umaddddddddddddddddddddddddddddddd
Printable View
umaddddddddddddddddddddddddddddddd
میگن کاظم تو عمل جون داد ولی بچش سالمه:31:نقل قول:
یه دسته گل به خاطر قدم نو رسیده برای کاظم جون ببریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه خیلی دارم اسپم میدم همش تقصیره کانونه کارنامه رو نمیده مجبوریم چرتو پرت بگیم:20:
کو؟ نیومد!:31:نقل قول:
خب ترازم شد 5800 رتبه هم 5800 ولی همونطوری که طی پست قبلی اشاره کرده بودم اصلا اپسیلون اهمیتی هم نداره که چی شدم الان چه اول چه آخر چه با تراز 3000 چه 8000
:19: واسه من باز نمی شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سند و مدرک :دی :دی
جدی اومد؟پس چرا واسه من هنوز باز نمیشه! فقط یه بار شانسی فقط درصدام اومد اونم الان دیگه نمیاد!نقل قول:
من هر ازمون این میگم این ازمون هم میگم
پارسال مثلا تراز همین دوست بالایی رو میگم کسی که 5800 میشد رتبش خیلی خوب میشد 10000 میشد حالا امسال همین تراز رتبه اش شده 5800 مثلا تراز 4800 میشد 26 هزار ولی امسال اینطور نیست این چه تغییری نشون میده یعنی؟!
:19::19::19::19::19::19:
نقل قول:
من هر ازمون این میگم این ازمون هم میگم
پارسال مثلا تراز همین دوست بالایی رو میگم کسی که 5800 میشد رتبش خیلی خوب میشد 10000 میشد حالا امسال همین تراز رتبه اش شده 5800 مثلا تراز 4800 میشد 26 هزار ولی امسال اینطور نیست این چه تغییری نشون میده یعنی؟!
سوالای کانون سخت تر شده البته بازم میگم هیچی سنجش نمیشه این کانون فقط داره با سوالای کنکوری که قراره 89 بیاد شوخی میکنه و . . .
من اين آزمون با افت تراز 600 700 تايي مواجه شدم نميدونم چرا. ترازم شده 5986.
تراز دو هفته بعدم بستگي داره به بازي رئال و بارسلون يكشنبه شب. اگه رئال بازي رو با تك گل سرخيو راموس:31: ببره دو هفته بعد ترازم ميره بالاي 7000 اگه رئال ببازه كه ديگه يكي دو هفته بايد قرص افسردگي بخورم. دست خودم نيست نميتونم ال كلاسيكو رو نبينم.
فعلا خداحافظ تا دو هفته بعد ببينيم چي ميشه.
اشتباه شد این قسمت در دست تعمیر است بعدا مراجعه بفرمایید :دی :دی
ماشالله چه تعدادی 20 نفر اونم الان که کارنامه ها نصفه نیمه بالا میاد :دی :دی
من کارنامم رو می خوام!!!!!!!!
سایت کانون پیغام میده از ساعت 18 برای دیدن کارنامه مراجعه کنید!!!:13:
میگم بچه ها نتایج کنکور نیستااااااااااااااااااااا
باور کنید قلم چیه! اینطوری جو سازی میکنید ادم استرس میگیره!!
اينم از ازمون كانون!!سنجش ميداديد به اين زودي به فكر كارنامه نبوديد
یعنی دوست ندارین با هم صحبت کنیم که چرا فیزیک رو ده درصد زدین؟نقل قول:
؟ بعد اینکه پس چرا من سایت رو میتونم باز کنم :13:نقل قول:
عربی مشکلتون چیه؟نخوندین یا اینکه کلا تو مبحث خاصی مشکل دارین؟شاید بتونیم با هم یه فکری براش بکنیمنقل قول:
تاثیرش بجر صحبتهایی که بچه ها کردن اینه که دوره و حل تست و تمرین درسی که همون روز خوندین خیل کمتر ازنقل قول:
دوره و حل تست و تمرین درسی که چندین روز پیش خوندینش وقت میگیره و از طرفی تاثیر گذاریش هم بیشتره
از این جهت که باعث میشه مطالب از حافظه ی کوتاه مدت شما به حافظه ی بلند مدت نقل مکان کنه:46:
:11:
نقل قول:
یعنی دوست ندارین با هم صحبت کنیم که چرا فیزیک رو ده درصد زدین؟
اگه با برنامه قلم چی پیش میرفتم برام مهم بودش و انگار این درصد وحشتناک بهم داره فحش میده ولی وقتی برنامه . . .
صفحهی وارد کردن اطلاعات بالا میاد ولی تاریخ آزمون رو نمیشه وارد کرد!
من از دوره دبیرستان درس خوندنم کمرنگ شد ، باز با این حال درسهایی که خوشم میومد مثل ریاضی و فیزیک و شیمی رو می خوندم ، البته نه برای امتحان ، فقط برای اینکه خوشم میومد ، دقیقا انگیزم علاقه بود ، ولی برای درسهایی مثل عربی انگیزه و وقتی نبود ، وقتی دو سه سال دبیرستان رو تموم کردم ، عربی رو خیلی عقب بودم ، هر سال فقط واسه ی قبولی می خوندم ، به خاطر همینه که کمی از نظر مباحث پایه ای ضعیف شدم ، توی دوره ی پیش دانشگاهی عربی دو و کمی هم عربی سه رو برای کنکور خوندم ، ولی چیزی که مانع پیشرفت من توی این درس شده ، بی علاقه بودن هست ، یه جورایی حوصله نمی کنم بخونم ، ولی در حد عربی 2 باز خوب بلدم ، توی آزمونها هم یه جورایی برای زدن عربی دغدغه ای ندارم ولی توی تستهای بقیه ی درسهای عمومی سعی می کنم تمام تلاشم رو بکنم ، معمولا از روی عربی می پرم و می رم سراغ بقیه ، اگه وقت شد میام سراغش ، به خاطر همینه که توی آزمونها همیشه درصد عربیم کمه ، چون خیلی کم پیش میاد که به وسط صفحه ی دوم سئوالات عربی هم برسم !نقل قول:
عربی مشکلتون چیه؟نخوندین یا اینکه کلا تو مبحث خاصی مشکل دارین؟شاید بتونیم با هم یه فکری براش بکنیم
ولی در فکرش هستم ، چون بهش نیاز دارم ...
به هر حال ، ممنون که به فکر هستید ، موفق باشید ...
عزیزانی که دانشگاه ازاد میخاند برند بیخودی خودشونا خسته نکنند که اصلا درسم نخونی قبول میشی نمونه بارزش من
نمیشه یه نسخه قطعی پیچید . همه رشته هاش قبولیش راحت نیست. مثلا توی رشته تجربی اوردن دندون پزشکی یا دارو سازی و پزشکی راحت نیستنقل قول:
خیلی دوست دارم الان میشد یه تور برای شما ها بزارم بیاید تو مدرسه ببینید .نقل قول:
ببینید کلاس ما بین کلاس های بقیه ندارس سمپاد و نمونه تو امتحان مرآت شد 3 کشور !
ینی کارمون خیلی درسته مثلا :دی
ولی !
معلم های ما نه خیلی مطرحن نه کتاب نوشتن ! یک در میون هم معتادن و سر کلاس خمار ! من خودم به شخصه هیچ استفاده ای از مدرسه نمیبرم و تا بتونم جیم میشم .پس قدر این وقتتو بدون .
البته باید بگم استثنا هم داریم یکی دو نفر ولی بطور کلی هیچ فرقی نداریم با بقیه مدارس .
من نمیگم خودم درسم خوبه ولی درسایی رو که وقت میکنم میخونم کمتر کسی حریفم میشه .
توصیه ام هم به شما فقط اینه ! همین کتابایی که شما دارید میخونید از هزار تا معلم بهترن اگه مردونه بخوندی و همینجوری سرسری رد نشید ازش ! این به من ثابت شده واقعا !
یه چیزیو بگم ! 99/9999 درصد نتیجه ای که میگیرید به خودتون بستگی داره ! مگه رستگار رحمانی نبود پارسال ؟ یه نفر از جوانرود بدون هیچ کلاس و معلم و تیزهوشان خودش همت کرد و روی تمام بچه های پیش سمپاد ما رو کم کرد ! تو بین همونا کم نداشتیم مدال های نقره ی المپیاد !
در ضمن ! هفته ای 40 ساعت خیلی کمه !! الن بین بچه های ما هفته ای 50 ساعت و حتی یه نفر هفته ای 70 ساعت هم داریم که البته لازم نیست که بگم توی آزمون های قلمچی همیشه یک رقمین . (این دومیه سوم کشور شد آزمون قبلی) . هر هفته تا جایی که میتونی زیادش کن ! برای رسیدن به رتبه ی بهتر باید از بقیه بیشتر تلاش کنی . ببین این 40 ساعت از بقیه بیشتره ؟ البته کیفیتو هم نباید فراموش کنی !
به هر حال اینا همش حرفه ! بی تعارف بگم ! اگه من پیش بودم کامپیوتر رو بر میداشتم بدون هیچ چون و چرایی . تمام تفریحاتتم کنار میزاشتم مگه چند تا جزیی . امسال سالیه که سرنوشت یک عمر شما معلوم میشه یکم سختی بکشید به جایی بر نمیخوره !
شده 7000؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوری تونستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا عربیو چجوری می خونی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جالب ترازت یکی از من بیشتر شدنقل قول:
منم می خوام کارناممو بزارم بلد نیستم!!!!!!!!! یکی یادم بده!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام
بعد از چند هفته دوری از میادین ( اعم از پی30 و غیر از پی30 ! ) اینه وضعیتمون :
بی خیال ... ایشالا دفعه بعد ...
همون جور که انتظارش رو داشتم گند زدم... 400تا اختلاف تراز با دفعه ی قبل.....:19:
اگه برنامه واسه عکس گرفتن از دسکتاپ ( مثل snag it و ... ) رو داری که عکس بگیر و آپلود کن / اگه که نداری هم میتونی با Print Screen کارت رو راه بندازی ...نقل قول:
من گند زدم هر روز پس رفت دارم میکنم
:41::41::41:
وای خدا دارم افسردگی میگیرم
البته این سری اصلا نخوندم
ایشالا سری بعد میترکونم
(آره میتونم میتونیم،، میریم بالا میریم بالا ) به قول یاس
فک میکردم بیشتر شه ولی همینم بد نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال من. خدا رو شکر بعد 3تا آزمون افت تراز این دفعه ترازم 100 تا رشد داشت:42: از بچه های تجربی کسی کارنامه نمیذاره؟
بچه ها من ترازم اصلا پیشرفت نداره !!
رو 5500 گیر کردم بالا نمیره !!
درس خوب میخونماااا ولی زود از یادم میره !
دلیلش چیه به نظرتون ؟!
تو کجا اپلود کنم؟
تبریییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییک:10:نقل قول:
اره خوبه، به بیشتر از این فکر نمیکنی؟نقل قول:
عاملش رو پیدا نکردی؟نقل قول:
چرا انتظارشو داشتی؟اتفاقی افتاده؟نقل قول:
یکم در مورده نحوه ی خوندنت بگو ببینیم چی کار میکنینقل قول:
چقد میخونی کی ها میخونی؟ چه جوری میخونی اهل دوره ای ؟تست ها رو با فاصله میزنی؟
عمومی ها رو چه جوری میخونی؟اختصاصی ها رو چه جوری؟سال چندمته مدرسه میری نمیری؟
یکم توضیح بده قطعا اشکال این وسطا پیدا میشه
کار نشد نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر اولی میتونی اولی، اگر نه سومی رو امتحان کن دومی هم خوبه
تو هیچکدوم نمیشه نمیدونم اینترنت من خرابه
بچه ها من میخواستم بدونم که کسی یه کتاب خوب واسه آموزش عربی میتونه به من معرفی کنه؟:11:
مرسی !نقل قول:
یکم در مورده نحوه ی خوندنت بگو ببینیم چی کار میکنی
چقد میخونی کی ها میخونی؟ چه جوری میخونی اهل دوره ای ؟تست ها رو با فاصله میزنی؟
عمومی ها رو چه جوری میخونی؟اختصاصی ها رو چه جوری؟سال چندمته مدرسه میری نمیری؟
یکم توضیح بده قطعا اشکال این وسطا پیدا میشه
کار نشد نداره
من پیش دانشگاهیم !
من تقریبا همیشه نمره هام خوب بوده تو دوران تحصیلیم!
ولی هیچ وقت درس خون نبودم ! یعنی امسال اولین ساله که جدی شروع کردم به خوندن!
4 روز در هفته میرم مدرسه!
معلمامون که اصلا خوب نیستن !
روزای که مدرسه میرم 6 ساعت روزایی هم که مدرسه نمیرم 8 ساعت میخونم !
ساعت 7 صبح بیدار میشم میخونم ! تا 8-9 ساعتم تکمیل شه !
وقتی درسو میخونم تستاشو راحت میزنم ولی دوباره میرم سرش میبینم چیزی یادم نیس !
دوره هم زیاد نمیکنم .... چون سرعت مطالعم پایینه نمیرسم بخونم ... یعنی یکی از اشکالاتم همینه مه سرعتم خیلی پایینه!
مرسی!