا چیز یکیه!
بله کمودو هستنقل قول:
کمودو موقع نصب خودش فایروال ویندوز رو غیرفعال میکنه ولی برای اینکه مطمئن شین از کنترل پنل قسمت ویندوز فایروال ببینید روشنه یا خاموش اگر روشن بود خاموشش کنید
متاسفانه کومودو هنگ کرد و بسته شد و اسکن 50 % رفته بود اومد از اول و داره دوباره همون فایل ها رو پیدا میکنه!
مگه وقتی ویروسی رو پیدا میکنه همون موقع قرنطینش نمیکنه!؟
سلامنقل قول:
ریل تایم، آپشنی داره برای این منظور؛ از قسمت تنظیمات آنتی ویروس میتونید فعالش کنید.
نقل قول:
real time فعاله و خودم بعضی از تنظیماتش رو تغییر دادم!
با تشکر
خوبه!نقل قول:
البته منظورم گزینه اتوقرنطینه بود (طبق پست قبلیتون)..... که عرض کردم اگر دوست داشتید میتونید فعالش کنید. از اینجا:
اونوقت در صورت شکار یه ویروس خودش اتوماتیک عمل میکنه و سوالی یا ... پرسیده نمیشه، فقط در قالب یک پیغام بهتون اطلاع رسانی میشه:
البته برای On-Demand Scanning دیگه این حالت متصور نیست و خودتون بعد از پایان اسکن باید Clean کنید.
COMODO Mobile Security رو یه مدت استفاده کردم زیاد خوشم نیومد Avast برای امنیت موبایل بهتره بول گارد هم تست هاش رو می دیدم مثل Comodo در سطح بالایی نبود در به نظر من Avastبهتره