نقل قول:
از چه لحاظ ؟ گفتنش واقعا سخته ...
مدل EA برای بازی ها مناسب تره ! همین :31: البته خوب قیمتش هم حدود 120 تومان بیشتره !
نقل قول:
از چه لحاظ ؟ گفتنش واقعا سخته ...
مدل EA برای بازی ها مناسب تره ! همین :31: البته خوب قیمتش هم حدود 120 تومان بیشتره !
نقل قول:
نوت بوک اسوس (ایسوس) K52JR SX077
چجوره؟ با توجه به گرافیک بهتر.
راستی یه سوال دیگه
آیا cw21 یا cw23 آمریکایی تفاوت محسوس و حتی کوچیکی با چینیا داره؟
کلا سری EA با سری cw چه تفاوتی داره؟
به جز گرافیک . پورت هاش
کیفیت ساخت کدوم بهتر ؟
بین cw26 و EA16 ارزش داره برای گرافیک بیشتر 100 بیشتر پول خرج کرد؟؟
نقل قول:
خوب شما گفتی 14 اینچ که این مدل پیشنهاد شد.
اختلاف بین دو کارت گرافیک واقعا ناچیزه ، در حد 1 درصد ! (5470 از DirectX11 پشتیبانی میکنه )
مدل های امریکایی و چینی سونی هم هیچ تفاوتی ندارند ، و حتی تفاوت کوچک ! ( اینو خودم واقعا تجربه کردم. )
سلام
من یه لپ تاپ می خواستم واسه یکی از فامیل هامون
تا 1200 نهایتش تا 1300 می خواد پول بده
لپ تاپ الانش دل استودیو 1535 هست ولی می خواد جدیدش کنه
فاکتوره مهمش فقط گرافیک خوب و صفحه نمایش 15 به بالا و از سونی یا ایسوس باشه
متشکرم از اساتید
:46::46:
n61jaنقل قول:
گرافیکشم 5730
سلام به همه دوستان و اساتید
من امشب یه مدل رو انتخاب کردم و سفارش دادم و تا شنبه میرم و میگیرم
اما من تو دو مدل شک داشتم
اولی Sony CW 2 FGX/B با مشخصات زیر :
CORE I5-520 2.4-2.9
4 DDR3
320 HDD
GF GT310-256DDR3
14.1"LED
DVD RW
WIN 7 PRO-XP
2.1 Kg
USA
1,160,000
و مدل دیگه Sony CW 27 FX/B با مشخصات زیر :
CORE I5-520 2.4-2.9
4 DDR3
500 HDD
GF GT330-512DDR3
14.1"LED
BLU ROM
WIN 7 HP
2.1 Kg
CHINA
1,380,000
همونطور که میبینین تفاوت در هارد-گرافیک-DVD RW و BLU ROM دارن
من مدل اولی یعنی Sony CW 2 FGX/B رو انتخاب کردم با توجه به وضعیت مالیم
اما سوال من اینه با توجه به اینکه من پست های قبلیو مطالعه کردم دیدم که برای بازی گرافیک 330 به بالا خوبه اما مدل انتخابی من 310 هستش
آیا میتونم بازی در حد خوب با این مدل انجام بدم؟چه بازی هایی رو قادره اجرا کنه و اینکه درسته تفاوت قیمته 220 تومان باهم دارن
اما بیشترین فرق در گرافیکشونه چون بلوری که هنوز در ایران جا نیوفتاده و هاردشم فابل ارتقا هست
من با این مدل انتخابیم میتونم در حد معقول بازی کنم؟من زیاد اهل بازی نیستم هر از گاهی اما کارای طراحی و گرافیکی انجام میدم و میشه نیازه منو برآورده کنه؟
من تا شنبه وقت دارم اگه ممکنه زودتر جواب بدین ممنون میشم
اختلاف در درایور اپتیکال و هارد و کارت گرافیک کم نیست....نقل قول:
کارت گرافیک 310 کارت گرافیک خوبیست ، معمولا از پس کار های گرافیکی در حد فوتوشاپ و حتی مایا هم بر میاد ، اما برای بازی اصلا توصیه نمیشه ، مخصوصا بازی های جدید که به مشکل بر می خورید.
به نظرم اگر توانایی پرداخت اختلاف قیمت را دارید ، حتما این کار را بکنید.
قیمت Cw 27 هم کمی زیادی نوشتین !
اگر می گید به بلوری نیاز ندارید ، خوب پس برای چی می خواهید براش هزینه کنید؟ مدل CW 26FG دقیقا با همین مشخصات مدلcw27 در بازار هست که تنها تفاوت نبود بلوری هست !
مدل CW26 با گارانتی ایران رهجو حدود 1280 و با دیگر گارانتی های معتبر حدود 1240 تومان قیمت داره.
کارت گرافیک ۳۱۰ اصلا به درد بازی نمیخوره دوست عزیز...برای بازی ۳۳۰ رو در نظر داشته باش...
قیمت مدل CW 2FGX /B چطوره؟نقل قول:
چون یه قیمت دیگه ازش دارم که 20 تومان کمتره!
یعنی با 310 بیخیال بازی های جدید بشم دیگه؟
بعد اون مدل CW 26 FG که گفتین دقیق مثل همون 27 هستش فقط بلوری نداره؟
نقل قول:
مشخصات کامل :
مشخصات و بنچمارک کامل Geforce 310کد:http://www.sony-mea.com/product/vpccw26fg
نظرم روی cw26 هست !کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-310M.22439.0.html
این مدل چطوره؟:
hp dv6 -2140 ef
core i5 -430m 2.26 ghz
4096
640
Geforce320m یا 230m
15.6"
win7
1.180.000 T
گشتم توی اینترنت review پیدا نکردم
فکر میکنم قیمت بالاست 2170 قبل از عید 1200 اینا بود که از این بالاتره
و این که قکر میکنم قدیمی شده یه کم(برای فروش منظورمه)
نقل قول:
ولی با این امکانات اگه یه دل یا وایو انتخاب میکردیم قیمت خیلی بالاتر میرفت
ببينم،اين سري CW داره از رده خارج ميشه يا هنوزم توليد ميشه؟ گويا با سري EA همرده هست؟؟؟
سلام دوستان . قصد خرید لپ تاپی دارم که ترجیحا سونی و از سری Fباشه و در رنج قیمت 1300 تا 1400.
این دو لپ تاپ با توجه به بودجه ام مد نظرم هست:
f12 LGX:
cpu i7 q740 1.7 up to 2.9 - 6 mg cache
vga gf 310 512mg dedicated
ram 4 gig
hard 320G 5400,
win: 7 pro
f12CFX:
تفاوت با مدل بالایی فقط در ویندوز و کارت گرافیک هست:
vga gf330 1g dedicated
win: 7 home
به نظر شما آیا باید ویندوز home رو در نظر نگیرم؟
یعنی فاکتور مهمی برای انتخاب نیست؟ و مدلی که 1 گیگ کارت گرافیک داره انتخاب کنم؟
یا نه برعکس، اونی که ویندوز 7 pro داره رو انتخاب کنم که کارت گرافیکش 512 هست؟
در ضمن یکی از دوستان پیشنهاد کرد که به جای اینها dell studio 1557 بگیرم باقیمتی ارزونتر ولی چینی هست
برای من وزن سری f مهم نیست.
به ظرافت سونی علاقه دارم.
میخوام هم برای کارهای برنامه نویسی و همچنین برای کارهای گرافیکی دوبعدی اما در حد حتی بیلبورد هم کشش داشته باشه.آیا 512 مگ کارت گرافیک کمه؟
لطفا منو راهنمایی کنین ممنون
اگر شما فقط بین انتخاب این 2 گیر کرده اید با توجه به مشخصاتی که فرستادید مدل دوم یعنی f12cfx را انتخاب کنید چون هم چیپست کارت گرافیک 330 هست وهم رم گرافیک 1 گیگ میباشد که خیلی خیلی نسبت به گرافیک مدل 310 و رم 512 قوی تر هست.که توی اجرای بازی واقعا تفاوت بینشون معلوم میشه.نقل قول:
ویندوز هم به نظر من چیزی نیست که ارزش داشته باشه کارت گرافیک 330 را از دست بدهید چون به راحتی میتونید از بازار با مبلغ 2000 تومان یک ویندوز ultimate کرک شده تهیه و نصب کنید که هم از ورژن pro وhome بالاتر هست و هم اینکه فرق چندانی با ویندوز ارجینال ندارد.
در مورد دل هم چون طرفدار سونی هستم نظری ندارم.
f12CFX خیلی قویترهنقل قول:
ویندوز رو اصلا بهش فکر نکنید چون اینجا تا دلتون بخواد ultimate ریخته پس فاکتور بزرگی نیست
این دوستتون حداقل مدل 1558 رو پیشنهاد میداد
گرافیک g310 خیلی ضعیفه حداقل واسه بازی پس انتخاب راحتی دارید
ممنون از دو دوستی که وقت گذاشتین جواب دادین.
حالا با توجه به رنج قیمتی که مد نظرم هست(1300 تا 1400) و کارهایی که میخوام انجام بدم و در بالا ذکر کردم ، انتخاب خوبی انجام دادم؟
با توجه به صحبت های شما لپ تاپی که به درد بازی بخوره قطعا به درد کار گرافیکی میخوره درسته؟
و آیا سری f خوب از آب درامدن؟ و مشکلی ندارن؟
بازهم بسیار جامع .یک دنیا تشکرنقل قول:
فقط چندتا سوال؟
1
.این درسته که مدل های cw از رده خارج شده.اصلا این cw 26 fg کی وارد بازار شده؟
2.باطری این مدل چند سلولی هست و چند ساعت شارژ نگه میدارد؟
3.غیر از رهجو که به گفته دوستان بهترینه کدوم گارانتی ها معتبرترند؟
4.رزولیشن 900*1600هست دیگه درسته؟ اخه بعضی از سایت ها مثلرزولشن پایین تری زدند.کد:http://www.orado.com/item-1399.htm
5.شما اگه باشی این مدل رو میگیری یا 1558 ؟
ممنون
مشخصات دقیقا همونیست که در سایت سونی زده .
کد:http://www.sony-mea.com/product/vpccw26fg
در مورد باتری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع باتری :
49 Wh Lithium-Ion, 4400 mAh, 11.1 Volt
6 سل
تولید این سری هم تقریبا رو به اتمام هست ، اما تاثیری در خرید نباید داشته باشه ! چون مشخصاتش تفاوت خاصی با سری EA نداره.
من اگه باشم سونی می گیرم
نقل قول:
نوشته شده توسط biostar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت Cw 27 هم کمی زیادی نوشتین !
اگر می گید به بلوری نیاز ندارید ، خوب پس برای چی می خواهید براش هزینه کنید؟ مدل CW 26FG دقیقا با همین مشخصات مدلcw27 در بازار هست که تنها تفاوت نبود بلوری هست !
مدل CW26 با گارانتی ایران رهجو حدود 1280 و با دیگر گارانتی های معتبر حدود 1240 تومان قیمت داره.
قیمت مدل CW 2FGX /B چطوره؟
چون یه قیمت دیگه ازش دارم که 20 تومان کمتره!
یعنی با 310 بیخیال بازی های جدید بشم دیگه؟
بعد اون مدل CW 26 FG که گفتین دقیق مثل همون 27 هستش فقط بلوری نداره؟
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
من آخرین قیمت CW 2FGX / B رو 1.140.000 دارم اما اینجایی که میخوام بگیرم 1.160.000 درسته تفاوت 20 تومان چیزی نیست امانمیخوام این کسی که ازش میگیرم به صرف آشنا بودن سرم کلاه بذاره
آیا قیمتش همینه؟
و یه سوال دیگه من بازی هایی مثا shift یا spilenter cell یا prance of persia جدیدو میتونم باهاش راحت بازی کنم؟
اين قيمت EA 2 GFX/B چرا اينقدر بالاست؟ پايين نمياد تا يكي دو ماه ديگه؟؟ الان توي بازار فراوونه يا بايد گشت؟
سري EA مدل ارزونتر نداره كه Core i5 باشه؟
نقل قول:
نه !
گفتم و باز هم می گم که با کارت گرافیک 310 باید بی خیال بازی باشید.
با کارت گرافیک 330 راحت می تونید اجرا کنید.
سلام
من میخوام یک لپ تاپ بگیرم و کلا نمیدونم چی بگیرم:41:
چه نکاتی را باید موقع خرید در نظر بگیرم
هم برای بازی میخوام هم برای دیدن فیلم و هم برای کارهای مهندسی و هم برای وب گردی
hd هم باشه پورتهاشم کافی باشه (پورت کام داشته باشه)
ترجیحا led باشه
خلاصه خیلی کامل باشه و هرچی فکر میکنید توش باشه
عمر باترشیم بالا باشه
گرافیک عالی داشته باشه
رم بالا (بالاتر از 4 گیگ)
برندشم مهم نیست
اقا کمک فوری کنیدا ممنون از همه شما
biostar جان این سوالمو جواب بدی قول میدم عکسمو عوض کنم.:31::31::31:
واسه بازی چطوره؟نقل قول:
اقا اینم یادم رفت بگم بیشتر برای کارهای مهندسی سنگین میخوام یعنی اولویت با اینه
یه چیزی تو مایه های اجرای نرم افزار مکانیک اینجور چیزی
نقل قول:
مهندس جون لطف میکنی کانفیگ Vpc f111 و 1558 Studio رو بذاری و مقایسشون کنی؟
خیلی خیلی ممنون میشم :40:
در ضمن شما خودت باشی کدومو بر میداری؟ :13:
Dell 1558نقل قول:
CPU: Intel Core i7 720QM(1.60GHz) / CACHE:6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500+ GB SATA / LCD: 15.6" LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI HD 5470- 1GB Dedicated - 2000 MB / PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Bluetooth+ WebCam + HDMI / 2.7 Kg / Microsoft Windows 7 /9CEL
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F111FX
CPU: INTEL Core i7 720QM / 1.6 GHz / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1333 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500+ GB SATA / LCD: 16.4" / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GeForce GT310M GPU with 256MB dedicated VRAM / PORTS: LAN 1000 + WiFi + i-LINK + CARD READER + Webcam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / Windows 7 Professional 64-bit Edition / Blu-Ray Drives
اما نظر خودم
1558نسبت به F111 کانفیگ بهتری داره روی کاغذ
گرافیک دل ATI Radeon 5470 با 1Gb Dedicated نسبت به F111 با گرافیک Nvidia Geforce GT310M خوب قویتره
از نظر جابه جای 1558 سبک تره
F111 مجهز به Blu-ray در حالی که 1558 نیست که فعلا مزیت بزرگی نیست
دل از باتری 9 سلولی بهره منده و سونی 6 سلولی که دل تو این زمینه باز برتره
از نظر فرکانس رم ها سونی بهتره با 1333 در مقابل 1066 دل
سونی 16 اینچ و دل 15 اینچ اگه واسه یکی وزن مهم نباشه و صفحه نمایش بزرگتر مهم باشه این میشه یک امتیاز واسه سونی
در کل این ها روی کاعذ بود شاید یکی از ظاهر سونی بیشتر خوشش بیاد سونی بخره شاید یکی برند لپ تاپ فقظ واسش مهم باشه و سونی بگیره یا بر عکس دل بگیره
انتخاب با خودته
---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
شما همه چیز رو گفتی جز مهمترین نکته که بودجه مورد نظرتونه این رو هم بگیدنقل قول:
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:48 AM ----------
احتمالا پایین میاد قیمتش ارزانتر مثلا تا چقدر؟نقل قول:
گلم بودجه که همون 1 تا 1.5 بیشتر نیست حالا شد 2 هم میشه کاریش کرد ولی از 2 میلیون یه خورده بره بالاتر باید برم زندون اونجا با لپ تاپ کار کنم:31:نقل قول:
اساتید یه لپ تاپ می خوام بگیرم تا سقف 1/5 (البته هر چی کمتر بهتر .یعنی پول اضا فه ندم )برا کارای معمولی میخوام اصلا" بازی نمیکنم یکی زیبایی مهمه دوم کیفیت صفحه نمایش. آخر هم کلاس(با عرض شرمندگی) . برا اندازشم موندم 14 بگیرم یا 16 بیشتر دلم میخاد 16 باشه(زیاد اینور اونور نمیرم فقط هر روز از منزل تا محل کار باید ببرم وبیارم که اونم نزدیکه 5 دقیقه فاصله. راستی یه سیستم تو خونه دارم یکی هم محل کار. چند صفحه خوندم ظاهرا" سری f 115 116 117 سونی به شرایط من میخوره اشتباه میکنم؟ اپل هم همین جور ولی تو این رنج قیمت سایزش 14 هست و شونزدهش دورو بر 2 تومنه. لطفا" دوسه مورد برام با اون اولویتها که گفتم معرفی کنین
اره سری f اگه بازی نمیکنید برای شما مناسیهنقل قول:
کیفیت نمایششم فوا اچ دی هست
اپل به نظرم زیاد بکارت نیاد بخاطر سیستم عاملش میم
شما سری F بگیر خوبه
نقل قول:
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:48 AM ----------
EA 2 GFX/B
احتمالا پایین میاد قیمتش ارزانتر مثلا تا چقدر؟
مثلا 100. ميخوام ببينم تا يك ماه آينده چقدر پايين مياد؟ اصلن پايين مياد؟
سلام به همه اساتید بزرگوار
یه سوال داشتم از خدمتتون
منمدتی میخوام لپ تاپ بخرم اما بین دوتا مدل F11DGX و CW2RGX گیر کردم. میخواستم بپرسم به نظر شما کدوم یکیشون کارایی بهتری داره؟
و از لحاظ گرافیکی چطور؟!؟!
چرا تو بعضی سایت ها نوشته که مانیتور CW2RGX LED اما F11DGX LCD کدوم یکیشون بهتره ؟
کسی نیست کمک کنه
حالا بسته به شرایط من کدوم f رو بگیرم. ضمنا" اپل میشه کنارش وینوز نصب کرد فقط میترسم سایز 14 خیلی کوچیک باشه
دوستان لطفا سايتي را معرفي كنيد كه همه لپ تاپ ها رو معرفي كرده باشه و تمام مشخصات اونا رو نوشته باشه:11:
سلام
بچه ها من میخوام لپ تاپ hp dv6 2190 بگیرم...
منتهی موندم از ایران اچ پی بگیرم یا بست بای {www.-----------}
بست بای 70 هزارتومن ارزون تر میده گارانتیش هم همپارد هستش اما ایران اچ پی با گارانتی خود شرکت ایران اچ پی هستش...
حالا من موندم چیکار کنم،درسته که ایران اچ پی سابقه زیادی داره اما به خاطر قیمت مناسبتر دارم وسوسه میشم از بست بای بگیرم...
حالا نظر شما چیه؟
کسی تا حالا از بست بای لپتاپ گرفته؟
نقل قول:
سلام.
خوب قیمت را از خود ایران HP پرسیدین یا در سایت دیدید؟
معمولا قیمت های سایت دیر تر آپدیت میشه.
همپارد گارانتی خوبیست ، رایانه همراه هم با همون قیمت ارئه می دهد.
نقل قول:
تفاوت کیفیتی بین LCD و LED های سونی وجود نداره .
LED فقط برای نوت بوک های 13 و زیر 13 اینچ کاربرد داره و مزیت محسوب میشه.
اما سری F از LED استفاده میکنه.
خوب مسلما اگر حمل و نقل نوت بوک برای شما اهمیت داره و نوت بوک را روی پای خود می گذارید ، مسلما مدل 14 اینچی و اگر قصد خرید یک نوت بوک جایگزین دسکتاپ بخرید روی سری F حساب کنید.