آره خوبهنقل قول:
از شاتل گرفتی؟
Printable View
آره خوبهنقل قول:
از شاتل گرفتی؟
farzan311 وضعیت شبکیه چطوریه؟ من اشتباه کردم رفتم از پارس آنلاین گرفتم افتضاحه! شبی 1.5 گیگ بیشتر دان نمیده! مرکز تلفن ما هم انگار برای شبکیه جای خالی داره، چکار کنم؟
بلهنقل قول:
البته دو سه روزه
ولی شبا سرعت دانلودش خیلی پایینه
من شاتل دارم میخوام برم اسیاتک پیشنهاد میشه؟ لطفا دوستان کمک نظر بدن؟
من از شاتل بهتر ندیدمنقل قول:
چرا می خوای بری آسیا تک؟
---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 09:53 AM ----------
خب طبیعیه به خاطر دانلود رایگاننقل قول:
سلام
از دوستان کسی از رنگین کمان سرویس داره ؟ میشه بفرمایید سرعت و پینگش چطوره؟ ممنون میشم
وضعیت ثابته شبی 2.5 راحت میگیرینقل قول:
آقا شما کدوم منطقه ای که میگه شاتل بهتر هست؟نقل قول:
من 2 سال پیش منطقه ولیعصر بودم سرویس اکو 512 داشتم سرعتش تا 59 بود شبانش هم که افتضاح.
الان وضعیت شاتل را که شنیدم خیلی افتضاح هست.
من الان ردانی پور هست که پارس دارم روزانش خوبه ولی شبانه :2:
کاملا تائید میکنم! من از چاله شاتل در اومدم افتادم توی چاه پارس آنلاین!نقل قول:
اگر بخواد به همین منوال باشه شک نکنید سر 1 ماه سرویس رو قطع میکنم!
نقل قول:
دوست عزیز متاسفانه چند روز دیگه 1 ماه میشه که وضعیت پارس آنلاین اسف باره قبل از این کمتر از 2.5 گیگ شبی دانلود نداشتیم-میانگین 3 گیگ بود حتی تا 3.5 هم پیش اومده بود که دان کنه
اینکه میگی شبی 1.5 گیگ بازم خوبه چون من 1 گیگ نهایت الان دانلود دارم و میانگین 600-700 مگ و حتی بعضی وقتها 300-400 مگ
در مورد اینکه میگید از چاله شاتل در اومدید و توی چاه پارس افتادید من فکر نمیکنم شاتل شبی 1.5 گیگ به شما دانلود میداده باشه
سرعت روزانه هم باید الان 200 باشه اگه نیست با پشتیبانی تماس بگیرد
در ضمن شما اگه سرویس 128 یا 256 دارید واقعا 1.5 گیگ عاااالیه یعنی دارید با سرعت 70 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکید که این سرعت روزانه هم باشه خیلی خوبه (پیشگامان و شاتل روزانشون همین سرعته)شما که داری میگی شبانه پس همینم انتظار نمیره
داداش فرزان و سعید هم سرویس 512 و 1 مگ دارند اونم با 66هزار تومان- من این اطمینان رو به شما میدم که اگه سرویس 1 مگ پارس رو بگیرید شبی 3.5 گیگ دانلود خواهی داشت-هم دوستم داشت و هم پریروز واسه دوستم گرفتم اونم همین قدر دانلود داره
امیدوارم این پست من رو جانبداری یا وابستگی به پارس ندونید من فقط حقو گفتم حالا هم اگه میبینید سرویستون 1 مگه باید بررسی شه و مشکلتون حل شه اگه 128 یا 256 دارید نا شکر نباشید و تا 900 مگ خداییش نباید شاکی شد
اما خداییش مایی که یه روز تا این حد دانلود داشتیم واقعا ظلمه حالا به این روز بیفتیم-اما بهتر میشه انشاالله فعلا پارس مشکلات زیادی پیدا کرده که حل کردنش به این آسونیا نیست
پست علی آقا تایید میشه
من 512 شاتل داشتم تو روز نهایت سرعتش 70 بود شب هم که به کل تعطیل
تو یک ماه 20 شبش رو روی 6 کیلو بایت محدود بودم
3-4 ماه هم صبر کردم که بهتر بشه که نشد
پارس خیلی بهتر از شاتله
تو روز که تا 200 میره و شب هم که حداقل 2 گیگ رو میشه گرفت
البته یه چند وقتیه که اوضاعش خراب شده ولی بازم خیلی خیلی بهتر از شاتله
1.5 گیگ که خیلی خوبه که
الان تو تاپیک پارس اکثرا زیر 500 مگ میگیرن
سلام به همه
می خوام بدونم که برای مرکز شهید خرازی پارس آنلاین بهتره یا شبکیه
ممنون
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
نقل قول:
راستی من می خوام سرویس 1 مگ بگیرمد
دانلود شبانه هم برام مهم هست
سلامنقل قول:
ورودتون رو p30world تبریک میگم
شما اگه بخواید یه مگ شبکیه بگیرید تا 3 گیگ شبا دانلود دارید سرویسی که 1 تا 10 صبح رایگانه که ماهی 26 تومنه
من از قیمت های پارس خبر ندارم ولی اگه گرون تر بود همین شبکیه رو بگیرید چون اونم همینقدر سرویس 1 مگش سرعت داره
موفق باشید:40:
پ.ن فونتتون رو هم کوچیک کنید بهتره
سلام دوستان
من سرویس رنگین کمان دارم ولی خیلی نویز دارم چندتا اسپیلیتر هم تست کردم ولی جواب نمیده SNR Margin هم دانلود 5 تا 8 هست و اپلود هم 4 تا 7 میرسه وضعیت خیلی خرابه باید چیکار کنم حتی با دایل آپ هم که میرفتم سرعت رو 8 تا 14 هستش به نظرتون مشکل از مخابراته
نقل قول:
خیر عزیز الان snr روی چند هست ؟هم دان رو بگو هم آپ رو
به احتمال 90% مشکل از سیم کشی ساختمانه .و 10% مودم
مودم رو ببر سر خط وصل کن اونجا ببین نویز چه قدر هست و اینکه بدون اسپلیتر تست بگیر احتمال خرابی اسپلیتر هم زیاده
یا اینکه سیم کشی تلفن از بقل کنتور برق رد میشه یا اینکه یه جا اتصالی سیم تلفن داری
مارک مودمت رو هم بگو
نقل قول:
همه جا تست کردم بیشتر از 8 نمیشه حتی سر خط هم گذاشتم ولی جالب اینجاست سر خط هم از 6 بالاتر نمیره مودمم ایسوزه ولی با یه مودم دیگه تست کردم فکر نمیکنم از سیم کشی باشه اخه من پارسال با هزار دردسر سیم های خود مخابرات رو پیدا کردم و مستقیم یه جوری اوردم برای مودم الان SNR Margin down5.6_Up7.1 هستش
modem Asus 602
در ضمن خود مخابرات پریز اصلی رو داخل کنتر زده
سلام
دوستان... واسه شاهین شهر از چه شرکتی بگیرم به نظرتون؟
من سرعت روزانه 50 هم کافیه برام... فقط شبانه رو میخوام که قبل از ساعت 2 رایگان نباشه... چون برام مهمه گه تا ساعت 2 سرعتم خوب باشه...
من ردانی ام
شاتل 128 دارم در طول روز خیلی عالیه ولی شبانش که برا دانلود رایگانه
به معنای کامل کلمه افتــــــــــضـــــــــاح ــــــــــه !
منم حدود 5 سالی هست از ADSL استفاده می کنم اول از همه با فن آوا بود که واقعا عالی بود اون موقع ولی شبانه نداشت بعدش لایزر یه 2 ماهی داشتم که افتضاح بود:weird:
بعد نوبت شاتل شد اونم اولش خیلی فاز میداد یادش به خیر با 128 شبانه رو 105 دانلودش ثابت بود یه 7-8 ماهی اینطور بود تا یهو از اون طرف بام افتاد شبانه سرعت دانلودش بعضی موقعها زیر 1بود :grrr:
خلاصه سرتون را درد نیارم بعدش دوباره رفتم سراغ فن آوا البته ای دفعه سرویس خلیج فارس نا محدود اونم مثل شاتل اولش خوب بعدش افتضاح
حالا هم فعلا با شبکیه در خدمتتون هستم 2 ماهی 128 گرفتم حالا از فردا قراره 1 مگ تحویل بدن ببینم چه جوریاست :whistle:
نقل قول:
حالا این مشکل بود یا خاطره ...
نقل قول:
هر دو تاش :21::21::21:
نقل قول:
ایول یه شبکیه ای سرعت پایین پیدا کردیم
آقا معمولا شبا چه قدر دانلود میکنی به طور متوسط ؟سرعت روزانه رو چنده ؟در کل راضی ؟
سرویسی که داری تا 10 دانلوده ؟
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
کسی نیست بگه ما چیکار کنیم
کسی از داتک سرویس داره؟ می خواستم وضعیت داتک را ببینم خوبه یا نه
مخابرات اصفهان سرویس نامحدود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
درود،
بعد از مدتها یه پست بزنیم! :)
من سرویس 512 پیشگامان دارم؛ سرعت شبانه اومده روی 50 درصورتی که قبلا بین 80 تا 90 بود؛ دوستان دیگه این مشکلرو ندارن؟
پیشگامان که عزیز غیر از این باشه غیر عادیهنقل قول:
دانلود شب یه مدت اومده بود روی 30کیلوبایت (یعنی شبی حداکثر 500مگ میگرفتم) حالا دوباره اومد روی 10 کیلوبایت :2:
اعصاب نذاشته واسمون
آخر انصاف و مردی هستین شما ها درود به شرفتون!!!!
منم سرعتم شبا اومده روی 50 و اینا، داغونه کلا!!!
البته دیشب روی 90 بود یه کم اوضاع بهتر. اما ساعت 2 که قطع شد تا 2:30 وصل نشد.
من 2 ماه دیگه دارم ازش...
در تایید صحبتهای خودم :نقل قول:
منم سرعتم جالب نیست هر شب 1200 تا 1300 مگ شده
در کل واسه 256 بد نیست اما یک سومه قبل شده ما ناراحتیم-فعلا با این پول چیز بهتر نمیدند همین جورم بمونه ما راضیم
5شنبه هم رفتم واسه یکی از آشنایان بگیرم مرکز مخابراتی ما فقط پیشگامان و پرنیان نت پورت داشتند
پارس آنلاین-آسیاتک(شبکیه)--ندا--شاتل پر بودند
ندا و آسیا گفتند تا یک هفته دیگه و پارس تا 1 ماهه دیگه گفت نمیدیم-مخابرات هم گفت روی 653 میدم-عجب وضع شده ها
تابستونم هست دیگه خراب تر شده اما من یادم میاد پارسال ماه رمضانم پیشگامان بودم خیلیییییی بد شده بود هنوز پستم هست که پیشگامانو چیز میگفتم -نمیدونم چرا همیشه ماه رمضانیه اینترنت افت سرعت پیدا میکنه فکر کنم شبا مردم بیدارند
20%مواقع هم وصل نمیشه این بد جور رو اعصابه---آنتن ماهوارا رو هم پریروز ریختند پایین حالا دیگه هم بی تلویزون شدیم هم بی دانلود
اینم تست سرعت ما 4 صبح
آپلود از دانلود جلو زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محدودیت حجمی هم دارید شما؟
آقا ببخشید شاید مربوط به تاپیک نباشه ولی مگه تو اصفهانم بگیر بگیرهنقل قول:
شما کدوم محله بودی ؟
ما رو ترسوندی
نقل قول:
آره جدیدا طرحه همه جا رو میبرند البته اگه مجتمع باشید ویلایی رو معمولا کاری ندارند
ما سپاهان شهریم ولی بهارستانو امیر حمزه رو هم قبل از ما بردند
مخفیانه من یه عکس گرفتم خواستی بگو تا تو پیغام خصوصی برات بزارم
مجتمع ما خیلی بزرگه یه مینی بوس مامور پیاده کرد نزدیک 200-250 تا بردند :31::31:
ساعت 1 نشده سرعت ما از 25 کیلو بیشتر نمیشه
1000 بار در روز میگم ای کاش 512 گرفته بودم اقلا
خدا بهمون رحم کنه شبانه حتما امشب 5 کیلو بایته
اوه علی جان شما همونی که کلی از پارس راضی بودی؟
چرا اوضاع اینطورییییییییییییه؟
شبکیه در چه حاله؟
کسی هست ردانی پور باشه و از پارس آنلاین یا صبانت سرویس داشته باشه ؟
دانلود 128 شاتل (شبانه) (ردانی پور ) : :41: :41::13:
نقل قول:
آره مثله اینکه چشمش کردم نا جور
خیلییییی خوب بود اما حالا خیلیییی حیلیییییییی افتضاح شده هر روز میرم میبینم بیشتر از 2 ماهش مونده هی میزنم تو سرم
حالا اینا به جهنم این چند باره آخری که زنگ میزنم پشتیبانیش هم خیلییی بد شده و همش میگه مودمت خرابه دیگه دارم واقعا به مودمم شک میکنم
من دوستم توی مرکز خودمونه با سرویس 1 مگ هر شب 3 گیگ دانلود داره اما من 1 گیگ زوری
با سلام
من اکو 5412 دارم تازه از مسافرت آمده ام وسرعت دانلود شبانه ام افتضاح است 12 است می خواهم برای بقیه چه اصفهان مرکز فیض هستند هم همین طوری است