پشتیبانی فقط برای دفاع الکی از شرکتشون است و اگر سرویس مشکلی داشته باشه اون رو به خودتون برمیگردونند.نقل قول:
Printable View
پشتیبانی فقط برای دفاع الکی از شرکتشون است و اگر سرویس مشکلی داشته باشه اون رو به خودتون برمیگردونند.نقل قول:
این مبین نت به غیر از دانلود از لینک مستقیم و با تعداد کانکشن بالا به درد هیچ کاری نمیخوره.
- به خاطر اینکه سرعت دانلودش از یک کانکشن پایینه برای دیدن ویدیو به صورت آنلاین مناسب نیست.
- پینگش اغلب اوقات به نسبت ISPهای ایرانی دیگه بسیار بالاست و حتی در بازی آنلاین با افراد یا سرور های داخل کشور هم با مشکل مواجه میشید.
- به خاطر پینگ بالا حتی وبگردی هم بسیار سخته و در این مورد حتی بعضی مواقع دیال آپ هم کیفیت بهتری از مبین نت دارد.
من با همه نظرات شما موافقم ولی اینکه بعضی مواقع دایل آپ بهتره دیگه قبول ندارم چون از دایل آپ یزره فقط یزره بهتره. البته ناگفته نماند که قطعی دایل آپ هم کمتره!!! :31:نقل قول:
- وی پی n هم بعضی مواقع مثل این چند روز اخیر مشکل داره و به غیر از sstp آن هم با سرعت پایین هیچ نوع دیگه ای از آن کار نمیکند.
چند دقیقه تلاش میکردم سایت یک بانک رو باز کنم که باز نمیشد اما با وی P ان باز میشد. سایت ها به سختی و نصفه باز میشند.
بستگی به کیفیت دیال آپتون هم داره.نقل قول:
فکر نکنم شکایت نتیجه بده و اصلاً رسیدگی کنند اما اگر خواستید شکایت کنید یکی از مدارک محکمی که میتونید داشته باشید نصف بودن سرعت آپلود بدون اطلاع کاربر و درج در قرارداد یا سایتشون است و کلاً هیچ کجا این رو نگفته اند.
از این نظر هم مبین نت برای کاربرانی که نیاز به آپلود دارند مناسب نیست.
دوستان من چند روز پيش داشتم با پشتيباني در مورد پينگ حرف ميزديم گفتش مسعولان ما در تلاشند كه طي روز هاي اينده پينگ رو بين ١٢٠ تا ٢٠٠ برسونند
اميدوارم كه حرفش صحت داشته باشه و طي روز هاي اينده پينگ مبين نت هم درست شه....
31:
امروز من پینگ خیلی خوبی دارم ... امیدوارم کمتر دچار تغییر بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب و امروز هم تالار افتخارات مبین نت ادامه داره. از دیشب یاهو مسنجر بعد از چند لحظه با ارور بسته میشه. سرعت آپلود داغونه. چت فیس بوک مشکل داره. و...
اینهم عکسی از دکل وایمکس مبین نت در قم
واقع در میدان امام
کد:http://up98.org/upload/server1/01/s/0ekn4njn3befuyto41ir.jpg
من که بدم نمیاد پینگ کم بشه اما پشتیبانی حرف بی پایه و اساس زیاد میزنه.نقل قول:
هر چند کار ایشون درست نیست ولی شما حس کاربری که از سرویس دهنده نا راضی هست و در کشوری زندگی میکنه که حقوق مصرف کننده یعنی هیچ و دستش به هیچ جا بند نیست رو ندارید که این حرف رو میزنید.نقل قول:
نقل قول:
حرف های بی پایه اساس پشتیبانی مبین نت کم بود حرف های بازاریاب های مبین نت هم توی این تاپیک هم بهش اضافه شده
اینم تست سرعت اشتراک 512 مبین نت ما دورغ میگیم speedtest که دروغ نمی گه
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
مثل اینکه مسئولین مبین نت پس از ساعت ها گفت و گو بجای بهبود کیفیت سرویس مشترکان تصمیم به استخدام چند تا بازاریاب توی نت گرفتن تا می تونه ازشون تعریف کنه که شاید فرجی شد .نقل قول:
قضیه ی اون مسابقه وبلاگ نویسی دروغ بود و حیله ی مبین نت بود.نقل قول:
بنده تو اون مسابقه شرکت کردم با آدرس وبلاگ wi-max.blogfa.com و الکی تبلیغ مبین نت رو کردم و اسم وبلاگم رو هم توی برنده ها زده بودن. زنگ زدم بهشون گفتم که اسمم در اومده باید چی کار کنم؟ مودم باید بخرم؟ گفتند مگه مشترک ما نیستی؟ گفتم نه
گفت آدرس وبلاگت چیه. من هم دادم گفتند نه شما برنده نیستی برنده اسم وبلاگش شبیه شماست (در حالی که آدرس نزده بودن)
من هم گفتم پس آدرس اون چیه ؟ گفت به دلایل امنیتی نمیتونیم بگیم (انگار میخواستم هکش کنم) آخرش هم قطع کردم.
توی توضیحات مسابقه زده بود 40 نفر برنده داره که زمان اعلام نتایج به دلیل بالا بردن سطح کیفی (!) 17 نفر برنده شدند و آخرش هم تو 3 روز از روی وبلاگشون حذف شد. یعنی دروغ و دزدی در حد ... (محمود الف.نون)
شرکتی که به طور مستقیم توسط ارگان ها و ... اداره بشه از این بهتر نمیشه و مجبوره بازاریاب بفرسته تو فروم ها!
1مگ مبين نت
پينگ بهتر شده..
کد:http://www.uploadbaz.com/0n7z150g7skc
من با این speedtest اندروید تست میکنم خیلی تخیلی میده. پینگ همیشه 700-800 میده !!!!نقل قول:
در مورد اندرويد خيلي وقته باهاش كار نكردم اما من در pc و ايفون قبلا تست زدم پينگشون باهم تفاوتي نداشته تقريبا...نقل قول:
و اينو مطمين هستم اسپيد تست در ايفون و pc پينگ رو مثل هم نشون ميده(مبين نت):27:
اما اسپيد تست ايفون پينگ پارس افلاين رو ٩٨ تا٧٥ نشون ميده اما در pc چيزي بين ٣٥٠ تا ٩٠٠:31:
من از 10- 11 ماه پیش در این تاپیک هستم. زمانی که مبین نت خوب بود با ارائه دلیل و توضیحات از مبین نت تعریف میکردم. الان هم که راضی نیستم و میگم بده با ارائه دلیل و توضیحاته. من فقط اطلاع رسانی و راهنمایی میکنم و پای صحبتام هم هستم.نقل قول:
در مورد اون جمله ی آخرت هم با اینکه دوستان جوابت رو دادن اما لازم میدونم جوابت رو بدم.
شما داری فرافکنی میکنی.
نقل قول:
اصطلاح فرافکنی در روانکاوی کاربرد دارد؛ در آن فرافکنی یکی از ساز و کارهای پدافندی(دفاعی) در برابر نگرانی به شمار میرود. در این معنی خواستهها و انگیزههای ناپذیرفتنی که بازشناخت آنها در «خود»، ممکن است موجب ناراحتی شود، به دیگران نسبت داده میشود. «این وسیله پدافندی به طور کامل در جهت عکس درونفکنی میباشد و اساس آن از این قرار است که فرد میکوشد تا تمایلات نامناسب و ناپسند خویش را به دیگران نسبت دهد و در نتیجه خود را عاری از هرگونه عیب و نقص بداند و خود را از احساس گناه، برهاند. با این وسیله پدافندی، فرد در مورد دیگران با مقیاس خویش قضاوت میکند.
ویکیپدیا فارسیکد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%81%DA%A9%D9%86%DB%8C
و در آخر یک جمله میگم: كافر همه را به كيش خود پندارد
یه سوال ! افت سرعت در سرویس وایمکس ، به علت کاهش سیگنال دریافتی است یا به علت فشار زیاد روی آنتن BTS مبین نت ؟
مثلا اونایی که مودم out door دارن هم با مشکل افت سرعت و افزایش پینگ مواجه میشن یا اینکه فقط این مشکل برای اونایی هست که از مودم indoor استفاده می کنند ؟
متاسفانه مبین نت تو بحث پوشش شبکه و توسعه آنتن BTS در شهرها بسیار ضعیف عمل کرده و این خود 1 دلیل برای افزایش یوزرها برروی یک BTS و در نتیجه ایجاد مشکل برای مشترکین می گردد.
1نکته جالب قبلاً تو وبلاگ مبین نت نظرات مردم ثبت می کردن و به صورت رندوم جواب هم می دادن، ولی از وقتی مدیرعامل قبلی استعفا کرد و رفت خیلی جالب شده دیگه نظرات مردم ثبت نمی کنن و جواب هم نمیدن...!!! کلاً وبلاگ مبین نت شده محلی برای کپی کردن اخبار از سایت های خبری IT :41:
من در خصوص وب اطلاعات چندانی ندارم ... ولی بخش کنترل پنل مبیــن نت رو یه نگاهی بندازیـــن ...! حتی زحمت یه طراحــی ســاده رو هم به خودشون ندادن! جــالبه که این دوستمون توی پست دوم تاپیــک ... به آینده تاریک این سرویس اشاره کردن! :20:نقل قول:
برای من خیلی خوبه جی پی ان
کد:http://www.speedtest.net/result/1490937424.png
امروز هم سرویس افتضاحه. یاهو مسنجر رو که کلا بی خیال شدم. سرعت داغون. نوسان هم که دیگه هیچی... انقدر این حرفای من و دوستان تکراری شده که الان از نوشتن این جملات حال خودمم بد شد.
من مودم outdoor با حداکثر سیگنال دهی دارم فاصله هم از bts 1 کیلومتری بیشتر نیستنقل قول:
ولی سرعت دانلودم بودن دانلود منیجر 10kB/s هست برای اشتراک 512
اینم تست سرعت تا حالا همچین پینکی توی عمرتون دیدین :41:
سرعت اپلودم! با چیز پی ان
کد:http://www.speedtest.net/result/1491067266.png
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
سلام و خسته نباشید خدمت همه:20:
منم گفتم چون مبین نت دارم بیام بگم که من زیاد مشکل نداشتم باهاش خیلی کم قطع شده برای من به نسبت دوستانم که ADSL دارن و همیشه از قطعی هاش ناله می کنن من خوش شانسترم:21: و اینکه هر شب چیزی در حدود یک گیگ و 200 مگ دانلود دارم و جمعه هام که مال من کل روز رایگانه:21: (چون من سرویس سالیانهی زمستان سال گدشته رو خریدم) حدود 5.2 تا 5.5 گیگ دانلود دارم :8:
البته سرویس های اینترنتیش خیلی گرونه:19: البته کلا همه جا گرونه:19: و نسبت به پشتیبانی هم بد نیست من خودم به شخصه یه بار از مقدار حجمی که ازم کم شده بود شکایت داشتم و یک خانمی که خودش تو کار دانلود فیلم و سریال بود:18::21: باهام تماس گرفت و باهم بحث کردیم.:27:
در کل من می گم بد نیست...
خب سرعتتون که معلومه زياد جالب نيست،ولي براي پينگ فک کنم اشتباه نشون ميده، شما احتمالا ويپيانت روشنه مگرنه نميرفت سروره سئول که!نقل قول:
پينگ من گاهي به 1000 هم ميرسه،زياد خودتو ناراحت نکن
کاربران عزیز لازم است این موارد رو مجدد در این تاپیک بگم که در اینده باز برخورد مدیریتی با دوستان شد نگن اطلاع ندارن:
قوانین بخش
قوانین زیر بخشنقل قول:
7. مشاجرات و کدرورتهای خود را در داخل اين انجمن به ميان نياورديد و در صورت نياز از طريق پيغام خصوصی مشکل را بين خود حل کنيد در صورت دیدن این موارد با خاطیان برخورد خواهد شد
12- نظر تمام کاربران محترم است و هر کس حق دارد نظر خود رو در رابطه با هر مسئله ای بدهد .
در صورتی که کاربران دیگر نظر یک کاربر را به مسخرگی بگیرد یا در تلاش برای حال گیری و برچسب زدن و.... بر امده باشد برخورد مدیریتی خواهد شد.
کاربران عزیز لطفا رعایت کنیدنقل قول:
5- کاربران عزیز توجه داشته باشن این بخش برای اطلاع رسانی در مورد وضعیت سرویس دهنده های اینترنت پر سرعت و راهنمایی کاربران و ارائه راه حل بی طرفانه است.
6- کاربرانی که تاپیک هارو تبدیل به دادگاه می کنند و یا به دیگر کاربران برچسب فروشنده بزنن و یا توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی بکنن و ..... به شدت باهاشون برخورد خواهد شد و محدودیت دسترسی به بخش اینترنت خواهند داشت.لطفا مسائل حقوقی خودتون رو با تماس با شرکت خدمات دهنده یا مراجع قضایی مرتبط مثل سازمان تنظیم مقررات پیگیری کنید. و تاپیک های بخش رو باسه اطلاع رسانی قرار بدهید.
از دیروز تا الان پینگم عالیه...:21::31:
سرویس 512 کیلوبیت
واقعاً توی این چند روزه سرعت افتضاح بوده و چندین بار قطعی طولانی مدت داشتم. (512)
عزيز اين سروري كه شما انتخاب كرديد)kefan city( اگر من هم انتخاب كنم دانلود بسيار پايين و پينگي بالا برام نشون ميده..!!نقل قول:
شما بهتر هست سرور هاي اروپايي از قبيل لندن،پاريس يا بارسلونا انتخاب كنيد تا نتيجه تستتان خوب باشد!!:46::10:
از همه ی اینا گذشته چرا این قدر قطع و وصلی زیاد شده ... رفته رو اعصاب
من احتمال ميدم بخاطر گسترش شبكه و افزايش پهناي باند باشه...نقل قول:
بازم پینگ رفته بالا 4.2.2.4 شده 380 تا 400 میره ....دوستان شما هم این مشکل دارید؟؟؟