اره ورژن معمولیش رو منم نصب کردم ولی این 3D کار نمیکنه یعنی رو گوشی نصب میشه ولی اجرا نمیشه
راستی ایکون هاشون هم میشه عوض کرد همین معولی که رو ویواز نصب میشه رو میگم فقط باید پیدا کنید اگه بتونم یه چند سری اپ میکنم
Printable View
اره ورژن معمولیش رو منم نصب کردم ولی این 3D کار نمیکنه یعنی رو گوشی نصب میشه ولی اجرا نمیشه
راستی ایکون هاشون هم میشه عوض کرد همین معولی که رو ویواز نصب میشه رو میگم فقط باید پیدا کنید اگه بتونم یه چند سری اپ میکنم
دوستان سلام.چند روزیه ویواز خریدم هرچی سعی کردم نتونستم زنگ هشدار sms رو تعقیر بدم لطفا کمکم کنید . بعدش هم یک سایت برای دانلود برنامه معرفی کنید
مراحل زیرو دنبال کن :
setting > Personal > Profiles
بعد باید رو پروفایل مورد نظرت که نرمال باید باشه فشار بدی و Personalise رو بزنی و تنظیمات رینگ ها و میزانشونو و... رو انجام بدی ! واسه دریافت برنامه همین صفحات رو ورق بزن که برنامه های بدون نیاز به ساین رو میذاریم ! تو سایتا برنامه ها اکثرا ساین میخواین که فعلا نمیشه اینکارو کرد ! :10:
بچهها دو تا سوال :
اول در مورد UC Player که لینک گذاشتید : اون لینک ساینش مشکل داشت، من همهی برنامههام رو راحت ساین میکنم، اما این یکی ساین هم که میشه، میگه Limited by certificate ...
یه نسخه هم خودم از اینترنت گرفتم، اون نصب شد، اما توش هیچ کاری نمیشد کرد! یعنی اصلاً تاچ داخلش کار نمیکرد، نه دکمهی Menu برنامه میگرفت، نه به اضافهی کنار Related Videos (یا یه همچین چیزی) قابل کلیک بود ...
کلاً مشکل داشت ...
یه نفر لطف میکنه نسخهای از برنامه رو که راحت ساین شده و خوب هم کار میکنه، لینک بذاره ؟! ممنون
بعد هم در مورد UC Browser ... چه اون نسخهای که از این تاپیک گرفتم، چه آخرین ورژنی که از سایتش گرفتم، با فارسی مشکل داشتن، هر دو فارسی رو به صورت مقطعه و از چپ به راست مینوشت ...
تو فرومهای فارسی گشتم، یکی دو نفر گفته بودن نسخههای قبلی رو بگیرم، پچ کنم ... یه جا هم گفته بود jar اش رو بگیرم آپدیت کنم ...
jar اش به دردم نمیخوره، نصف صفحه رو چهار جهت اصلی گرفته ...
لطفاً یکی از دوستان نسخهای که خودش استفاده میکنه و با فارسی مشکل نداره، بذاره ... (سیمبین باشه)
سلام....نقل قول:
بعد هم در مورد UC Browser ... چه اون نسخهای که از این تاپیک گرفتم، چه آخرین ورژنی که از سایتش گرفتم، با فارسی مشکل داشتن، هر دو فارسی رو به صورت مقطعه و از چپ به راست مینوشت ...
تو فرومهای فارسی گشتم، یکی دو نفر گفته بودن نسخههای قبلی رو بگیرم، پچ کنم ... یه جا هم گفته بود jar اش رو بگیرم آپدیت کنم ...
jar اش به دردم نمیخوره، نصف صفحه رو چهار جهت اصلی گرفته ...
تا اونجایی که من میدونم UC Browser با فارسی مشکل داره من از این برنامه فقط برای دانلود ازش استفاده میکنم چون فایل رو 3 تیکه میکنه و سرعت هم عالیه
برای حل مشکل اون چهار جهت تو برنامه UC Browser جاوا ش و تمام برنامه های جاوای دیگه برو به این ادرس که پایین گفتم بعد برنامه رو انتخاب کن برو Option بعد Suite setting رو بزن و On-Screen keboard رو off کن اون چهار جهت میره
system>appliction mgr>installed app
اگه دنبال عبور از ف ی ل ت ر ی ن گ نیستی Opera 11.1 رو نصب کن عالیه از سایت خود اپرا میتونی بگیری رایگان هست
سلام
گوشی بابای من ویواز هست ولی صداش خیلی ضعیفه :41:
چون وقتی با گوشی بابام تماس گرفته میشه اونقدر صداش ضعیفه که بعضی مواقع متوجه صدای زنگ نمیشه :41:
حالا می خواستم بدونم برنامه ای برای تقویت صدای زنگ گوشی هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی خیلی زیاد:11:
کسی نیست جواب بده ؟ :37:نقل قول:
صدای زنگش که مشکلی نداره ! شما از مسیر Setting > Personal > Profiles > Normal : Personalize گزینهی Ring Volume رو روی ماکزیمم قرار بدید، دیگه مشکلی نخواهید داشت ...نقل قول:
اما صدای اسپیکر کلاً قوی نیست ... کاریش هم نمیشه کرد ...
رفقا بخش فارسی سایت سونی اریکسون رو دیدین؟
در مخورد آپدیت ویواز پرسیدم ازشون
فارسی هم جواب دادن (دست و پا شکسته)
گویا مدیر قسمت فارسیش یه خانم هست که عربه
اینم جوابی که میل کردن برام :
آقاي محترم/ أرمن
.با عرض سلام وخسته نباشيد
.به مرکز خدماتي وپشتيباني سوني اريکسون خوش آمديد
به استحضارتان اطلاع برسانيم كه در خصوص گوشی های
Vivaz ,Vivaz pro
آپدیت جدید وجود ندارد در اول می خواهیم در باره نظر خودتان در سایت به زبان فارسی سپاس بگزاریم وامیدواریم به شما حمایت مطلوب ارائه بدهیم وتوجه شما را خبر اطلاع بدهیم که اخر نسخه
.سونی اریکسون برای این مدل طرح کرد به گوشی بهتر عملکرد ضمانت کند لذا سونی اریکسون آپدیت جدید طرح نکند
سلام
من دو هفته ای هست که ویواز خریدم در کل گوشی ها را به خاطر -1 -دوربین -2 -صدا -3- ساپورت نرم افزاری وگیم- 4- تیپ میخرم
2 تا عیب بزرگ داره ویواز 1- عدم ساپورت نرم افزار(سیستم عامل سیمبین در انحصار نوکیا) و احتیاج به ساین شدن برنامه ها
2-صدای ضعیف
اما واقعا از دوربینش راضیم مخصوصا فیلمبرداری با تنظیمات vga و هم hd
وزن سبک وتیپ نسبتا خوب
اگر ه+ک بشه یا اریکسون ساپورت نرم افزاریش کنه خوبه
این فقط یک نظر شخصی بود
منظورتون از مشکل نرمافزاری چیه ؟!نقل قول:
تمام نرمافزارهای سیمبینی که برای S60v5 عرضه شده، هم تو نوکیا و هم ویواز با این سیستم عامل، به خوبی جواب میده !
بحث ساین جدای از اینه ...
فکر نمیکنم غیر از دو سه نرمافزار، بقیه مشکلی در ویواز داشته باشن !
سلام
خب الان مشکل ساین کردن داریم
بدون سر و کی میشه ساین کرد؟
ظاهراً هیچ کدوم از سایتایی که در این زمینه فعال بودن کار نمیکنن ...
غیر از اون هم راهی نیست این طور که پیداست ...
حالا شما IMEI گوشیتون رو واسه من پ.خ کنین، من یه تست بکنم، شاید شد ...
ممنون از شمانقل قول:
پیام گذاشتم
دوستان یک سوال داشتم . اگه کابل tv رو وصل کنم ، مشکلی برای گوشی پیش نمیاد اگه باهاش فیلم نگاه کنم؟ یعنی از طریق tv فیلم نگاه کنم.
صداي ضعيفش واقعا آزار دهنده شده ......... تقريبا 90 درصد از تماسام رو از دست ميدم ........... وضيفه گوشي بودنش رو به خوبي انجام نميده
شدیدا موافقم منم همین مشکل رو دارم صداش ضعیفه هیچ اسپیکرش رو هم بد جایی گذاشته ( وقتی میره تو جیب انگار دست گذاشتی رو اسپیکر ) ویبرش هم ضعیفهنقل قول:
صداي ضعيفش واقعا آزار دهنده شده ......... تقريبا 90 درصد از تماسام رو از دست ميدم ........... وضيفه گوشي بودنش رو به خوبي انجام نميده
ولی رفیقم هیچ مشکلی با این قضیه نداره:18:
یه بازی قشنگ " کرم معروف"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[PHP]http://www.ir-tci.org/symbian/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-ea-worms-hd[/PHP]
پس سرکاریه ؟ من الان چند هفتست تو سایت 60cerkey سریال نامبر گوشیمو دادم ولی خبری نیست !نقل قول:
اگه سایتی میشناسی مارو هم در جریان بزار
ممنون
سلام دوستان
من می خوام ویواز رو به تی وی وصل کنم
سامسونگه و seri 5 و فوق العاده جدید و با امکانات خوب است....حتی usb , hdmi 1.2 هم می خوره
حالا به من بگید چی جوری و به کجاش گوشی را به تی وی وصل کنم ؟؟؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه
راستش من نمیدونم چرا این گوشی hd فیلم میگیره و پخش می کنه ولی من فیلم hd می ریزم توش نمیشه نیگا کرد ؟؟
حالا بگذریم
راستش من برنامه july player را نصب کردم ولی کار نمی کنه
بابا یه برنامه توپ و عالی که 90% فیلم و کلیپ ها مخصوصا hd رو ساپورت کنه بزارید.
حتما تست شده باشه و player توپی باشه
با تشکر از دوستان گلممم
برای وصل گوشی به تلویزیون باید کابل TV داشته باشید که قیمت 3 تومن هست و مال 5800 هم میشخوره بهش وصل کردنش هم کاری نداره یه سرش میره تو جایی که هتفون میخوره و اون سرش هم سه تا فیشه زرد قرمز و سفید که قرمز و سفید صدا هست و زرد تصویر
برای دیدین فیلم فقط و فقط باید تبدیل به MP4 هیچ برنامه ای برای پخش فیلم نیست همون لگ داره و کند پخش میکنه
سلام
کسی از این هندس فری های ریموت دار برای ویواز ندیده مثل هند فری فابریک 5800 که میشه موزیک رو عقب و جلو و یا ولوم رو از رو هندفری کنترل کرد
با سلام دوستان
من گوشیم آپدیت کردم ولی یمشکل اساسی واسم پیش اومده
قبل از آپدیت برنامه ها رو ساین سپس نصب میکردم
اما بعد از آپدیت برنامه هایی که ساین میکنم دیگه نصب نمیشن و اررور میده همون ارروری که میگه و نامعتبره و ما باید ساین کنیم تا نصب بشه.....!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ضمنا شماره سریال گوشیم هم عوض نشده
تاریخ گوشیت رو نگاه کن ببین درست هست.....
عزیز برادر مشکل ساین کردن با دو فایل سر و کی وجود داره وگرنه اینهمه سایت خارجی که بهترین پلیرهای بسیار قدرتمند را میدن وجود داره.اگر با ساین کردن مشکل نداشتیم که اینجوری نبود.....
آره درسته!!!!!نقل قول:
دیگه برنامه های ساین شده نصب نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟
سلام بچه ها لطفا درباره ساین کردن به من کسی میتونه کمک کنه
نصب نمیشه ساین میخواد؟نقل قول:
دوستان فایل cer و key رو از کجا میتونم گیر بیارم
فکر میکنم ساین نیاز دارهنقل قول:
نقل قول:
فعلا هیچ سایتی Cert & Key رو نمیده چرا نمیدونم
عجبا ؟فایل های گوشی های دیگه کار نمیکنه برای گوشی ما؟
چي مي شه يكي يه روز بياد تو گروه بنويسه:
ويواز براي اندرويد هك شد!!ويوارويد!!!!!
يا اين كه حداقل سوني اريكسون اعلام كنه كه كه از خر شيطون پياده شده و مي خواد يه آپديت واسه گوشي بده بيرون!!!!!
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
خدا كنه اين اتفاق بيفتهنقل قول:
نقل قول:
اخ گفتی.....منم می خوام
دیروز تو ویکی پدیا چرخ میزدم اتفاقی مشخصات ویواز پرو رو دیدم شاید باورتون نشه CPU یی که تو این گوشی استفاده شده همونی هست که تو Galaxy S/SL استفاده شده که فقط فرکانس شده 1GHz که GPU یا همون کارت گرافیک دقیقا با ویواز و ویواز پرو یکی هست فقط این میدونم بگم ویواز و ویواز پرو میتون اندروید رو اجرا کنن اگه ROM کم نیاره
یه چیز دیگه در مورد CPU یی که تو این گوشی به کار برده شده اینکه اول از نوع OMAP3630 Cortex-A8 هست که تو سایت ویکی پدیا فرکانس این نو CPU ها رو زده از 600 تا بالاتر از 1GHz میتونه باشه حالا نمیدونم با Overclock یا موقع ساخت این فرکانس رو میدن
ویواز/پرو واقعا سخت افزار قوی داره ولی حیف که S60v5 :2::41: رو شه که باید رو گوشی های جاوا ریخته اصلا پرفورمنس خوبی نداره
با امضا دادن تو سایت کمک تا سونی اریکسون اپدیت سیمبین 3 یا 4 رو برای ما ویواز دارها بده تو هر سایتی که میتونید پخشش کنید ممنون
[PHP]http://www.petitiononline.com/symbian3/petition.html[/PHP]
آپدیت نمیدن
چند صفحه پیش متن قسمت پشتیبانی فارسی رو که میل زدن بهم گذاشته بودم
که گفتن از آپدیت خبری نیست
دوستان یه مشکل اساسی
الان 2 هفته هست که گوشی ندارم
کابل رابط قسمت کیبورد به صفحه نمایش گوشیم مشکل پیدا کرده
کابلشم کسی نداره اصلا (گویا بهش میگن کابل فلت)
کسی جایی سراغ نداره داشته باشن؟
خیلی حیاتیه
بابا من بدون ویواز پرو و کیبوردش دارم می میرررررررررررررررم :-(
اين رو مي دونستيم فقط به عنوان يك "كْْْْْْْْْْْــــــــــــ ـــــــــــاش"مطرح كرديمنقل قول:
من تقريبا اكثر ايزار هاي و قطعات ويواز رو توي طبقه 2 علا الدين پيدا كردم ديگه كابل فلت كه سهله! البته اين مسأله
مال چند ماه پيشه!
البته يك سايت اينترنتي هم هست كه براي كاشان هست قيمت هاش بالاتر از علا الدينه ولي پستي هم مي فروشه
ببين:
کد:http://kashan-gsm.com/shop/part-sonyericsson-flat/1329-part-sonyericsson-flat-u8-vivaz-pro-mmc.html
ممنون واقعا
پیگیری می کنم خدا کنه داشته باشه
سلام
آخرین آپدیت vivaz هنوز R2EA023 به تاریخ 20/08/2010 است؟
و درموقع فیلمبرداری اولش چند ثانیه 2 تا تیک میزنه بعد درست میشه رم هم TDK8 gig خوب است مشکل از چیست؟ از نرم افزار و بازی های که روش نصب کردم میتونه باشه؟
از مموری شما اطلاعات زیادی ندارم ولی اینو میدونم برای اینکه تو حالت 720 فیلم برداری تیک نزنه باید رم سرعت بالا بندازی مثلا کلاس 6نقل قول:
و درموقع فیلمبرداری اولش چند ثانیه 2 تا تیک میزنه بعد درست میشه رم هم TDK8 gig خوب است مشکل از چیست؟ از نرم افزار و بازی های که روش نصب کردم میتونه باشه؟
اپدیت جدید هم همون تاریخی هست که خودتون فرمودید و دیگه هم نمیاد .....:41:
سلام دوستان
بعد از مدت ها انتظار امروز اعلام شد که ویواز هم -- شد :11:
این خبر برای من که خیلی خوشحال کننده بود شما رو نمیدونم
تا چند ساعت دیگه این خبر مثل توپ صدا میکنه و همه جا میپیچه
الان وقت ندارم روش رو بذارم ولی اگر یک سرچ بکنید چیز های جالبی پیدا می کنید:40:
اگه میشه روش رو بذارین من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم لااقل لینک شو بذارین ممنون میشم