نمیدونم اصلا از آرم کیا خوشم نمیاد! نمیگم ماشینای خوبی نیستن ولی خوب هیچ وقت حال نمیکردم از همون قدیما که پراید کیا اومده بود. حالا از ویژگی های سراتو میگین؟ قیمت i30 هم اگه ممکنه بگید مرسی
راستی نظرتون با هیوندای کوپه چیه؟
نمیدونم اصلا از آرم کیا خوشم نمیاد! نمیگم ماشینای خوبی نیستن ولی خوب هیچ وقت حال نمیکردم از همون قدیما که پراید کیا اومده بود. حالا از ویژگی های سراتو میگین؟ قیمت i30 هم اگه ممکنه بگید مرسی
راستی نظرتون با هیوندای کوپه چیه؟
يكي از دوستام سراتو داره.....شماين خوبيه! خيـــلي خوب گاز ميخوره و واقعا كم مصرفه!نقل قول:
تو مسافرت اصلا اذيت نشديم.....ايننقدر كه جا دار و نرمه!
حدود 35 هم خريدش پارسال!گارانتي هم داره!
i30 قيمت ندارم من.
كوپه رو اصلا طرفش نرو! صاحب اول و آخرش خودت ميشي!
دوست من سراتو 3 مدل داریم 2009 2010 و سراتو کوپه. شما کدوم و میگید؟
این کیا سراتویی که دوستمون گفت 1 سال پیش خریده طبیعتا مدل قدیمیش بودهنقل قول:
کیا فورته یا کیا سراتو 2010 امکانات خوب و ظاهر بسیار زیبا تری نسبت به قبلی داره
قیمت هیوندای آی سی هم 389,000,000 + 11,028,610 مالیات بر ارزش افزوده که نسبت به این قیمت اصلا امکانات قابل قبولی نداره این ماشین
هیوندای کوپه خوب قدیمی شده دیگه و همون کیا فورته کوپ از هر لحاظ خیلی بهتر از هیوندای کوپه است ....
میشه قیمت های کیا فورته را هم بگید ؟ مرسی
نظرتون راجع به ویتارا و همینطور مزدا 3 جدید چیه؟ من یک مزدا 3 هاچ پک هم دیده بودم اونو هم اگه نظری دارید بگید بازم ممنون
[QUOTE=hoomi_gta;5250556]دوست من سراتو 3 مدل داریم 2009 2010 و سراتو کوپه. شما کدوم و میگید؟[/
QUOTE]
2010
نقل قول:
تقريبا 1 سال پيش خريد!
من قيمت دقيق ندارم متاسفانه!نقل قول:
مزدا3 جديد از نظر ظاهري عالـــيه! آشنايي چنداني باهاش ندارم....بايد صبر كنم يكي بخره ازش بپرسم!
اول براش 206 بهترین گزینه بود حتی تیپ 2!نقل قول:
یه 206 دست دوم میخوام. ( سفید )
برای یه نفر که تازه گواهی نامه گرفته و قرار نیست با ماشین کارهای عجیب و غریب بکنه و نهایت قراره در حالت مستی 90 تا بره ولی در حالت نرمال عمرا بالای 70 تا بره.
آیا 206 تیپ دو برای همچین آدمی خوبه؟ ( آخه اینقدر توی همه تاپیک ها از تیپ 2 بد گفتن، آدم شک میکنه که اصلا تیپ 2 راه میره یا نه! )
بعد از 6 ماه ( دیگه حد اکثر تا عید نوروز ) طرف میخواد ماشین رو بفروشه یه ماشین تر و تمیز بخره.
با چند تومن میتونم یه همچین ماشینی گیر بیارم که تا اون موقع هیچ خرجی رو دستش نگذاره؟ یه ماشین پکیده نمیخوام که طرف تو خیابون به ملت التماس کنه که بیان هلش بدن تا روشن بشه و یا شونصد جاش رنگ خوردگی داشته باشه و هم آدم رو ببره و هم آبروش رو.
دلیل خرید ماشین دست دوم اینه که بعد از چند ماه که میخواد بفروشتش افت قیمت نداشته باشه.
یه چیز تر و تمیز و سر پا میخواد که داخلش بوی گوسفند نده و تا 6-9 ماه آینده یه ریال هم نندازتش تو خرج و بعد هم بتونه به قیمتی که خریدتش ردش کنه بره.
حالا برای خریدن یه همچین چیزی چقدر باید خرج کرد؟
فروش یه همچین چیزی چقدر وقت میبره؟ آیا مشتری براش زیاد هست یا...؟
اما چون میخواد چند ماه بعد بفروشه باید بگم 206 کمی دیر فروش میره و افت قیمتش زیاده!
به نظر من پراید بهترین گزینست! یعنی از پراید بهتر برای دوستمون وجود نداره...
نقل قول:
قیمت های 30 تا 40 میلیون چی پیشنهاد می کنید؟ خودم به هیوندای i30 خیلی علاقه دارم ولی با انتخاب های زیادی که تو این قیمت ها هست موندم چی و انتخاب کنم. میشه راهنمایی کنید؟ مرسی
لطفا قوانین بخش مشاوره رو مطالعه کنیدنقل قول:
میشه قیمت های کیا فورته را هم بگید ؟ مرسی
نظرتون راجع به ویتارا و همینطور مزدا 3 جدید چیه؟ من یک مزدا 3 هاچ پک هم دیده بودم اونو هم اگه نظری دارید بگید بازم ممنون
قوانین بخش مشاوره:
نقل قول:
- برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل استفاده کنید.
- اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
- مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
- دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
- در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
از هر لحاز نه! تا حدودی ماشین خوبیه.نقل قول:
همون کیا فورته کوپ از هر لحاظ خیلی بهتر از هیوندای کوپه است ....
سلام
من در مورد گراند ویتار سوزوکی ماشین شاسی بلند عکس قیمت در مورد آیا ماشین خوبی کارت سوخت داره ؟؟؟؟
عکس که بگرد پیدا میکنی اینجا نمیشه عکس گذاشتنقل قول:
یعنی چی ماشین خوبیه ؟! نمیشه که گفت طبیعتا ایراداتی داره مثل همه ماشینا
کارت سوخت داره
سلام
میتونی ماشین شاسی بلند تو ایران هستن قیمت و اسم ها شون بذاری با کمپانی که وارد و مونتاژ می کنند
با تشکر
صفر دیگه ؟!نقل قول:
کیا اسپورتیج اطلس خودرو
هیوندای توسان بهمن خودرو
نیسان رونیز
اگه بازم هست دوستان بگن
شما دقیق بگو چی میخوای و چقدر میتونی هزینه کنی
کسی می دونه کیا اسپورتج 2008 کم کارکرد قیمتش چنده؟
سلامنقل قول:
تشکر از همه دوستان
من زیاد اهل ماشین نیستم که اسم هاشون یاد بگیرم !!!
بوجه مالی 40 میلیون هست
ماشین صفر کیلومتر شاسی بلند خوب از همه لحاظ باشه
معرفی کنید ؟ و شرکت سازنده یا وارد کننده در ایران هم نام شون بگید :20:
نماینده هیوندا آسان موتورهنقل قول:
هیوندای توسان ماله اسان موتوره.نقل قول:
صفر دیگه ؟!
کیا اسپورتیج اطلس خودرو
هیوندای توسان بهمن خودرو
نیسان رونیز
اگه بازم هست دوستان بگن
شما دقیق بگو چی میخوای و چقدر میتونی هزینه کنی
رونیز پارس خودرو
سوزوکی هم است ایرانخودرو
قشقایی پارس خودرو
اینا تا رنج 40 تومن هستش!
لطفا با کمک از قوانین مشاوره انتظارات خودتون رو از ماشین بگید تا بهتر بتونیم شما رو راهنمایی کنیم.نقل قول:
سلام
تشکر از همه دوستان
من زیاد اهل ماشین نیستم که اسم هاشون یاد بگیرم !!!
بوجه مالی 40 میلیون هست
ماشین صفر کیلومتر شاسی بلند خوب از همه لحاظ باشه
معرفی کنید ؟ و شرکت سازنده یا وارد کننده در ایران هم نام شون بگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل استفاده کنید.
اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید
35الی 38 تومن بستگی به تمیز بودننقل قول:
کسی می دونه کیا اسپورتج 2008 کم کارکرد قیمتش چنده؟
دوستان من بین 206 تیپ 2 و ریو دو دل شدم .بنظرتون کدومش بهتره؟
ریو مزیت هایی که نسبت به 206 تیپ 2 داره اینه که جادارتره (کاربردش بیشتره) و قوی تره.نقل قول:
206 تو طراحی داخلی و خارجی جذاب تره.
هر دوشون بخصوص 206 کم مصرف هستند.
مهم اینه که کدومش به دل شما بشینه و با سلیقه شما سازگار باشه.
ولی من شنیدم 206 های جدید موتورشون خیلی ضعیف شده اصلا حال حرکت کردن ندارننقل قول:
ریو مزیت هایی که نسبت به 206 تیپ 2 داره اینه که جادارتره (کاربردش بیشتره) و قوی تره.
206 تو طراحی داخلی و خارجی جذاب تره.
هر دوشون بخصوص 206 کم مصرف هستند.
مهم اینه که کدومش به دل شما بشینه و با سلیقه شما سازگار باشه.
سلام/
میخاستم بدو/ن/م اگه بخام/ بفرو/شم فقط به م/صرف کننده چند م/یخرند ؟
206 اس دی /وی 8 سفارشی مدل آذر 88 ح/د/ود 15000 کیلومتر کارت طلایی 2 ستاره
تصادف نداشته فقط گلگیر عقب بخاطر کمی برخورد با در پارکینگ کمی رنگ شده
سفید ه/م هست
میخاستم بدونم چند /میخرند ؟
15.500 الی 15.700نقل قول:
نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ازتوننقل قول:
استاد به نظرتون وی8 رو بفروشم 207 بخرم
یا صبر بدم سال دیگه که اونم یکم افت کرده باشه ؟
خیلی فرق دارن فنی اینا ؟
چون ظاهر 207 خیلی فرق با 206 نداشت یکم فقط به قولی فیس لیفت
سلام
میخواستم نظرتون رو در مورد ریو بدونم.تازه گواهی نامه میخوام بگیرم و بعدش یک ماشین که بیشتر استفاده خانوادگی بکنم بخرم.
سمند و 405 توی خیابونها ریخته و خیلی تکراریه ودر ضمن 206 فکر کنم جای کمتری داشته باشه.
نظرتون در مورد ریو و در مقایسه با ماشینهای هم رده و هم قیمتش چیه؟
از نظر مصرف سوخت
بدنه
قطعات بادوام
جاداری
قیمت
و در نهایت آیا ریو دنده اتومات هم داره؟
خیلی ممنون
سلامنقل قول:
داداش 206 بستگی داره که از کدوم خوشت اومده باشه ، آره H-back 206 جادار نیست ولی 206SD جادار و خوبه(البته من خودم از SD خوشم اومده)
هم قیمت منظورت تا سقف 13 میل هست؟
اطلاعات ریو رو میتونی بری سایت سایپا و دقیق بگیری
به نظر من ریو هم قشنگه هم برا کارای خانوادگی خوبه ابته جادار هم هست.
یه سری اطلاعاتش و برات میزارم:
خجم موتور:1493
حجم مخزن سوخت:45 لیتر
میانگین مصرف ترکیبی(شهر و جاده):6.9 در 100 کیلومتر
آره اتومات هم داره
دوست گلم 206 SD هم اصلا جادار نیست و برای خانواده 4 نفره اصلا پیشنهاد نمیشه !نقل قول:
سلام
داداش 206 بستگی داره که از کدوم خوشت اومده باشه ، آره H-back 206 جادار نیست ولی 206SD جادار و خوبه(البته من خودم از SD خوشم اومده)
هم قیمت منظورت تا سقف 13 میل هست؟
اطلاعات ریو رو میتونی بری سایت سایپا و دقیق بگیری
به نظر من ریو هم قشنگه هم برا کارای خانوادگی خوبه ابته جادار هم هست.
یه سری اطلاعاتش و برات میزارم:
به نظر من ریو ماشین خوبیه ! قیمت دنده اتومات + ایربگ اون هم حول و حوش 16 و خورده اییه !
مرسی بابت راهنماییتون.تقریبا 13-15 میتونم خرج کنم.
استهلاک ریو چطوره؟ کیفیت قطعاتش چطوره؟ نمیخوام یه چیزی بخرم که هر روز تو مکانیکی باشه
ار لحاظ جاداری چطوره؟برای یک خانواده 5 نفره مناسب هست؟
.نظرتون در مورد تیبا چیه؟
باتشکر
سلام دوستان من میخوام یه ماشین بخرم تا 130 ملیون هم بودجه دارم.آشنایی زیادی با ماشین ها ندارم.
1-نظر شما چیه؟
2- لامبورگینی تو ایران وارد میشه؟
اصلا از لحاز فنی هیچ تفاوتی با هم ندارننقل قول:
ممنون ازتون
استاد به نظرتون وی8 رو بفروشم 207 بخرم
یا صبر بدم سال دیگه که اونم یکم افت کرده باشه ؟
خیلی فرق دارن فنی اینا ؟
چون ظاهر 207 خیلی فرق با 206 نداشت یکم فقط به قولی فیس لیفت
من باشم sd v8 رو نگه میدارم!
207 زیادی گرونه و کاربردش نسبت به sd کمتره!
ممد مگه ریو خودش جاداره؟!نقل قول:
دوست گلم 206 SD هم اصلا جادار نیست و برای خانواده 4 نفره اصلا پیشنهاد نمیشه !
به نظر من ریو ماشین خوبیه ! قیمت دنده اتومات + ایربگ اون هم حول و حوش 16 و خورده اییه !
چرا سمند رو پیشنهاد نمیکنی؟!
استهلاک ریو خوبه و کیفیت قطعاتش هم باز راضی کنندس.نقل قول:
مرسی بابت راهنماییتون.تقریبا 13-15 میتونم خرج کنم.
استهلاک ریو چطوره؟ کیفیت قطعاتش چطوره؟ نمیخوام یه چیزی بخرم که هر روز تو مکانیکی باشه
ار لحاظ جاداری چطوره؟برای یک خانواده 5 نفره مناسب هست؟
.نظرتون در مورد تیبا چیه؟
باتشکر
از لحاز جاداری ریو برای یک خانواده 5 نفره اصلا خوب نیست بهتره خودتون بشینید تا ببینید که ریو چقدر فضای داخلش تنگه!
206 هم همین طور چه SD و چه هاچ بک!
من سمند LX و یا تندر 90 رو براتون پیشنهاد میکنم.
با 130 تومن که نمیشه لامبو خرید اما اول باید شما انتظارات خودتون رو از ماشین بگید تا ما بهتر بتونیم شما رو راهنمایی کنیم...نقل قول:
سلام دوستان من میخوام یه ماشین بخرم تا 130 ملیون هم بودجه دارم.آشنایی زیادی با ماشین ها ندارم.
1-نظر شما چیه؟
2- لامبورگینی تو ایران وارد میشه؟
میتونید از این کمک بگیرید:
نقل قول:
- برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل استفاده کنید.
- اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
- مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
- دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
- در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
حالا شما بگین لامبورگینی وارد میشه ؟
قیمت زیر 130 ملیون, نو باشه , برای خانواده, از شاسی بلند خوشم نمیاد, بیشتر برای جاده مصرف زیاد مهم نیست ولی کم باشه بهتره, قطعاتش هم موجود باشه و همین طور نمایندگیش
سمند ال ایکس کیفیت قطعاتش چطوره مخصوصا نسبت به ریو؟
استهلاکش چطوره؟
سمند دنده اتومات هم داریم؟قیمتش چنده؟
قیمت تندر دنده اتومات چنده؟
در کل سمند ریو یا تندر؟سریر همان سمند هست؟
کیفیت خودرو خیلی مهمه و اینکه زود خراب نشه
نه به هیچ عنوان!نقل قول:
حالا شما بگین لامبورگینی وارد میشه ؟
قیمت زیر 130 ملیون, نو باشه , برای خانواده, از شاسی بلند خوشم نمیاد, بیشتر برای جاده مصرف زیاد مهم نیست ولی کم باشه بهتره, قطعاتش هم موجود باشه و همین طور نمایندگیش
فقط به صورت گذر موقت میشه اورد.
