سرعت خیلی افتضاحه اینکه نمیشه شبانه که نداره خیر سرش دلمون به سرعتش خوش بود که اینم یک ماه یه بار کم میشه اینم شد اینترنت
Printable View
سرعت خیلی افتضاحه اینکه نمیشه شبانه که نداره خیر سرش دلمون به سرعتش خوش بود که اینم یک ماه یه بار کم میشه اینم شد اینترنت
من هنگام خريد ترافيك از بانك ملت به مشكل بر مي خورم و خطاي كارت نامعتر يا خطاي تاريخ انقضاي كارت گزاشته ...ولي كارت اعتبار داره...
براي ديگر دوستان چطويه ؟
والا من الان سر کار هستمنقل قول:
از شبکیه استفاده میکنیم
پینگمون روی 170 هستش بدون حتی یه قطعی
وقتی که برای یک موضوع حاضر نیستید برید شکایت کنید و از حق خودتون عقب نشینی می کنید وضعیتتون بهتر از این نمی شود! من توی این هفته میرم مخابرات تا اشتراکم را قطع کنم!
جناب adsltce سرعت اینترنت کی قراره درست بشه؟!!!
سلام دوستان!!!
من سه ماه پیش ثبت نام کردم و هفته بعدش هم اینترنتم وصل شد.
حدودا یک ماه و چند روز پیش رفتم تو یه سایتش و شارژ کردم,همون موقع هم رمزمو رو عوض کردم...
الآن که میخوام دوباره برم شارژ کنم ارور میده که نام کاربری یا رمز عبور اشتباهه!!
ایمیلم رو هم بهش قبلا داده بودم,الآن که میرم تو بخشه یاد آوری رمز عبور شناسه سرویس میخواد!کسی میدونه این شناسه چیه؟برای شماره مشتری باید شمارمو بدون صفر بنویسم؟!نام کاربری هم همون شماره کارت ملیه دیگه,نه؟!
اگه میشه یه نفر بهم توضیح بده!خیلی متشکر میشم...
:11::11::11:
یه اتقاق جدید هم برای من افتاد، الان 1 گیگ شارژ کردم نوشت پرداخت با موفقیت انجام شد از حسابم هم پول کم کرد ولی چیزی به حجمم اضافه نشد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مشکلی نیست.درست میشه
از منم هفته قبل همینطوری شد فرداش درست شد
سرعت دانلود من 30کیلو شده
این جریان دهه و ... هم که تموم شد
با سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تست می زنی سرعت را همون 2مگ میزنه
این فایلم که برای تست دانلود می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت 230 هست
تکلیف ما چیه ؟
سلام
یعنی به معنای واقعی ..ده شده به این نت....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه زمانی تو دانلود اسپید برام مینوشت 2.38 mb و با سرعت 260 دانلودم بود اما الان..................
این اینترنت که از دایلاپ هم بدتره خجالت نمیکشن همچین چیزیو به اسم ADSL به خورد ما میدن :2:
نمیدونم چی شده ؟ پدر سوخته ، اینترنت چرا سرعتش اومده پائین ؟؟؟ نکنه شما اومدین روی خط 128 ، نسبت شیر روی 10 گذاشتین ؟؟؟؟
با سلام
من هم از مخابرات سرویس گرفتم و سرعت خوبی ندارم و ping سرویس هم خیلی زیاده میخواستم ببینم از دوستان کسی سرویس مخابرات با سرعت 1 یا 2 مگ داره؟و اکه بتونم سرویس با سرعت بالا بگیرم سرعت و ping بهتر میشه؟
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
با سلام
من هم از مخابرات سرویس گرفتم و سرعت خوبی ندارم و ping سرویس هم خیلی زیاده میخواستم ببینم از دوستان کسی سرویس مخابرات با سرعت 1 یا 2 مگ داره؟و اکه بتونم سرویس با سرعت بالا بگیرم سرعت و ping بهتر میشه؟
مگه سرعت را هم میشه انتخاب کرد؟نقل قول:
سرعت بالاتر هم باعث پینگ بهتر نمیشه
فکر نکنم مشکل از شیر باشه من نصفه شبم تست کردم همین بود!!!نقل قول:
من یک مگ نیم گرفتم با چه دردسری
قطعی های من در یک ربع ده بار هست
از سه شنبه عصر بود ساعت 3 یا 4 بود که سرعت ترکید
و سرعت 1500 کیلوبایت من رسیده به 50 کیلو بایت من چند دقیقه زمان میبره تا گوگل را باز کن
پدرم در آمده تا سایت خهودم را بروز کنم
زنگ زدم هر بار یک چیزی میگه پشتیبانی
من نمیدونم چه کاری دارند میکنند فقط انگار به گواهی نامه های ssl
که سایت ها و ایمیل ها کار داره برای چند وقت دیگه دارند روش کار میکنند
برای این که وقتی تو ایمیل خودم میرم مرورگر اخطار میده که امنیت گواهی نامه مشکل داره
گفتم بدونید دارند آماده کم کردن سرعت برای مواقع آینده میشند
جا داره یک شکایت را تمامی کاربران آماده کننده تو نت و یک نسخه آن را برای رسانه های دیجیتالی
و رسانه های مثل روزنامه ها به اطلاع آنها برسونیم که ما هم آدم هستیم
بدونیم بعد از سه روز که گذشته چرا اینترنت پر سرعت یکی از بزرگرتین استان ها با این همه مشترک چرا پاسخ گو نیستند
نمیدونم چرا من هر دفعه که میگم شماره ای برای شکایت از پشتیبانی مخابرات قسمت اینترنت پر سرعت نمیدند
انگار کسی تو این مخابرات استان اصفهان کسی نباید جواب کسی را بده
من پدرم در آمده و نمیدونم کی میشه مخابرات استان اجاز همکار کردن دیگر شرکت های را بده
اگر یک شرکت دیگه هم میتونستم اینترنت بگیرم با این پیش شماره
برجی 100 هزار تومان هم میگفت میدادم و از مخابرات نمیگرفتم
حق با شما بود، امروز که حسابم رو چک کردم دیدم اون پولی رو که کم کرده بود برگردونده.نقل قول:
بچه ها میدونین چرا سرعت اینترنت اینجوری شده؟!
میگن یه نفر داره زندگی نامه جنتی رو دانلود میکنه......:31::31::31:
بنا بر روایات دیگه من فک کردم همون نفر داره مجموعه عکس های دوران کودکی و جوانی و کهن سالی جنتی رو دانلود میکنه ....نقل قول:
نقل قول:
کسی نبود جوابمو بده؟!منظورم نام کاربری و رمز عبوریه که وقتی شارژت تموم میشه میری تو سایت تا تمدیدش کنی...اگه کسی میدونه باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنه,الآن یه هفته اس ای دی اس ال ندارم...:41::41:
شما وقتي پسوردتون رو عوض كرديد در اصل پس نت رو عوض كرديد يوزر و پس اكانت شما همون يوزر وپسي هست كه موقع ثبت نام وارد كرديد . كه معمولا يوزر شماره ملي هست نه شماره تلفن . اگر نداري يا به هردليل نميتوني وارد بشي زنگ بزن 2030 يوزر پس اكانت پنلت رو بگير . only ibsng accounticنقل قول:
نقل قول:...;)Tanx;)...
شبانه رایگان نیست؟ کلن رایگان داره یا نه؟
نه نداره . تهران كه نامحدوده . مشهد و چند تا ديگه از استان ها محدود + شبانه داره . اصفهان و بقيه استان ها فقط محدود داره . ديگه خودتون نتيجه گيري كنيد .نقل قول:
خدا لعنت کنه مخابراتو. این از سرعت افتضاحش و کیفیت پایینش. اینم از قطعی هاش. مرکز فیض 3 روزه قطع شده و با کمال پروگی میگن معلوم نیست تا کی قطعه!!
این بی شرفا چی فکر کردن. چون اینترنت اجباری باید ازشون بگیرم هر غلطی می خوان می کننو به من و امثال من می خندند:41:
من خودم امروز شارژ کرده بودم.
الان وارد شدم دیدم 1 گیگ هم اوتوشارژ زدن.
مگه قرار نبود کسی که خودش شارژ میکنه دیگه برای رفاه حالش شارژ اوتوماتیک نزنن.
ما اگه در این مورد رفاه نخوایم باید چیکار کنیم.
رفاه زوریه :Dنقل قول:
نمیدونم هر جوری فکر میکنم از مخابرات اصلا خوشم نمیاد.گرچه شرکت های دیگه هم پول زیاد میگیرن سرویسشون مثلا شبانه داره که اونم بعضی وقت ها خوبه بعضی وقت ها نه.
ببنید بقیه شرکت ها با ماهی 10 تومان با شبانه می تونی 60 گیگ فایل در طول یک ماه دانلود کنی.اما 60 گیگ فایل ندارم.مثلا در ماه 10 گیگ برام کافیه .
اگه همین 10 گیگ مخابرات 10 تومان می داد میصرفید.آخه چرا این قدر قیمت حجم گرونه.
می بینم هر چیزی گرون میشه بالاخره مخابرات باید پول در بیارند تا بتونند مردم بچاپند.
من امروز 500 مگ ترافيك داشتم اما حالا ميرم ميبينم يه گيگ برام از طريق قبض شارژ خودكار اضافه شده ...
آخه چرا ........اقاي مخابرات كجاييي .... يه ماه پيش بود كه گفتي ديگه شارژ خودكار انجام نميشه .... بديش اينه كه حتي من ترافيك هم داشتم ولي برام شارژ خورده.....
الان مشكل كجاست .... بار هم ايجوري ميشه ......
قرار بود شارژ هايي كه از طريق قبض خريديم توسط كارت تسويه كنيم .... پس چي شد .....
ممنون
اگه بخوام حساب کنم بیشتر وقتم توی این تاپیک بودم بجای اینکه از اینترنت استفاده کنم
سامانه بانك ملت خرابه...
بعضي موقع ها ارور گذشتن تاريخ انقضا را ميگه و بعضي اوقات خوبه .
آقاي مخابراتي نميخواهيد رسيدگي كنيد .
من الان ترافيك خريدم ولي اضافه نشد ؟
خواهشا يه نفر جواب بده ؟
تو اين روزه همه ي خرابي مخابرات سرم اومده ....
نقل قول:
اضافه میشه...
دوستان من تو شهرستان مبارکه هستم
از ظهر هر کاری میکنم ای دی اس ال وصل نمیشه و این ارور رو موده
The DSN server isnt responding
ماله چی میتونه باشه
من نمیدونم چه جوری میتونم ریز دانلود ها مو داشته باشم؟
اخه یه یوزر و پس یه من دادن تو سامانه اپولو میزنم میگه استباهه
اینترنت مجتمع فولاد مبارکه هم قطع بود،اونجا یه مشکلی هست کلا:19:
اینترنت مخابرات رو دارن به قول خوشون هوشمند میکنن، تو تلفن گفتش بعد از بستن قرارداد شما میتونین از شرکتهای شبکیه، رنگین کمان ، اریافون و یکی دیگه(اسمش یادم رفت) اشتراک بگیرید. جالبیش اینه که همزمان هم میشه از چندتاشون اشتراک داشته باشین
نقل قول:
نمیشه.چند تا اشتراک تهش مال مخابراته
چندتا باهم رو منم دقیق نمیدونم اما تهش مال مخابرات نیست، پهنای باند و چیزایی که ماباش سروکار داریم به اون شرکت دوم ربط داره اما روی بستر مخابراتنقل قول:
نقل قول:
یعنی چی؟
خبرایی؟ کی ان شاالله؟