رو پست خودت هم بزنی گزارش رد میــشه! حتما که نباید پست خلاف قوانین باشه!نقل قول:
Printable View
رو پست خودت هم بزنی گزارش رد میــشه! حتما که نباید پست خلاف قوانین باشه!نقل قول:
سلام دوستان.
گاهی دیده بودم زیر بعضی از امضا ها تعداد زیادی پیام برای منوی اطلاع رسانی هست ولی فکر می کردم ادیت شده هست ، حالا امشب اومدم تو پروفایل خودم این صحنه رو دیدم کوپ کردم یه نمه :31:
قبلاً بیش تر از 200 تا پیام تأیید نشده هم داشتم این شکلی نشده بود ، برای من این بی سابقه بوده ، این باگه؟!
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، من تازه واردم و نمی دونم چطور در بحث ها شرکت کنم و چطور تاپیک ایجاد کنم ؟
سلام ...نقل قول:
سلام دوستان.
گاهی دیده بودم زیر بعضی از امضا ها تعداد زیادی پیام برای منوی اطلاع رسانی هست ولی فکر می کردم ادیت شده هست ، حالا امشب اومدم تو پروفایل خودم این صحنه رو دیدم کوپ کردم یه نمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلاً بیش تر از 200 تا پیام تأیید نشده هم داشتم این شکلی نشده بود ، برای من این بی سابقه بوده ، این باگه؟!
آره این یه باگه :)
برای من هم قبلا این اتفاق افتاده بود
در ضمن معمولا موقعی این اتفاق میفته که یک تغییری تو پروفایلت انجام شده باشه (مثلا بعضی از کامنت ها توسط ادمین یا مدیر و ... پاک شده باشه ! )
مرسی سعید جان از توضیحت.نقل قول:
احساس کردم چند تا کامنت کم شده پس نگو یه دستی تو کار بوده :31:
بازم ممنون.
من یک سوال از قوه قضائیه انجمن داشتم.
وقتی مدت اعتبار یک اخطار expire میشه، چرا باز هم اخطار در پروفایل نشون داده میشه؟
آیا راهی برای حذفش هست یا نه، اگر نه چرا؟
با تشکر.
اونی که نمایش داده میشه رو فقط خودتون میتونین ببینید! نه دیگران.
پاک هم نمیشه ....
من فکر کردم اگه در تاپیکی درخواست پاک کردنش را بدیم، اینکارو میکنند. :13:نقل قول:
سلام , نه دوست عزیز اینکـارو نمیکننـــ .نقل قول:
موفق باشید!:40:
انجمن چند روزیه کامل لود نمیشه.
نمیدونم دلیلش چیه ولی شاید به خاطر کادر امتیاز دهی باشه که برای من کامل لود نمیشه (عددش مشخص نمیشه)
چون این صفحه گوگل گویا فیل تر شده و به خاطر همینه که صفحه کامل لود نمیشه.
و در این حالت نمیشه از بعضی امکانات ادیتور و ... استفاده کرد.
درسته؟
سلام به همگی من مشگلم با پلاگین عنوان فتو فریم پرفرشنال جهت ریجستری مشکل دارم و 18 عدد سریال میخواهد کسی هست مرا یاری کند
منم چند روزیه همین مشکلُ دارم... (لود نشدن کامل صفحات انجمن...)نقل قول:
سلام.
دوستان منم دقیقا همین مشکل رو داشتم ولی تونستم حلش کنم :) !.
اگه از FireFox استفاده میکنید به این آدرس زیر مراجعه کنید و Add-on مورد نظر رو دانلود کنید.
FF رو ببندید و دوباره باز کنید ، حالا از منو قسمت Add-ons رو انتخاب کنید و کنار BlockSite 0.7.1.1 گذینه Options رو بزنید.کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/blocksite
فایل txt زیر رو دانلود کنید ... از پتجره باز شده گذینه Import رو بزنید و محل فایل txt رو بهش بدهید و اگه پیغام داد Appned رو بزنید.
پنجره رو Ok کنید و دوباره FireFox رو ریستارت کنید.کد:http://amonshare.com/v1k6erk0tbaz/List.txt.html
مـوفق باشـ:40:ـید.
سلام دوستـان , برا منم انجمنـــ کاملــ لـود نمیشــد و نمیتونستــم از تمام قسمت هـا استفاده کنــم .. !
ولی با اینــ راه حـل سجـاد جـانــ همه چی برام درسـت شـد .. ( دستشــ درد نکنــه ) .
ولی یه مشکـل کوچیک داره که با رفتنــ تو هر تایپـکی پیغام زیـر اون بالا ظاهـر میشه که رو اعصـابـه . :31:
راه حلــی برا این نیســـت .. ؟
سلام.
خواهش میکنم دوست عزیزم:11:.
آخ آخ ... شرمنده هادی جان ،یادم رفته بود اون قسمت رو توضیح بدم :31:!.
برای رفع این پیغام و ظاهر نشدن اون به قسمت منو و Add-ons مراجعه کنید.
حالا کنار BlockSite 0.7.1.1 گذینه Options رو بزنید.
در پنجره باز شده ، قسمت بالا تیک گذینه Enable Warning Messeges رو بردارید [مثل تصویر زیر].
سپس Ok رو بزنید.
مـوفق باشـ:40:ـید.
مرسی سجــاد جــانـــ , دستت درد نکنــــه . :11:
بــرا منـــ ردیفـــ شـــد دوستـــان , با خیالــ راحـت از تمام امکانات انجمن که بـرام لـُود نمیشـد دارم استفاده میکنــم . :31:
ممنون سجاد:11:
برای من هم درست شد.
علت همون قسمت گوگل بود دیگه؟
یعنی الان همون عددها بلاک شده.
این لیست کاربران برای من نمیاد، برا بقیه هم همینطوره ؟
همین در لینک های قسمت بالای صفحه انجمن، در بخش Community
سلام امیـد جـانــ , برای همه کاربرا غیره فعـال شده .. ! :20:نقل قول:
این امکان از انجمن حذف شده :46:نقل قول:
من از مدیریت سوالیدم گفت بعدا درست میکنیم ! حالا موندیم کی !
سلام من تازه عضو شدم1 هفته میشه حالا گیر کردم نمیدونم چجوری تایپیک و کجا ارسال کنم لطفا زود جوابمو بدین.
مرسی
در چه رابطه ای میخوای پست بدی؟ موضوع تاپیکت چیه؟
سلام
چجوري ال تي پلاس 2 رو تو ايكس باكس 360 اليتم نصب كنم؟
مهدی جان دستت درد نکنه من از فروم باری چیزی سرم نمیشه حتما میخونم
ولی در مورد آی پد چند تا سوال دارم
سلام دو تا سوال
1- چطور محتوای مخفی درست کنیم
2- چطور عکس ها را به صورت بند انگشتی و کوچک قرار بدهیم
سلامنقل قول:
سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=109699
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
سلامنقل قول:
براي ايجاد محتواي مخفي دكمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنيد .
براي مورد دوم يعني ضميمه كردن (attach) تصاوير فقط ناظرين يا مديران و يا كاربراي حرفه اي ميتونن چنين كاري انجام دهند .
سلام
ادمین میتونن مدیریت یه گروه اجتماعی رو به یه نفر دیگه انتقال بدن ؟
( یه گروهی هست که من خیلی وقت پیش توش عضو بودم و اشتراک زده بودمش . حالا مدیر گروهش نمیاد سایت . برای همین نمیتونم اشتراکش رو بردارم. )
اگر مدیرش بن شده باشه اینکارو میکنن !
بن نشده ولی خیلی وقته خداحافظی کرده و دیگه آن نمیشه .
شما با سوپر مدیر یا با ادمین ها صحبت کن.
اگر شما رو عضو کنن توی اون گروه ... شما میتونی اشتراکت رو برداری و دوباره از گروه بزنی بیــرون :46:
مرسی ممنون :20:
سلام چرا روی تقویم سایت کلیک میکنم میگه دسترسی ممنوعه؟خرابه؟
کد:
http://forum.p30world.com/calendar.php
General Mehran, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )
متاسفانه قسمت تقویم سایت هم مدتیه که محدود شده :20:نقل قول:
بـرا من محـدود نشـده .. !نقل قول:
درســـته .
هادی واقعا میخواستی برای تو هم محدود شده باشه ؟!نقل قول:
Take Care:40:
:31:نقل قول:
مگــه خـون من از بقیـه کاربرا رنگیـن تـره .. :31:
برای ناظـر هـا فکر کنم محـدود نباشـه , ولـی روی 2006 هستشـــ .
یکی از نـاظـر ها تسـت کنـه ببینــه درسـتهِ یا شایـدم خونـ من رنگیـن تـره .:31:
آقا هادی ... من نمیخواستم بگم! شما گفتی منم میگم :دی
برای منم رو 2006 و قبلش هست :دی
به قول رفیقمون:
Take Care [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:نقل قول:
اینکـه چیزی نیسـت از کاربرا مخفـی بمونـــه .. !
مثـل آدمین هــا پسـت زدی , خـب چه مدت دیگه باید صبـر کنیم تا برای کاربران عادی فعـال و برای مـا تنظیـم بشــه . :39:نقل قول:
متاسفانه قسمت تقویم سایت هم مدتیه که محدود شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
___
خب برا کاربرای عادی غیره فعـالِ برا کاربرای رتبـه بالا غیره فعـالِ نیسـت , ولـی خرابــه .. :31:
کاربرا همه بدوننـــ که خراب بـودن فـرقی با غیره فعـال بود نداره .:31:
گرفتم !نقل قول:
خب برا کاربرای عادی غیره فعـالِ برا کاربرای رتبـه بالا غیره فعـالِ نیسـت , ولـی خرابــه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربرا همه بدوننـــ که خراب بـودن فـرقی با غیره فعـال بود نداره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خون شما یکم Contrast ش بیشتره :31:
Take Care:40: