سلام
دوستان خوب (به ویژه گوگل بوی عزیز) می خواستم راهنمایی کنید کدوم پچ ها رو دانلود کنم که دیگه نیازی به چیزی نباشه؟
ممنون.
Printable View
سلام
دوستان خوب (به ویژه گوگل بوی عزیز) می خواستم راهنمایی کنید کدوم پچ ها رو دانلود کنم که دیگه نیازی به چیزی نباشه؟
ممنون.
از دوستان می خوام پچی به من معرفی کنند که لباس و لوگوی تیمای لالیگا و جزیره رو درست کرده باشه و حجمشم از 8 مگ بیشتر نباشه ... چون اکثر این پچ هایی رو که من دیدم حجم بالایی دارند و دانلودش برای من مقدور نیست!
من تا حالا 10 بار در مورد موضوعات مختلف سوال کردم. ولی کسی جوال من نداد.لطفا این دفعه جواب بدید. من تو قسمت system setting یک گزینه به نام install پیدا کردم.بعد از اینکه نصبش کردم هیچ تغییری در بازی داده نشد.میشه بگید این چی بود و چه تغییری در بازی انجام میده.در ضمن من نسخه ps3 بازی را دارم.
آقا کسی نیست جواب مارو بده که آیا این پچ 70 مگی رو دانلود کنیم یا نه
لباس تیم ها رو کامل درست میکنه به همراه چهره بازیکنان
اگر کسی دانلود کرده و نصب کرده اولا طریقه نصب پچ بعد از دانلود و خاصییت این پچ رو شرح بده
در قسمتی از بازی راجب حرکات بازی توضیح داده ولی چون من زیاد انگلیسی خوب بلد نیستم متوجه نشدم
لطفا در مورد تکینیکها و حرکات نمایشی از قبیل کشیدن پیراهن و انداختن بازیکن در محوطه جریمه (داوینگ)برای گول زدن داور و کلا هرچی تکینیک و حرکت داره با شرح دکمه توضیح دهید
لطفا به صورت دکمهای پلی استیشن توضیح دهید . دایره . ضربدر . مربع . L1 . R1 و .......
با تشکر
دوستان این مود ها که شما میگید چجوری میشه بازی کرد مثلا مود Bal رو مود دیگه هم هست از کجا باید مود بازی رو تنظیم کرد
دوستان راهی نیست در bal پیشرفت بازیکن سریع تر شه ؟
شما می تونید پچ burgum رو دانلود کنید فکر کنم حدود 40 مگهنقل قول:
دوست من پچ های خوب حجم بالای هم دارند اگه پیدا کردم برات می زارمنقل قول:
دوست من واسه من همچین چیزی نداره وگرنه کمکت می کردمنقل قول:
:44:نقل قول:
اقا من یک سوال دارم این ویرایشها که میکنند و لباسها را درست میکنن چطور اینکار را میکنن با کدام نرم افزار و چه چیزهایی!!!لطفا بگین به من!!
بعد ایا میتوان با ان تور دروازه و حاشیه زمین را درست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
200 safe bargrd aghabنقل قول:
hamun jahaei ke bacheha az shoghe zohe omadane bazi to iran migand yani postaei ke taze bade omadane bazie(sharmande safeye daghighesho nemidunam)
ye option file hast ke kolan 2mb hast
ham lebasaye laliga ham engliso ba esmeshono tablighato hameye tarnsferaro dorst karde
be hameye pach ha ham miarze
vali age download kardi ye file hast tosh ke nemikhad beirzish esmesham ine
PES2009_OPTION01
chon age ino berizi amaro etelaate khodet pak mishe
pas joz in ye file hamaro copy paste kon to foldere save bazit toye documentet
sharmande farsi type nakardam ajalei bud
bia peydash kardam boro download kon va halesho bebarکد:http://www.4shared.com/file/67139191/4c1b26b/PES2009_Option_File_201008.html
safeye 259 bud poste 2587
albate meslin update shode va hajmesh 4mb shode
vali dar kol behatrin chizie ke man didam tahala nesbat be hajmesh miraze downloadesh kard
آقا تو رو خدا تو Rapidshare آپلود نکنین ، 4share بذارین خیلی بهترهنقل قول:
لینکی دیگه نیست ؟؟؟؟
چه جوری legend online بازی کنیم ? کمک کنید.
دوست عزیز keuo این سوپر پچ را چطور باید نصب کنیم؟ایا به پشت تورها دوربین عکاس و .. اضافه میکنه یا تور بازی هم بهبود پیدا میکنه!!!منظور شکلش بهتر بشه
-----
این سوال منو کسی نمیدونهنقل قول:
اقا من یک سوال دارم این ویرایشها که میکنند و لباسها را درست میکنن چطور اینکار را میکنن با کدام نرم افزار و چه چیزهایی!!!لطفا بگین به من!!
بعد ایا میتوان با ان تور دروازه و حاشیه زمین را درست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس کسی تو این تاپیک نیست که توی BAl بازیکنش تمام کمال 99 بشه نه؟ هیچ کس نتونسته؟
من که گفتم بهت فقط تا 23 سالگی میتونی از 95 بیشتر قویش بکنی بعد 23 سال دیگه از 95 به بالا نمیره البته من دونقل قول:
سه سال اول رو آسون بازی کردم تا توی همه بازیها بهترین بازیکن زمین در بیام تا سریعتر قوی بشه بعدش هاردش کردم
نه اگه كاراتو انجام بدي و موقع خودش هم فوتبال بازي كني كسي گير نميده بهتنقل قول:
من خودم گاها تو خونه با بقيه كاپ هم ميزنيم
اسامي تيم ملي ايران با اين پچ درست ميشهنقل قول:
اين اسم را در تاپيم سرچ كين
Pro_Evolution_Soccer_2009__IRAN_
بازم اگه پيدا نكردي بگو واست اپ كنيم
هستنقل قول:
با تراينر ميشه
مال من تا 95 خوب اومدندنقل قول:
ولي بعدش ديگه پيشرفت نميكنه
الانم سنم كمه
ولي نميدونم چرا بيشتر از 95 نميشه
فقط سرعتم 96 هست
و گزينه آخري هم 84 هست نميدونم چي هست بيشتر از 84 نميشه
آقا من خیلی از قدرت هام توی سن 23 سالگی به 99رسیده.بدون استفاده از ترینر.خودم هم تعجب کرم!!
جدیدترین پچ Bergum .................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات این پچ ..................>>>>>>
- All Champions League and UEFA Cup teams (Lech Poznan, Metalist and MSK Zilina need player faces and kits)
- EPL, Ligue 1, Serie A, LFP updated transfers, rosters and player numbers
- 100% Bundesliga!
- Added around 150 missing players to their squads from KONAMI 1.2 update!!!
- Other A teams updated transfers, team rosters and accurate player numbers (some players still missing, need to be created)
- Croatian 1. HNL League in Others B (BETA VERSION)
- All National, Club and Classics kits!!!
- Sandbags removed
- Working offline with KONAMI 1.2 Patch
لینک دانلود : 44 MB
کد:http://rapidshare.com/files/164818427/BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.50.rar
آقا این قدرت های من تو 23 سالگی بدون استفاده از ترینر خیلی هاش به 99رسیده.دارم از تعجب شاخ درمیارم:18:
خیلی جالبه شما ظاهرا منظور منو اصلا متوجه نمیشی من سوالم اینه که کسی هست همه توانایی هاش حالا تو هر سنی که می خواد باشه 99 شده یا نه کسی هست یا نه من که نمیگم سن قوی شدن رو بگید من یه سوال ساده پرسیدم که با آره یا نه جواب داده میشه بازم میگم شده بازیکن کسی توی مود BAL مجموع OVARAL اش به 99 کامل برسه یعنی اون پارامتر های افزاینده برای کسی همگی 99 شده یا نه با 95 اصلا کاری ندارم فقط 99 و این 99 شامل همه پارامترها بشه نه یکی یا دوتاشون. کسی تونسته این کار رو بکنه یا نه؟نقل قول:
تغییرات در چمن بازی !!؟
لینک دانلود :
کد:http://rapidshare.com/files/164785349/new_turf.rar
اینی که شما میگی هیچ وقط رخ نخواهد داد چون من در مستر لیگpes 6 که پیشرفت بازیکن ها مثل b a l هستش با استعداد ترین بازیکنان رو هم نتونستم همه چیز رو 99 کنم مثلا کریستیانو رونالدو رو که اون موقع 22 سال داشت با اینکه یه کم هم از قبل توی ادیت قوی ترش کردم رو تا باز نشستگی که فک کنم 38 سالش بود توی تیمم بود و حدود 950 تا گل هم زده بود + حدود 400 پاس گل و .... این طور نشد تازه توی ادیت یه قسمتی برای هر بازیکن داره که مربوط به رشدش میشه اونم بهترین رو گذاشتم بازم نرسیده بود و فکر نکنم 6 با 9 توی این موضوع فرقی کرده باشه.نقل قول:
اماااا
توی fifa چرا. تقریبا میشه چون توی fifa کسانی کهmanager mode بازی کردن میدونن جدای از اینکه بازیکن طی فصل تونایی هاش بالا میره در انتهای هر فصل با توجه به استعداد بازیکن که اون رو هم میشه تغییر داد بازیکن وسنش توانایی هاش یک دفعه چند تا اضافه میشه که خودت بهتر میدونی . توی فیفا , بیشتر بازیکن ها رشد میکنن..
با تشکر امید وارم متوجه شده باشی:46:
دوستان عزیز بیشتر ترینر هایی که گذاشتن من من نمیتونم دانلود کنم اگه میشه یک ترینر واسه منه بنده حقیر بدین اگه اون ترینری باشه که همه چیزا 99 میشه که بهتر میشه من مخلص همه فوتبالی ها هستم
بعدشم نگین که من برم توی تایپیک های قدیمی بگردم تا پیدا کنم والا 2 ساعت صفحه هارو مگشتم تا عصابم خ.رد شد دیگه
سلامنقل قول:
شما می تونید پچ burgum رو دانلود کنید فکر کنم حدود 40 مگه
ممنون.
اون رو دارم این 70 مگی رو هم دیشب گرفتم!
دیگه چی لازمه؟
به خدا دقیقا همچین گلی رو من هم زدم !!!نقل قول:
چجوری read only رو بردارم ؟؟نقل قول:
در بعضی موارد برنامه error ...read only میدهد که برای انجام درست و رفع این مشکل باید فایل اجرای ساکر که exe است خاصیت read only ان را برداریم .
سلامنقل قول:
چجوری read only رو بردارم ؟؟
کلیک رایت => Properties => تیک Read Only رو بردار => OK
=========
اون دروازه بانه چه باحاله!
زیر آبی رفته!!
یعنی با اون ترینر که بازیکن رو سریع قوی می کنه و Match XP رو زیاد می کنه هم نمیشه همه توانایی ها رو به 99 رسوند؟
راستی یه درخواستی داشتم:
کسی عکسی چیزی از پیراهن جدید و امسال پرسپولیس نداره؟
کسی نمیدونه با چه نرم افزای میشه فایلهایی که بصورت عکس png رو تبدیل به bin کرد؟
نقل قول:
]چرا میشه.البته اون ترینر ها تو ویستا کار میکنه ولی من که استفاده نکردم.توصیه میکنم شما هم استفاده نکنین.اصلا حال نمیده با ترینر.خودت باید رشد کنی:31:
آقا من یه optionfile یا یه patch درست و حسابی می خوام که همه ی پرچم ها و تیم ها و اسم ها و ... درست باشن .
ولی به شکل منو ها و درجات بازیکنها دست نزنه .
کسی یه همچین چیزی داره ؟
بابا یه مسلمون اسامی این تیم ملی ایرانو برا ما بذاره. من پچ هم ریختم . همه چیز حتی لیگ آلمان هم درست شد به غیر اسامی تیم ایران.
يعني كسي مثل من مشكل سياه شدن لباس بعضي تيمها رو نداره كه كسي جوابم نميده !!!!
من يه پچ فايل پوشه يا يه چيزي ميخوام كه لباس سوم تيمها باز بشه و ديگه لباس بعضي تيمها سياه نباشه
شما احتمالا از نسخه 1 دی وی دی این بازی استفاده میکنیدنقل قول:
بهتر هست که از نسخه 2 دی وی دی استفاده کنید تا این مشکلات رو نداشته باشین
متاسفانه اصلا حضور ذهن خوبی ندارم ولی این لیاس جدید نیست؟؟نقل قول:
راستی یه درخواستی داشتم:
کسی عکسی چیزی از پیراهن جدید و امسال پرسپولیس نداره؟
کد:http://img.majidonline.com/pic/151217/Perspolis.png
این پچ رو بریز ردیف میشه.من ریختم.خیلییییییییییی توپه.همه ی تیم های ملی و باشگاهی(حتی ایران و امارات و تایلند) لباس ها و اسمشون درست میشه.فکر کنم بهترین پچه.لیگ آلمان هم دارهنقل قول:
در قسمت bal پولی که به ما میدند چه سودی داره؟
فقط برای بخش انلاین هست؟
سودش این هست که اگه اون پول به 5000 نزدیک باشه با ارایه یه فصل رویایی میتونی سال بعدش به عنوان بهترین بازیکن اروپا یا جهان بشی ولی اگه قیمتت پایین باشه با بارسا هم همه کاپ ها و افتخارات رو جارو کنی سال آینده نه بهترین بازیکن جهان میشی نه اروپا فقط توی تیم منتخب معرفی میشینقل قول: