نه پک که نیست
ولی میتونی از سایت زیر هر چی میخوای بگیری
user:faridکد:www.modthesims.info
password:default
Printable View
نه پک که نیست
ولی میتونی از سایت زیر هر چی میخوای بگیری
user:faridکد:www.modthesims.info
password:default
دوستان هر نظری که درباره این خونه زیر دارین بهم بگین چون این خونه رو خودم ساختم :31: (نمای جلو)
عالیه
البته خیلی بهتر هم میشه ساخت
ولی من که میگم عالیه:)
بچه ها دیدین اعتراض می کنن جلو در شهرداری؟ این چه تاثیری داره؟ کسی می دونه؟
اره من دیدم که بعضی از مردم میان و چند تا تابلو گرفتن دسشونو داد می زنن خیلی باحاله :31:نقل قول:
البته هیچ تاثیری نداره
ولی اگه یکی از افرادت اونجا کار کنه کمی از درامدش کم میشه که خیلی بده :angry:
ولی این اتفاق کم پیش میاد و در ضمن شماهم نمی تونید با اونا همراه بشید
]چرا نشه؟؟؟؟؟ باید رو شهرداری کلیک کنین بعد بزنین PROTEST اون وقت میره اونم تظاهرات! الان فهمیدم خاصیتش چیه! تنها خاصیتش اینه که fun اش زیاد میشه!!
بله شما میتونید اعتراض کنید
اینا یه سری شورش هست
که همونطور که گفته شد درآمد رو فقط کم میکنه:دی
مردم رو هم شاد میکنه:دی
اونم منظورش اینه که شهرداری رو تو منگنه قرار دادن تا خواسته ی مردم رو اجرا کنه و اجرا میکنه
آمریکا آدم خوبست دیگه بابا=)))
بزار عکسارو خوشحال میشم:)
ببخشید من این کارو نکردم که ببینم چه طور میشه:31:نقل قول:
---------- Post added 06-08-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 05-08-2010 at 11:55 PM ----------
:)نقل قول:
بزار عکسارو خوشحال میشم
حتما میزارم منم خوشحال میشم عکسامو ببینین چون خیلی خفنن:5:
رفقا همون جور که میدونین این بازی جز بازیهای ممنوع شده هستش:41:
حالا من میخوام این بازی رو خریداری کنم (البته فکر کنم پچ جدید و مخلفات دیگه این بازی هست که دوستان اخیرا روش بحث میکردن) باید از کجا تهیه کنم؟ منظورم خرید اینترنتی هستش کدوم سایت معتبر این بازی رو بصورت Update میفروشه؟؟؟
ادرس سایت رو برات پیغام خصوصی میکنمنقل قول:
رفقا همون جور که میدونین این بازی جز بازیهای ممنوع شده هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من میخوام این بازی رو خریداری کنم (البته فکر کنم پچ جدید و مخلفات دیگه این بازی هست که دوستان اخیرا روش بحث میکردن) باید از کجا تهیه کنم؟ منظورم خرید اینترنتی هستش کدوم سایت معتبر این بازی رو بصورت Update میفروشه؟؟؟
عکوس جدید از sims medieval:دی
منبع:همین پی سی ورلد خودمون!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2010/214/604342_20100803_790screen002.jpg
http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2010/214/604342_20100803_790screen001.jpg
http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2010/214/604342_20100803_790screen003.jpg
هه! این sims medieval مثل guild 2 هست! عکساش که کپ همونه!
سلام من همه پکارو نصب کردم یه چندتا سوال دارم
1. برای من بجز اون شهر اولیه که داشت فقط یکی دیگه اضافه شده میخواستم ببینم برای همه همینطوری یا بیشتره؟
2.یضی موقع ها که میخوام سیو کنم اررور میده و کلا سیوم میسوزه البته همیشه یه بک آپ دارم از سیوم که اینطوری میشه ازش استفاده میکنم میخواستم ببینم کسی میدونه مشکل از کجاس؟
3.آیا میشه خونرو به فروشگاه تبدیل کرد؟ اگه یادتون باشه تو سیمس2 یه پک شغل داشت که میشد
4.میشه درمورد AMBITIONS و طرز بازی کردنش یه توضیحی بدید لطفا چون من زیاد چیزی ازش سر در نمیارم.
[QUOTE=L.A.MESSI;5247401]سلام من همه پکارو نصب کردم یه چندتا سوال دارم
1. برای من بجز اون شهر اولیه که داشت فقط یکی دیگه اضافه شده میخواستم ببینم برای همه همینطوری یا بیشتره؟
QUOTE]
ببینم منظور شما همون شهر سیمز3 که ابشار داره؟
اگر منظورتون همون شهره برای من که شهر جدیدی نیومده
در ضمن می خواستم ببینم داخل سیمز3 میشه مثل سیمز2 شهر جدیدی ساخت:question:
همونطور که می دونید چند ماه دیگه قرار بازی Sims 3 برای کنسول هم ارائه بشه. دیروز باکس شات های کنسولی رو نمایی شد
ها اینم دو تا از عکس های خونهامن :کد:http://babyvaiper7.persiangig.com/Screenshot-25.jpgبچه
کد:http://babyvaiper7.persiangig.com/Screenshot-10.jpg
1- آره یک شهر اضافه شده ، که مخصوص ambition هست. اگه می خوای بیشتر می تونی دانلود کنی. از این سایت:نقل قول:
2-کجا ارور میده؟ ارور چی میده؟کد:http://www.modthesims.com
3- نه نمیشه ، بایدوسایلتونو توی bargain shop شهر بفروشید ، اگه شهرتون این مغازه رو نداشت ، باید توی edit town اینو اضافه کنی.
4- توی این قسمت profession ها اضافه شده که می تونی خودت توی کار خودتو کنترل کنی ، می تونی توی روزنامه ، یا از توی کامپیوتر یا حتی از ساختمون اینا رو پیدا کنی ، البته کارهای اضافه واسه دکتر ها هم اومده . مثل واکسن بزنی و...
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
نقل قول:
اوههههههههههه! واسه پلی استیشن که می زنن لیبل خوشگل می سازن! واسه pc یک چیز در پیت می زنن! چه مملکتیه![COLOR="Silver"]
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
اههههههههههههه! چه خونه ای! تو برو معمار بشو! تو prefession ها archetict رو انتخاب کن ، آینده خوبی داری!!!نقل قول:
< ممنونم > خونهای زیادی مثل اینارو دارم که همشون از طرح شیشه هستن
این سه تا ساختمان بالایی که میبینید یک نوع هتل هستن و این ماشین هاهم مشتری هامن:5:
خیلی باحاله
در ضمن این ساختمان پاییین شکل همون موزه هه هست که روش دیوارهای قرمز زدم
[QUOTE=Mobinoo;5247545]1- آره یک شهر اضافه شده ، که مخصوص ambition هست. اگه می خوای بیشتر می تونی دانلود کنی. از این سایت:
2-کجا ارور میده؟ ارور چی میده؟کد:http://www.modthesims.com
3- نه نمیشه ، بایدوسایلتونو توی bargain shop شهر بفروشید ، اگه شهرتون این مغازه رو نداشت ، باید توی edit town اینو اضافه کنی.
4- توی این قسمت profession ها اضافه شده که می تونی خودت توی کار خودتو کنترل کنی ، می تونی توی روزنامه ، یا از توی کامپیوتر یا حتی از ساختمون اینا رو پیدا کنی ، البته کارهای اضافه واسه دکتر ها هم اومده . مثل واکسن بزنی و...
وسط بازی که میخوام سیو کنم بعضی موقها اررور میده
منم تبریک میگم مخصوصا در مورد عکس اول باید بگم جلوی خونه و پارکینگو فوق العاده زیبا کار کردی.نقل قول:
مهندس یه سوال داشتم من یه خونه ساختم که همه چیش خوبه فقط یه مورد داره نمیدونم چرا وقتی سیمسم میره بیرون و وقتی که بر میگرده بجای درب جلو از درب عقب خونه وارده خونه میشه شما میدونی مشکل از کجاس؟ ولی مهمون میاد از درب جلو میاد؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
تاحالا به این بازی چند تا پک اومده ؟
فعلا ورژن چند آخرین نسخه ی بازی هست؟
چند تا پک جدید قراره که بیاد (با اسم هاشون)
اون رو نمیشه حل کرد
وقتی بخواد بیاد خونه اینطوری میشه
من یه خونه داشتم که یه اتاق مخفی اونور تر داشت و این حرفا
سیمم میومد خونه میرفت اونجا=))
نمیشه حل کرد متاسفانه
بازی رو دوباره نصب کن مشکلت حل میشه
البته بیشتر این مشکلات از استفاده از رمزی هست که خیلی کار ها باش میشه کرد اون پول نه اون یکی
3 تانقل قول:
تاحالا به این بازی چند تا پک اومده ؟
فعلا ورژن چند آخرین نسخه ی بازی هست؟
چند تا پک جدید قراره که بیاد (با اسم هاشون)
ambitions/high end loft stuff/world adventures
بازی اصلی ورژنش 1.12 هست و به صورتی که با پک ها باشه 4 و خورده ای
2 تا دیگه میخواد بیاد به همراه یه پک جدا
پک جدا اسمش medivial هست اما اون یکیو نمیدونم یه stuff هست و پک دیگش اسمش late night هست
میشه عکس کامل خونه رو بهم نشون بدین؟
ببینم منظورتون از سیمسم همون ادماتتونن یا نه بازی رو میگین؟
سیمز اسمه بازی
سیم یا sim میشه شخصیت هات
خب اره منم همیشه این مشکل رو دارم مثلا وقتی اونا بر میگردن سیمسم میره داخل حیاط
ببین حتما وقتی داشتی اون خونرو می ساختی اول از اونجا شروع به ساخت و ساز کردی
برای همین سیمسای شما اول میرن اونجا
برای من که این اتفاق افتاده
میبینی که وقتی اونا بر می گردن بالا سمت چپ صفحه عکس خونه رو نشون میده
نه چرا نشه! روی در کلیک کنین و روی
set as front door
کلیک کنین ، اونوقت اون در میشه در اصلی ساختمون! به همین راحتی!
