نقل قول:
اگه 2 مگ 60 بده سرعت اونوقت 512 سرعتش 16 بیشتر نمیشه!! و 256 هم از 8 بیشتر نمیشه (عجیبه که یکی از کاربرا همین اژدها میگفت دوستش 256 یک به ده سرعتش 25 بوده!)
Printable View
نقل قول:
اگه 2 مگ 60 بده سرعت اونوقت 512 سرعتش 16 بیشتر نمیشه!! و 256 هم از 8 بیشتر نمیشه (عجیبه که یکی از کاربرا همین اژدها میگفت دوستش 256 یک به ده سرعتش 25 بوده!)
من عکس هم گذاشتم که بقیه گول این سرویسها رو نخورن.با اینکه خود من قبل از شارژ کردن از 2020 هم پرسیدم ولی پس فردا باید برم اونجا سرویس رو عوض کنم.در ضمن لینکهایی که دانلود میکنم همه لینک مستقیم هستن.رپید باز و اپلود باز و بقیه سرورها سرعتش ماکزیمم 75 تا بیشتر نمیشه در صورتی که من 1 مگ که داشتم همیشه سرعت دانلودم بین 120 تا 130 ثابت بود و تو یک سال بیشتر از یک و نیم ترابایت دانلود کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت خیلی کمه .من 512 نامحدود دارم تا 60 دانلود میکنم.به نظر من برو نامحدود 512 بگیر خیال خودت راحت کن من از 24 تا حالا 25 گیگ دانلود کردمنقل قول:
درسته من اين حرف رو زدم اما اگه يادت باشه اين پست رو وقتي داده بودم كه از مخابراتي كه رفته بودم اعتراض برگشته بودم! طرف به من گفت كه 512 با حدود 40-50 ميگيره! منم فكر كردم اين بي وجدان ها سرويس هارو درست كردن! حالا آقا ميثم شما كه اينقدر حافظت خوبه برو صفحه 407 رو نگاه كن، قبل همه من گفتم كه سرعت 1 ب 10 چيه، و چطور اينا مردم رو احمق فرض كردننقل قول:
نميخواد زحمت بكشي، اينم به صورت نقل قول! و از اونجاي كه اين پست رو با موبايل دادم همون صفحه،مرتب تر، سرعت هارو نوشتم! كه اينه: 64 و 128 هر دو سرعت دانلود 8 ميدن! 256 و 512 هردو سرعت دانلود 16 ميدن و يك مگ و دو مگ هر دو سرعت دانلود 64 ميدن! كه حتي يك نفرم تشكر نكرد;-) اما يكيتون كه پست الكي ميده 5نفر ازش تشكر ميكنن! حالا ميتونين اطلاعات بيشتر رو از اقاي SCARY بگيريد كه ميگه سرعتارو خودش تنظيم كرده!نقل قول:
دو شنبه رفتي خواهشا كوتاه نيا، بگو چرا سرعتتو رو 512 بستن! وقتي آنلاين شارژ ميكنين، چند ساعت طول ميكشه كه وصل شه يا ترافيك خريده شده به حساب وارد شه؟نقل قول:
حتما کوتاه نمیام.مسخرشو دراوردن به خدا.وقتی یه سرویس رو به اسم دو مگ 80 تومن میگیرن و در اصل 512 است یا خیلی ... یا مردم رو .. فرض کردن.کسی بخواد 512 نامحدود بگیره خب ماهی 40 میده نه 80.دفعه قبل که آنلاین شارژ کردم وصل نشد زنگ زدم وصلش کردن ولی این دفعه که قطع شد با اون یکی اشتراکم شارژ کردم و همون لحظه وصل شدنقل قول:
512 نامحدود 40تومان نیست .من 26 تومان گرفتم.نقل قول:
نکنه قیمت زیاد کردند؟
الان اگه كسي بخواد مثلا 512 بگيره چهار تا راه داره! اولي همون 1ب5 و ماهي 40تومن! دومي يك مگ 1ب10 ماهي 42ت! سومي 2مگ 1ب10 ماهي 79تومن و چهارمي 256 1ب1 ماهي 80تاصلا سيستم اكانتينگ ندارن يا بلد نيستن استفاده كنن! وگرنه هيچوقت اين 2مگ 1ب10 نبايد رو 60 با نوسان 5تا ثابت باشه! قيمت 256 هم واقعا زياده!
