نه اگر فابريك نداشته باشه نميشه كاريش كرد!نقل قول:
Printable View
نه اگر فابريك نداشته باشه نميشه كاريش كرد!نقل قول:
[در مورد ارتقائ فریم ویر پلیر 420 پایونیر کسی نظری نداره؟
سلام بچه ها خوبید آقا من یک سوالی دارم
من سینما خانواده سامسونگ مدل D455 v رو گرفتم من با تلویزیون ست گرفتم و کابل اینینت رو هم وصل کردم وقتی تلویزیون رو خاموش می کنم دستگاه خاموش نمی شه و یا برعکس تنظیمات رو انجام دادم توی تلویزیون فقط نمی دونم چرا نمی شه
بعدش گه گداری که دارم فیلم نگاه م کنم یکدفعه دستگاه از فیلم می پره بیرون و می ره تو صفحه ای که می خواهید انگار بری توی فلش و آهنگ یا ویدیو یا هر چیز دیگه ای ببنی بعد دوباره فیلم رو باز می کنه و ادامه می ده
من احساس م یکنم که ریست می کنه خودش رو
حالا می خواستم بدونم نظر شما چیه
ممنون می شوم
سلام مجدد
من دنبال به سينماي خانگي بودم با اين مشخصات:
١.كيفيت پخش آهنگ توش خيلي خوب باشه (خصوصا تيوترش)
٢.بلوتوث داشته باشه
الآن فقط 2تا گزینه دارم
1- pioneer rsXX
LG - 2
ظاهرا این پایونیرها بلوتوث ندارن ولی میشه بهشون اظافه کرد ! (BT100)
حالا میخوام بدونم این دستگاه بلوتوثشون اینجا گیر میاد ؟
راستین داره ؟ کسی قیمت نداره ؟ حدودی ...
بله گیر میاد.قیمت ندارم ولی راستین داره.نقل قول:
نقل قول:
سلام
یک سر به این سایت بزن یه چیزایی نوشته . البته آپدیت رسمی نیست اما مثل اینکه طرف کارش درسته . برای تمام مدلای پایونیر آپدیت مینویسه
کد:http://www.pioneerfaq.info/english/dv420.php?player=DV-420V&question=Firmwares
شما باید ببینی این آپدیت چه تغیراتی اضافه میکنه به دستگاه که ارزش آپدیت کردن رو داره یا نه. من خودم هنوز آپدیت نکردم چون فعلا از کارایی دستگاه راضیم و مشکلی باهاش ندارم . اما چند وقت دیگه برای تنوع شاید آپدیت کردم ببینم چجوری میشه
دنون 1312 انگار مدل جدیدی هست آیا بهتر از مدل قدیمی 1311 هست خرید کدوم مدل رو توصیه می کنین؟
با توجه به قیمت جهانیش میشه حدس زد که حدود 100 هست.کیفیت هم اینجور که نوشتن پایینتر از پخش آهنگ با کابله.نقل قول:
امروز رفتم راستین، گفت اون بلوتوث رو دو سه ماه دیگه میاره...نقل قول:
RS33 رو میداد 710 !!!!
رفتم توپخونه هم گشتم که شاید اونجا ارزونترش رو پیدا کنم ولی یافت نشد !
فکر کنم مجبورم 710 پیاده شم ! :13:
سلام به همه
من میخواستم یه سینمای خانواده بگیرم .میخوام قیمتش حول و حوش -450-400تومن باشه.به نظر شما عزیزان بهترین گزینه من چیه ؟میخوام این گزینه ای که معرفی میکنید از لحاظ کیفیت صدا بی نظیر باشه؟لطفا دلیلشو قیمتشم بی زحمت بگید.
راستی اگه به نظرتون به جای سینمای خانواده یه اسپیکر بگیرم تو این رنج قیمت کار درستی کردم.اصلا مگه سینما خانواده با اسپیکر چه فرقایی داره؟اگه کارم عاقلانه است نوع و مدل و قیمت چن تا اسپیکر توپ رو هم برام معرفی کنید.
اگه عاقلانه نیست خواهشا دلیلشو هم واسم بگید.
مرسی از لطفتون:40:
اگه اسپیکر خوب میخوایی، میتونی با این پول یه لاجیتک z5500 بخری !نقل قول:
تعریف صداش رو بسیار زیاد شنیدم !
دوستان پس از پروسه انتخاب تلوزیون حالا نوبت به انتخاب سینمای خانگی رسید من قصد دارم تا 300 هزار تومن هزینه کنم میخواستم بدونم چه سینمائی بگیرم که هم از لحاظ زیبائی و از همه مهمتر صدای واضح ارزش خرید رو داشته باشه از همه دوستان خواهشمندم بنده حقیر رو راهنمائی کنند
با 300 فقط ميشه يك سيستم 2.1 خريد بايد 100 بزاريد روي اين پول تا بشه سيستم 5.1 خريد:20:نقل قول:
مدل 355 سامسونگ هست كه خيلي از نظر امكانات ضعيف. بستگي نياز شما دارد.
سلام به همه
من میخواستم یه سینمای خانگی بگیرم .میخوام قیمتش حول و حوش -450-400تومن باشه.به نظر شما عزیزان بهترین گزینه من چیه ؟میخوام این گزینه ای که معرفی میکنید از لحاظ کیفیت صدا بی نظیر باشه؟لطفا دلیلش و قیمتشم بی زحمت بگید.
راستی اگه به نظرتون به جای سینمای خانگی یه اسپیکر بگیرم تو این رنج قیمت کار درستی کردم.اصلا مگه سینما خانگی با اسپیکر چه فرقایی داره؟اگه کارم عاقلانه است نوع و مدل و قیمت چن تا اسپیکر توپ رو هم برام معرفی کنید.
اگه عاقلانه نیست خواهشا دلیلشو هم واسم بگید.
سلام. من الان توی انتخاب دوتا اسپیکر زیر موندم ، مشخصاتش به نظر میرسه که با هم برابره.
Genius GHT-S200
[PHP]http://www.rayaneh.com/product-4170.aspx[/PHP]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Genius SW-HF5.1 6000
[PHP]http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=16678&ctNode=146&mp=1[/PHP]
کدوم یکی بهتره؟ قسمت اسپیکر Genius SW-HF5.1 6000 چقدره؟
یه سؤال دیگه هم دارم ، اینه که فیش این اسپیکر ها حتماً باید به کارت صدای کامپیوتر بخوره؟ نمیشه به تلویزیون وصل کرد؟ چون من برای تلویزیون می خوام و خودم یه اسپیکر برای کامپیوتر دارم ولی فیش ساب وفرش به تلویزیون نمی خوره.
توی عکس زیر تصویر جایگاه فیش ساب وفر در تلویزیون با فلش نشون دادم. فیش اسپیکرهایی که در نظر گرفتم به این می خوره؟
این سینما خانگی قیمتش 299 تومن هست با سیستم صدای 5.1 کاناله.نقل قول:
به جای خط چین عبارت digikala دات کام رو وارد کنید.کد:http://www.-------------/default.aspx?Page=Accessory&Code=Ac-Samsung-Home-teather-HT-C345
آپدیت را دانلود کردی یا موفق نشدی؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
صدای بی نظیر که مال سیستم های چند میلیونیه درست و حسابیه.
فرق اسپیکر با سینما خانگی این هست که اسپیکرهای کامپویتر فاقد پلیر هستند؛فاقد آمپلی فایر داخلی مناسب هستند و نیاز به کارت صدای قوی دارند و معمولا تفکیک صدای خوبی ندارند.
شما می تونید با توجه به استفادتون خرید کنید.
بهرحال سینمای خانگی با این قیمت مدل 787 پایونیر هست.
با این قیمت سینمای چندان خوبی نمیشه گرفت ولی مدل 3530 فیلیپس هست به همراه مدل 355 سامسونگ.نقل قول:
سلام به همه
میخواستم بدونم که بین 787پایونیر و hts-5550فیلیپس کدومش بهتره؟کدوم تفکیک صدای بهتری داره؟کدوم قدرت صداش بیشتره؟در کل این که کدوم بهتره؟و این که با وجود برندی مثل پایونیر ،خرید فیلیپس آیا عاقلانه است؟
باید اینم بگم که قدرت صدای فیلیپس 1200wو پایونیر 600wهستش.
آقا ما یه rs77 خریدیم:5:
دست همتون درد نکنه بخاطر راهنماییهاتون
صدای خوب و بلندی داره
توی ایران با آمپ 520 میفروشن نه 820:13:
البته فقط فرقش اینه که به ipod وصل نمیشه وگرنه همه چیزشون یکسانه
من از dvd420 با کابل coaxial صدا رو گرفتم اما فقط 2تا باند صدا میداد:13:چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
با آنالوگ هر 5تا صدا میدادن
ساب ووفرش برق جدا میخورد از بس بزرگ بود!!!!
ظاهرش هم اصلا زشت نبود
لطفا من رو برای coaxial راهنمایی کنید
کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟ (سؤال در صفحه قبل)
پلیر سینما خانگی به درد من نمی خوره چون کامپیوتر قراره با کابل HDMI ده متری به تلویزیون وصل بشه و هرچی توی کامپیوتر هست میشه توی تلویزیون دید. بودجه خرید سینما خانگی خیلی بیشتر از بودجه لازم برای خرید اسپیکر باید باشه. برای همینه که می خوام ببینم میشه اسپیکر به تلویزیون وصل کنم یا نه؟
کارت گرافیک کامپیوترم ATI HD 4650 هست. کابل HDMI رو از طریق این کارت گرافیک می خوام به تلویزیون وصل کنم.
این اسپیکرهایی که انتخاب کردم نیاز به خرید کارت صدا داره؟ اگه لازم داشته باشه که اونوقت باید اسپیکرها با کابل بلند به کامپیوتر وصل بشه و این یعنی موقع دیدن شبکه های صدا و سیما اسپیکرها بدون استفاده خواهند بود.
اره.از یکی از بچه های سایت گرفتم
یه سؤال: وقتی با کابل HDMI صدای 5.1 کاناله در اختیار تلویزیون قرار میگیره ، تلویزیون باز هم به صورت stereo صدا رو در اختیاز اسپیکرها قرار میده؟ منظورم اینه که صدا به صورت 5.1 کاناله از کامپیوتر میره به تلویزیون. بعد از تلویزیون به صورت 2.1 کاناله میره به اسپیکرها؟ (توی عکس زیر پورت مخصوص ساب وفر با فلش نشون داده شده)
سلام ببخشید من یک کابل تبدیل سوکت 3.5 می میتری گوشی که صدای 1.5 داره رو می خواستم که بتونم به
دستگاه وصل کنم ولی نمی دونم اون سرش رو چه جوری باید ور دارم که با دیودی بخوره و مشکلی به وجود نیاره و کیفیت صدا عالی باشه
ممنون
منبع صدای شما اولا باید 5.1 باشه تلویزیون و فیش هایی که من می بینم صدا دیجیتال رو نداره و 2.1 هم هست.نقل قول:
صدای موزیک به صورت دو کانال یعنی استریو پخش میشه مگر اینه شما صدای سیستم رو روی حالت multi قرار بدین و یا تنظیمات pro logic رو فعال کنید.نقل قول:
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
مرسی
سلام به همه
میخواستم بدونم که بین 787پایونیر و hts-5550فیلیپس کدومش بهتره؟کدوم تفکیک صدای بهتری داره؟کدوم قدرت صداش بیشتره؟در کل این که کدوم بهتره؟و این که با وجود برندی مثل پایونیر ،خرید فیلیپس آیا عاقلانه است؟
باید اینم بگم که قدرت صدای فیلیپس 1200wو پایونیر 600wهستش.
بچه ها گیرنده دیجیتالی ای سینک با تلویزیون های سونی نیومده که از براویا سینک استفاده کنه و با یه کنترل کارمون راه بیوفته؟
منبع صدا 5.1 هست. (فیلم های HD)نقل قول:
میشه اسپیکر همزمان به صورت 5.1 کاناله به کامپیوتر وصل باشه و به صورت استریو به تلویزیون.
اگه بخوام کارت صدا بخرم ، خرید چه کارت صدایی رو توصیه می کنید؟ اکسترنال به صرفه تره یا اینترنال. قیمت برای اکسترنال تا سقف 100 تومن و برای اینترنال تا سقف 60 تومن.
اینکه میگن صدای دیجیتال ، مربوط به خاصیت کابل هست یا کارت صدا یا هر دو؟
اصلا شک نکن که پایونیر خیلی بهترهنقل قول:
نقل قول:
برای صدای دیجیتال باید از hdmi استفاده کنین
برای صدای 5.1 هم م یتونیم از کابل optical استفاده کنین در صورتی که منبع صدای شما پورتشو داشته باشه
به نظرم یک سینمای خانگی با پشتیبانی یو اس بی قوی بگیرین بهتر هست.
من دقیق نمی دونم تنظیمات آمپ شما به چه صورت است.معمولا آمپ ها گزینه ای برای multi chanel و یا 2.1 بودن صدا دارن و یا رو حالت auto قرار داره و بنا به تشخیص سیستم خودش سوییچ می کنه.شما باید تنظیمات را روی multi قرار بدین.نقل قول:
و یا صدا رو روی pro logic ll تنظیم کنید.این حالت صدا مخصوص فیلم هایی هست که به صورت دو کاناله ضبط شدند و سیستم برای شما شبیه سازی 6 کاناله می کنه.شما می تونید برای موزیک از این تنظیمات صدا استفاده کنید البته چندان چیز جالبی نمیشه.
بهرحال موزیکی که به حالت استریو رکورد شده به همون حالت هم باید گوش کرد و بهترین حالت همون استریو هست.
ما که آخر موفق نشدیم ببینیم ویونا دوتا کانال را از دوتا فرکانس مختلف ضبط کنه!نقل قول:
شما موفق شدی؟
نه.دو تا فرکانس مشابه رو میگره
پس به عبارت بهتر همه سر کار هستیم و خبری از ضبط دوکانال از دو فرکانس نیستنقل قول:
ولی صحبت دوستمون چیز دیگه است
نکته بسیار مهم:عموم گیرنده های دیجیتال قابلیت ضبط برنامه های در حال پخش را دارند اما با ید توجه کرد که دستگاه خریداری شده بتواند در زمان ضبط یک شبکه کلیه شبکه ها را نمایش دهد نه فقط بتواند شبکه های یک کانال را نمایش دهد(دوست گرامی در موقع خرید این نکته را مد نظر قرار دهید چون بیشتر شرکت های تولید کننده گیرنده های دیجیتال عدم نمایش کلیه شبکه ها در موقع ضبط یک شبکه را ایراد در ارسال داده ها بیان می کنند که یک دروغ بزرگ است چون حتی در پیشرفته ترین کشور ها هم حد اکثر 6شبکه درون یک کانال دیجیتال زمینی قرار می گیرد.)
توی ایران 8 تا شبکه روی یک کانال استکد:http://viuna.blogo.ir/post1.php
ویونا هم موقع ضبط شبکه های یک کانال را فقط نشان میدهد
یه سینمای خانگی حدود 1 تومن حداکثر ممنون میشم پیشنهد بدید
pioneer rs77نقل قول:
تعریفشو شنیدم ، ولی قیافه نداره اصلا :دینقل قول:
چیزه خوبیه ؟ بهتر از این نیست ؟
بعد این همه قدرت صداش بالاست تا یه حدی میشه ازش استفاده کرد ، نمیشه تا انتها برد کرد ، فایده داره این همه هزینه کنیم ؟