اگه ورژن رامتون R3 نیست حتما آپدیت کنید که در نسخه های قدیمی مشکل هنگ وجود داره .
اگه از رام رسمی R3 استفاده می کنید و باز هم مشکل دارید برنامه های نصب شده رو چک کنید که احتمالا مشکل از اونهاست .
Printable View
اگه ورژن رامتون R3 نیست حتما آپدیت کنید که در نسخه های قدیمی مشکل هنگ وجود داره .
اگه از رام رسمی R3 استفاده می کنید و باز هم مشکل دارید برنامه های نصب شده رو چک کنید که احتمالا مشکل از اونهاست .
از کجا بفهمم که باید آپدیت کنم؟ یا نهنقل قول:
آخرین آپ دیت منتشر شده مال 1ماه قبل هست.نقل قول:
شما توی این ماه آپ دیت کردی؟؟؟
من میخوام اد کنم ولی پیدا نمی کنه.نقل قول:
می گم شاید قبلا با یک گوشی دیگه اد شده!!!
چطور درستش کنم؟؟؟
شما ورژن نرم افزار گوشیتون رو در قسمت Device Info چک کنید ، متوجه میشید که باید آپدیت کنید یا نهنقل قول:
کلا واسم 515 تومن آب خورد . البته قراره که کیف فابریک و یه رم 16 گیگ رو هم بگیرمنقل قول:
والا من هر کاری کردم نشد . باز دوباره تست میکنم ببینم چی میشه
از usb پشت هم استفاده میکنم . ممکنه لینک سالم از این پنل موبایل شل رو بزاری . البته اینی که من دارم رو از تاپیک نرم افزار های پاکت پی سی دانلود کردم . نمیدونم مشکل از گوشی منه یا از این ورژن پنل (v3.0.0_Build6362)
بقیه مشکلات :
توی پنل Media Xperience بعضی از اهنگ ها رو پخش نمیکنه . همون آهنگها توی مدیا پلیر و کر پلیر به خوبی پخش میشن . همه MP3 هستن . نمیشه موقع پخش آهنگ جای اون سی دی عکس خواننده بیاد . توی مدیا پلیر چطور ؟
نمیشه توی این پنل عکس ها رو پوشه بندی کرد ؟ مثلا یه پوشه واسه عکسای خانوادگی . الان با عکسای خودم حدود 210 تا عکس رو با هم نشون میده که یکسری شون رو اصلا نمیدونم از کجا آورده . عکسهاش به نظر میاد مال خود ویندوز و نرم افزارا باشن
رادیو رو نمیدونم چطوری راه بندازم . همش خش خش میکنه
یکی از مشکلات جدید من اینه که هی D-Pad رو فعال میکنم ولی دوباره غیر فعال میشه . هیچ قاعده خاصی هم نداره که مثلا بگی با فلان کار یا بعد از چقدر زمان اینجوری میشه . یهو میبینی غیر فعال شد
بلوتوثش هم هر بار که ویندوزش میاد بالا فعال میشه . فکر میکنم توی استارت آپ چیزی باشه
نمیشه هم ساعت توی تسکبار باشه و هم باطری . من هر کاری میکنم یا ساعت میاد یا باطری
عکسی که برای تودی انتخاب میکنم به صورت Tile میاد . نمیشه Center یا Stretch بیاد
بقیش باشه چند ساعت دیگه که باهاش بیشتر ور رفتم
فعلا بای
دوستان دوتا سوال برای آپدیت
من آموزش رو توی پست اول خوندم... حالا اگه من آپدیت کنم تمام برنامه هایی که روی گوشی هست پاک میشه؟؟؟؟؟
و توی سایت سونی اریکسون زده که برای بکاپ گرفتن میتونید وارد گوشی که توی مای کامپیوتر میاد بشید و هرچی میخواید کپی کنید این کار برای نرم افزار ها هم جواب میده؟؟؟
دوست من دقیقآ مشکلت باactive sync چیه؟نقل قول:
من همین الان پنل موبایل شل رو رو گوشیم دارم و بدون مشکل داره کار میکنه
مشکل سومت رو من هم دارم و از هر کسی پرسیدم جواب درست حسابی نگرفتم
اون عکسا که میگی نمیدونم از کجا اورده عکس هاییه که همراه برنامه هایی که نصب کردی وجود داره و اونم اونجا نشونش میده درست حدس زدی
