سلامنقل قول:
12-3 اومده منم نصب کردم. مشکلی نبوده تاحالا.
===================کد:http://www2.ati.com/DRIVERS/mobile/12-3_mobility_vista_win7_64_dd_ccc.exe
دوستان کسی اطلاع داره این لپتاپ از SATA III پشتیبانی میکنه یا نه؟
Printable View
سلامنقل قول:
12-3 اومده منم نصب کردم. مشکلی نبوده تاحالا.
===================کد:http://www2.ati.com/DRIVERS/mobile/12-3_mobility_vista_win7_64_dd_ccc.exe
دوستان کسی اطلاع داره این لپتاپ از SATA III پشتیبانی میکنه یا نه؟
سلام افشین عزیز خیلی ممنون:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11:نقل قول:
ضمنا افشین جان این درایور 64 بیتی هست؟
آره. توی خود لینک نوشته. اگه 64 رو بکنی 32 میشه برای ویندوز 32 بیت.نقل قول:
سلام
دوستان یک مشکلی پیش آمده برام . لپ تا پ و یکی از دوستام آمده تمیز کنه پارچه رو کشید روی لاستیک اطراف در ال سی دی و سمت چپیش کنده شده متاسفانه. حالا در لپ تاپ و میبندم میگیره به کیبورد سطح اونجا. هر چی گشتم پیداش نکردم
حالا این لاستیکش رو از کجا باید بگیرم؟؟ اگر خودمم چیزی بهش بخورونم از ریخت میفته خیلی زشته میشه تازه اون کیفیتم نداره دیگه:(
کسی از دوستان راهنمایی نمیکنه؟
-----------------------------
سلام دوستان
لپتاپم یه مشکل عجیبی داره.
حدود دو سه هفته پیش یه روز صبح لپتاپ رو روشن کردم و درحال بالا اومدن صفحه دسکتاپ سیستم هنگ کرد، هیچ کاریش هم نمیشد کرد از هارد هم اصلا استفاده نمیکرد و فقط میشد با دکمه پاور خاموشش کرد. چند بار دیگه هم امتحان کردم، هر دفعه همین اتفاق میافتاد. ویندوز عوض کردم ومشکل حل بود تا دیروز که دوباره هنگ کردن ها شروع شدن، این دفعه توی بالا اومدن ویندوز نبودن و در حال انجام کارهای عادی اینطور میشه.
اول فکر کردم مشکل از هارده ولی با نرم افزار تستش کردم و مشکلی نداشت. کلا همه چیز عادیه و نمیدونم برای چی اینطور میشه.
ویندوزم هم هوم 64 بیت هست.
به نظر شما مشکل چیه؟
راستی درایور گرافییک 4-12 هم اومد. من خودم هنوز دانلود نکردمش.
x64:
x86:کد:http://www2.ati.com/DRIVERS/mobile/12-4_mobility_vista_win7_64_dd_ccc.exe
کد:http://www2.ati.com/DRIVERS/mobile/12-4_mobility_vista_win7_32_dd_ccc.exe
نقل قول:
من یه همچین مشکلی پیش اومد برام....یعنی کلا سیستم هنگ میکرد و صفحه همونطوری میموند و هیچکاریش هم نمیشد کرد، بعد از یه مقدار دستکاری فهمیدم درایور وایرلس رو اشتباه نصب کردم...یهنی درایور مال همون برند بود ولی مربوط به یه مدل وایرلس دیگه میشد...
درایور رو پاک کردم و رفتم توی دیوایس منجر تا خود ویندوز سخت افزار رو شناسایی و درایور رو نصب کنه...بعد از اون هم دیگه برام پیش نیومد
امیدوارم مشکل شما هم زود حل بشه:10:
---------------------------------
توی نت یه سرچی کردم و دلایل متفاوتی رو می گفتن. یکیش همین قضیه درایور بود. یکی دیگه هم رجیستری. من یه رجیستری کلینر نصب کردم و رجیستری های بیخود رو پاک کردم و الان حدود 10 ساعتیه که خدارو شکر مشکلی نیست.نقل قول:
سلام دوستان این درایور جدید 12/3 گرافیک را من دریافت و نصب کردم خواستم بگم اون دونه های زرد و آبی تو این ورژن هم خودشون را نشون دادن.!!!!!!!!:19:
منم یبار وقتی 3-12 نصب کردم لپتاپ رو به HDTV وصل کردم در حالی که گرافیک روی High Performance بود، این مشکل پیش امد.نقل قول:
الان که 4-12 نصب کردم و فعلا مشکلی ندارم.
سلام خدمت دوستان
کسی میدونه چطور میشه این لپ تاپ رو واسه روشن شدن اتوماتیک تنظیم کرد؟ برای استفاده ازIDM و دانلود شبانه لازم دارم. توی تنظیمات bios هر چی گشتم همچین تنظیماتی پیدا نکردم. لطفا اگه کسی میدونه زودتر جواب بده.:19::19::19:
سلامنقل قول:
اول برو به مسیر زیر:
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Edit Plan Settings > change advanced power settings
در پنجره ای که باز میشه قسمت require a password on wakeup رو بزار روی no
بعد توی استارت سرچ کن task scheduler و برنامه رو باز کن.
از بالا روی action کلیک کن و create a task رو باز کن.
توی تب جنرال یه اسم برای تسک میزاری.
توی تب دوم (تریگرز) دکمه ی new رو میزنی. توی پنجره باز شده ساعت مورد نظرت رو مشخص میکنی که میخوای سیستم روشن شه. مثلا من که شبانه رایگانم ساعت 2 شروع میشه ساعت رو اینطور گذاشتم: 1:58:00 AM
و تیک Daily رو هم میزنی و پنجره رو میبندی.
توی تب سوم (اکشنز) میتونی یکاریی کنی که IDM رو باز کنه. به این شکل که دکمه NEW رو میزنی و بعد browse و حالا فایل IDMan.exe رو انتخاب میکنی.
تب چهارم (کاندیشنز) باید تیک wake the computer to run the task رو بزنی.
تمام.
فقط توی این روش حتما باید سیستم رو هایبرنیت یا اسلیپ کنین و اگه شات داون کنین جواب نمیده.
سوالی بود بپرسین.
خیلی ممنون عالی بود. فقط یه سوال: برای فعال شدن اکانت شبانه باید مودم رو یه بار خاموش روشن کرد یا نه؟ مال من همارا سیستم (adsl خود مخابرات) هست 2 تا 8 بامداد.نقل قول:
سلام
خواهش میکنم
من از سرویس شما خبر ندارم. برای من نیاز به این کار نداره.
شما باید توی تاپیکش سوال کنین تا بچه هایی که دارن، نظر بدن.
اینجا باید تاپیکش رو پیدا کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عزیز حل شد.نقل قول:
قیمت الان چنده با کانفگ ii5 ?
دیگه نوش پیدا نمیشه.
اان لپتاپای خیلی بهتر هستن که میشه تهیه کرد.
سلام من دیروز که لپتاپو روشن کردم چراغ پاور روشن بود ولی هیچ تصویر نشون نمیداد و چراغ چشمک زن هارد هم خاموش بود بعد از حدود 15 ثانیه ارم asus اومد و بعدش صفحه بوت ویندوز که ویندوزم بدون مشکل اومد بالا ولی دور فن لپتاپ همش ثابت مونده و
حالا هر وقت که روشن میکنم اینطوری هست یعنی تا اومدن ارم asus 15 ثانیه یا یکم بیشتر طول میکشه و دور فن هم همش ثابت هست کسی میدونه مشکل ار کجاست؟
عجب حالا خودش درست شد:20:
سلام به همه دوستان. من هم یه n61 jq دارم که حدود یک سال ونیم پیش خریدم ، اما از همون هفته های اول مشکل شطرنجی شدن و به هم ریختن کل رنگ های صفحه رو باهاش داشتم. چون خیلی بهش نیاز داشتم هیچ وقت نتونستم بدمش واسه گارانتی. کلی تو سایت های مختلف دنبال دلیل این مشکل گشتم و از انواع دلایل نرم افزاری و سخت افزاری واسه این مسئله دیدم و آخرش هم به یه دلیل اصلی و نهایی نرسیدم.
اما در کل چیزی که به نظرم می رسه اینه که یه مشکل نرم افزاریه چون تو سخت ترین فشارها ( مثل نرم افزار های تست ، بنچ مارک ، بازی های سنگین) یک بار هم مشکلی نداشتم و برعکس موقع دیدن یه سایت یا کار با نرم افزار های معمولی و گرافیک پایین
یهو صفحه شطرنجی میشه و بعد از چند ثانیه سیستم هنگ می کنه و مجبور می شم دستی ریستش کنم.
یه بار تصادفی فهمیدم که چه وقتی حتما این مشکل اتفاق می افته: اگه چند بار (30-40 بار) پشت سرهم و سریع، یه عکس کیفیت بالا رو با استفاده از اسکرول ماوس zoom in و zoom out کنم یهو صفحه شطرنجی میشه و... .
امروز کل صفحه های این پست رو هم خوندم و دیدم چند نفر دیگه هم با این مشکل مواجه شدن. حالا چند تا سول دارم که خواهشا هر کی می تونه راهنماییم کنه.
1- کسی می دونه این مشکل از کجاست و تا به حال حلش کرده؟
2- کسی به خاطر این مشکل دستگاهشو واسه گارانتی داده؟ آیا نتیجه گرفته؟
3- پیشنهادتون واسه من چیه؟
ضمنا گارانتی دستگاه من 2ساله ویستاست و تو این مدت واسه حل مشکل یک بار بایوس رو آپگرید کردم و چند بار هم درایور کارت گرافیکم رو عوض کردم. اما هیچ کدوم جواب نداده.
سلام. ورودتون به انجمن رو تبریک میگم.
خداییش چطور این همه صفحه رو خوندین:24: به هر حال خسته نباشید.
دوتا کار باید انجام بدین:
1- درایور جدید کارت گرافیک رو نصب کنبن. ورژن 4-12 که توی صفحه قبل لینکش رو دادم. برای آپدیت کردن درایور هم من اول درایور قبلی رو کامل آن اینستال میکنم و بعد ریستارت و درایور جدید رو نصب میکنم و بازم ری استارت. برای آن اینستال درایور قبلی هم باید به این مسیر بری:
C:\AMD\Support\**-**_mobility_vista_win7_*_dd_ccc
2- اونطور که تجربه ثابت کرده این اتفاق عجیب فقط زمانی رخ میده که تنظیمات گرافیک روی Maximize Performance باشه.
پس شما میتونین یه Power Plan بسازین و همه تنظیمات دلخواه رو ایجاد کنید و در گزینه آخر هم مثل عکس تنظیم کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه Power Plan دارم به اسمه Balanced که برای کارای عادی که نیاز به گرافیک قوی نداره ازش استفاده میکنم (همین عکس بالا) و یه Power Plan به اسم High Performance که برای کارایی مثل بازی و .. که نیاز به گرافیک قوی داره، ازش استفاده میکنم و تنظیمات گرافیک اینو روی Maximize Performance گذاشتم.
با انجام این دو کار احتمال اون اتفاق تقریبا به صفر میرسه. برای خود من که هر 3 ماه یبار هم اتفاق نمی افته.
دوست عزیز از کمک و توجهتون خیلی ممنونم. باید بگم این راه رو تا به حال تو هیچ مرجعی ندیده بودم. البته داریور کارت گرافیک رو که همیشه آپدیت می کردم ولی پاور پلن رو تا به حال امتحان نکرده بودم. انجامش دادم و فعلا هم که مشکلی نیست.
بازم ممنون.
راستی از اون حالت لپ تاپم عکس هم گرفته بودم که یادم رفته بود بزارم. اینجوری می شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
متاسفانه وبکم لبتاپم روشن نمیشه
و یا اگه روشن میشه تصویرش برعکسه
هر بارم توی یاهو مسنجر یه پیغام میده
یا مینویسه دوربین وصل نیست
یا دوربین این رزولوشن رو ساپورت نمیکنه
درایورشم از روی سایت ایسوس گرفتم
اما بازم جواب نداد
در ضمن مدلش n61jv
عزیز برعکس بودنش به خاطر اینه که تو تنظیمات وبکم دستکاری کردینقل قول:
الان لپ تاپم گارانتیه،وگرنه بهت میگفتم کجاست
واسه یاهو هم،وقتی ساین این کردی،از منوی مسنجر برو رو این : My webcam
درست میشه :دی
سلام به همگی دوستان
یه سوالی داشتم در مورد لولا های دردسر ساز N61jQ
به نظرم لولا هاش خیلی سفت شده
توصیه و پیشنهادی برای روانتر شدنش وجود داره؟؟
با اسپری ناهید یه کارایی کردم تاثیر آنچنانی ندیدم
اما در مود وبکم
من این مشکل وبکم رو دقیقا داشتم
یا درست تو مسنجر ها عمل نمیکرد
یا اگر عمل میکرد با 180 درجه Rotate تصویر میداد
ایراد هم از درایور بود ، رفتم درایور قدیمی که روی دی وی دی همراه لپتاب بود نصب کردم و مشکل حل شد
البته با کمی کنکاش بیشتر
قبلش درایور حال رو Remove کنید
نقل قول:
در مورد وبکم : مشکل از درایور نیستش دوست عزیز،تنظیمات نرم افزار مدیریت وبکم،یه جا بود که تیکش رو میزدی،؛تصویر رو برعکس میکرد،الان چون دم دست منیست نمیتونم بگم دقیق کجاس،شما چون نرم افزار رو پاک کردی و دوباره نصبیدی،تنظیمات دیفالت لود شده،به خاطر همین فک میکنی مشکل از درایوره،در صورتی که مشکل از تنظیماته ;)
-------------------------------------
دوستان سلام
کسی قطع و وصلی usb3 رو تا به حال داشته ؟؟
هارد اکسترنال دارم سه بار قطع و وصل شده . نمیدونم مشکل از کجاست !!!
من اوایل این مشکل رو زیاد داشتم. با آپدیت درایور مشکل کاملا رفع شد. الان روی لپتاپم فکر کنم این ورژن نصب باشه. renesas_usb3_2.1.27whqlنقل قول:
ممنون رفیقنقل قول:
الان رفتم سایت asus ، دیدم برای سال 2012 هم ورژن جدید usb3 اومده .
ورژن 2.0.34.0
ورژن قدیمی من 1.0.17.0 برای سال 2009 بوده !!!
دانلود و نصب میکنم خدا کنه مشکلش حل بشه که اعصابشو ندارم !!!
تبریک که نگفتین-لااقل به این سواله جواب بدین :دینقل قول:
نوشته شده توسط pooria-ir;7038859
[COLOR=#ff0000
سلام دوست عزیز من که تا حالا این صدای تیک که گفتی را نشنیدم.نقل قول:
...........
نقل قول:
سلام علیکم
در صورت موفقیت
اگه براتون مقدور بود لینک دانلود درایور مربوطه رو قرار بدین ممنون میشم
سلام .میتونی کمکم کنی که یک دونه از المان سرد کننده درست کنم؟ :) .راستی گرفتن وسایلش چقدر هزینه بر میداره؟
ممنون :)
سلام .میتونی کمکم کنی که یک دونه از المان سرد کننده درست کنم؟ :) .راستی گرفتن وسایلش چقدر هزینه بر میداره؟نقل قول:
ممنون :)
با سلامی مجدد
اقا این وبکم ما درست نشد که نشد
اولش بردم پیش فروشنده با زدن یه بار اپدیت درایور مشکل حل شد
اما دوباره به هم ریخت
بعدشم الان یا پیام میده یه برنامه دیگه داره ازش استفاده می کنه یا اصلا وصل نیست
در حالی که درایور وبکم نصبه و هیچ مشکلی نداره
لطفا یه کاری بکنید دارم دق مرگ می شم