نقل قول:
من بازی کردم بده بهش زیاد گرافیکش ب 09 فزق نداره (البته 5 دقیقه بازی کردم رو یه سیستم داغون روون بود ولی وقتی چهره هارو نشون میداد به ترتر میوفتاد :27:)
Printable View
نقل قول:
من بازی کردم بده بهش زیاد گرافیکش ب 09 فزق نداره (البته 5 دقیقه بازی کردم رو یه سیستم داغون روون بود ولی وقتی چهره هارو نشون میداد به ترتر میوفتاد :27:)
تاریخ عرضه بازی کی هست ؟
دوستان من یه نقد از بازی نوشتم تو بازیسنتر موتونید بیرید بخونید :
1 آبان ماهنقل قول:
دوست من با این سی پیو رو high بازی کردی شما؟؟؟؟؟؟ چهره رو نشون میداد به ترتر میفتاد که فکر کنم واسه کارت گرافیک پایینه !!!!!!نقل قول:
نقل قول:
بیژن جان برای اجرای یک بازی ما یک حداقل ( MINIMUM )داریم و یک توصیه ( RECOMMENDED )که از طرف شرکتهای سازنده بازی ارائه میشن . اما برای اجرای ایده آل بازی احتیاج به سخت افزاری قوی تر از سیستم پیشنهادی داریم درسته که پردازنده شما دو هسته ای با فرکانس هسته 2.33Ghz هست اما برای اجرای ایده آل بازی احتیاج به پردازنده قویتری داریم .
سلام
تکمیل می کنم که سیستم بعد ی که مدنظرته Optimal هست مشکل فرکانس پایین راحت با اورکلاک حل میشه...
یه جا تو نمایشگاه بود !نقل قول:
حالا نرفتم توشو ببینم چیه قطعات :دی :18: (device manager یادم رفت برم !)
در همون حدود بود در ضمن مگه حتما باید High بازی کنه ؟
چون روی سیستم های متوسط 09 که روون بود اینم که من بازی کردم زیاد با 09 فرق نداشت !
:10:
میشه لینک این مطلب رو بذارین....تا ببینیم تاریخ عرضه بازی بالاخره کی هست...!
فقط fifa 10. چشم همه ی pes ها بسوزه ایشالاه چشمتون از کاسه بزنه بیرون.بازی fifa 10 کولاک کرده میفهمید کولاک.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
طبق گزارش این لینک انتشار بازی برای پلتفرم PCبه 31/12/2009 موکول شد:18:
vaghean to be in bazie mozakhraf migi kooolak?نقل قول:
vaghean gand zadan ,har chi bishtar bazi karam sooti hash bishtar shod ,be nazare man sage pes 2005 ham be in hsraf dare ,hanoo dar baze ban vaghti mikhad shirje bezane eine hamoon fifa 2000 e 1000 ta eib dg ham dare ke hoselasho nadaram in ja begam vaghean mozakhrafe
همیشه پیس 1 یا 2 هفته زودتر از تاریخی که اعلام کردن میاد
فکر نکنم تا حالا تو این چند سال تاخیر داشته باشه
خبری از تاخیر نیست. اگر هم باشه احتمالا تاخیر خورده به 3 نوامبر.
بازیها در هر منطقه ای معمولا زمان انتشار متفاوتی دارند.
طبق همین Gamespot
بازی در 23 اکتبر در منطقه ی اروپا، در 29 اکتبر در منطقه ی استرالیا و در 31 دسامبر در منطقه ی امریکای شمالی عرضه میشه.نقل قول:
کد:http://www.gamespot.com/pc/sports/proevolutionsoccer2010/similar.html?mode=versions
بزار PES 2010 نسخه کامل بیاد ، اون موقع چشم همه ی طرفداران فیفا از حدقه در میاد ، میافته تو قابلمه ، بعد می پزیمش ، می دیم به خورد خودشون :31:نقل قول:
gholi1100 جون هستی. میشه برام ادامه آموزشهای ادیت رو بزاری آخه خیلی حال داد احسنت اگه میشه زودتر.اصلا تو وب سایتت همه این آموزشها رو بزار بیام یاد بگیرم آخه هرجا میری آموزش ، نوشته تصویری ، وقتی میزنی دانلود راپیدشر مث فوش میاد جلو روت که فری یوزری ونمیتونی دان کنی پس دستم به دامن که نداری به شلوارت.راستی بازم تشکر.
نقل قول:
بهزاد جان بابا تو چه قدر زود باوری هر کسی هر چی مینویسه بلافاصله تو تحت تاثیر قرار میگیری . فکر میکنم این مرتبه چهارم یا پنجم باشه من دارم توی این تاپیک شایعات تاخیر و یا انتشار زودتر از موعد این بازیو تکذیب میکنم .
بگذریم من امشب دوباره رفتم سراغ PES 2009 تا مجددا تفاوتهاشو با این دمو مقایسه کنم . یکی از تفاوتهای مهم بین این دو نسخه دقت پاسهاست . توی این دمو دقت پاسها بسیار بالا رفته شاید دقیقتر از این دیگه امکان نداشته باشه ( به نظر من این دقت زیاد یک کم غیر طبیعیه ) در صورتیکه توی نسخه 2009 که امشب دوباره بازی کردم پاسها خیلی دقیق نیستن . من فکر میکنم کونامی عمدا اینکار رو کرده که گیمرها بیشتر تمایل پیدا کنن از پاسهای کوتاه و بلند استفاده کنن تا اینکه تکروی کنن .
من هر چی این دمو رو بازی میکنم بیشتر بهش دلگرم میشم چوت تقریبا دارم مطمئن میشم بازی واقعا سخته و تا الان هیچ باگ گلزنی توش پیدا نکردم که بشه همیشه از اون راه به گل رسید فقط حیف که دروازه بانها مثل نسخه قبل خیلی ضعیف هستن اگه اینام قوی بودن فکر میکن توی زمان 15 دقیقه ای هم نمیشد یه تیم حریف گل زد .
ایکاش فیفا 10 رو هم سخت تر از این درست میکردن تا بچه های طرفدار اون بازی هم لذت بیشتری ازش میبردن بالاخره سلیقه ها فرق میکنه و هر کسی به یک سبک بازی علاقه منده ما باید یاد بگیریم به سلیقه همدیگه احترام بذاریم .
بچه های تالار گفتگوی فیفا از سخت نبودن بازی خیلی شاکین اما یک خبر خوب هم به طرفداران فیفا بدم که از قرار معلوم EA قراره یک پچ برای درست کردن ضربات شوت راه دور ارائه بده و دقت و قدرت این شوتها رو تا حدودی محدود کنه .
البته اشتباه دارن تو پاس دادن مثلا همین یه ساعت پیش داشتم بازی میکردم طبق عادت ساکر09 پاسکاریام رو شروع کردم (سبک بازیم اکثرا کارتیمی و پاس دادن) که رسیدم نزدیک محوطه خواستم پاس تو عمق به صورت چیپ بدم خیلی ضعیف کارکرد وتوپ رو زد به کله حریف چون قدرت پاسش کمه این رو دو سه بار دیگه هم امتحان کردم دیدم همینطوره پس اونقدرا هم دقیق نشده ولی خیلی سرتره 09 هستش.نقل قول:
آموزش ggs که همون بود afs explor که بلد نیستم من فقط با ggs و kit server کار کردم ولی چشم اگه آموزشی گیرم اومد میزارمنقل قول:
ضمنا gholi1100 نه gholi110 اسمم مهدی
بازم چشم
راستی یه کیت سرور لازم دارم از کجا میتونم گیر بیارم(نگو وینسار که هرچی رفتم خرابه تو سایت مبارک خودت برام بزار {خیلی پررو شدم نه}) در ضمن اگه میشه توضیحاتش رو هم برام بزار مهدی جون منم آرمینم.متشکرم.
نه آرمین جان دشمنات پررون:31:نقل قول:
چند تا آموزش برات تو وبلاگم توی قسمت آموزش گزاشتم امیدوارم به دردت بخوره ، اموزش کیت سرور هم گزاشتم
برنامه کیت سرور رو هم گزاشتم توی قسمت ابزار که برات همینجا میزارم ولی کیت سرور فعلا روی نسخه دمو کار نمیکنه باید فعلا با ggs کار کنی تا نسخه اصلی
نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/get/95354348/b56a2f1f/Kit_Server_812.html
ای بابا...حسین جان اگه با دقت جمله من رو بخونی می بینی که نوشتم لینک بدید تا بفهمیم تاریخ انتشار بازی کی هست...نقل قول:
بهزاد جان بابا تو چه قدر زود باوری هر کسی هر چی مینویسه بلافاصله تو تحت تاثیر قرار میگیری . فکر میکنم این مرتبه چهارم یا پنجم باشه من دارم توی این تاپیک شایعات تاخیر و یا انتشار زودتر از موعد این بازیو تکذیب میکنم .
اگه من زود باور بودم که لینک نمی خواستم...در ضمن همونطور که مشخصه هر کی یک تاریخی رو برای عرضه داره معرفی می کنه...
شما هم بهتره این پیشنهادات رو برای خودت نگه داری...اگه ناراحتی می تونی توی این تاپیک نیای...بقیه دوستان دارن از این تاپیک استفاده می کنننقل قول:
اینهم لینکنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از سایت gamingaccess دموی فول بازی لیگ قهرمانان براتون میزارم ، من که نتونستم دانلودش کنم چون حجمش بالاست حدودا 726mb هر کی تونت دانلودش کنه و حالشو ببره :
اول چندتا عکس ازش براتون میزارم ببینین :
اینم لینک بازی با 756.71 Mb حجم :
درمورد پاسهای تودر چه زمینی و چه هوایی کاملا حق با شماست حتی سایه ای از نسخه 2009 رو هم نمیبینیم , من منظورم پاسهای معمولی بود .نقل قول:
نقل قول:
به نظر میرسه بهزاد جان از حرف من دلخور شدی راستش منظوری بدی نداشتم اما الان دارم میبینم حق با شماست شما لینک خبر رو برای اثبات ادعا خواستی اون وقت شب این چیزام پیش میاد در هر صورت من ازت معذرت میخوام !
اين مشكل زمانهاي مختلف ريليزبراي بازي فقط به يه دليله
اونم اينه كه بازي براي آمريكا - اروپا و ژاپن به صورت مجزا و در تاريخ هاي مختلف ريليز ميشه و بعضي سايتا هم اين تاريخا رو كامل ننوشتن.
اما اينجا دقيقا ميشه تاريخاي ريليز بازي رو ديد
بازي 23 اكتبر در اروپا ريليز ميشه و ما هم كمتر از 20 روز ديگه حالشو ميبريمکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2010
اولا شما زياد به خودت فشار نيار كه واست اصلا خوب نيستنقل قول:
دوما پيشنهاد من رو به مديراي بخش بود نه به تو !!!!!!!!!!!!!
سوما من اصلا ناراحت نيستم خيلي هم خوشحالم فقط وقتي ميبينم بعضي يا ....... نيست دارند كجا پست ميدن و ... عصباني ميشم
چهارم من اينو به شما گوشزد كنم كه من از شماره اول pes كه منتشر شدباهاشم تا الان كه منتظر انتشار نسخه كامل pes 2010 هستم پس شما در جايگاهي نيستي كه به من بگي بيام به تايك بازي مورد علاقه خودم يا نه !!!!!
پنچم :تعداد پست هاي زياد يه نفر دليل نمي شه اون خودشو بالاتر از ديگرون ببينه !!!!!!!!1
در اخر شما يه پست زدي منم درجواب يه پست زدم از طرف من همينجا تمومه ولي اگه حرفي بود فقط تو پروفايل
اين پست هم بعد 12 ساعت ويرايش ميكنم و مطالب حذف ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آیا احتمال داره بازی یه 4یا 5روزی زودتر بیاد ؟
من امید وارم تا قبل از 1 آبان بیاد
مهدی جان به نظر من بهتره تمام مطالب مهمو توی یک پست مشخص قرار بدیم تا از پراکندگی مطالب , دوباره کاری , سردرگمی کاربران , زیاد شدن صفحات تاپیک و مشکلات دیگه جلوگیری کنیم . من توی پست زیر این کار رو انجام دادم چطوره آموزشهای شما رو هم به این پست اضافه کنیم .نقل قول:
من نهایتا تا دو سه هفته بعد از انتشار نسخه نهایی بازی دیگه زیاد به این تاپیک سر نخواهم زد بنابراین قبل از رفتنم مطالب داخل اون پستو به یکی دیگه از کاربرانی که زیاد به این تاپیک سر میزنه منتقل کنیم ( تا امکان ویرایش لازمه اون پستو بتونه داشته باشه ) به همین شکل درصورتیکه اون کاربر تمایل به ادامه نداشت این مسئولیتو به نفر بعدی واگذار کنه .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4270602&postcount=4030
می خواستم بدونم 2010 هم bal داره یا نه.
نقل قول:
درسته حسین جان ولی چجوری میتونم آموزشو به این پست اضافه کنم ؟
فکر کنم فقط خودت میتونی ویرایشش کنی
اینم آموزش
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=310550&page=427
بازی زیبای pes 2010 که قرار هست در جند روز اینده وارد بازار بشه از قابلیت قابلیت motion control و ساپورت natal خبر میدهد این سخنان رو یکی از مسولان بازی اقای Shingo Takatsuka گفته است
ما تا ورژن pes 2009 سعی کردیم برای کنسولها از یک کنترل و یک ویژگی در بازی استفاده کنیم
ولی دیگه با کنترل سیستم جدید و ویژگی های متفاوت اون ما با کمک این کنترل سیستم میتونیم برای هر ورژن از بازی مخصوص کنسولها از ویژگی متفاوتی بهره ببریم . اقای Shingo Takatsuka دیگه زیاد در این مورد صحبت نکرد
ولی میشه گفت با کمک این سیستم جدید بازی از یک ساختار یکپارچه تری طراحی شده است و بازی در اینده از قابلیت motion control و ساپورت nata خبر داد
و شرکت konami گفت ما هنوز هم از gamer ها برای بهتر شدن بازی pes 10 استفاده می کنیم و به اونها گوش میدیم
منبع:
منبع اصلی:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=25429
کد:http://www.vg247.com/2009/10/03/pro-evolution-soccer-will-have-motion-control-in-future-installments/
بابا حسین جان چرا خبر جدیدی از کد جدید این بازی نیست
نمایشگاه چی شد
مشکل دروازبانها حل شد
لیسانس کدوم تیمها گرفته شده
داور بهتر شده؟
چرا اینقدر سوت و کوره
چرا همش بحث دمو هست
فكر خيلي خوبي هستش 4039 جان اميدوارم خودتون همچنان با قدرت به فعاليتتون تو اين تاپيك ادامه بدين چون من يكي كه خيلي استفاده ميكنم از پست هاي شما و لذت ميبرم از نقطه نظراتتون كه به جا و مفيد هستش من پيرو اين پستتون مهران جان رو به شما پيشنهاد ميكنم چون هم از نزديك ميشناسمش و ميدونم شيفته و مراد بازي هستش و به خوبي ميتوني اطلاعات به روز رو جمع اوري و ويرايش كنهنقل قول:
من فکر میکنم اصل بازی هم نسبت به دموش یکم فرق کنه یعنی گیم پلی بازی از اینی که هستش بهتر تر باشه ، فکر کنم کونامی یه سری مشکلات کمی که تو دمو مشاهده میشه اونارو رفع کنه . واااااااااااااای چه حالی میده!
ساسان دوست دارم ساسان دوست دارم اطلاعاتت خوب بود منتظر بیشترشم هستیم
فعلا من اینکار رو انجام میدم چون هر روز چند بار به این تاپیک سر میزنم من اون پست شما رو هم اضافه میکنم .نقل قول:
مشکلات پارسالو همه یادشونه همگی از آشفتگیهای هفته های اولی که بازی منتشر شده بود آگاه هستیم و از اون جریانات تجربه خوبی بدست آوردیم که تمام برنامه ها , پچ ها , آموزش ها , اخبار مهم و بطور کل مطالبی که خیلی مورد رجوع کاربرانه باید در یک مکان خاص قرار بگیره تا مشکلات بعدی پیش نیاد .
ببین مهدی جان برنامه به این شکله که چند هفته دیگه ( یا همین الان اگه کسی الان داوطلبه ) زمانیکه که خواستم کمتر به اینجا سر بزنم قبلش اعلام میکنم که یکی از دوستان مدیریت اون پستو به عهده بگیره به این شکل که اون کاربر مطالب اون پستو به یک پستی که خودش ایجاد میکنه منتقل کنه تا امکان ویرایش و مدیریت روی اون پست براش میسر باشه .
کسی که این مسئولیتو به عهده میگیره باید بطور کامل از محتویات اون پست ( که فعلا پست شماره 4030 هست ) اطلاع داشته باشه تا بتونه پاسخ کارابرانی که بصورت گذری وارد این تاپیک میشن رو بده .علاوه بر این باید پیگیر تمام پستهای جدید توی این تاپیک باشه تا در صورتیکه مطلب مهمی از طرف یکی از کاربران توی تاپیک گذاشته شد اون مطلبو به اون پست مرجع اضافه کنه . همچنین مطالبی که اطلاعات سوخته به حساب میان رو از اون پست حذف کنه . بعنوان مثال دو سه هفته دیگه که بازی نهایی منتشر میشه آدرس نقد و بررسیهایی که در حال حاضر توی پست 4030 در مورد نسخه دمو وجود داره باید از اون پست مرجع حذف بشه .
بطور خلاصه دائما باید اون پستو آپدیت کنه .
اگه الان کسی داوطلبه اعلام کنه و گرنه تا چند هفته دیگه من میتونم این کار رو ادامه بدم .
بعد از نمایشگاه نسخه دموی WENNING ELEVEN 2010 منتشر شد که جدیدتر از این نسخه دموی ماست . کسانیکه اونو بازی کردن تقریبا همشون میگن بهتر از این دمو هست که ما در اختیار داریم و میگن بازی توی اون سخت تره .نقل قول:
در مورد اطلاعات جدید فعلا تمام خبرگزاریها و کسانیکه از آخرین ساخت بازی پلی تست داشتن تحت EMBARGO هستن و اجازه ندارن خبر و یا اطلاعاتی از ساخت جدید در اختیار عموم قرار بدن . این EMBAGO تا 15 اکتبر یعنی یک هفته قبل از انتشار بازی ادامه داره و در این تاریخ محدودیت برداشته میشه و اخبار جدید منتشر میشه از جمله سایت PESFAN که چند روز پیش اعلام کرد .
نقل قول:
منظور شما از مهران JOY JORDISON هستش ؟ اگه این کار رو بکنه که خیلی عالیه ولی فکر نمیکنم حال و حوصله این کارارو داشته باشه .در هر صورت باید ببینیم نظر خود مهران چیه .
نمیشه گفت چقدر فرق میکنه دمو نسخه های 5 و 6 بازی با نسخه اصلی خیلی متفاوت بود اما دمو نسخه های 2008 و 2009 خیلی شبیه نسخه نهایی بازی بود .نقل قول:
اقایون من خیلی وقته به این تاپیک سر نزدم.نقل قول:
آیا احتمال داره بازی یه 4یا 5روزی زودتر بیاد ؟
من امید وارم تا قبل از 1 آبان بیاد
این پست منو به شک انداخت. مگه بازی تا 30 مهر نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من خودم واقعا" طرفدار فیفا هستم چون فیفا با اینکه گرافیکش اختضاحه یه جوری منو جذبش میکنه همیشه هم هردو فوتبال رو بازی میکنم هم پی اس و هم فیفا اینو همه باید دیگه قبول کنن و جای شکی نیست پیس رو پی سی خیلی بهتر یا عالی هست و فیفا رو نکست هم عالی ولی دلیل نمیشه که شما به جون هم بیوقتید و انسانیت خودتون رو ول کنید و به جون هم بیوفتید واقعا" برای کسانی که به این دو تایپیک یا هرتایپیکی دیگه میاند و درمورد یه چیز دیگه صحبت میکنن یا با هم در مورد یه چیزی نه چندان مهم کلکل میکنن مایه شرمه
گیم واسه من یعنی حیات ولی اونجوری هم به مردم ناسزا یا بدوبیرا نمیگم