سلام
من سرویس 128 طلایی خریدم , دوستان نمی دونن کی وصل میشه!!!؟؟
کسی با من تماس نگرفت:13:
Printable View
سلام
من سرویس 128 طلایی خریدم , دوستان نمی دونن کی وصل میشه!!!؟؟
کسی با من تماس نگرفت:13:
دوستان تا حالا کسی از طریق سایت مخابرات خراسان جهت تمدید اینترنت استفاده کرده
می ترسم پول بریزم اصلا تمدید نشه
من از این سامانه سرویس خریدم هنوز فعال نشده:13:نقل قول:
آقا يه سوال دارم نميدونم جاش اينجا هست يا نه
من و دوستم هر دو از مخابرات مشهد سرويس 256 گرفتيم و هر كدوممون ميتونيم با يوزر و پسورد هم كانكت بشيم ميخوام بدونم امكانش هست كه يكيمون با هر دو خط كانكت بشيم وسرعتمون مثل 512 بشه اگه امكانش هست خواهش ميكنم يه توضيحي بدين با تشكر
دوست عزیز یه سری به اینجا بزننقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=486140[/HTML]
دوست عزیز شما گفتی از این سرویس های 128 محدود مخابرات گرفتی !؟؟نقل قول:
اگه گرفتی یک توضیح در مورده سرعته دان و حجم دانلودو و پینگو .... شبانه داره یا نه !؟
خیلی خیلی ممنون !!
آره گرفتم اما هنوز فعال نشده به محض اینکه فعال شد تست میکنم
خوب اینم تست سرعت من که سرویس 128 محدود که از مخابرات گرفتم
شبانه هم پرسیدم چیزی نگفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت پایدار نیست
با آی دی ام همین سرعتو دانلود میکنم بالاتر میره اما کم میشه:13:
خیلی ممنون دوست عزیز ...نقل قول:
فقط یعنی چی از آخر !؟ ؟
شما الان IDM سرعت دان رو چند نشون میده ؟ ؟ ؟ یعنی باز مثل همون نامحدودا سرعت واقعی روی 15-16 میدن یا نه بیشتر ؟ ؟ ؟
شما برو توی CMD ویندوز بعدش اینو بزن ping 4.2.2.4 -t (پینگ میگیره) بعدش لطفا نتیجه رو اعلام کن که پینگت چنده و تایم اوت داره یا نه ؟ ؟ ؟
بعدش یعنی چی چیزی نگفت ! ! ! ! :18:
یعنی شبانه رایگان نداره ! ! اینکه خیلی داغونه ... لطفا دقیق بپرس!
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز
اینم تست اسپید من از سرویس 256 مخابرات نامحدود ...
اما سرعت دان من روی 30-31 رو قشنگ میگیرم با IDM ! ! ! نمیدونم اینجا چرا اینجوری میزنه (2بار هم تست کردم و دقیقا باز همین )
بچه های مخابرات کسی 256 نامحدود و 512 نامحدود رو قیمتش و رو بی زحمت میده ببینم چجوریه . سایتش که میگه ماهی 20 تومن 512 . باز یکی دیگه میگه ماهی 22 تومن .
512 قیمتش بیست و یک و خورده ای است که دفعه اول حتما باید 3 ماهه بگیری که برای من شد 63700نقل قول:
مر30 دست درد نکنه !نقل قول:
1. فقط عزیز الان توی این چند روز که گرفتی کلا متوسط روی چند DL میکنی !؟
2. شما چقدر الان هزینه دادی !؟ چند ماهه با چی حجمی !؟
3. شبانشو پرسیدی ببینی چجوریه ! ؟
4. توی یک ساعت چقدر میگیره !؟
مر30 زیاد
متوسط رو 55 , 128 سه ماه 9 گیگ ترافیک 26500 تومان , شبانه هم پرسیدم گفتن نمی دونیم !!!!!! ساعتی 160 مگ دانلود می کنم
سلام به تمام بروبچه های گل مشهدی.
اگه کسی اینترنت از مخابرات داره و مشکلی باهاش داره یا می خواد گزارش وضعیتش رو بده لطف کنید بیاین تو این تاپیک مطرح کنید که ما هم مثل شهر های دیگه یه تاپیک جدا برای اینترنت مخابرات داشته باشیم.
باتشکر.
راستی یک مطلبه دیگه ...نقل قول:
شما تازه از مخابرات سرویس گرفتی و قبلش که ازش سرویس نداشتی دیگه ! آره !؟
1. بجز این هزینه 3ماهش (26500) هزینه ی دیگه ای هم دادی ! ؟ مثلا برای رانژه کردن خط یا راه اندازی ... ! ؟ ؟
2. شما مخابرات منطقطون کجایه ! ؟
--=-=-=-=-=-=
یک پیشنهاد برای اینکه ببینی شبانه داره یا نه ! شما مثلا ساعت 1 به بعد وصل شو یک فایلی بزار دان شه و بعد 2باره کانکت شو برو توی پنل کاربری ADSL ات ببین حجم کم کرده یا نه !
البته این فقط پیشنهاد بود !
فقط همون 26500 تومان , من قبلش با edge ایرانسل میرفتم نت , برای شبانه هم یادم میره , از سایت مخابرات خریدم !!! نیم ساعته وصل شد اصلا مخابرات نرفتم:31:
512 مخابرات شرعتش چقدره؟ ماهیانه چه قدر باید بدیم؟؟/نقل قول:
صفحه قبلي جواب داده بودن دوستان:حداكثر سرعت 62 وماهي حدود 22 تومننقل قول:
داداش خب شما بدون دانلود شبانه رایگان حجم کم نمیاری ! ؟ ؟نقل قول:
در ضمن بازی های انلایت تست کردی ببینی چجوریه ؟؟
سرویس های محدود مخابرات شبانه رایگان نداره!!!:13:
چرا من اول فکر کردم شبانه داره که گرفتم اما :31: دیگه تمدیدش نمیکنم, 3 gig رفت 2 روزه:8:نقل قول:
با اجازه از دوستان مشهدینقل قول:
به خاطر 2 تومن داری این دست و اون دست می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
من اگه جای شما بودم رو هوا میزدم
مخابرات شهرمون 512 رو فقط محدود میده(اونم فقط 4 گیگ)16700(که با آبونمان میشه 17700)برای هر گیگ هم 2500 میگیره دانلود شبانه هم نداره سرعت دانلودش هم حداکثر99 کیلو بیت هست :2:
این رو هم بگم این نامحدود ها موقتی هست(چند وقت دیگه که مخابرات شهرتون کم بیاره حذفش می کنه)
حالا با این شرایط انتخاب با خودتون هست(با نامحدود512 تقربا60 کیلو بیت هم با ای دی ام می تونی دان داشته باشی)
شما از کجا میدونی؟من به هر کی میرسم همین را میگه ناسلامتی قراره تو ایران پیشرفت کنیم نه پس رفت که نامحدود را بردارننقل قول:
این رو هم بگم این نامحدود ها موقتی هست(چند وقت دیگه که مخابرات شهرتون کم بیاره حذفش می کنه)
البته از این دولت خدمت ناگزار هیچی بعید نیست
من الان 512 نامحدود دارم و خیلی عالیه البته من خیلی کم پشت سیستم هستم و وقتی هم نیستم بخاطر پول قبض برق سیستم را روشن نمی کنم ولی این دفعه که برم 6 ماهه 512 میگیرم
در مورد این که از کجا می دونمنقل قول:
دونستن نداره تو شهرمون تقریبا 6 ماه قبل(عید قربان تا غدیر) تمام سرویس های نا محدود مخابرات رو با 30 درصد تخفیف می دادن(یعنی 512 نامحدود فقط 15 تومن) 2 ماه بعدش حضرات اعلام کردند 256 به بالا کلا نمی دیم یک هفته به عید هم گفتن 128 به بالا دیگه نداریم
حالا هم که فقط محدود میدن(با اون شرایط که توضیح دادم حالا انتخاب با خودتون هست)
اگر هم بیشتر می خوایید بدونید بیایید تو تایپیک شهر قم یا مخابرات قم تو همین انجمن ببینید چه خبره
با سلام
من از مخابرات دارم می گیرم بعد فیبر نوری هم هست الان بعد سه هفته که ثبت نام کردم زنگ زدم چی شد می گه شما الویت 17 هستی یعنی 16 نفر باید خالی بشن تا به ما برسه حالا پارتی بازیا اینا به کنار می خواستم بدونم تقریبا چقدر دیگه نوبت من می شه؟ مرکز فرشچی هم هستم تو دانش آموز
ممنون
نقل قول:پس اینو مطمئنی دیگه شبانه رایگان نداره !! آره ؟نقل قول:
اینجوری دیگه اصلا داغونه 9گیگ کلا کلا برای 3 ماه !! من در ماه بالای 35-30 گیگ دان دارم :31::31:
نقل قول:
من بیش از یک ساله که دارم همین جوری ماهانه تمدید میکنم در کمتر از چند دقیقه شارژ میشه .
من حتی برای درخواست و راه اندازی اولیه هم از طریق سایت مخابرات درخواست دادم و بدون هیچ معطلی بیخود بعد از 4 روز هم وصل شد . به همین راحتی .
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
دوستانی که مخابرات 512 یا 256 نامحدود دارن آیا مدرک خاصی رو ارائه کردن ؟ من برای خونه میخوام ها !
چون الان 13 ماهه 128 نامحدود دارم رو فیبر خیلی هم راضی هستم اما میخوام ارتقا بدم سرعت رو .
:34::34: حالا سه ماهه هم هست هیچی دیگه از شاتل میگیرم:blink:نقل قول:
سلام
از بچه هایی که 256 نامحدود دارن می خواستم بپرسم کلا تو یه روز چقدر میتونید dl کنید.آخه من با شبانه شاتل شبی حدودا 1.5 گیگ می گیرم.می خواستم ببینم 256 مخابرات صرف داره ؟؟؟؟؟با توجه به اینکه pc باید اکثر اوقات روشن باشه و به هزینه برق هم باید توجه کرد.ممنون می شم زودتر جواب بدین.
باز دوباره پینگا ریخته به هم :2:
مطمئن باشید مخابرات تا زمانی که تمام خدمات دهندگان ADSL رو از دور خارج نکنه نمیتونه این سیستم محدودیت رو برای همه اجرا کنه چون تا وقتی صبا نت و شاتل و پارس انلاین هستن و از اونطرف مبین نت وایمکس هست کسی مگه دیوانه باشه که بره این سیستم و بگیره.حتی به فرض زمانی که همه حذف شدند و این سیستم اجرا شد دوباره یکی پا میشه سرویس های مثل صبا نت میده
مخابرات كه خر نيست، همچين ميزنه تو كمرشون كه هيشكي نتونه پا شه!نقل قول:
هيچ بني بشري توانايي مقابله با قدرت مخابرات رو نداره، ناسلامتي مخابرات بعد از وزارت نفت ثروتمندترين نهاد هست. الان هم كه افتاده دست سپاه ببينيد چه شود!!!
مطمئن باشيد مخابرات isp شخصي ها رو نگه ميداره تا ظاهر قضيه حفظ بشه تا نگن مخابرات انحصارطلبه ولي در پشت پرده همه كاره IT مملكت خواهد شد (الانم هست)
الان سه چهار روزي ميشه اينترنتم از ساعت ٨ شب اينا نيمه قطع ميشه تا ساعت ١ و٢ مسخرشو در آوردن.
این 512 مخابرات خیلی عالیه.فقط یک ایرادی داره.اونم اینه که موقع دانلبود خیلی سخت پیج باز میکنه.کسی راهی سراغ نداره تا این درست بشه؟
سرعت دانلودت رو محدود كن يه ١٠ تايي از سرعت دانلود معموليت بيار پايين هم صفحه باز ميشه هم دانلود ميكني.نقل قول:
ایجوری بدرد نمیخوره چون وقتی هم با مرور گر چیزی باز نمیکنی هم سرعت 10 تا کمترهنقل قول:
راهی نداره که وقتی با فایر فاکس کار میکنی اولویت بگذاره و خودش سرعت را اتومات کمتر کنه تا صفحه راحت باز شه؟
کلا اگر با کروم گوگل کار کنید سرعتتون 5 تا 6 برابر بیشتر میشه با مخابرات .دیگه لازم نیست برید سرعت دانلودتون هم محدود کنید
فقط بدی این مرورگر اینکه امکاناتی که فایر فاکس داره این نداره
سلام.
دوستان کسی اینجا فن آوا داره؟ سرعت چجوریه؟ دانلود شبانه مخصوصا.
لطفا مرکز مخابراتی و نوع سرویستون رو هم بفرمایید.
با سپ.اس