نمیشه اعتراضی کرد به سیاست جدید داتک؟
Printable View
نمیشه اعتراضی کرد به سیاست جدید داتک؟
وایمکسی کسی نبود؟؟؟نقل قول:
دوستان مشترک داتک توجه کنند ...
داتک در ماه اخیر مصرف شبانه را که رایگان بوده به ده درصد مصرفی تغییر داده
با توجه به پیگری ها متوجه شدم اگر کاربرها به سامانه 195 شکایت بکنند احتمال برگشت سرویس به حالت قبل وجود دارد
دوستان لطفا یک وقتی بزارید و شکایت کنید
کد:www.195.ir
من تازه از این شرکت سرویس گرفتم؛مطمئنی این کار جواب میده؟!نقل قول:
سلام.
دوستان درخواست جمع آوری بدم چند روز طول میکشه ؟ 2،3 روز بیشتره ؟!
72 ساعته باید تخلیه کنه؛ اگه دیدی 3روز شد تخلیه نکرد،تو سایت 195 شکایت کن،فرداش تخلیه میکنن واست...نقل قول:
حالا چرا میخوای تخلیه کنی؟!
آها . مرسی .
والا 6،7 سالی میشه 128 نامحدوده سرویسمون ... خیلی دیگه سرعت داغونه ! یکی دو سالی میشه میخوام عوض کنم تنبلی میکنم !
دیگه ولی به خودم اومدم :دی
حالا میخام مخابرات بگیرم ! :| 512 نامحدود . دور و برمون چن نفری دارن راضی ان ... ولی تو همین تاپیک مخابرات چرخیدم خیلی مینالیدن همه ... ولی خوب بازم میگم هرچی باشه از اینی که دارم بهتره که !!
چون نامحدود میخوام حتما باشه ... قیمت مخابرات خوب قابل مقایسه نیست با بقیه شرکتا ..
شما نظرتون چیه ؟
آره درست میگی ، تو نامحدود مخابرات از همه بهتره...نقل قول:
128 نامحدود داتک قیمتش چنده؟! سرعتو رو چند میبنده؟! حداقل تبادل ترافیک داره؟!
والا من تازه از داتک سرویس گرفتم؛10 مگ ماهانه، سرعتم شب و روز 10 عه و از پینگمم خیلی راضیم خیلی stable عه و تا حالا که خدا رو شکر مشکلی نداشتم...
مرکز شهید باهنر تهران هستم؛ شما کدوم مرکزی؟!
والا ما از سال 86 اشتراک داریم .الان ماهیانه 18 و خورده ای میدم . یه بار چند ماه پیش زنگ زده بودم اطلاعات بگیرم برای تغییر سرویس ... میگفت شما کاربر قدیمی هستید و از این صحبتا ...اگه تغییر بدی سرویس رو بعد پشیمون بشی بخای برگردی به همین 128 باید تعرفه الانو بدیا ! یادم نیست دقیق ولی فک کنم گفت 37-8 تومن !!! نمیدونم گرفته بود مارو ! یا چی! آخه کی میاد واسه این عتیقه 40 تومن بده ؟!؟! سرعت دانلودم فیکس روو 16 ئه !! :n02:
تهرانپارسم .. مرکز شهدای گمنام.
عججججججببببب!!!!!!!!!! 40 تومن بدی واسه سرعته 16کیلو!!!!!!!!!!!! :n04::n04:عجیبه که مثه بقیه شرکتا نامحدوداش هدیه ی سرعته بالاتر نداره!!!!نقل قول:
خوبه شما میتونی با سرعته 64کیلو سر کنی؛من که دیگه سرعته زیر 200کیلو اعصابمو خورد میکنه...
از کیفیت وایمکس داتک کسی اطلاع نداره؟
من ADSL شو دارم و راضیم؛ وایمکسشو خبر ندارم...نقل قول:
متسفانه خطم فیبر نوری است و نمی تونم ای دی اس ال بگیرمنقل قول:
نقل قول:
پینگ در کل روز و سرعت در ساعت رایگان مناسب هست؟
با تشکر
پینگ همین الان ؛ یعنی اگه 1ساعتم(با اغراق :n02:) بذارم یه time out نمیده :n01: :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود در ساعت رایگان ( البته این سرعت رو چند ثانیه داد :n02: ولی میانگین سرعت 1200 عه و روز و شب فرقی نمیکنه):
ممنونم دوست عزیزمنقل قول:
ماشاالله خطتون هم عالیه . 1.9 مگ :n02:
دوستان داتک نامحدود نداره اصلا ؟
لطفا نوع سرویس هم ذکر کنید. اگه ممکنه تست تک کانکشن از خارج از ایران هم بذاربد. و آیا داتک همه سرویسهای حجمی رو بالا می بنده؟نقل قول:
سلام:n16:
داتک شبانه رایگان داره؟
ساعت چند تا چند؟
محدود ک نمیکنن یا موارد مشابه؟
و اینکه سرعت دانلودش چجوریاس
ممنون:n12:
سرعتشو که در پستای بالا گذاشتم(شب و روز همونه و محدود نمی کنه)نقل قول:
ساعت 2 تا 6 ، 90% تخفیف و ساعت 6 تا 8، 75%تخفیف داره...
سرویس 10مگ گرفتم که بالاتر هم میبنده منتها باید خطت بکشه؛ به من که میگفت خطت هر چقدر بکشه میبندیم و تا 20مگ بازه،ولی به من گفت واست بالاتر نمیبندم چون snr ات میاد زیر 13 و ممکنه قطعی پیدا کنی و بعدش به ما گیر میدن که چرا واسش بالا بستی، منم فعلا وقت سر و کله زدن با اینا به خاطر بالاتر بستن سرعتو ندارم ولی در اولین فرصت میزنگم بهشون تا سرعتو بالاتر ببندن ولی سرویس های دیگه رو گفت تا 2 برابرش میبندیم...نقل قول:
در مورد سرعت تک کانکشن، اینو بگم که خیلی افتضاحه بدین صورت که من با چند کانکشن سرعتم میانگین رو 1200عه ولی با تک کانکشن میشه 200 تا 300 کیلو!!!!!!!
دوستان نامحدود داتک چطوره؟ کسی داشته؟ ارزش داره مثلا 512 نامحدود بگیرم؟ الان 512 حجمی دارم حجمم تموم شده دارم بررسی می کنم ببینم میارزه رفتن به نامحدود یا نه.
آقایون به این میگن یه اعتراض قانونی و درست و حسابی و یه کار بلند مدت و هدف دار!:n25:
مشتریای داتک. یه سایت مستقل برای کاربر های داتک ساختن که میتونید مشکلات و نظرات خودتون رو برای انتشار ، اونجا قرار بدید.
هیچ فریادی بلندتر از اتحاد نیست.:n24:
آقایون به این میگن یه اعتراض قانونی و درست و حسابی و یه کار بلند مدت و هدف دار!:n25:
مشتریای داتک. یه سایت مستقل برای کاربر های داتک ساختن که میتونید مشکلات و نظرات خودتون رو برای انتشار ، اونجا قرار بدید.
هیچ فریادی بلندتر از اتحاد نیست.:n24:
من به 195 هم شکایت کردم فایده نداشت.صدای مشتری هرچی میگفتم جواب میداد همش 10 درصد کم میکنیم!!!!!! کلا من اصلا شک دارم داتک تشکیلاتی داشته باشه فکر کنم کلا 30 40 نفری اداره میکنن پشتیبانیه داغونی دارهنقل قول:
195 اینا رو ول کن. خودمون باید دست به کار بشیم. این شرکت های اینترنتی خیلی روی آمار خودشون تو اینترنت حساسن چون مشتری ها که بخوان خدمات بگیرن ، قبلش تو اینترنت جستجو میکنن و اگه نکات منفی از شرکتی تو سایت ها باشه تو بلند مدت خیلی تاثیر منفی میذاره.نقل قول:
این سایت که یه تعداد از کاربرای داتک راش انداختن ، حسنش اینه که هم نظرسنجی داره:n01: و هم امکان ارسال دیدگاه.:n20: چون دامنه ای که داره کاملا مرتبط با داتک هست ، اگه تعداد مراجعه اش (ترافیکش) بالا بره و محتواش در مورد داتک بیشتر بشه، باعث میشه تو جستجوی گوگل وقتی بزنی داتک ، این سایت هم بیاد صفحه اول (به همراه تمام نظرات و دیدگاه های موافق و مخالف!!!) و وجود این سایت خیلی برای شرکت داتک مشکل ساز میتونه باشه:n23: و یه جور آینه ای از عملکردش هست که نمیتونه روش سانسوری اعمال کنه:n07:.
پینگ من در تمام ساعات روز (مسیر آذربایجان) :
دوستان داتکی یه کم فعال باشین،چند تا تست بذارین ، مشکلاتو بگین...
سلام دوستان
داتك 512 رو روي چند ميبنده؟ (خطم حداكثر 5 مگ ميكشه ميخوام در حد 4 مگ يا 5 مگ پول بدم)
يه سوال ديگه هر چقدر حجم بگيرم به اندازه 10 درصدش شبانه مصرف ميشه؟ يا نه اصلا كلا شبانه برداشته شده؟
ممنونم
من تازه اومدم داتک،نمی دونم 512 اینا رو روی چند میبنده؛زنگ بزن ازشون بپرس.نقل قول:
بله 10% یا یک دهم از حجمت کم میشه؛مثلا 10 گیگ دانلود کنی،1 گیگ ازت کم میشه...
معمولا رو دو برابر سرعت میبندن.البته اگر درخواست کنید رو بالاتر هم میبندن. البته از من میشنوی سمت داتک نیا منم میخام بعده قراردادم برم جای دیگه تعرفش از خیلی از شرکتا بیشتره واز لحاظ کیفی و پشتیبانی ضعیفه اگر به مشکل بربخوری خودت باید حل کنی یا چندین بار با پشتیبانی بحث کنی تا لطف کنن حل کنن.نقل قول:
اینکه میگین پینگش بالاس یعنی چطوره ؟ کاهش دهنده پینگ دقیقا چه سرویس هایی رو استفاده کردید ؟نقل قول:
برا من که پینگم بدون اکانتای کاهش پینگ هم پایینه، تو پستای قبلی گذاشتم و خیلی راضیم از پینگش...نقل قول:
اوه ه ه ه ه ه ه ه اووووه ه ه ه ه ه ه ه ه ه امروز پینگ ترکیده،خیلییییییی داغونه:نقل قول:
شما به این میگی داغون مال من برو بالای 1000 :n34:نقل قول:
داتک داری؟!نقل قول:
بله 512 حجمینقل قول:
داداش من پستای قبلتو دیدم . لازم چه چیزی بهت بگم .گفتی سرویس 10 مگ گرفتی.الان تو سایتش دیدم نوشته اونایی که 1 مگ میگیرن خطشو رو 10 میبندن.اگه خطت بیش تر از 10 کشش نداره سرویستو به 1 مگ تغییر بده چون تفاوت قیمتش با 10 مگ زیاده یک ماهش 15 تومن تفاوت قیمت دارهنقل قول:
والا من 10 مگ 2گیگ حجم گرفتم با 18100 تومن.نقل قول:
خطم بالاتر هم میکشه ولی چند هفته پیش هرچی اصرار کردم واسم بالاتر نبستن؛ حالا بازم بهشون زنگ میزنم شاید بالاتر بستن چون تازگیا تعرفه های جدید اضافه کردن.
این صفحه رو مثه که تازه گذاشتن،قبلن نبود!! تو صفحه قبلی 10 مگو با 2گیگ حجم گذاشته 18100 که 3گیگم جدا حجم بخری(4گیگ بهت میده) میشه 30هزار تومن ولی تو صفحه جدید(پایین عکسشو گذاشتم) 10 مگو با 5گیگ حجم زده 42970 تومن!!!!! خب کی میره اینو بخره!!!!!!
بازم مرسی که بهم این مورد جدید گفتی :n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهشون گفتم،رو 16مگ بستن :n06:
16مگ داتک تهران:
اینم سرعت دانلود دیشب(البته 1دقیقه آخر رو این سرعت بود :n02:):