اگه بخوای لامبو رو پلاک کنی باید یه پول کزاف خرج کنی و کنار اون یه پارتی کلف هم داشته باشی!
کیفیت ساختش که نه میشه گفف عالیه و نه میشه گفت افتضاح!نقل قول:
سمند ال ایکس کیفیت قطعاتش چطوره مخصوصا نسبت به ریو؟
استهلاکش چطوره؟
سمند دنده اتومات هم داریم؟قیمتش چنده؟
در مورد استهلاک سمند که نسبت به ریو استهلاکش بیشتره اما بستگی به نحوه ی استفاده شما داره...
سمند اتومات که فعلا نداریم اما به زودی تولید میشه!
اگه بخواهم همون حدود 13-14 میلیون بگیرم پیشنهاد شما چیه؟ABSترجیحا داشته باشه و همچنین تا حدودی جادار باشه.
405 Slx میتونه گزینه ی خوبی باشه. :46:
خانواده ی 405 اصلا حالا حتی اگر بهتر باشه.بازم خوشم نمیاد
اگه بودجتون کمی افزایش پیدا کنه میتونید به تندر فول هم فکر کنید.
البته امروز پشت شیشه نمایندگی دیدم که ثبت نام میکرد برای تحویل بهمن ماه.
که فکر میکنم به شرایط شما نمیخوره درسته؟
الان قیمت تندر کشیده بالا. ولی فکر میکنم تا چند هفته دیگه متعادل تر بشه. :46:
نه متاسفانه
ماشینایی که ثبت نامی هستش قیمتشون با ماشین نقد تفاوت داره؟
حدود 13 میتونم خرج کنم
اگر حتما اصرار داريد كه صفر بخريد بايد بگم تنها انتخابتون همون 405 ميتونه باشه چون 206 كه هم گرونتره هم جاداريش كمتر هست.نقل قول:
اين نكته را هم بگم كه با توجه به اين بازار افتضاح الان خودرو توي بازار از قيمت نمايندگي پايين تر خريد فروش ميشه همين هفته پيش يك 405 slx خشك مشكي به قيمت 13/200 معامله شد در صورتي كه براي بنده خدا 14/200 تموم شده بود.يعني الان ثبت نام ارزونتر كه در نمياد هيچ گرئنتر هم در مياد تازه ديرتر هم تحويل ميگيريد.
ولي اگر اصراري روي ماشين صفر نداريد همون ال90 فول كار كرده مثلا 87 خيلي تميز با بوجه شما هماهنگ هست.
سمند lx هم همينطور.ميتونيد يك ال ايكس 88 خيلي تميز بخريد.
بله. مثلا ریو ثبت نامی تحویل آذر ماه حدود 12 میلیون و 700 درمیاد ولی نقد بخوای بخری میشه 13.500
تندر که وضعش بدتر از ایناست.
ثبت نامی درمیاد 14 میلیون و خورده ای ولی الان نقدش 16 میلیون و 200 هست !!! :18:
به دلیل عرضه ی کم و تقاضای بالا.
با سلام می خواستم نظرتون را در مورد سمند lx ef7 بدونم اوضاعش چه جوریاست؟؟؟؟؟؟
قیمتش را اگر دارید بهم بدید
بین 15 تومن تا 20 تومن بهترین گزینه چیه؟؟؟؟؟:13:
منظورتون از اینکه میگید اوضاعش چجوریاست چیه؟
در مورد قیمت اگه اشتباه نکنم دوستان چند صفحه قبل بحث میکردن حول و حوش 16 میلیون بود.
تو این رنج قیمت هم گزینه های زیادی هست.
لطفا بگین چه انتظاراتی دارین از ماشین.
سمند معمولی نسبت به ال ایکس چه تفاوت هایی داره؟و حالا سورن با ال ایکس چه تفاوتهایی داره؟
جاداری-راحتی و...
سمند معمولی آیا ABS داره؟