این مشکل رو من نداشتم تا حالا
مشکل d_pad هم جدیده از بقیه ی دوستان کمک بگیر
ساعت و باطری با هم نه ولی اگه بخوای برنامه ای هست واسه اینکه باطری رو به صورت یه نوار رنگی باریک بالای start نشون میده
عکس today هم نمیشه به صورت stretch یا center بیاری فقط یه تنظیم داره واسه اینکه چه قسمت هایی از عکس رو نشون بده
مشکل من با active sync اینه که نرم افزار هایی که به صورت exe هستن رو نمیتونم نصب کنم . اون پنجره Add/Remove که باز میشه یهو هنگ میکنه .نقل قول:
پنل موبایل شل شما کدوم ورژنه . اگه ورژن 3 هست عکسی که مربوط به آیکون اینترنت هست درست نشون داده میشه . اگه ممکنه از اون صفحه که توش recent و program هست یه عکس بزار
این مشکل d-pad هم هنوز ادامه داره . نمیدونم چکارش کنم . مثلا دارم با رسکو اکسپلورر کار میکنم یهو غیر فعال میشه
اون برنامه که گفتی اسمش Tsowen Taskbar نیست . اگه اینه دارمش
اون تنظیمات واسه عکس تودی رو از کجا بیارم
دوستان فکرکنم بدبخت شدم.....
گوشی رو میخواستم آپگرید کنم با 162 مگ با خود نرم افزار آپدیت سونی دان کردم رفت برای نصب روی 45 درصد ارور داد حالا دوباره که میخوام برم برای آپدیت میزنه گوشی رو تشخیص نمیده ... روی اون صفحه 4 رنگ هم نوشته Upgrade ROM code error
Please try again
دوباره بعد از چند دقیقه رفتم برای آپدیت , خوب شدش و رام کامل نصب شد....!!!!!!
نقل قول:
سلام.
ُSPB Mobile Shell3 2تا ورژن داره شما باید دومی رو نصب کنید با اولی رو یکسری از گوشیها آیکونها نصفه نیمه یا بصورت سفید میاد که شکل زننده ای داره لینک اون ورژن که به X1 میخوره رو براتون پیدا میکنم و میزارم .
سلام
من گوشیمو با هزار امید و آرزو میخواستم عوش کنم ، که از دست کم صدایی و هنگ های مکرر P990 راحت بشم ، حالا شما میگید که X1م اینجوریه
هنگ ، ارور ، اپدیت ، صدای فوق العاده پایین ، ترک
به به ، تو رو خدا ، یه راهنمایی کنید ، گوشیه خوبیه یا نه ؟؟؟؟؟؟
والا خود من هم ورژن 2 و هم 3 رو رو گشیم نصب کردم و بدون هیچ مشکلی و خیلی عالی جواب دادنقل قول:
حالا نمیدونم واسه بقیه دوستان چنین مشکلی رخ داده یا نه؟
ببین عزیز من خودم قبلآ p1 داشتم و شما هم حتمآ میدونید که از نظر سرعت p1 با p990 برابره(البته تقریبآ)نقل قول:
ولی از نظر سرعت xperia یه چیز دیگست خیلی از اونا بهتره و این مشکلاتم که میبینی من خودم از جاهای زیادی که search کردم ظاهرآ با upgrade rom بر طرف میشه
در مورد صداش هم که باید بگم کلآ ppc ها اون صدای خیلی زیاد رو ندارند البته من با همشون آشنا نیستم ولی تا جایی که من میدونم دوستان اگه گیری داره اصلاح کنند
426 صفحه از عمر این تاپیک می گذره ...نقل قول:
هنگ ، ارور ، اپدیت ، صدای فوق العاده پایین ، ترک
هنگ ؟ کدوم گوشی هنگ نمی کنه ؟ شما رام اصلی R3 رو استفاده کنی کمتر و شاید هم اصلا به مشکل نمی خوری . فراموش نکنیم ویندوز موبایل هست ! نباید توقع داشت مثل سیمبین باشه ! این همه امکانات ، خب ...
ارور ؟ کدوم ارور ؟ من که برخوردی باهاش ندارم !
صدای فوق العاده پایین ؟ در حالتی عادی شاید ولی با نصب یه فایل بسیار کم حجم مشکل صدا به کل حل میشه .
ترک هم که حادترین مشکل این گوشی هست که گویا گوشی های جدید دارای قاب جدیدی هستند که تا حالا ( یا تا اونجایی که من می دونم ) خبری از ترک نیست .
کمی هم نیمه پر لیوان رو ببینیم X1 گوشی بسیار خوبیه ...
حالا حرف من و سایر دوستان هیچ ، نگاهی به رده بندی سایت gsmarena بندازید ، X1 هم در محبوبیت و هم در نمره اول هست !
سایت gsmarena نه ، نظرات و بررسی ها رو بخونید .
خب به این فوق العاده ای که طرفدارانش میگن نیست... ولی دیگه شما هم شلوغش کردی.. فقط تو ایرادهایی که گفتی ترک خوردن درسته.. ولی موارد دیگه که میگی به اون شدت نیست... اگه بدونی با پاکت چه جوری رفتار کنی کمتر هنگ میکنه... صداشم فوق العاده پایین نیست و هرکی گفته الکی گفته و تازه با یه نرم افزار بهتر هم میشه و آپدیت هم که ایراد محسوب نمیشه و نشونه اینه که واسش رام جدید میاد.. حالا چقدر پول داری؟نقل قول:
نقل قول:
والا در مورد active sync نمیدونم چی بگم
تا حالا اصلآ چنین چیزی پیش نیومده ولی 2 سوال
اولآ از چه ویندوزی استفاده میکنی
دومآ active sync رو 2 باره حذف و نصب کردی؟؟؟
اینم از spb mobile shell 3
واسه عکس today که نمیخواد وارد جایی بشی هر عکسی رو که میخوای بعد از اینکه set as today background رو زدی یه صفحه میاد که از اونجا عکس مورد نظر هم تو بالای صفحه داره بعدشم از اونجا میتونی مقدار عکسی که میخوای نمایش داده بشه رو اینور اونورش کنی (حتمآ بهش توجه نکردی وگرنه چیز ساده ایه)کد:http://files.brothersoft.com/internet/mobile/SpbMobileShell3_setup.exe
در مورد اسم برنامه اسمش WkTaskL هست یه برنامه ایه که برنامه ها رو در حالت minimiz مثل ویندوز xp نشون میده و اون باطری رو هم اونجور نشون میده و یه سری کارایه دیگه تو 4shared واست uplod کردم برو حالشو ببر
اینم لینک دانلودش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در مورد d-pad هم من که تا حالا با چنین مشکلی بر نخوردم دوستان اگه کسی بلده راهنمایی کنهکد:http://www.4shared.com/get/122353307/d6c7dbcd/WkTaskL_1202.html
اینم عکس از spb mobile shell 3 بر روی xperia
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میبینید بدون هیچ مشکلی کار میکنه سرعت اجراشم خیلی خوبه من که خیلی باحاش حال میکنم
نقل قول:
راست میگه دیگه بنده خدا
کدوم error
ما که ندیدیم شما دیدید به ما هم خبر بدید
در مورد صدا بازم راست میگه من خودم امتحان کردم و صدا خیلی بیشتر شد
میشه گفت ترک حاد ترین مشکل این گوشی بود چون قابای جدید ظاهرآ این مشکلشون برطرف شده و البته همون موقع هم قابای مشکی گوشی مشکل ترک رو نداشتن
من خودم مشکیشو دارم و مشکل ترک رو اصلآ ندارم رو قاب گوشی
ببینید چی گفت :
((حالا حرف من و سایر دوستان هیچ ، نگاهی به رده بندی سایت gsmarena بندازید ، X1 هم در محبوبیت و هم در نمره اول هست !))
به قسمت های قرمز رنگ توجه کنید:46:
آقا مگه از gsmarena معتبر تر هم داریم
x1 محبوب قلبهاست:40:
be happy for ever
امیر جان ممنونم
یکسری مشکلات به خودی خود حل شد . الان نرم افزارهای Exe هم به راحتی نصب میشن . فقط تنها مشکل من با Active Sync اینه که هر بار گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم توی گوشی صفحه User Informarion باز میشه که User name , Password و Domain و مهمتر از همه Server رو میخواد . هر چی هم میزنم بازم میاد .
اون مشکل d-pad هنوز هست اما کمتر شده
هنوز دست به ویندوزش نزدم . منتظرم یه اینترنت پر سرعت گیرم بیاد و آپدیتش کنم . اصلا یه وقت دیدی با همین اینترنت ذغالی آپدیتش کردم
اون عکس تودی که گفتی رو فقط میشه عکس های بزرگ رو براش تنظیم کرد . راهی برای عکسای کوچیک نیست . الان عکسی که من انتخاب کردم بالای عکس رو میشه پایین صفحه هم دید . آها !!! یه راهی پیدا کردم . باید عکسم رو یه مقدار بزرگش کنم که با Paint میشه این کارو کرد . اونوقت عکس یه کم کشیده میشه ولی در عوش کل صفحه رو میگیره . در ضمن میشه رزولیشن عکس رو هم تغییر داد
پنل رو دارم دانلود میکنم . اون نرم افزار رو هنوز تست نکردم ولی تست کردم خبرشو میدم .
الان یکی دیگه از مشکلات من GPS هستش . هر کاری میکنم نمیاد . اون Quick GPS رو فایل هاشو دان کردم ولی چیزی نشد . گوگل مپ هم که ارور میده . نرم افزار Ozi Explorer 2 هم که دمو هست ولی اونقدر نرم افزارش عجیب غریبه که آدم هیچی نمیفهمه ازش
باقی مشکلات در راهه ...
سلام ممنون از شما چند دوست عزیز که جوابمو دادید ، امیدوار شدم ، من که نمیخوام این گوشی رو خراب کنم ولی تو همین چند صفحه ی اخیر حرف از اینا بود نگران شدم که ممنون !
آقا بعد از کلاس زبان دیدم یکی از بچه ها از تو جیبش X1 در اورد ( تو شهر ما عجیبه !) ، اومد دیدم خیلی قپی میاد ، گفتم چند خریدی ؟ 485 تومن ؟؟ گفت آره ! یه مشت داشت پز میداد که دیدم از تهش یه دفعه آنتن در آومد ! انقد خیطش کردم!
سلام
مجددا یه درخواستی : ( شرمنده )
موقع خرید چه چیزایی رو باید نگاه کرد ، چک کرد ، که مطمئن بشی اصله ، باتری باید 1450 باشه یا 1500 ؟
گوشیه رو چه کشورایی میزنن ؟!
ممنون میشم به یه آدم شکاک کمک کنید!
والا دوست من در این مورد اصل و تقلبی بودن گوشی زیاد آدم رو به راهی نیستمنقل قول:
ولی چیزی که من میدونم اینه که اولآ باتری باید 1500 باشه (بر عکس مال من که نوشته 1500/1450) و اول IMEI گوشی با 35 و ...
راستی گوشی هم تا اونجاییی که من میدونم TIWAN میسازه
BE HAPPY FOR EVER
پیشنهاد می کنم اگه قصد خرید دارید حتی المکان از اشنا خرید کنید یعنی بگرد یه اشنا پیدا کن تا جنس خوب و تضمینی بهت بده .
آشنا واقعا اشنا باشه نه به ظاهر اشنا که از 100 تا غریبه بدتره !
سلام بچه ها
يه مدتي نبودم تاپيك خوب پيشرفت كرده
اره تائيد ميشهنقل قول:
در مورد قاب چيزهاي خوبي براي گفتن دارمنقل قول:
چون اين پست خيلي شلوغه در پست بعديم ميگم
به خوش اومدينقل قول:
بهترين انتخابو كردي ...
نقل قول:اگه اين دكمه جهت روتيت كردن تصوير بود حيف شد كه حذفش كرده اندنقل قول:
چون من يكي از دكمه ها را واسه اينكار تنظيم ميكنم اكثرا ...
هارد ريست فكر كنم بشه كردنقل قول:
اين دو دكمه هاي بالايي به خاطر اينكه گوشي هوشمند هست هر جايي يك كار ميكنه
مثلا وقتي صفحه قفل هست ديگه روتيت نميكنه و براي باز كردن قفل استفاده ميشه
موقع هارد ريست هم حتما عمل ميكنه ...
عجب ....نقل قول:
فكر كنم هرچيه مربوط به ارانسله نه گوشي
زنگ بزن اپراتور مشكلو بگو
اين هزينه هاي اضافي هم حرومشون بشهنقل قول:
از خيلي وقت پيش اينكارا را ميكنند
GPS مال x1 خيلي خوبه
فوري وصل ميشه و سرعتش هم خوبه
باطريش زماني كه كار ميكني متوسط هست
موقع مكالمه عاليه : 10 ساعت
و نيمه خاموش هم فكر كنم بيشترين باشه در بين گوشيها البته مطمئن نيستم ولي بيشتر از اين را هم نديدم يعني 833 ساعت خلاصه عاليه
در موردي دزدي
برنامه هاي هست كه وقتي گوشي به سرقت كرد گوشي اتومانيك sms ميفرسته به يك شماره خاص
و اين sms حاوي شماره سيمكارت طرف كه دزده هست
بعدشم از طريق كلانتري هم ميشه اقدام كرد
هر چند دير ولي به نتيجه ميشه رسيد
اره اگه بشه خوب ميشهنقل قول:
حتما خيلي با اينترنت سروكار داري
من هنوز نتونسته ام تست كنم
اين باطري فكر كنم اصل باشهنقل قول:
در باطري من هم عين اين نوشته ها ديده ميشه
ميتوني بعد از كمي كار كردن متوجه بشي
اينم جالبهنقل قول:
البته بيشتر واسه زمانيه كه بخواهي بفروشي
و يا زماني كه خيلي خش داره
شايد هم بدتر بشه
من هيچوقت توصيه نميكنم
اون كارت مشكي دقيقا ميشه گفت سند گوشي هستنقل قول:
يه چيزي مثل شناسنامه
ولي چندان بدرد نميخوره و مهم نيست
در مورد active sinc حتما كابل را به پشت كيس وصل كن
اگه تونستي كابل كوچيكتر تهيه كن
احتمالش هست كه ويندوزت ويروسي باشه و يا معيوب باشه ولي خيلي كم
اگه وصط نصب فايل exe هنگ ميكنه يعني اطلاعات درست زد و بدل نميشه
بازي هاي جاوا والا من چند تايي كه مال x1 بود را ريختم
همشون فول اجرا ميشدند
اگه كوچيكتره نميشه كاريش كرد
يه برنامه دارم براي جاوا هخنوز نتونسته ام تستش كنم
ولي بهتره اصل بازيها كه qvga هست را دانلود كني
هنگ هم اره با اپديت حل ميشه
البته من خودم در رام اصلي هم چندان با هنگ كردن مشكلي نداشتم
در هر صورت اپديت ويندوز توصيه ميشه
البته نه اپديت بلكه به روش ديگه
ريختن ويندوز بعد از Hard spl اينو توصيه ميكنم
رامت چنده ؟نقل قول:
راستي بچه ها برنامه اي دارم كه ميشه ورژن راديوئي گوشي را اپديت كرد
حتي در ويندوزهاي پائينتر
گمونم بايد قبلش hard spl بشه گوشي
كيف فابريك و مموري 16 گيگ نداريم ؟نقل قول:
اينو جدا از گوشي ميخواهي بگيري يا خودش ميده ؟
توي پنل مديا سنتر و موزيك من هيچ مشكلي ندارم بازم اپديت را توصيه ميكنم
هر اهنگ هم هر عكسي كه داره همونو نمايش ميده نياز به تنظيم خاصي هم نداره
راديو هم كه مثل اب خوردنه
هندز فريو وصل ميكني
بعد ميري به پنل راديو
كانال يابي كرده و لذت ميبري
در ضمن راديو خوبي داره
نقل قول:خوبه حل شدنقل قول:
اصلا نترس
چون ميتونستي از روش ديگه اي استفاده كني و گوشيو درست كني
خوشبختانه احتمال dead شدن x1 خيلي كمه ...
جواب شما چند تا از دوستان دادندنقل قول:
يه بار هم من ميگم :
صداش خيلي خوب ميشه بعد از نصب يك برنامه ساده و ريستارت كردن
هنگ هاي مكرر تا حال هيچ كسي گزارش نكرده
همه گوشيهاي داراي سيستم عامل كمو بيش هنگ ميكنند
ارور من تا حالا نشنيدم از كسي
ارور چيه دقيقا اينجا بزار
اپديت يعني چي ؟ هر گوشي بعد از اپديت بهتر ميشه منظورتون چيه ؟
و ترك خوردگي ها كه به احتمال 90 درصد درست شده در گوشيهاي جديد
x1 گوشيه خوب و كامليه
من از وقتي كه گوشي را خريدم تا حالا هر قدر كه بيشتر ميگذره بيشتر از گوشي راضي ميشمنقل قول:
x1 در واقع يك شاهكار از سوني و htc هست
اين چيزهايي كه گفتي منظورم user و .. تا حالا سر من نيومدهنقل قول:
برنامه را پاك كرده و از نو نصبش كن
و اما مشكل D-pad
اين مشكا در رام اصلي وجود داره
و فقط در بعضي گوشيها نه همه گوشيها
بعد از ارتقاء ويندوز به 6.1 يا 6.5 حل ميشه
چند بار هم يادمه اولها سر من اومده بود
ولي خيلي وقته ديگه نديدم
چون هر روز يه ويندوز ميريزم :دي
اپديت توصيه نميكنم ميتوني از كافي نت ويندوز رام را بگيري و در خونه نصبش كني
عكس هم بايد به 800*480 تبديلش كني تا كامل بشه
اگه همينطوري بدون تنظيمي چيزي تبديل كني عكس كشيده ميشه و اگه توي عكس شخصي باشه چاق ميشه و يا قدش بلند ميشه
بايستي كمي از عكس را در فتوشاپ حذف كني
بازم مشكلي داشتي بپرس
gps :
چه مشكلي داري باهاش ؟
quick gps در اول بايد اپديت بشه و لازمه
خودش هم زمان داره كه بعد از اون بايستي دوباره اپديت كني
google map چه اروري ميده اينجا بزار
Ozi Explorer اين بهترين برنامه gps براي ويندوز موبايل هست
ورژن 2.31 هست اونو دانلود كن سريالش هستو بدون مشكل كار ميكنه
من با اين كار نميكنم و مشكلي ندارم باهاش
بازم سوالي داشتي بپرس
هه ههنقل قول:
جالب بود
x1 چيني تابلو هست
چون دو سيمكارته هست
و در دكمه هاش ميشه اين قسمت را ديد
گوشي كه ساخت تايوان هستنقل قول:
در مورد لوازمش هم به پست اول مراجعه كن
باطري هم فكر كنم همشون اصل هستند نترسيد
اخه ميدونيد وقتي هيچ باطري يدك در بازار نيست پس امكان نداره باطري غير اصل در گوشي وجود داشته باشه
حتي خود سيتادل كه نمايندگي رسمي هست موقعي كه گوشيمو دادم قابشو عوض كنند پرسيدم اونا هم نداشتند
پس نتيجه گيري : تمام باطري ها اصل هستند
از وقتي كه قاب گوشيو عوض كردم تا حالا 2 بار گوشي رو زمين افتاده
يه بار سر كار از كيف كمريم اقتاد روي سراميك
فكر كردم مرحوم شد
چون گوشي سنگينه و ترس داره
بعد كه برش داشتم هيچي نشده بود حتي خشي هم نيافتم ...
بار دوم وقتي ميخواستم برم يه داروخانه كه چند تا هم پله داشت
موقع بالا رفتن از پله ها چون كمي شلوغ بود و ... خلاصه گوشي از دستم افتاد رو پله ها و چند دور چرخيد
درورو بريها همشون گفتند خدا رحمتش كنه
بعد گوشيو برداشتم اينبار فكر ميكردم يه چيزي شده
ولي هر چقدر گشتم حتي يك خش هم نيافتم ...
بله از اين به بعد حتي ميتونم بگيم يكي از محكمترين فابها را x1 داره در بين گوشيها ...
تركها قبلي خودبخود بوجود اومده بودند
ولي الان حتي در اين شرايط هم هيچي نشده ...
احتمالا منم یه مدت دیگه قاب رو عوض کنم تا گوشی کاملا بدون نقص بشه !
صبر می کنم کمی بیشتر جا بیوفته ، مطمئن که شدم قاب رو عوض می کنم ، هزینش هم مهم نیست.
انقدر چشش کردم که گوشیم ترک نخورده که در قسمت تیزی کنار دکمه های ولوم ترک خورد...اما با چسب قطره ای و گیره چنان خوب چسبوندم که با چشم معلوم نیست...خودم تعجب کردم چه خوب چسبید...
آقا یکی کمک کنه!
مدتیه یعنی فکر کنم 3-4 ماهه هرچی میخوام گوشی رو از طریق windows update گوشی بعد از اینکه با اکتیوسینک به اینترنت وصل میشم آپدیت کنم پیغام ارور ( connection to update server was not available.
check your data connection setting and ensure the device date and time are correct ) میده ،فکر میکنید چه جوری باید درست بشه؟
ویندوز گوشی رو اپ دیت کنی؟نقل قول:
اگه منظورت همون اپ دیتی هست که تو قسمت setting گوشی هست بیخیالش شو چون من از روزی که خریدم تا حالا هفته ای یه بار چک update میکنم اما هنوز اپدیتی نیومده....دکوریه...:20:
من یه رامی رو از نت دانلود کردم حالا هم میخوام اول گوشی رو hardspl کنم بعدشم اون رام رو بریزم رو گوشی ولی دقیقآ وقتی فایل x1 hardspl رو اجرا میکنم در قسمتی که میخواد رام رو update کنه (گوشی هم به اون صفحه سه رنگ رفته و یه صفحه سفید میاد loading نوشته) گوشی از حالت active sync خارج شده و ارتباط بین کامپیوتر و گوشی قطع میشه بعدشم error میزنه
اینم عکس شاید بهتر متوجه بشید
اول عکس پایینی میاد که در صد رو نشون میده و میخواد update کنه بعد ارطباط قطع میشه و عکس بالایی میاد
دوستان خواهشآ کمک کنن چی کارش کنم ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره فعلا صبر كننقل قول:
اي ولنقل قول:
من خودم گفته بودم كه ميشه چسبوند
اون برنامه hard spl مطمئني كه مال x1 هست درسته ؟نقل قول:
اون ارور هم هر چي هست ميگه كه ارتباط به كامپيوتر و گوشي قطع شده
و بايد چك كني
و يا دوباره امتجان كني
[quote=golmohammadi;4043222
اون برنامه hard spl مطمئني كه مال x1 هست درسته ؟
اون ارور هم هر چي هست ميگه كه ارتباط به كامپيوتر و گوشي قطع شده
و بايد چك كني
و يا دوباره امتجان كني[/quote]
آره بابا اگه دقت کنی تو عکسها گسه ی ایکون مشخصه نوشته x1 hardspl
خودمم میدونم این منظورشه ولی نمیدونم آخه چرا اینجا ارتباط قطع میشه مشکل کار از کجاست؟؟؟
اولش ارتباط وصله ولی وقتی میخواد rom رو update کنه ارتباط قطع میشه
بیش از 10000000000000000 بار امتحان کردم همین error رو میزنه
چیکارش کنم یکی کمک
SPB Shell Panel 3.0 for Xperia
اینم آخرین نسخه پنل spb برای xperia x1
لینک دانلود
این نسخه زبانش کره ای هستش فایل SpbMobileShell.txt را در شاخه device/program files/spb mobile shell پاک کنید تا به زبان انگلیسی تبدیل بشه.کد:http://sonyericsson.diocean.co.kr/swf/download_contents/spb/SpbMobileShell_30_X1_ko_signed_final.cab
من زمانی که برای اولین بار می خواستم یه رام کوک شده نصب کنم اومدم اول رام رو رویه مموری کپی کردم و بعد وقتی hardspl می کردم همش ارتباط قطع میشد ! اول نمی دونستم مشکل کجاست ، بعد که اومدم رام رو پاک کردم ، hardspl کردم و بعد رام رو ریختم مشکل کاملا حل شد و رام به راحتی نصب شد ...نقل قول:
شما چنین کاری نکردین ؟
آقا محمد دمت گرم ظاهرآ شما یکم بیشتر مشکل ما رو فهمیدی
من اتفاقآ اون رامی رو که نصب کرده بودم رو ریخته بودم رو مموری و الانم خودم متوجه شدم و اون رو حذف کردم
ببین من رامی که دانلود کردم به صورت یه فولدر بود بازش کردم دیدم دو تا فایله یکیشون kovsimg.nbh و یکی custommer ruu و x1 hardspl رو هم دانلود کردم الان مموری کاردو فورمت کردم
حالا من این کارا رو میکنم ببین درسته یا نه؟
اولش x1 hard spl رو باید اجرا کنم تا spl کنه تا اینجا که گیری نداره که ولی همین که میخواد تو این قسمت rom رو upgrade کنه error میزنه تو تصاویری که در صفحه ی قبل پست زدم کاملآ مشخصه
اقا یکی کمک کنه داره کم کم روانیم میکنه
دوستان من قبلاً که هنوز آپدیت نکرده بودم وقتی گوشیم رو وصل میکردم به کامپیوتر خودش وصل میشد به اینترنت ولی الان نمیشه!!! توی قسمت اینترنت شیرینگ هم زده دیسکانکت در صورتی که سینک زده کانکت....
لطف میکنی چنتا اسکرین شات بزاری؟من از برنامه دل خوشی ندارم چون گوشیمو بهم ریخت و مجبور به هارد ریست شدم...پشت هم هنگ میکرد....البته این ورژن جدیدشو باز میخوام نصب کنم...نقل قول:
اسکرین شات بزاری ممنون میشم
این یکی به صورت پنل نه تودی پلاگین من خودم نصبش کردم هیچ مشکلی نداشت ظاهرش هم مثلنقل قول:
spb mobile shell 3 هست یکم گرافیکش بهتر شده و انیمیشن هاش روان تر این پنل مخصوص xperia x1 طراحی شده مطمین باش مشکلی برای گوشیت پیش نمی یاد.
سلام داشتم دنبال اطلاعاتی برای گوشی میگشتم که اینا رو پیدا کردم (از سایت پرشین فوروم که از موبایلستان کپی شده بود!) :
مواری که باید در هنگام خرید Xperia X1 به آنها دقت کرد
1. بسته آکبند بگیری و گوشی کار کرده نباشه.
2. روی ال سی دی یک لایه پلاستیک مانند محافظ وجود داره و زیرش هم هیچ حبابی وجود نداره.
3. وقتی کیبورد گوشی رو باز میکنی پشت گوشی یعنی زیر ال سی دی لایه پلاستیکی تا ته
چسبیده شده و براحتی نمیشه همه اون پلاستیک را کند. در ضمن طوری کیبورد را باز کن تا
اثر انگشت خودت روی اون پلاستیک نیوفته. بعد پلاستیک را بگیر جلوی نور ببین اثر انگشتی
روش وجود داره یا نه.
4. وقتی گوشی را برای اولین دفعه روشن میکنی دیر بالا میاد و بعد ازتون درخواست تنظیمات
تاچ اسکرین, تاریخ, ساعت و غیره را میپرسه و در ضمن رامش را هم با روشن شدن گوشی
نصب میکنه در صفحه هم نشون میده که داره نصب میکنه.
5. باتری گوشی فکر کنم برای بار اول 30 یا 40 درصدش پره و اگر فول شارژ بود نگیرش.
6. داخل گوشی یک مموری کارت 4 گیگ وجود داره اگر وجود نداشت خورده شده.
7. به نظر من وقتی گوشی رو خریدید چند روزی باهاش کار کنید تا هم با گوشی و هم با
ویندوز مبایل آشنا بشید و تا اطلاعاتتون کامل نشده زیاد به فکر نصب برنامه و آپدیت نباشید. گوشی
رو آنطوری که هست استفاده کنید. حداقل تا 1 هفته. تا اگر بعد از 1 هفته برنامه ای نصب کردید و
بر روی عملکرد گوشی تاثیر گذاشت فکر نکنید که این مشکل از خود گوشی هست. چون اگر شما
از همان روز اول کلی برنامه روی گوشی نصب کنید فکر نکنم بتونید در صورت بروز مشکلی سرنخ
آنرا پیدا کنید.
من مورد سه رو نفهمیدم . یعنی چی ؟؟
مرسی از جوابت...این برنامه انیستال داره و کامل انیستال میشه؟چون اونی که باهاش مشکل داشتم انیستال داشت اما ناقص انیستال شد که مجبور به هارد ریست شدم...:20:نقل قول:
راستی این برنامه چند درصد cpu رو میگیره؟یه سافت ریست کن بعد 1 دقیقه کارکرد cpu رو بگو...مرسی
نصب کردم بسار بسار عالی هست...به دوستان اکسپریا دار پیشنهاد میکنم زود نصب کنن تا ببینن چه توپه...راستی واسه عکس بک گراند چه رزولوشنی میخواد...چون عکسای wvga رو زیادی بزرگ نشون میدهنقل قول:
راستی عضویتت رو هم تبریک میگم:10: