شما رشتتون چیه ؟ کامپیوتر ؟نقل قول:
من کامپیوتر میخونم . نرم افزار
بچه ها امروز 0/25 از 6 نمره میان ترم رو گرفتم تو درس ریاضی :31: . یه سوال جواب دادم ..... مونده 5/75 صدم دیگه .. خدا بده برکت .......
Printable View
شما رشتتون چیه ؟ کامپیوتر ؟نقل قول:
بچه ها امروز 0/25 از 6 نمره میان ترم رو گرفتم تو درس ریاضی :31: . یه سوال جواب دادم ..... مونده 5/75 صدم دیگه .. خدا بده برکت .......
شهریه 100تومان رفت بالا
چند وقت پیش تو شهریه زده بود 1400 الان شده 1500
فراگیر ارشد
اغلب درسهايي كه تستي شده دروس حفظي هستن.اگه ذخيره منبعش عوض نمي شد الان جزء اين درسا بود ولي شانس نداشتي :دينقل قول:
بچه ها ایست منابع آپدیت شده بعضی درسا که شکممونو صابون زده بودیم تمام تستی شده ( مثل فیزیک 2 یا ذخیره بازیابی) مثل قبل شده:(
بله شما بايد منابع امسال رو بگيريد.نقل قول:
الان یعنی من برم منبع ها برای درس هام بگیرم
ارشد مدیریت بازرگانی
تغییری درکار نیست؟
زده تستی
تستي شدنش هم مزيت داره هم نداره.اگه استاد خوبي درس رو برداشته باشه وقتي تشريحي باشه مي توني رو ي 10 نمره از 12 نمره حساب كني بقيش تستي هر چي زدي.ولي اگه استاد خوب نباشه همون بهتر كه تستي باشه...
بله منم نرم افزار مي خونم :دينقل قول:
شما رشتتون چیه ؟ کامپیوتر ؟
بچه ها امروز 0/25 از 6 نمره میان ترم رو گرفتم تو درس ریاضی . یه سوال جواب دادم ..... مونده 5/75 صدم دیگه .. خدا بده برکت .......
افرين چه فعالي شما :دي
.....................
من اگه شانس داشتم که اینجا نبودم :دینقل قول:
اغلب درسهايي كه تستي شده دروس حفظي هستن.اگه ذخيره منبعش عوض نمي شد الان جزء اين درسا بود ولي شانس نداشتي :دي
مرسی از همتون
امروز با اشکان رفتم دانشگاه
برنامه شم پیدا کردم واسش و جوابای شما رم اطلاع دادم
کارش درست شد
فقط گفت یه سوال دیگه ازتون بپرسم
چقدر از هر کتاب رو باید تا آخر ترم اول بخونه و امتحان بده؟
من نمی فهمم..الان که منابع عوض شده..یعنی این کتاب هایی که من خریدم هم به درد نمیخوره؟
البته وقتی اسم کتاب ها و نویسنده هاشون رو چک میکردم همه مثل هم بودند...مشکلی که نیست؟ :31:
راستی واسه راهنمای کتاب های درسی ، برای این درس ها کدوما بهتره؟
ریاضی یک ، فیزیک پایه 1 ، مدیریت مهندسی ، قوانین حاکم بر پروژه ، انقلاب اسلامی و اقتصاد مهندسی
............
این مرکز تهران شمال ( شمیرانات ) چه جای باحالی هست...انگار داری میری آخر تهران :31:
بايد كل كتاب رو بخونه البته با توجه به حذفياتي كه توي ليست منابع اومده.نقل قول:
چقدر از هر کتاب رو باید تا آخر ترم اول بخونه و امتحان بده؟
اگر مولف همونه كه تغيير نكردن.اين ترم بيشتر نحوه ي امتحانا تغيير كرده.نقل قول:
من نمی فهمم..الان که منابع عوض شده..یعنی این کتاب هایی که من خریدم هم به درد نمیخوره؟
البته وقتی اسم کتاب ها و نویسنده هاشون رو چک میکردم همه مثل هم بودند...مشکلی که نیست؟
جدا؟؟؟نقل قول:
این حذفیاتو باید از کجا ببینه؟
بله جدا :دينقل قول:
از اينجا براش دانلود كن:
قسمت شرح پيوست رو براي درسهايي كه برداشته نگاه كن.قسمتهايي رو كه حذف شدن مشخص كرده.نقل قول:
کد:http://pnuna.com/1390/07/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%8A-91-90-%D9%BE%D9%8A%D8%A7%D9%85-%D9%86%D9%88%D8%B1.html
تحصیل همزمان در دو رشته یا همزمان با خدمت سربازی در پیام نور
کد:http://pnuna.com/?p=10577
__________________________________________________ ______________
تولید مقالات کیفی از سیاست های کلان دانشگاه پیام نور
کد:http://pnuna.com/?p=10590
.
اوه اوهنقل قول:
یه کتاب داره به اسم حقوق و اقتصاد
677 صفحه ست : دی
اكثر كتاباهايي كه انتشارات پيام نور نيستن حجمشون زياده.نقل قول:
پايگاه داده ي ما 800-900 صفحه بود :دي
سلام ...... شما برای ترم اولی های کامپیوتر که مبانی دارن چه کتابی پیشنهاد میکنید ؟ کلا هم راهنما و کمکی و .... و همچنین برای ترمهای بعد ........نقل قول:
-----------------------استاد آزمایشگاه اومد .... به به :40: استادهای ما همه خانومن :23:
کلا بشینی بخونی نیازی به کتابای کمکی نیستنقل قول:
اما با اشکان که رفته بودیم کتاب بخریم اونجا فروشنده گفت که کتابهای راهنمام خوبن
مثله همون پاسخ تشریحی و گم به گام دوره دبیرستانن
استادا خانوم باشن
اینکه عالیه : دی
WOWنقل قول:
البته امروز برا دوستمو که عوض کردم اون درسشو و مبانی و روش تحقیقو براش برداشتم
بذار حالا یکی دو ترم بخونه بعد این چیزارم میبندیم بهش میفرستیمش زیر تانک
زبان و ادبيات و انديشه اسلامي و به نظرم كلا دروس عمومي نيازي نيست اما من با راهنمايي دوستان همينجا براي رياضي يك و فيزيك يك كتاب طلايي گرفتم كه فيزيكش حرف نداره و رياضيش هم نسبتا خوبه. زبان هم شنيدم بدك نيست ولي خودم نگرفتم (zaban chie baw)
من خودم از راهنما استفاده نكردم واسه مباني ولي طلايي و راه رو شنيدم خوبه.راه رو براي رياضي داشتم خوب بود هر چند نميخوندمش :دينقل قول:
سلام ...... شما برای ترم اولی های کامپیوتر که مبانی دارن چه کتابی پیشنهاد میکنید ؟ کلا هم راهنما و کمکی و .... و همچنین برای ترمهای بعد ........
-----------------------
استاد آزمایشگاه اومد .... به به استادهای ما همه خانومن
استاد ازمايشگاه خانم خيلي خوبه....عالي نمره ميدن :دي
بله بزار كم كم متوجه عمق ماجرا بشه :دينقل قول:
WOW
البته امروز برا دوستمو که عوض کردم اون درسشو و مبانی و روش تحقیقو براش برداشتم
بذار حالا یکی دو ترم بخونه بعد این چیزارم میبندیم بهش میفرستیمش زیر تانک
درساي عمومي كتاب رو خوب بخونيد نمره ي عالي ميگيريد اصلا نيازي به راهنما نداره نخريد....نقل قول:
زبان و ادبيات و انديشه اسلامي و به نظرم كلا دروس عمومي نيازي نيست اما من با راهنمايي دوستان همينجا براي رياضي يك و فيزيك يك كتاب طلايي گرفتم كه فيزيكش حرف نداره و رياضيش هم نسبتا خوبه. زبان هم شنيدم بدك نيست ولي خودم نگرفتم (zaban chie baw)
درسايي كه مسئله و تمرين زياد داره رو براش راهنما بخريد.
سلام شهریه پیام نور گرون شده ؟ یا نه
سلام
من انتخاب واحد کرده بودم
الان میخوام انصراف بدم رفتم 6واحد بیشتر نذاشت حذف کنم.
مدارکم هم پیششونه
آیا اگه انصراف بدم باید شهریه ثابت یا پولی واریز کنم؟
سلام بله افزايش پيدا كرده.نقل قول:
سلام شهریه پیام نور گرون شده ؟ یا نه
دانشجویان پیام نور از یارانه کتاب در شهریه شان بهرمند می شوند
http://pnuna.com/?p=10596
.
" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تاریخ ثبت نام فراگیر گذشت؟؟خواهشا کمکم کنید.
من میخوام برای کاردانی به کارشناسی فراگیر پیام نور ازمون بدم تاریخ ثبت نامش گذشته؟؟منظورم کاردانی به کارشناسی
جالبه
بعد از اینهمه پیگیری و شکواییه و اعتراض هنوز هم بچه های مهندسی تهران باید برن بالای کوه سر کلاس
آخه کی تو پیام نور به دانشجو توجه میکنه.............
خدا خودش جوابشونو بده
نه بابا شهریه واسه چی واریز کنینقل قول:
برو با رئیس گروه آزمایشیتون صحبت کن اون خودش میگه چیکار کنی
آره دیدمنقل قول:
خیلی بد آوردن
میرفتن شهرستان بهتر از دماوند بود
ثبت نام هنوز شروع نشده.24 مهر ماه دفترچه ها مياد.نقل قول:
دركتون مي كنم.ساختمون دانشگاه ما هم اول مركز شهر بود راحت رفت و امد مي كرديم ولي الان نقل مكان كردن بالاي يه كوه خارج از شهر....الانم كه هوا زود تاريك ميشه برگشتن مصيبته......نقل قول:
جالبه
بعد از اینهمه پیگیری و شکواییه و اعتراض هنوز هم بچه های مهندسی تهران باید برن بالای کوه سر کلاس
آخه کی تو پیام نور به دانشجو توجه میکنه.............
خدا خودش جوابشونو بده
نقل قول:
اگه بیای دانشگاه ما حتما حال میکنی وسط پارک پنج شنبه ها معلوم نیست میریم دانشگاه یا میریم پیک نیک تازه سینما هم داره تو ساختمان آموزش یه دفعه یادم داشتم میرفتم تو کلاس دیدم 50 تا بچه کوچولو از سینما ریختن بیرون .....
سوالات دروس رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی تو مقطع ارشد برای نیمسال های گذشته کسی نداره
به غیر از این
کد:http://pnunews.com/page/arshad-business-management-89901.aspx
من واسه راهنمای دروس ریاضی عمومی یک و فیزیک پایه یک ، این کتب دروس طلایی رو گرفتم..اینا خوبه یا برم پس بدم؟ :31:
صفحات پیش گفتم با دوستم که رفته بودیم فروشنده کتاب راه و راهنما رو هم پیشنهاد کردنقل قول:
و مثله اینکه خوبه دیگه
راستی برا خودم یه سوالی پیش اومد
ما یه کتابم گرفتیم که روش نوشته شده بود جلد یک
حالا این جلد دو ش پس چی؟
چه كتابي گرفتي؟رياضي عمومي 1 دو جلده..نقل قول:
راستی برا خودم یه سوالی پیش اومد
ما یه کتابم گرفتیم که روش نوشته شده بود جلد یک
حالا این جلد دو ش پس چی؟
براي درسهاي رياضي و فيزيك راهنماي راه بهتره..
پس چرا مال من چیزی ننوشته روش؟نقل قول:
چه كتابي گرفتي؟رياضي عمومي 1 دو جلده..
خخخخخخنقل قول:
نيست خيلي وقته پاس كردم رياضيارو يادم رفته...
شرمنده رياضي 2 دو جلده رياضي 1 يه كتاب 600 صفحه اي بود.
آقا اين درس آزمايشگاه فيزيك 1 چرا توي ليست انتخاب واحد نيست ؟؟؟
من ميتونم آز فيزيك 2 را همزمان با درس فيزيك 1 بردارم ؟؟
نقل قول:
نه نميشه .از فيزيك 2 رو بايد همزمان با فيزيك 2 يا بعد از پاس كردن فيزيك 2 برداريد.
من هم راه گرفتم هم طلایی اما به نظرم راه بهتره هم حجم صفحاتی که درسو توضیح داده کمتره هم بیان درسش بهتره تستاشم خیلی جامع است طلایی هم اون درسایی که جواب سوالاشو زیره تستاش داده خوبهنقل قول:
پیام نور رشته زیست شناسی هم داره ؟
نقل قول:
درسایی که پیش نیاز داره مثل اصول حسابداری 1 و 2 یا هر درس دیگه ای اگه 1و برداری بری سر امتحان و قبول نشی از ترم بعدش با هماهنگیه کارشناس رشته میتونی هم 1 و هم 2 رو با هم برداری
بله داره.نقل قول:
پیام نور رشته زیست شناسی هم داره ؟
بله براي درسهاي غير عملي اينكار رو ميشه انجام داد ولي براي ازمايشگاه نميشه.بايد همزمان با درس غير عمليش باشه يا بعد از گذروندن اون درس.نقل قول:
درسایی که پیش نیاز داره مثل اصول حسابداری 1 و 2 یا هر درس دیگه ای اگه 1و برداری بری سر امتحان و قبول نشی از ترم بعدش با هماهنگیه کارشناس رشته میتونی هم 1 و هم 2 رو با هم برداری
فردا ثبت نام فراگیر شروع میشه، درسته؟
ثبت نام اینترنتی هست دیگه درسته؟
دوستان مثلاً اگر یکی 2 سال افتاده باشه یا به هر دلیلی 2 سال درجا زده باشه میتونه امسال برای فراگیر کارشناسی ثبت نام کنه؟
آخه توی دفترچه بهمن ماه زده بود متولدین 71 به بعد مجاز به شرکت در آزمون هستن!
حالا مثلاً یکی متولد 70 (نیمه دوم) باشه نمیتونه برای آزمون امسال شرکت کنه؟ (باتوجه به اینکه همزمان مشغول به تحصیل در دوره پیش دانشگاهی ـه)
ممنون میشم....
ویرایش:
دوستان تشکر، جوابم رو گرفتم دیگه نمیخواد زحمت بکشید!!!!!
دوستان ميشه يكم درباره درس تربيت بدني توضيح بدين؟
ميخوام ببينم مثل همون زنگ ورزش تو دبيرستان هست يا يه درس تئوريه.