دوست عزیز من از پیشم درس فیزیک2 مونده که امتحانش 25 شهریور هست که تا قبول نشم(7 بگیرم تک میزنم) به من گواهینقل قول:
نمی دن
Printable View
دوست عزیز من از پیشم درس فیزیک2 مونده که امتحانش 25 شهریور هست که تا قبول نشم(7 بگیرم تک میزنم) به من گواهینقل قول:
نمی دن
غیر ممکن است مدرک موقت رو قبل از قبولی بدن!نقل قول:
فقط باید بریم آموزش پرورش یا مدرسه و التماس کنیم !!!!!!!.........ورقه امتحانی ما رو زودتر اصلاح کنند و مدرک رو تا 27 بدن :19::41:
من رفتم رودهن امروز واسه ثبت نام ولی چون مدرک پیش رو نبرده بودم نتونستم ثبت نام کنم
سلام من متالوژی نجف آباد (اصفهان) قبول شدم . در ضمن پارسال عمران-خاک بوشهر رو اوردم .
پرسیدم گفتن واسه عمران میتونی بیای و ترم 2 اینا میتونی با گواهی پزشکی برگردی .
ولی اصفهان عمران-خاک نداره .
به نظره شما من چیکار کنم . میشه از عمران خاک برم عمران یا آب یا سازه ؟
یا اصلا همون متالوژی رو برم .
ممنون
من ثبت نام کردم ، تاریخ کلاس ها هم فردا باید برم بگیرم ؛ کلاس ها از کی شروع میشه ؟
سلام می خواستم بدون زمان ثبت نام تکمیل ظرفیت دانشگاه ازاد کی هست؟
نقل قول:
یعنی پول مفت بدیم
من که از این پولا ندارم
شما داری؟
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
نقل قول:
آره آقا قربون دستتون این سوالو هر کی میدونه بجوابه
من که دارم میمیرم از استرس
20 تا مونده تا مکانیک قبول شم:37:
امیدی هس به نظرتون؟
ما ها تکمیلیا باید چی کار کنیم؟
ممنون میشم کمک کنین
بالاخره گرفت.
از صبح زنگ میزدم دانشگاه اما نمی گرفت اما بالاخره گرفت کلا با طرف 3 کلمه حرف زدم و قطع کرد.
پرسیدم ثبت نام عمران-نقشه برداری تا کی هست / گفت تا فردا
منم گفتم یه مشکل هست اونم اینه که من از پیش 1 درس دارم و امتحانش 25 هست من باید چی کار کنم / گفت هروقت گرفتی بیا .
تا اومدم سوال بعدی رو بپرسم قطع کرد.
خدا به داد برسه باید تو اون دانشگاه 4 سال درس خوند
نه نگران نباش . به خاطر اينه كه اين روزا سرشون شلوغه . وگرنه بعدش جا بيوفتي همشون باهات رفيق ميشن
سلام عزیزان
بالاخره ماهم ثبت نام کردیم. حالا میخواستم از بچه های پیشکسوت بخوام که راهنمایی بفرماین موارد تخفیف شهریه تا آخر
تحصیل ، چه از طریق وام و بازنشتگی و... و چه از راههای دیگه رو ، بیبینیم چه کنیم تا کاهش بدیم ( خواهشآ تمامی موارد ذکر
شود ) ؟؟؟
ممنون
موارد تخفیف شهریه :نقل قول:
ماده 2: تخفیف شهریه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی
کلیه کارکنان تمام وقت و بازنشستگان دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان مدارس آزاد اسلامی ،همسر و فرزندان تحت تکفل آنان که در یکی از واحدها یا مراکز آموزشی دانشگاه به تحصیل اشتغال دارند مشمول این بند از تخفیف می شوند.
ماده 3: تخفیف شهریه دانشجویان ممتاز علمی
دانشجویان رتبه اول ، دوم و سوم هر رشته ورودی هر سال که از نظر اخلاق ، رفتار و رعایت شئونات دانشجویی از آنان رضایت کامل حاصل باشد و حداقل معدل قید شده در بخشنامه را دارا باشند به شرط آنکه توانایی پرداخت شهریه را نداشته باشند .
ماده 4: تخفیف شهریه نفرات برتر آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور.
نفرات برتر آزمون سراسری کل کشور که اسامی آنان توسط مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به واحد دانشگاهی اعلام می گردد.
ماده 5: تخفیف شهریه دانشجویان ممتاز ورزشی
دانشجویانی که در طول مدت تحصیل در مسابقات ورزشی منطقه ای و سراسری دانشگاه آزاد اسلامی ،مسابقات کشوری وتورنمت های بین المللی به مدال دست می یابند مشمول این بند می شوند .
ماده 6: تخفیف شهریه دانشجویان قاری و حافظ قرآن کریم
دانشجویانی که در رشته ی حفظ وترجمه و قرائت یا جشنوارهای قرآن وعترت داخلی وخارجی حایزرتبه می شوند.
ماده 7: تخفیف شهریه نفرات برتر مسابقات فرهنگی ، هنری
دانشجویانی که در مسابقات فرهنگی ، هنری در سطح منطقه ای وکشوری دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده ومقام کسب نموده اند .
ماده 8: تخفیف شهریه دانشجویان عضو باشگاه پژوهشگران جوان
دانشجویان عضو باشگاه پژوهشگران جوان با توجه به عضویت دائم و مستمر در باشگاه و میزان فعالیت در هر سال تحصیلی برای یک بار و قرائت مقاله در همایش ها ، چاپ مقاله در همایش های و مجلات معتبر ، ارائه طرح های تحقیقاتی مفید ، ترجمه و تألیف و گرد آوری کتاب و رتبه اول مسابقات علمی و جشنواره های رسمی.
ماده 9: تخفیف شهریه دانشجویان دارای عناوین علمی
نخبگان علمی که در مسابقات آسیایی و جهانی رتبه های اول تا سوم را کسب کنند .
ماده 10: تخفیف شهریه دانشجویان فعال عضو انجمن های علمی
دانشجویانی که شرایط ارائه یا چاپ مقاله در همایش ها و مجلات معتبر و ترجمه و تألیف و گردآوری کتاب را در طول دوران تحصیل داشته باشند .
ماده 11: تخفیف شهریه دانشجویان مبتلا به بیماریهای خاص
دانشجویان مبتلا به بیماریهای صعب العلاج مانند : سرطان ، دیابت ، ام اس و بیماریهای (کلیه ، کبد ،قلب ...) تالاسمی ، دیالیزی و .....با ارائه گواهی و تأیید آن مبنی بر بیماری دانشجو از بنیاد امور بیماریهای خاص .
ماده 12: تخفیف شهریه خانواده هایی که همزمان بیش ازیک دانشجوی مجرد در دانشگاه آزاد دارند .
دانشجویانی که به غیر از خود یک دانشجوی شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی دارند و توان پرداخت شهریه را به صورت کامل ندارند پس ازتأیید کمیته تخفیفات در صورتی که دانشجو مشروط نباشد می توانند از این تخفیف استفاده نمایند منظور از دانشجوی شاغل به تحصیل همسردانشجو ، پدر ومادر و فرزندان مجرد خانواده می باشد .
آقا من تو پاره وقت مجاز به انتخاب شدم. ولی به علت بومی گزینی عملا حق انتخاب ندارم چی کار کنم!!!
منم ثبت نامم قطعی شذ فقط موند گرفتن وام و ریختن پول و گرفتن کارت دانشحویی.راستی مبلغ چک چقدر باید باشه؟؟سفته قبول نیست.من خانوادم مسافرتن از کجا چک جور کنم؟
راستی به من برنامه سازی کامپیوتر رو نداده (3واحدی) به جاش فیزیک1 داده..:18:درحالی که فیزیک پیش نیاز دارم.چجوریاست؟؟(برق قدرت قبولیدم).دوستانی که قدرتی هستن دروسشونو بزارن ببینیم
نده فدای سرت :31:نقل قول:
پیش نیاز میخواهی چی کار؟ :31:
اگر فیزیک خوبه بزار ترم های بعدی وسط درس های سخت بزن معدل ببره بالا
بچه ها یه سوال :
شما قبل اون تاریخ اعلام شده هم رفتید دانشگاه و دفترچه ای گرفتید ؟؟؟ یا همون روز دفترچه و فرم هاتونو دادن ؟
کسی چارت درسی برق قدرت رو میتونه برام بجوره؟
من که فردا میرم زنجان ببینم چی به چی هست.
همه مدارک رو دارم به غیر از پیش (اونم25 فیزیک رو قبول میشم تموم میشه)
جواب پلیززززززززززززنقل قول:
لازم نیست که.نقل قول:
همون جا فرم پر میکنید
دوستان من مهندسی نفت (بهره برداری) علوم و تحقیقات قبول شدم. کسی خبر نداره شهریه ش چقدره؟
ممنون می شم اگر بهم اطلاع بدید.
من رشتم تو دبیرستان تجربی بود ولی کنکور ازاد گروه فنی مهندسی شرکت کردم و مهندسی کامپیوتر -نرم افزار نجف اباد قبول شدم.
حالا با توجه به این که کاردانی پیوسته هست میتونم ثبت نام کنم؟یا مجاز به ثبت نام نیستم؟
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
من رشتم تو دبیرستان تجربی بود ولی کنکور ازاد گروه فنی مهندسی شرکت کردم و مهندسی کامپیوتر -نرم افزار نجف اباد قبول شدم.
حالا با توجه به این که کاردانی پیوسته هست میتونم ثبت نام کنم؟یا مجاز به ثبت نام نیستم؟
دوستان تورو خدا کمک کنید.من که از دانشگاه قبلی انصراف دادم باید دوباره واسه تاییدیه تحصیلی برم اداره ی پست؟آخه دفعه ی قبلی رفتم.این بار هم لازمه؟اگه لازمه کی باید برم؟قبل ثبت نام یا بعد از ثبت نام؟یادم رفته
والا دانشگاه موقع ثبت نام پول میدادی می فرستادننقل قول:
شاید دانشگاه ها فرق کنه باهم
نقل قول:
مثل من
دوباره باید بری بگیری
قبل از ثبت نام. اصلا بدون اون ثبت نام نمی کنن .جزو مدارک لازمه که حتما باید ببری
شما پیام نور به ازاد بودی؟نقل قول:
ازاد به ازاد نمیخواد
چون پرونده رو دانشگاه اسبق میفرسته دانشگاه جدید.
و بهت رسید می ده
و دانشگاه جدید درخواست پرونده به دانشگاه قدیم میکنه
پارسال آزاذ تهران مرکز بودم ( فیزیک):2:نقل قول:
الانم همونجا قبول شدم .ولی --> مترجمی آلمانی :40:
با اینکه همون دانشگاهم ولی بازم بهم گفت بگیرم از پست.
اگه انصرافی غیرانتفاعی رو سال پیش داده باشی و پرونده از همون موقع دستت باشه، باید بازم برای آزاد رفتن بریم تاییدیه تحصیلی بگیریم؟
آخه مگه تاییدیه تحصیلی چقد طول میکشه؟!
مدارکو بدید اداره پست تاییدیه بگیرید دیگه! یه موقع واسه همین کارتون کلی عقب میفته
سلام. بچه ها يه سوال. بين دوتا رشته زير كدومشون اينده شغليش بهتره و ميارزه كه بخونمش. به جفتشم علاقه دارم. ميخوام كه اينده شغليش تامين باشه؟؟
بين عمران و مهندس شيمي گرايش طراحي فرايندهاي صنعت نفت ؟
يه سوال ديگه. اين سهميه رزمنده چقدر داخل كنكور كمكت ميكنه؟؟؟26 ماه جبهه.
روزای ثبت نام هم به روال اون سه تا فایل پی دی افی هست که سایت گذاشته؟ دانشگاه ها که زمانبدی شو تغییر نمیدن؟
لطفاً جواب بدید. می خوام ببینم کل شهریه چقد در میاد.نقل قول:
واسه تکمیل چه باید کرد؟
کی ثبت نامشه؟
اینترنتیه یا حضوری؟
آره آقا قربون دستتون این سوالو هر کی میدونه بجوابه
من که دارم میمیرم از استرس
20 تا مونده تا مکانیک قبول شم:37:
امیدی هس به نظرتون؟
ما ها تکمیلیا باید چی کار کنیم؟
ممنون میشم کمک کنین[/QUOTE]
جواب بدین
ممنوووووووووووووووووووووو ون
بچه ها من دیروز رفتم ثبت نام . گفتن تا علوم پایه (4ترم اول) باید شهریه ثابت رو یجا الان بدی.یعنی 5میلیون ناقابل:18: منم پول همرام نبود تا مرحله حسابداری رو انجام دادم بعد گفت یه روز دیگه بیا صحبت کن شاید قبول کنن که شهریه رو یه جور دیگه بدی.بعد گفت هنوز ثبت نامت تکمیل نشده ها. گفتم کی بیام گفت 4شنبه ولی الان به شک افتادم. توی اطلاعیه دانشگاه آزاد 4شنبه برای ذخیره هاست نکنه ثبت نامم کنسل شه:18:
نه بابا کنسل چیه؟ دانشگاه آزاد عاشق پوله .به این راحتیا دانشجو از دست نمیده . تا مرحله حساب داریش رفتی ...اگه وسطای ترم بعد هم بیایی قبولت می کنن.
نقل قول:
جواب بدین
ممنوووووووووووووووووووووو ون[/QUOTE]
ببین هیچ چیز رو نمیشه حدس زد حتی دانشگاه هم نمیتونه بهت بگه چون بستگی به این داره که بچه هایی که قبول قطعین +ذخیره هستن میان ثبت نام یا نه ولی من میگم شما روزی که واسه ثبت نام ذخیره هاست یه سر بزن ببین ظرفیت رشته پر شده یا نه؟شانست زیاده به شرطی که ظرفیت رشته خالی بمونه
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
آخه میدونی چیه؟یه سری از این ذخیره ها اومده بودن میگفتن ماحاضریم کل شهریه 5سال تحصیل رو همین الان بدیم یچیزیم روش مارو ثبت نام کنین:18:گفتم شاید یهو بجای من یکی دیگه از این ذخیره هارو ثبت نام کنن بعدشم بگن تقصیر خودته میخواستی ثبت نام نهاییتو انجام بدی بعد بری!!نقل قول:
اونا که هنوز تا مرحله ی مالی و حسابداری نرفتن! شما مگه 4شنبه نمی خوایی بری؟ اول وقت برو بگو من کارمو انجام دادم فقط شهریه مونده گفتن 4شنبه بیا. اونا هم قبول می کنن.چرا الکی نگرانی آخه
بچه ها
دوست من درس دیفرانسلیش نتونسته ثبت نام کنه واسه پیش
حالا ازاد ثبت نامش میکنه؟؟؟؟؟؟؟
برای ثبت نام واحد علوم و تحقیقات باید چیکار کنم؟ ساعت ثبت نامش چطوریه؟
یه شماره پیدا کردم بعد از کلی شماره گرفتن بالأخره خطشون آزاد شد یه یارویی گوشی رو ورداشت تا پرسیدم ثبت نام چطوریه گفت بیا اینجا بعدشم قطع کرد!
اگر لطف کنید مراحل ثبت نام رو برام توضیح بدید و بگید که ثبت نام از چه ساعتی تا چه ساعتی هست، ممنون میشم.
آقا یکی نگفت بالالخره به جای این شهریه متغیر میتونیم سفته بدیم یا نه؟دانشگاه آزاد تبریز.اگه آره سفته رو یه ماهه میگیرن پولشو؟چجوریه؟