ای بابا.اون قبل از انقلاب بود.الان قیمتها عوض شدننقل قول:
کلا هیچی بلد نیستن.یعنی خداوکیلی من موندم اینهایی که پشتیبان هستن چی میدونن.خودشون خبر نداشتن قیمت سرویسها چنده.میگم سرویسم رو با دو مگ یک به 5 عوض کنم چقدر با این 79 تومنی هزینه اش فرق داره (خودم میدونستم) طرف گفت چیز زیادی نیست.فکر کنم 5 یا 10 یا نهایتش بیست هزار تومن باشه.گفتم نه آقا.دو مگ 135 تومنهنقل قول:
26 بود الان كه با اون پول 256 هم بهت نميدن! چون$ گرون شده :دينقل قول:
اي بابا، قبل انقلاب كدومه! الان چون تهران گرون نكرده و اين 512 شما 20تومنه پس يعني اينا شب خواب ديدن چقدر خوب ميشه ما سرويس هارو گرونتر كنيم! مردم كه پول ميدن! نتيجه: فردا گرون شد!
كيا 2 شنبه مياد بريم تو سايت مقررات راديويي يا حضوري اعتراض؟ اوناي كه ميان اعلام كنن
[QUOTE=.s.a.e.e.d;7332158]ای بابا.اون قبل از انقلاب بود.الان قیمتها عوض شدن
من 1391-08-15 اشتراک 512 نامحدود 1 به 10 گرفتم 26 تومان سرعتم که 60 تا 70
یعنی از این تاریخ به بعد گرونش کردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من هستم البته بریم تو سایت شکایت کنیم اگه چند نفر با هم شکایت کنیم خوبه
زنگ زدم میگه اشتراک گرون کردیم حیف نمیشه اینجا حرفی زد
میگه 512 نامحدود کردیم 1به 5 40 تومان اگه بخوای سرعت همین 60 باشه
گفت اگه همین 512 ا به 10 بگیری دانلود میشه رویه 128 یهنی 18 کیلوبایت
:41:
نت کابلی توی ایران هست ؟!
تا وقتی نت ماهواره ای 2 طرفه هست ، نت کابلی چرا:sq_24:
من اخری نفهمیدم این نت ماهواره ای 2 طرفه چس هست.اینقدر مطالب خوندم گیج شدم:sq_8:نقل قول:
مختصر و مفید توضیح بده ببینم چطوریه؟
چه وسایلی میخواد؟سرعتش چقدره؟ هزینه اش چقدره/؟بعضی ها میگفتند اگه بگیرند حکمش سنگسنه.درسته؟
اگه بگیرنت ..... و احتمال گرفتن هم زیاده دو طرفهنقل قول:
در ضمن اکانتش پولش هم بالاست
گرفتنی در کار نیست و وسایلش هم اینا استنقل قول:
1- کارت ---
2- د.ی.ش
3- اکانت اینترنت ماهواره ای از شرکتهای مثل Opensky که اگر اشتباه نکم در ایران نمایندگی داره و یا از شرکتهای خصوصی ایرانی که سرعت بالایی ندارند و سرعتاش مثل adsl خودمونه
قبل از گران نشدن دلار قیمتش از این 1 مگ و دو مگ مخابرات خیلی به صرفه تر بود (مثلا 12 مگش میشد قیمت میشد 50000 تومن)، البته اگر بخواهی از شرکتهای خصوصی ارائه دهنده اینترنت ماهواره ای در ایران استفاده کنی قیمتاش به صرفه و خوب است ولی سرعتاشون نهایتا 4 مگه
البته من خودم از یکطرفه اش استفاده میکنم و بد هم نیست من بیشتر سریال و فیلم و کلیپ و موزیک و نرم افزارها را از این راه مجانی میگیرم.... کارت رسیورم skystar hd 2 است
در مورد سرعت هم اگر دوطرفه می خواهی بگیری یعنی مثل این اینترنتی که الان استفاده میکنیم خوب باید بری سرعت بخری از 128داره تا به بالا ولی چون استفاده نکردم اطلاعی ندارم اما در مورد یکطرفه اش که رایگان است خوب بستگی داره طرفی که داره چیزی دانلود میکنه چه سرعتی گرفته مثلا یک فایل با سرعت 10 مگ در ثانیه دانلود میشه و یک فایل هم با سرعت شاید 100 کیلوبایت در ثانیه
2طرفه قابل ردیابیه ولی 1طرفه نه!
1طرفه از طریق دیـــش فقط دریافت داری!
در کل ما یه چیزی گفتیم شما انجامش ندین...خطرناکه:sq_17:
الان زنگ زدم به 2020 میگم من از 256 1به5 اگه بخوام عوض کنم به 1مگ 5گیگ چقدر مابه تفاوتش میشه!:sq_12:
اومده میگه باید بری نمایندگی:sq_8:
منم دیدم یارو پرته گفتم باشه خدافس:sq_6:
من نمیدونم اینا رو کی استخدام کرده:sq_11:
در ایران هیچ امکاناتی برای دوطرفه وجود ندارد... همش یکطرفه هستند ولی به دوصورتنقل قول:
1- همان یکطرفه که فقط دریافت داری یعنی فایلی را که دیگران میگیرند را تو هم میگیری (البته خودت استادی)
2- یکطرفه ای که باید یک adsl 64 kb داشته باشی (شایدم با اینترنت دیال آپ یا ایرانسل هم راه بیفته) که برای send کردن نیازه و بعد فایلهای خودت که میخواهی را از اینترنت دریافت کنی
همه پشتیبانی ها اینطورن ،مخابراتم از همه بدتر ،فقط پولشون رو میگیرننقل قول:
بعضی اوقات وسوسه میشم این کارو انجام بدم ،خدایی خیلی قیمتهاش خوبه ،و به نظر سرعتش هم واقعیهنقل قول:
من خودم فقط یه مدت افلاین رو درستش کرده بودم...فقط دریافت داشتم...البته اون موقع هنوز adsl نگرفته بودم..:sq_17:نقل قول:
دو طرفه(با قیچی:sq_24:)خیلی بلد نیستم چون میگن خطرناکه اصلا دنبالش هم نرفدم ولی فکر نکنم تو ایران غیرممکن باشه...:sq_24:
در روش دوطرفه تجهیزاتی مثل دیشهای بانکها لازم دارید...چون هم سند و هم رسیو مستقیماً انجام میدید. چند میلیونی خرج داره و به راحتی قابل ردیابیه!نقل قول:
جرمشم امنیته ... بی خیال شو
اینترنت ماهواره ای رو ول کنید.برین تو نخ اینترنت دو مگ یک به ده 80 تومنی.من فقط میخوام اون کسی که این همه دانش و انرژی به خرج داده و این اشتراکها رو خلق کرده رو ببینم، دستم رو بذارم سر شونه اش ! و ازش صمیمانه تشکر کنم .عاوری عاورین .. یکی نیست بگه دانشمند اگه کسی 512 نامحدود میخواست که میرفت 512 میگرفت نه دو مگ که سرعت دانلودش همون 60 کیلوه و بجاش 40 تومن هم اضافه بده .. احسنت احسنت ( به همون روشی که داموس الملک میگفت بخونین )
امکاناتش هست ولی مجوزش رو به هرجایی نمیدننقل قول:
قیمتشم اونقدری بالاس که حتی صدا و سیما که از این سرویس استفاده میکرد نتونست شارژ کنه و 4مگ از حسابگر اینترنت گرفت با شارژ ماهیانه دو میلیون تومن
نقل قول:
باید از CRM سرویس فعلیتو برگشت بزنن و سرویس جدید بهت فروش کنن
اگه از سرویست استفاده نکرده باشی کل پول بهت برگردونده میشه، اگه استفاده کرده باشی مقدار برگشتی رو پنل محاسبه میکنه
بعدش سرویس یک مگ رو میخری
سرعت سرویس های 1 به 5 بیست و پنج درصد افزایش پیدا کرد
سرعت دانلود سرویس یک مگ حجمی 192
سرعت دانلود سرویس دو مگ حجمی 312*
فقط این 312 توی اکانتینگ و dslam های zyxel اعمال شده
توی مودم down rate رو چک کنین، اگه روی 2560 بود میتونید با 312 دانلود کنید. اگه 2048 بود 256 تا دانلود میده
من باید الان 512 که 26 میگرفتم 40 تومان بگیرم.ولی انصافا در حق تو خیلی ظلم شده حتما برو درستش کن .نقل قول:
پست های قبل میخوندم دیدم بچه ای شمال 1 مگ دانلود میکنند :sq_14:
نرو طرفش بخوای بخری خیلی گرونه!!!!نقل قول:
برای -- هم اونقدر دست زیاد شده که چیزی بهت نمی رسه و از طرفی درست هم نیست
50 درصد قیمت سرویسا رو زیاد کردن بعد ژست میگیرن میگن 25 درصد سرعتا رو زیاد خواهیم کرد ... انتظار دارن کف و سوت هم بزنیم براشون!
باید یه فکری برای این سرویسای یک به ده کرد زبون خوش حالی مخابرات نمیشه باید دادو بیداد کرد ! مانزندارن رو مثال نمیزنم همین تهران که سرعتای مثل ما دارن چرا نصف ما پول میدن! مگه ما جز ملت ایران نیستیم؟
طبق اعلام خودش کاربرنقل قول:
sc@ry
از عوامل مخابراته که این تنوع سرویسی رو ایجاد کرده !!! هر چی دلت می خواد بهش بگو
داداش این افزایش 1به 5 ها اعمال شده ؟؟نقل قول:
الان من دارم با سرعت قبلی دانلود می کنم
512
60 تا
جدی ؟ اقا خدا وکیلی خودت بیا بگو اگه کاره شماست هدف چی بوده اصلا ؟ توضیح بده این سرویس که مدام سرعتش بین 60 تا 70 تاس چه فرقی با 512 داره ؟ اگه میگی شیر شده نباید یه نوسان یا افزایش سرعتی داشته باشه ؟ من پولم رو پس میگیرم ولی این سرویسهای مسخره رو حذفش کنید بهترهنقل قول:
بله به این میگن اینترنت ماهواره ای دوطرفه و این را میتوان ردیابی کرد و البته فکر نکنم شرکتهای مثل open sky اجازه داشته باشن به کاربرهای معمولی سرویس بدند. اما در ایران برای کاربرای عادی همش یکطرفه است گه قبلا توضیح دادمنقل قول:
sc@ry الان من بخوام 512 نامحدود 60 کیلوبایت دانلود کنم کدوم باید بگیرم؟هزینش چقدره؟نقل قول:
چرا تو تهران قیمت افزایش نداشته ولی اینجا...
چرا سرعت تو شهرهای مثل مازندران تا 1 مگ میرسه ولی اینجا...
نیازی نیست برای اینترنت ماهواره ای پول بدین.با کارت دی وی بی میشه دانلود آفلاین داشت و تو چند تا گروه عضو شد و فایل هایی که بقیه دانلود میکنن برای شما هم میاد.خودش یه نوع سرگرمی و تنوعه : دی
اوضاع دانلود افلاین هم خیلی خرابهنقل قول:
به خاطر پارازیت و از طرفی -- مک ها کسی دیگه دانلود نمی کنه
این فرومها هرچی دلشون بخواد دانلود میکنن و سلیقه کاربراشونو در نظر نمیگیرند در ضمن پول هم میگیرن و گاه گاهی هم دوره های رایگان برای کسب مشتری بپا میکنند ولی در کل به دوستان توصیه میکنم نرن پاشن یک --- بخرن برای دانلود آفلاین چون الان اوضاعش اصلا خوب نیست در بهترین شرایط شاید ساعتی 1 تا 4 گیگ دانلود داشته باشی و خیلی هاش هم چرت و پرت است ...اما توی سالها 83 تا 87 اوضاعش خوب بود و توی یکساعت میتونستی 20 گیگ هم دانلود داشته باشی و اکثرا هم بدربخور ولی الان اصلا اوضاعش خوب نیستنقل قول: