شرمنده؛ فکر کردم تاپیک عمومی لب تاپ هاست تا الان.نقل قول:
بازم معذرت:11:
Printable View
شرمنده؛ فکر کردم تاپیک عمومی لب تاپ هاست تا الان.نقل قول:
بازم معذرت:11:
ببخشید یه کم تند حرف زدم حالا اگه مختصات و قیمتشو بگی شاید بتونم یه کم راهنمایی کنمنقل قول:
ممنونم
:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6382970#post6382970
نقل قول:
از بابت این ممنوم، میدونم!
اما شما پیشنهاد میدین که MC724 رو بخرم در حالی که بغیر از سی پی یو هیچ تفاوت عمده ای ازنظر کارای با MC700 نداره و دوستمم که MC700 داشت، امروز ازش میپرشم میگه که سی پی یو هیچ وقت بیشتر از ده درصد استفاده نمیشه و بهم میگه همون MC700 رو بخر و بجای این 300 تومنی که باید بیشتر بدی واسه مدل بالایش، بده روش 4گیگ رم بنداز یا مثلا هاردشو SSD بکن که سرعتتو ببره بالاتر!
حالا من واقعا نمیدونم کدوم کار درست تره!
میشه یه نفر تخصصی و دقیق بهم بگه!
خب من میخوام یه هزینه ی بالایی (لااقل برای من!) بکنم و نمیخوام که اشتباه بکنم که بعدا پشیمون بشم.
خیلی خیلی ممنون میشم از همه ی دوستانی که کمک می کنند.
میشه اگه ممکنه به این سوال من جواب بدید که مک بوک پروهای 15 اینچ باطریشون مثل لپ تاپ های دیگه جدا میشه؟ خواهش میکنم جواب بدید.:20:
پست قبلیمو که جواب ندادید :41:
بفرما، سوال قبلیتم خواستی باز بپرس، بدونم جواب میدم!نقل قول:
عزیز عوض میشه اما نه از بیرون و مثل بقیه لپ تاپ ها!
باید پشتش باز بشه تا بشه عوضش کرد!
pvmagician عزیز حرفت درسته، اما من به شخصه سی پی یو قوی تر رو به هارد سریع تر ترجیح می دم
فردای روز ممکنه یه نرم افزاری بیاد که با سی پی یو پایین تر کار نکنه، ولی هارد هرچی باشه مانع کارکرد یه نرم افزار نمی شه
و مهم تر از اون اینه که هارد رو هروقت بخوای از همینجا حتی خودت می تونی عوض کنی. ولی سی پی یو تا آخرش همونه و به هیچ شکل قابل ارتقا نیست
اگه بتونی تا 1500 هزینه کنی و مک بوک پرو مدل ام اس 700 بگیری از همه اونا بهترهنقل قول:
------
یه توضیحی راجب سی پی یو کور آی 5 بدم که بیشتر از این دسته کم گرفته نشه
سیستم خونگیم سی پی یو کور آی 5 داره با 4 گیگ رم دی دی ار 2 که با ویندوز 32 بیتی 3 گیگش بیشتر شناخته نمی شه
مستر والیوم بازه، برنامه ی کارت تی وی با تلویزیون روشن بازه، مرورگر سفری که سنگین ترین مرورگره با 5 تا تب که هرکدوم یه سایت خیلی سنگین و پر محتوی ست بازه، آن اسکرین کیبرد بازه، آی دی ام و تورنت هردو در حال دانلود بازه یاهو مسنجرمم بازه و می رم کال آف دیوتی بلک آپس با حداکثر تنظیمات رو به راحتی بازی می کنم و جمعا 70 درصد سی پی یو هم استفاده نمی شه
واسه اثباتش هرکی لپ تاپ اپل حالا با هر مختصات، یا تو خونه سی پی یوی کور آی 5 داره می تونه تست کنه تا با چشم خودش ببینه
با سلام خسته نباشید خدمت تمامی دوستان . واقعا تاپیک مفیدی دارید دستون درد نکنه
من میخواستم تا حدود 1500-1600 خرج کنم بابت لپتاپ و نظر خودم روی مدل MC700 هست کسی پیشنهاد دیگه ای هم داره؟
برنامه های autocad , 3d max ,ETABS روش نصب میشن و آفیس فارسی میخونه دیگه؟ مدل 13 ایتچ میخوام
مرسی از همتون منتظر راهنماییاتونم:46:
با سلام
یه مدتیه به سرم زده به خاطر ارادتی که به کمپانی اپل دارم یه macbook بخرم ولی هیچ و هیچ اطلاعاتی در مورد اون ندارم
اگه بتونین اطلاعاتی از معشوقم رو به من بدین ازتون ممنون میشم:40:
1.در ضمن میشه سیستم عامل ویندوز روش نصب کرد؟
2.نرم افزارهایی مثل 3dmax و autocad رو برای سیستم عام مک وجود داره؟
3.از بازیهاش چه خبر:43؟
نقل قول:
سلام از کجا میخواین خرید کنین؟اگه الماس پایتخت باشه خوبه منم هستم منتها موقع خرید میتونیم لیبل بسته رو چک کنیم برای آکبندیش؟ادم وارد باهامون هست؟
نقل قول:
سلام میشه لطفا ادرسشونو بدی؟برای کار برنامه نویسی چه مدلی خوبه؟بعضی وقتام فیلم دیدن
سلام به همه دوستان من یه لپ تاپ برای کار برنامه نویسی و sql , بانکهای اطلاعاتی میخوام بعضی وقتا فیلمم میخوام ببینم کدوم مدل مک رو بگیرم که اذیتم نکنه؟اون لیبلی که باید پلمب باشه کجای جعبشه؟
سلام خدمت شمانقل قول:
بله با این بودجه همین مدل رو میتونید بگیرید، اما اگر کمی افزایشش بدید حدود ۲۰۰ هزار تومن مدل 724 رو هم میشه گرفت.
اتوکد و آفیس توی مک نصب میشن، اما برای eTabs و 3DMax فعلا باید ویندوز نصب کنید تا ورژن مک ش بیاد!
724 بالاترین کانفیگ ۱۳ اینچی هست.
سلامنقل قول:
خیلی ممنون که وقت گذاشتی و چند صفحه از تاپیک رو خوندی
هر مدلی که از مک بوک های پرو بگیری کارت رو راه می ندازه بی اذیت
پلمپ کنار دسته همونجایی که می خوای در جعبه رو باز کنی
دومی هم دور تا دور خود لپ تاپ پیچیده شده
در مورد آدرس اون جریان 4 ماه پیش بوده و الان از هرجا که بگیری تقریبا در یک رنج قیمتی می دن
من یه مک بوک پرو میخواستم بگیرم . اولش میخواستم MC700 بگیرم ولی الان یه کم پولم بیشتر شده و میتونم MC721 رو هم بگیرم.
من میخوام لپ تاپم یه چیزی باشه که یه 3-4 سالی واسم بمونه.چون شاید تا مدتها نتونم اینقدر پول از خانواده واسه خرید لپ تاپ بگیرم.
با پول خرید MC721 (حالا یه کم بیشتر) دیدم میشه مدل 3D سونی رو هم خرید ولی خوب همه میگن اپل یه چیزه دیگه ست.
نمیدونم گیج گیج شدم.
میخوام با لپ تاپم کلی فیلم ندیده ای که دارم رو ببینم ، بذارم واسه خودش روشن بمونه فیلم دانلود کنه . میخوام بتونه NFS Most Wanted رو هم اجرا کنه.بازی سنگینی نیست ولی ویندوز XP میخواد واسه اجراش یا NFS جدید رو هم بتونه اجرا کنه.کلا واسه همین سبک بازی نه بیشتر.
حالا اینهمه گفتم که بگم به نظرتون مک بوک به درد من میخوره؟:20:
پیشاپیش ممنون از پاسخگوئیتون:)
سلام من شنيدم پلمپ جعبه مک رو ميتونن باحرارت باز کنن راه ديگه هست که موقع خريد بشه از آکبندبودنش مطمئن شد؟
من تا حالا نشنیدمنقل قول:
گیریم پلمپ رو باز کنن، کاور پلاستیکی دور لپتاپ که باید پاره بشه تا باز بشه
حتی اگه بتونن دوباره پلاستیک رو ببندند زیرش گردوخاک می مونه که دیگه مثل اولش نیست
از تمیز بودن خود سیستم هم میشه فهمید که تازه است یا نه حتی اگه تنها تو ویترین بوده باشه
اخرش هم به نظرم خودت رو زیاد درگیر این حرف ها نکن،
به خدا توکل داشته باش و با چشم باز خرید کن.
ازراهنمایینون ممنونم اما یه سوال درسته که کیفیت مانیتور اپل مثلا 13 اینچی از تمام لپ تاپ ها بهتره؟نقل قول:
اول یه چیز بگم که بر عکس ویستا، رو 7 تمام برنامه های اکس پی رو می تونی نصب کنی. حتی رو سون 64 بیتی تمام برنامه های 32 بیتی هم نصب می شه. این یکنقل قول:
دو خلاصه بگم که با اینکه تمام این کارهایی که گفتی رو 700 هم انجام می شه و حتی کلیپی هست که داره بازی NFS HP2 رو اجرا می کنه ! ، پیشنهاد می کنم بری تو کار 723 و یه عمر خودتو راحت کنی
خلاص
ببین باید اول از همه ، از خودمون بپرسیم چرا اپل خوبه؟ اگر به این سوال جواب دادیم و خرید کردیم ، خرید ما میشه یک خرید منطقینقل قول:
شعار اپل طی سالیان دراز همخوانی سخت افزار با نرم افزار بوده و هست ، به طوری که حتی اونایی که اولا به این شعار می خندیدند خیلی وقته به نتیجه رسیدن که این کار واجبه
حالا یکی بیاد با لپ تاپ های اپل ویندوز استفاده کنه ، در اصل فلسفۀ اصلی کاربری رو زیر سوال برده و شعار اصلی اپل رو نقض کرده
از طرفی اپل هیچوقت به خاطر کیفیت صفحه نمایشش به طور اخص مورد تشویق نبود ، این در صورتیه که سونی همواره در ضمینۀ ساخت صفحه های نمایش مورد توجه بوده (حالا این یک مورد رو هرکسی میتونه با چشم خودش مقایسه کنه و نتیجۀ مورد نظرش رو بگیره)
اینا رو گفتم که یک مقدار کلیۀ دوستان از بیرون به قضیه بعضی مواقع نگاه کنن وگرنه قصد پیشنهاد یا چنین چیزایی رو نداشتم.
سلام
من شارژر لپ تاپم ( 13 اینچی ) خراب شده حالا شارژر 60 وات 13 ها رو پیدا نکردم و عجله دارم ، خرید یه 85 واتی 15 اینچی ها مشکلی داره ؟ اصلا اندازه ی هم هستن محل اتصال ها ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
مرسی
[QUOTE=rave-87;6396273]ببین باید اول از همه ، از خودمون بپرسیم چرا اپل خوبه؟ اگر به این سوال جواب دادیم و خرید کردیم ، خرید ما میشه یک خرید منطقی
شعار اپل طی سالیان دراز همخوانی سخت افزار با نرم افزار بوده و هست ، به طوری که حتی اونایی که اولا به این شعار می خندیدند خیلی وقته به نتیجه رسیدن که این کار واجبه
حالا یکی بیاد با لپ تاپ های اپل ویندوز استفاده کنه ، در اصل فلسفۀ اصلی کاربری رو زیر سوال برده و شعار اصلی اپل رو نقض کرده
از طرفی اپل هیچوقت به خاطر کیفیت صفحه نمایشش به طور اخص مورد تشویق نبود ، این در صورتیه که سونی همواره در ضمینۀ ساخت صفحه های نمایش مورد توجه بوده (حالا این یک مورد رو هرکسی میتونه با چشم خودش مقایسه کنه و نتیجۀ مورد نظرش رو بگیره)
اینا رو گفتم که یک مقدار کلیۀ دوستان از بیرون به قضیه بعضی مواقع نگاه کنن وگرنه قصد پیشنهاد یا چنین چیزایی رو نداشتم.[/QUO
بالاخره کیفیت صفحه نمایش اپل بهتره یا سونی؟
منظورتون از اینکه با چشم باز خرید کن چیه؟خوب منکه وارد نیستم فقط میتونم چشمی ببینم که پلمب جعبه بازه یا نه طرف منم اگه خدایی نکرده ریگی به کفشش باشه که جعبه بازو به من نشون نمیده یطوری میبندتش اگه میشد یه ادم وارد با هام میومد خیلی خوب میشد پول شیرنیشم میدادم تازه ثوابم میکرد چون من با مکافات پول لپ تاپ و جور کردم سرم کلاه نمیرفتنقل قول:
دوستان من mc723 رو گرفتم بالاخره ، برنامهاشم به راحتي در دسترس بود. ولي الان دربه رد دنبال گيمم! گيماي درست حسابيا مثلا nfs hot persuit , call of duty black ops , modern warfare 2 , battlefield 2 , pes ,...
اينارو إز كجا پيدا كنم؟! هست اصلا؟؟ قيمتاش چه طوره ؟زيادي گرونه؟! (راستي من رشت زندگي ميكنما تهران نيستم)
سپاسگزارم:46:
اگه سرعت دانلود خوبی داری بعضی هاشون رو می تونی دانلود کنینقل قول:
البته بعضی هاشون هم نسخه پورت شده هستند
تو فروم های فارسی بگردی پیدا می کنی
منظورم اینه که تحقیقات خودت رو انجام بده و خصوصیات و نکات خرید یه لپ تاپ اپل رو بلد باش و بشناس، که الحمداله باهاشون اشنا هستینقل قول:
بعداز این کار ها دیگه به شایعات توجه نکن که مثلا ممکن با حرارت پلمپ عوض کنن یا .......
این میشه چشم باز.
هرچقدر هم که زرنگ باشی اخرش ممکنه فروشنده از تو زرنگ تر باشه (نترس! دیگه خیلی شورش رو دراوردم و غلیظش کردم)،
پس وقتی که تلاش خودت رو کردی دیگه واسه بقیه اش توکل کن که انشااله مشکلی پیش نمیاد که 90% هم
همینطور بوده. (میگم 90% چون همیشه یه احتمال وجود داره ولی خودم تاحالا تو 9-10 مورد خرید بچه ها چیزی ندیدم)
من خودم فعلا تهران نیستم که باهات بیام:41:
اگه خیلی نگران هستی سعی کن از نقش یا الماس بگیری که مطمئن تر هستند
من و سعیدجان و چندنفر دیگه هم از فروشگاه عیاران گرفتیم که باز هم مشکلی هم نبود.
والا پولشم هم واسه همه ما پول بود و سعید میدونه که اون زمان چقدر واسه پرداخت پولش بچه های گروه مشکل داشتند.
آقا آرش آقا سعید گل سلام علیکم اول بگیم که خیلی مخلصیم
آقا من مک 721 که گرفتم از الماس
طرف فروشنده موقعی که اولین بار داشت ویندوز بالا میومد اسمم پرسید
و به جای رحمانی زده بهمنی!!!!!
حالا هر کار میکنم اسمش عوض نمیشه،یعنی اسم هاردم؟!:(
بردم پیشش و بعد کلی ور رفتن گفت باید دوباره os بریزه
منم دیدم حیفه،نکردم اینکارو،ویندوزش نو آخه
حالا هیچ راهی نداره؟
آقا من ویندوز 7 ریختم ولی مجیک موس پیدا نمیکنه؟چی کار کنم؟
سلام
بچه ها قراره برای من این لوازم جانبی از اون ور بیاد به نظر شما سری 2012 با اینها سازگار میشه یا فقط به درد 2011 می خوره (Macbook pro)
کد:http://store.apple.com/us/product/TW022LL/A?mco=MTQyODQyMzI
کد:http://store.apple.com/us/product/H6264ZM/A?mco=MjI2ODg0MTI
کد:http://store.apple.com/us/product/H3423LL/A?mco=MjAzNDgwNjU
نقل قول:
اگه منظورت مک بوک پرو هست که هنوز خبری از مدل 2012 و شکل و قیافش منتشر نشده
ممکن ابعادش فیزیکیش با 2011 متفاوت باشه؟نقل قول:
با توجه به رویه اخیر اپل تو چند سال اخیر اندازه و طرح مک بوک پرو ها تغییری نکردهنقل قول:
احتمالش کمه اما هر اتفاقی ممکنه بیافته
آقا آرش آقا سعید گل سلام علیکم اول بگیم که خیلی مخلصیم
آقا من مک 721 که گرفتم از الماس
طرف فروشنده موقعی که اولین بار داشت ویندوز بالا میومد اسمم پرسید
و به جای رحمانی زده بهمنی!!!!!
حالا هر کار میکنم اسمش عوض نمیشه،یعنی اسم هاردم؟!:(
بردم پیشش و بعد کلی ور رفتن گفت باید دوباره os بریزه
منم دیدم حیفه،نکردم اینکارو،ویندوزش نو آخه
حالا هیچ راهی نداره؟
منظورت اسم اکانت هست؟نقل قول:
تو ویندوز اینطور شده یا مک؟
اول برو تو مک تنظیمش کن بعد تو ویندوزنقل قول:
سلام، ما بیشترنقل قول:
راستش لپ تاپم دست یکی از دوستاست الان نمی تونم دقیق بگم اما نباید واسه عوض کردن اسم مشکلی باشه
اگرم درست نشد از اول او اس نصب کنی بد نیست
تا چیزی توش نریختی خم و چم نصبش میاد دستت
اگه موس جدا گرفتی بعد از نصب بوت کمپ تو کنسول خودش که بری یه قسمت داره که موس بلوتوث رو شناسایی کنه
بعد از نصب بوت کمپ و ری استارت ویندوز، آیکونش به شکل یه لوزی خاکستری رنگ تو قسمت تری کنار ساعت میاد
ببین در قسمن about this mac وقتی کلیک میکنم و اون پنجره باز میشه وقتی more info که میزنم یه پنجره باز میشه که بالای پنجره نوشته bahmani"s mac و زیر اون هم اطلاعات هارد و سخت افزاری نوشته اون اسم نمیشه تغییر داد و گرنه از account میرم اسم user تغییر میدم ولی اون اسم هارد تغییر نمیکنه!!!!
خود اون فروشنده تو الماس خیلی ور رفت ولی گفت نمیشه!!!
راستی بعد از اینکه این همه ور رفت یه مشکل دیگه هم اضافه کرد اینکه وقتی مک بالا میاد پسورد میخواد این قسمت چی جوری میشه غیر فعال کرد،مستقیم وارد مک بشه؟
و اینکه ویندوز 7 نصب کردم،الان وقتی استارت میشه مستقیم میره تو 7،میخوام مستقیم بره تو مک،یا حداقل سوال کنه مک یا ویندوز؟
موس مجیک هم نمیشناسه تو ویندوز قسمت بلوتوث سرچ میکنه ولی کانکت نمیشه!!
سلام
کیفیت گرافیک مک بوک 700 بهتره یا دل xps l502? میشه رو مک بوک catia نصب کرد؟
سلام به همه اساتید متخصص. واقعا خسته نباشین چقد تاپیک خوبیه.
فردا میخوام یه mc700 یا mc724 بگیرم. کلی از صفحات رو خوندم نفهمیدم این cpu core i7 توی mc724 چند هسته ایه 4هسته یا دوهسته؟
و اینکه واقعا ارزش اختلاف قیمتش رو داره که فقط به خاطر هارد و سی پی یو انقد اضافه بدم یانه؟ (هارد زیاد هم اصلا لازم ندارم)
چقد سرعتش فرق میکنه؟
من واسه بازی نمیخوام ps3 دارم ;-) فقط یه سری نرم افزار معمولی مهندسی صنایع و میخوام به این زودی ها هم قدیمی نشه.
قیمت بی گارانتیش چنده لطف میکنین اگه زودتر بهم بگین دیگه فردامیرم بگیرم.
خیلی خیلی ممنون ازهمگی
اگر ممکنه زودتر جواب رو بگین. خیلی خیلی ممنون از مدیریت و همه زحمت کشان سایت. باتشکر