اوه
پس اینه
من میگفتم به چه درد میخوره:دی
دوستان اگر می خواین همه ی عکس های خونه هامو ببینیم به آدرس زیر برین:
پیشنهاد می کنم که همه (مبتدی ها - حرفه ای ها) به این آدرس برن و از ساختمونایی که طراحی کردم لذت ببرند
کد:http://www.-----------.ir/forum/showthread.php?t=11
خوبه کارت خیلی خوبه به نظر من
برو معمار شو تو زندگی واقعی هم=))
ایده های خوبی داری!
راستی بچه ها کد تقلبی برای زیاد شدن مهارت ها نیومده؟
اخه من حوصله ندارم که سیمم برای کارش اینقدر کتاب بخونه :hmm:
این کارم کردم بازم از در پشتی وارد میشه عجیبه!!!!!!!!!!نقل قول:
فکر کنم باید اون در رو بردارین و یک در جدید از نوع دیگری رو بزارین
یا دور تا دور پشت خونتون رو نرده بزنید
اون موقع فکر کنم دیگه از در جلویی وارد بشن:31:
لطفا به منم بگین کدتقلبی برای زیاد شدن مهارت ها هست؟
متاسفانه نیست:دی
مطمئنی اون دری رو که front کردی قفلش نکردی؟؟نقل قول:
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
اونوقت میشه تو این خونه ها زندگی کرد؟؟ :دی چون اینا که همش پنجره و ستونن!نقل قول:
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
همش شده تقلب! چرا همیشه تقلب؟ من تو طول بازی یک بار هم kaching نزدم! حتی اگه لازم هم داشتم پول ، می گرفتم وسیله هامو میفروختم! هیچ وقت سراغ چیت و رمز نرو! :دینقل قول:
آره مطمئم میگم که عجیبه چون مهمونم که میاد زنگ در جلورو میزنه!
1.من که فکر نکنم وقتی front بکنی قفل بشه چون من تا حالا چند بار این کارو امتحان کردمنقل قول:
2.چرا نشه! اتفاقا خیلی هم جاداره اگر بخواین می تونم عکسهایی از داخلش هم نشونتون بدم
البته به غیر از اون 3تا اپارتمان
3.منم تا حالا خیلی این کارو کردم ولی دیگه خسته شدم برای همین اینو گفتم دوست خوب:10:
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
ببینم شما اون کاره منو کردی.نقل قول:
مطمئنم که اگر نرده بکشی مشکلت حل میشه :27:
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
حیف شد به هر حال ممنونم:31:نقل قول:
دوستان میشه طبقه ی دوم یه خونه استخر زد؟
من به جواب سریع نیاز دارم.
بچه ها میگم شما می دونید شهر سیمز چیه؟؟؟ (دربازی)
نمیشه استخر زد.نقل قول:
میشه منظورتون رو واضح تر بگید!؟
یعنی چی شهر سیمز چیه!؟
منطورم اینه که ایا این شهر سیمز در واقعییت وجود داره؟نقل قول:
می تونی این ها رو Thesims3 Package کنی یک user توی Modthesims بزاری حتما دانلودهای زیادی داره.نقل قول:
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
نه وجود ندارهنقل قول:
خب عزیزم پس هروقت موقعیت به وجود اومد که برام اون مدل مورو بذاری خوشحال میشمنقل قول: