نقل قول:
باید بیخیال cameralabs شد عشق Canon
باید اسمش رو Canon labsبزارند
کد:www.dpreview.com
کد:www.imaging-resource.com
اینا بهترین ها هستندکد:www.letsgodigital.org/en
نقل قول:
باید بیخیال cameralabs شد عشق Canon
باید اسمش رو Canon labsبزارند
کد:www.dpreview.com
کد:www.imaging-resource.com
اینا بهترین ها هستندکد:www.letsgodigital.org/en
کجاش بده ؟نقل قول:
افتضاحه :41:
اما مثکه چاره ای نیست . من عاشق سری ixus هستم و دوست دارم دوربین توو جیب جا بشه و اینا همشون مثل هم هستن .
البته به فروشگاه کانن که زنگ بزنید ، می گن پیوسته فیلمبرداری می کنه تا وقتی مموری پر بشه ولی توو سایت کانن یه چیز دیگه نوشته ! البته بصورت vga پیوسته هستا . hd ش 10 دقیقه هست !
جالب اینه که iuxs 100 که که چند مدل پایین تره مثل اینکه 30 دقیقه hd پیوسته فیلمبرداری می کنه . یکم شیر توو شیره ! هیچکسم دقیقا نمی دونه چی به چیه
پ.ن :
آقایونه اساتید فن
این مموری ترنسند sd سری 6 به ظرفیت 8 گیگ برای فیلمبرداری hd کم نمیاره ؟
منظورم از کیفیت ساخت کیفیت مونتاژ نبود. من که خودم FZ28 دارم از روی عکس های S200 اینطوری برداشت کردم که جنس بدنه ی S200 بهتر باشه. البته جایی این مطلب رو نخوندم. شاید در عمل این طور نباشه.نقل قول:
در هر صورت به نظر من FZ35 به طور کلی یه مجموعه ی هماهنگ تری رو ارائه داده. در حالی که S200 یه سری نقطه ی قوت داره و یه سری نقطه ضعف. باز هم اگه کیفیت عکس براتون بیشتر مهمه همون فوجی به نظر من بهتره.
سایت های اینترنتی معمولا زیاد از دوربین های فوجی ریویو نمیذارن (نه که بد باشه). در حالی که کنان هر چی بده بیرون 20 تا سایت ریویو میذارن ازش. شاید ریویوی درست حسابی کلا نیاد ازش.
من که فکر نمیکنم با مموری 16 مشکلی داشته باشن. اگه خود سایت گفته ساپورت میکنه پس ساپورت میکنه.نقل قول:
من گفتم. با مموری کلاس 4 من HD فیلمبرداری میکنم هیچ مشکلی هم تا حالا نداشتم. مطمئن باش هیچ مشکلی با کلاس 6 نخواهی داشت. من تضمین میکنم. اولترا اسپید (همون sandisk منظورته؟) برای کسایی پیشنهاد میشه که با دوربین SLR مثلا 5D بخوان به صورت burst عکس بگیرن. من با کلاس 4 رو حالت burst هم گذاشتم دوربینمو سرعتش خیلی بالا بود.
چیز عجیبی نیست. خیلی از دوربینا الان این محدودیت رو دارند. به خاطر پر شدن بافر هست. هر چقدر حجم بالاتر باشه بافر زودتر پر میشه. دوربین های پاناسونیک هم بافرشون تا 8 دقیقه جواب میده. البته اونایی که با فرمت AVCHD فیلمبرداری میکنن بافرشون نامحدوده در این حالت.نقل قول:
البته من خودم تا حالا بیشترین مدت زمانی که به طور پیوسته با دوربینم فیلمبرداری کردم 5 دقیقه بوده.
من تو شهرستان اینجا Canon SD880 میگن قدیمیه بعد تازه میگن SD880 نیست به ایران که میاد مشه اگزوز 880 یا همچین چیزی..تلفظشو میدونم درست گفتم یا نه
بعد گفت SD890بگیر..آره؟
نظر شما چیه؟ کدوم بهتره SD880 یا SD890
ممنون
مرسی .نقل قول:
خب آخه شما گفتید مموریتون پاناسونیکه . گفتم احتمالا کیفیتش بهتر از ترنسند باشه به همین خاطر کم نمیاره
ممنون از راهنماییتون
جالبیش اینه که در این دنیای مجازی مثکه فقط من یکی توی ایران دنبال ixus بودم . یعنی 600 تا فاروم سر زدم ، یکنفر نگفت مثلا من اکسوس فلان رو دارم و اینجوریه و ...
احتمالا خیلی چیز بی خودی باید باشه اما چه کنم که من آدم ظاهر بینی هستم :27:
ممنون
سلامنقل قول:
من هیچی از اینایی که شما می گی رو نمی دونم
فقط وقتی ریویو ها رو می خوندم دیدم از کیفیت عکس sd880 تعریف شده . چندین جای مختلف
بنظر من زیاد به اینکه می گن قدیمی شده و دیگه نمیاد و اینا گوش نده . فروشنده ها ( با احترام ) یا چیزی نمی دونن یا اگر می دونن راستشو نمی گن
بنظر من بیشتر کنجکاوی کن ، ببین چیزی که شنیدی واقعا درسته یا نه ؟ خدا رو چه دیدی ، شاید یکبارم شده راست گفته باشن
زنگ بزن فروشگاه کانن تهران
شماره هاشونم می تونی از 118 بگیری
021-33333333
بگو نمایندگی دوربین کانن رو می خوام
اصلا توی نت هم بگردی کلی پیدا می کنی
بچه ها الان قیمت fz-38 چنده؟
در مورد SD890 همین قدر بگم که وایدش فاجعه س. اصلا واید نداره.نقل قول:
فلاشش از 880 ضعیفتره.
LCDش هم کوچکتره.
اتفاقا دوست من همین دوربین من رو خرید و مموری کلاس 6 ترنسند روش گذاشت و رو فیلمبرداری هم هیچ مشکلی نداشت.نقل قول:
اتفاقا دوربین های کامپکت کنان خیلی پرفروش هستند. قاعدتا باید پرفروش ترین باشند توی کل کامپکت ها. از نظر کیفیت عکس هم همیشه کنان عالی بوده. اکثر مواقع بهترین کیفیت عکس رو دارند دوربین های کنان.
آخرین قیمتی که ازش داشتم حدود 450 بود.نقل قول:
من ديگه تصميم گرفتم كه برم fz-38بخرم فقط دوستان لطف كنند بگن كه حالا كه اين دوربين ساپورت رمهاي SDHC / SD
رو داره بهترين رم كه ميوتونم براش بخرم از نظر سايز و مارك و نوع چي ميتونه باشه و ايا رو خودش رم داره كه بتونم اونو با فروشنده تعويض كنم؟ اصلا ارزش تعويض داره؟ ازنظر كيف چطور ؟كيف هم بايد جداگانه براش بخرم يا روخودش داره؟
و ترجيحا از كجاي جمهوري بخرم؟نمايندگي هاي بانيان يا جا هاي ديگه؟
ممنون از اطلاع رساني دوستان فقط اگه ميشه دوستان زودتر جواب بدن
با تشكر
امیدوارم هیچوخ نخواید دوربین بخرید :(
یعنی من اینهمه ریوویو خوندم و توی همشون گفته شده بود کیفیت عکس sd980 بهتره ! اونوخ رفتم توی سایت کانن ببین چی پیدا کردم !
محاسن دوربین sd980
easy to use(8) Simple controls/menu(7) Nice features/settings(6) Bright LCD(5) Lightweight/Portable(5)
یعنی عملا فقط خوشگله !!!
معایت دوربین sd980
Cons
Poor image quality(4) Poor Low-Light Performance(4) Missing features/settings(3) is stinks(1) lack of superfine compression mode(1)
رویت منبع--------------------------------------------------------------------------------کد:http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelFeaturesAct&fcategoryid=145&modelid=19023&pageno=4
محاسن دوربین sd940
excellent image quality(5) Lightweight/Portable(5) Nice features/settings(5) Bright LCD(4) easy to use(4)
معایب sd940
Cons
Missing features/settings(3) Difficult to use(2) flat buttons(2) Complicated controls/menu(1) no detailed paper instruction booklet.(1)
منبعخداییش من آخرشم نفهمیدم چی شد و بلاخره کدومش بهتره !!!!کد:http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=224&modelid=19027#BVRRWidgetID
بهرحال
.....................
دوستان
می دونن کجا و توی کدوم سایت می تونم سریال دوربین کانن رو چک کنم که بفهمم واقعا ساخت ژاپن هست یا نه ؟
هرچی توی سایت کانن رو گشتم پیدا نکردم کجاش میشه اینکار رو کرد
چینی بهم نندازن یه وخ !
ممنون
دو سه روز قبل که FZ35/38گرفتم با کیف اصلی افتاد 495T (احتمالا توی تهران باید حدود 10T از این کمتر باشه) ؛ کیفش آبی رنگ و مقاومه و برخلاف چیزی که توی فروم عکاسی دربارهی کیف FZ28 گفته بودند تنگ نیست ؛ بهترین رم 8 گیگ موجود هم پاناسونیک ژاپنی Gold Class 10 - 22MB/s هست 45Tنقل قول:
کارت 1GB همراهش رو هم چون بر نمیداشت با یک کارت 2GB Class 4 - 5MB/s عوض کرد و 5T هم از این بابت دادم
مجموعا 545T
سلام..نقل قول:
مبارکتون باشه..:11:
بی زحمت لطف کن یه نقد کوچیک ازش بنویس...(کیفیت عکس و غیره)
چون منم شاید این مدلو خریدم..
:11:
سلام
خواستم یک دوربین عکاسی دیجیتالی بگیریم که مگا پیکسلش بالا باشه
فقط عکسهای که با هاش میخوام بگیریم قصد چاپش رو دارم و شکل دوربین هم اصلا برام مهم نیست فقط کارایی
قیمت هم 300 بیشتر نشه..
دوست عزیز اگه میتونید یه ریویو کوچیک بزارید ، چون احتمالا منم بگیرمنقل قول:
دو سه روز قبل که FZ35/38گرفتم با کیف اصلی افتاد 495T (احتمالا توی تهران باید حدود 10T از این کمتر باشه) ؛ کیفش آبی رنگ و مقاومه و برخلاف چیزی که توی فروم عکاسی دربارهی کیف FZ28 گفته بودند تنگ نیست ؛ بهترین رم 8 گیگ موجود هم پاناسونیک ژاپنی Gold Class 10 - 22MB/s هست 45T
کارت 1GB همراهش رو هم چون بر نمیداشت با یک کارت 2GB Class 4 - 5MB/s عوض کرد و 5T هم از این بابت دادم
مجموعا 545T
باتشکر نیما
با سلام
من هم پاناسونیک TZ7 خریدم با مموری 8 گیگ اصل پاناسونیک گولد HCSD با قیمت 75 تومان گارانتی مادام العمر از نمایندگی پاناسونیک خریدم. خیلی تعریفشو شنیدم!!از قیمتشم مشخصه چیز خوبی هست!!
سلام
من امسال رشته گرافیک رو شروع کردم و باید یه دوربین عکاسی هم داشته باشم
این دوربین که الان میگم رو دبیرمون معرفی کرد وفقط ازتون میخوام که در موردش نظر بدین واگه عکسی ازش دارین بزارین
canon 50d eos
15/1 مگاپیکسل کیفیت دوربینشه و730 گرم وزنش با بیش از 60 لنز canon
میخوام اینم بدونم که موقع فیلم برداری هم خوبه وکیفیتش چطوریه.
اینجوری که دبیر میگفت تو شهر ما یعنی قائم شهر چند وقت پیش 165 هزا ر تومن بود
سلام..نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوربین خیلی دوربین خوبی هست و در اکثره سایت های نقد دوربین نمره ی بسیار بالایی گرفته...
ولی من فکر نمیکنم که برای شروع انتخاب خوبی باشه!
بدلیله اینکه قیمت این دوربین یک ملیون و پانصد و پنجاه هزار تومان هست..:27::27::27:
در ضمن قابلیت فیلم بردای هم نداره چون دوربین SLR هست...:11:
با 165 هزار تومن یه دوربین کمپکت میشه خرید البته اونم نسل قدیم....
احتمالا" دبیرتون باهاتون شوخی کرده...
با عرض سلام. چند نکته رو باید متذکر بشم:نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه من متوجه نشدم چرا شما حتما باید دوربین بخرین برای رشته تون. و اگه باید دوربین بخرین چرا باید این همه پول بدین (165000 تومن رو نمیگم. همون 1650000 منظورمه)
نکته ی دوم این که دوربین بسیار خوبیه. دوربین های SLR کنان توشون بد نداره. همشون خوب هستند و هیچ وقت از خریدشون پشیمون نمیشین. تنها نکته ای که آدمو به شک میندازه وجود رقیبی مثل نیکون هست.
SLR بودن دلیل بر نداشتن فیلمبرداری نیست. خیلی از SLR های جدید به قابلیت فیلمبرداری HD مجهز شده اند. البته این مدل فیلمبرداری نداره.نقل قول:
خب من بعد از کلی تحقیق و سنجش امکانات و محدودیت ها و خواسته های خودم
بلاخره بعد از تعطیلات 80% سونی W290 می خرم و 20% کانن SD980 ( می رم مغازه می گم 80 گرم از اون بدید 20 گرمم از این یکی ! )
بماند که چرا به این جمع بندی رسیدم ، داستانش مفصله آما
آما
اومدم برای دوستانی که مثل خودم دنبال مشخصات دوربینی که می خرن هستند یک سایت معرفی کنم
که درسته به اعتبار cnet و dpreview نیست اما تنها سایتی بود که من پیدا کردم که مثل بچه ی آدم مشخصات فنی دوربین رو به زبان ساده در حد اکابر ! برای مخاطب نوشته . مثل لینک زیر
واقعا فروشنده حتی اگر اطلاعات غلط هم میده باید اینجوری بده . نه مثل نمایندگان کانن و سونی ( در ایران ) که با کلی ادعا و ژسته مابلدیم و تو بلد نیستی ! یک سری اطلاعات ناقص و بعضا غلط به خرد مردم می دن .کد:http://www.crutchfield.com/p_280SD980S/Canon-PowerShot-SD980-IS-Silver.html?search=SD980&ssi=0&tp=262&tab=detailed_info
یعنی من یه سوال ساده رو از 8 تا نمایندگی پرسیدم و تنها قسمت یکسان پاسخهاشون اونجایی بود که من می پرسیدم : مطمئنید ؟ اونا می گفتن : بله !!! والا 8 تا جواب مختلف بهم دادند ( گناه نمایندگان سونی رو نشورم ! من فقط دنبال کانن بودم ولی همشون عین هم هستن )
خلاصه دوستان برن توی اون سایت
و مدل دوربینشون رو سرچ کنن . اگر داشته باشه در قسمتHands-on research تمام اطلاعات فنی دوربین رو بزبان بسیار ساده براتون بیان می کنه . حتی اسم پدربزرگ سازنده دوربین رو هم می نویسه
امیدوارم بدردتون بخوره
به نظر من با وجود دوربینی مثل SD980 دلیلی برای خرید W290 باقی نمی مونه. حالا اگه از ظاهر سونی خوشتون اومده اون یه بحث دیگه س.نقل قول:
چون به سوال قبلیم پاسخ ندادید اینم می پرسم که یوخ خدایی نکرده پاسخ ندید :دی
حالا سوال اینه که
من در کدوم سایت می تونم سریال دوربین سونی رو چک کنم که ببینم اصل و ساخت ژاپن هست یا نه ؟
با تشکر
نقل قول:سلامنقل قول:
فقط بحث ظاهر نیست
البته من ظاهر sd940 رو بیشتر دوست دارم ولی بین sd980 و w290 بدجوری حق با سونیه :20:
اما
1-
سونی 5 تا زوم داره کانن 4 تا ( کانن SD940 البته ) . سونی بدنش فلزه و کانن پلاستیک
2-
رم سونی گرونتره اما سونی روی رم 4 گیگ اگر بیشتر از کانن روی رم 8 گیگ ! فیلم و عکس نگیره کمتر نمی گیره ( بدلیل فرمت فیلمبرداری )
3-
سونی رو من مستقیم با کابل usb وصل می کنم به تلوزیونم و فیلم و عکس رو خود تلوزیون اجرا می کنه
حتما تایید می کنید که در این حالت باطری دوربین اگر روی 10% هم باشه کار منو برای تماشای عکس و فیلم راه می اندازه
اما کانن رو باید از طریق کابل HDMI به تلوزیون وصل کنم و از طریق خود دوربین فیلمها رو اجرا کنم ( بدلیل فرمت MOV ) که این مستلزم باطری کاملا شارژ هست و اگر 10% باشه همون وسطا آف میشه
4-
من 2 نمونه فیلم HD در فضای داخلی از W290 دانلود کردم ( نه از سایتهای تجاری . فیلمهای شخصی افراد ) و واقعا قابل قبول بود ( یکی از کاربردهای اساسی دوربین برای من .
5-
هر دو هنگام فیلمبرداری زوم اپتیکال ندارند . کانن زوم دیجیتال می کنه که اصلا فایده نداره . البته لااقل SD980 رو میشه با CHDK به زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری مجهز کرد ( ببین من تا کجاها رفتم ! ) که مثل خاصیت اورکلاک در کامپیوتر برای من که یوزر معمولیم بدون استفاده می مونه
6-
سونی ضد آب هست
7-
محدوده ایزو بالاتری داره که برای من البته قابل استفاده نیست
8-
روی مود 9 به 16 بهتر از کانن هست ( یعنی اینجوری که دیدم کانن فقط یک مدل 9 به 16 می گیره )
9-
در نهایت ممکنه کیفیت عکسهاش کمی پایین تر از کانن SD980 باشه که این برای منی که حداکثر سایز عکسی که لازم دارم 4000 در 2248 قابل اغماضه
10-
سونی 11 مگ حافظه داخلی داره که عملا بکار نمیاد . مگر در مواقع بسیار ضروری که عکس رو با سایز کوچک بگیری
حتی اینجوری که من دیدم اون مشکل rotate ی هم که فرموده بودید رو نداره . تازه موقع پخش عکس جنگولک بازیهاش بیشتر از کانن هست
معایبی هم داره البته
مثلا فلاشش ضعیف تر از کانن هست که میشه با فلاش جانبی حلش کرد اما ضعفه بهرحال
زوم ماکروش هم ضعیف تر از کانن هست که این یکی اصلا برای من مهم نیست
تنها مشکل الان بنظر من اینه که
سونی فقط با کابل usb خودش به کامپیوتر و تلوزیون وصل می شه ولی کانن با کابل usb استاندارد وصل میشه ( مثل اینکه ) و توی خونه و مغازه ی همه ماها کابل استاندارد usb پیدا میشه
سلام
ما خلاصه قرار شد یک دروبین بخریم
ولی حالا نمی دانیم فیلم برداری بخریم یا عکاسی
رنج قیمت ما از 750 هزار تومان تا 900 است
چه مدلی و چه مارکی بخریم
می خواهم طوری باشد که هم باشه فیلم برداری و عکاسی کند
کیفیفت عالی باشد
میشه یک مشاوره بکنید
با تشکر
1. به این مساله توجه کردید که لنز کنان وایدتره؟ به نظر شما واید بیشتر مهمه یا تله ی بیشتر؟نقل قول:
2. مگه شما با دوربینتون چقدر میخواین فیلمبرداری کنین که به نظرتون ممکنه کم بیاد رو کنان؟
3. واقعا شما تا کجاها رفتید
4. نمونه فیلم ها رو با فیلم های SD980 مقایسه کردید؟
5. من که از این CHDK و اینا سر در نمیارم. یه چیزایی گفتن باهاش میشه انجام داد که با عقل جور در نمیاد. آدم نره سمتش بهتره.
6. بر چه اساسی میگید ضدآبه؟
7. خب این که مهم نیست اصلا
8. سونی مگه چند مدل 16:9 میگیره؟
9. اگه بخواین فول اسکرین عکسا رو ببینید که مهم نیست. ولی اگه بخواین زوم کنین یا این که پرینت کنین تفاوت مشخصه.
10. این هم که دیگه گفتن نداره
11. rotate داره پس؟ کجا نوشته بود اینو؟
12. این مدل که فلاش جانبی نمیخوره اصلا
این خودتون هستید که باید مشخص کنید دوربین عکاسی لازم دارید یا فیلمبرداری. اگه فیلمبرداری زیاد میکنید فیلمبرداری. در غیر این صورت دوربین عکاسی باید بگیرید.نقل قول:
در هر صورت بودجه تون خوبه. با این بودجه میتونید یه دوربین عکاسی و یه فیلمبرداری بخرید.
نظر شخصی من اینه که دوربین عکاسی بگیرید. چون از دوربین عکاسی میشه در حد قابل قبول برای فیلمبرداری استفاده کرد ولی کیفیت عکس دوربین فیلمبرداری و امکاناتش چندان جالب نیست.
کنان EOS 500D قیمتش حدود 950 باید باشه. فیلمبرداری با رزولوشن فول اچ دی هم داره.
دوستان ما هم هستیم..!نقل قول:
خواستم یک دوربین عکاسی دیجیتالی بگیریم که مگا پیکسلش بالا باشه
فقط عکسهای که با هاش میخوام بگیریم قصد چاپش رو دارم و شکل دوربین هم اصلا برام مهم نیست فقط کارایی
قیمت هم 300 بیشتر نشه..
دوست مننقل قول:
بودجه ای که من برای خود دوربین بدون متعلقاتش ( حافظه و کیف و LCD پروتکتور و ... ) در نظر گرفتم همین حدود شماست
اما قضیه اینه که اونقدی که من درگیر شکل و شمایل دوربین و فیلمبرداریش هستم روی کیفیت عکس زوم نکردم
به همین خاطر همین اطلاعات کمی هم که بدست اوردم به درد شما نمی خوره والا حتما کمکت می کردم
الان هم تعطیلاته بچه ها نیستن
یکم صبر کنی شلوغ میشه و حتما کمکت می کنن
من یه جاهایی دیدم بچه ها از کیفیت عکس کانن A2100 تعریف می کردن ( 230-40 تومنه مثکه )
یکم در موردش سرچ کن تا بقیه از راه برسن
سلامنقل قول:
می دونی دوست من
من دنبال این نیستم که بگم کدوم دوربین بهتره . کدوم بدتر
اگر دقت کرده باشی دفعه قبل هم نگفتم به چه دلیل رفتم سراغ سونی
بعدش شما تلویحا علت انتخاب رو پرسیدی و منم دلایلی رو که قطعا فقط برای خودم معتبره بیان کردم
اصلا قصدم قیاس دوربین ها نیست . مثلا برای من اجرای فایل از روی خود دوربین بسیار مهم تر از کمی وایدتر بودن لنز هست . از نظر یه عکاس قطعا این قضیه درست برعکسه . من متوجهم . به همین خاطر می گم که این قیاس ها برای اینه که من به دوربینی که بیشتر به دردم می خوره برسم نه به دوربینی که لزوما توی بنتچ مارکها اونیکی رو شکست می ده
با این توضیحات
1- خب من به نیازهای خودم نگاه می کنم . لنز sd980 یه کمی واید تره که برای من خیلی مهم نیست . لنز sd940 فکر کنم دقیقا مشابه w290 هست . عوض طراحی و جنس بدنه سونی بنظر من بهتره
2- مثلا روی رم 8 گیگ سونی 113 دقیقه فیلمبرداری می کنه و کانن 43 دقیقه ! فکر کنم تفاوت فاحشه
ضمن اینکه رم سونی 8 گیگ درسته که حدودا 85 تومن هست ولی رم sd معمولی هم که سرعت رایت و ریدش در حدود 30m/s باشه ( در حد رم سونی ) همچین از این ارزونتر نیست .
ضمن اینکه گفتم سونی روی رم 4 گیگ بهتر از کانن روی رم 8 گیگ عمل می کنه
مثلا سونی روی 4 گیگ 56 دقیقه فیلمبردای می کنه ( تقریبا یک ربع بیشتر از کانن روی رم 8 گیگ )
3- این همون چیزیه که می گم من ضمن احترام به بنچمارک ها به نیازهامم توجه می کنم . از نظر شما مسخره هست اما از نظر من خیلی مهمه . دوست ندارم هروقت فیلم می گیرم برای نمایش در تلوزیون کانورتش کنم یا از خود دوربین استفاده کنم
4- بله با 980 مقایسه کردم . در این سایت
شما می تونید نمونه فیلم اغلب دوربین ها رو ببینید . من نزدیک 15 تا فیلم مختلف از این 3-4 تا دوربین مورد بحث دانلود کردم و از طریق تلوزیون ( usb ) نگاه کردم ( کانن های mp4 رو دانلود کردم که احتمالا کانورت شده اند )کد:http://vimeo.com
صادقانه بگم کیفیت یکی از فیلمهای sd960 منو حیرت زده کرد . هرقدر خوده این دوربین زشت هست اما کیفیت فیلمش عالی بود . بعد از w290 با رنگهای شارپ و زنده من رو مجذوب کرد . فیلمهای sd 980 هم البته بسیار خوب بودند ولی موقع حرکت دوربین شدیدا مات می شدند . البته این مشکل همه این دوربین ها هست و کلا قیاس 100% عادلانه ای هم نیست چون معلوم نیست چقدر لرزش دست فیلمبردار و تنظیماتش و نور صحنه در کیفیت موثر بوده .
من از گفتن اینکه کیفیت فیلمبرداری w290 خوبه اصلا قصد اینو نداشتم که کانن رو ببرم زیر سوال
فقط خواستم بگم یکی از نگرانی های من بابت سونی رفع شد . چون 60% کارایی دوربین برای من فیلمبرداریش هست .
5- منم سردر نمیارم . یکی از بچه های همون سایت که کانن داشت راهنماییم کرد . خودشم استفاده نکرده بود و توصیه نکرد استفاده کنم . فقط وقتی ازش پرسیدم که آیا موقع ضبط فیلم می تونه زوم هم بکنه این پاسخ رو بهم داد و من اولین بار با این واژه همین امروز آشنا شدم . بعدا دیدم خیلی ها ( ایرانی و خارجی ) از این قابلیت استفاده می کنن و راضی هم هستند اما من هم مثل شما طرفش نمی رم
6- نمی دونم . احتمالا جو گرفته بودتم :20:
7- برای منم مهم نیست
8- سونی دو سایز مختلف در مود 9 به 16 عکس می گیره اما کانن فقط یک سایز بخصوص رو می تونه در حالت 9 به 16 عکس بگیره . احتمالا الان شما داری از خنده منهدم می شی اما اینم برای من خیلی مهمه چون دوست ندارم گوشه های تلوزیون وقتی می خوای عکس ببینی خالی بمونه و احتمالا همه عکسام رو در مود 9 به 16 می گیرم
9- دقیقا اینجا فرق ما انتظارات ما مشخص می شه . من فوقش بخوام عکس درحد A4 چاپ کنم که در این حد دوربین 5 مگاپیکسل هم خیلی خوب جواب میده . ( اگر فیلمبرداری نمی خواستم قطعا 160 تومن بیشتر هزینه نمی کردم بجای 350-60 تومن ) اصلا به عکس بزرگ احتیاج ندارم
10- بله گفتن نداره ولی گفتم بگم که اون دنیا ، سوپروایزر سونی جلومو نگیره
11-
Rotating Images: Recorded images can be rotated 360-degrees in 90-degree increments on the camera's LCD screen.
یا من بد برداشت کردم . یا این سایته دروغ می گه . یا واقعا این قابلیت رو داره دیگه
12- نمی دونستم . ولی وقتی می گم فلاشش ضعیف تره . منظورم این نیست که یکی 10 متره . یکی 2 متر
اینا حداکثر باهم 1 متر اختلاف بردفلاش دارند . فکر کنم با یکی از این کانن ها فقط نیم متر اختلاف داره
ولی بهرحال ضعفه دیگه . خب چی کارم کنم ؟
من هنوزم تا پایان تعطیلات
خیلی سفت و سخت به تحقیقاتم ادامه می دم
شاید فردا بازم گفتم کانن ! مثل دیروز که کانن می خواستم بگیرم . من روی مارکها کمترین تعصب ممکنه رو دارم . اگر دوربین صنام ! هم نیازها و انتظاراتم رو برآورده کنه ، می خرمش . مثل شما حرفه ای نیستم . مبتدی هستم ...
canon 500d با لنز كيت 820 هزارتوماننقل قول:
يا حق
sd880 با ixus880 چه فرقی داره؟
سلام با تشکر از راهنمایی شمانقل قول:
این خودتون هستید که باید مشخص کنید دوربین عکاسی لازم دارید یا فیلمبرداری. اگه فیلمبرداری زیاد میکنید فیلمبرداری. در غیر این صورت دوربین عکاسی باید بگیرید.
در هر صورت بودجه تون خوبه. با این بودجه میتونید یه دوربین عکاسی و یه فیلمبرداری بخرید.
نظر شخصی من اینه که دوربین عکاسی بگیرید. چون از دوربین عکاسی میشه در حد قابل قبول برای فیلمبرداری استفاده کرد ولی کیفیت عکس دوربین فیلمبرداری و امکاناتش چندان جالب نیست.
کنان EOS 500D قیمتش حدود 950 باید باشه. فیلمبرداری با رزولوشن فول اچ دی هم داره.
در مورد سونی چی
سلام دوستان
من تا چند وقت دیگه میخام دوربین بگیرم که نهایتا با وسایل جانبی بشه 350000 تومن.
برام زوم اپتیکال مهمه.
خیلی گشتم، تا الان فقط از H20 خوشم امد که چندتا ضعف شدید داره:
1- لنز واید 38mm
2- دیر شارژ شدن فلاش که حدودا 7 ثانیه میشه.
میخام نظرتون در مورد این دوربین بدونم، آیا میشه با این پول چیز بهتری گیر اورد؟
متشکرم:eh:
1اتفاقا درستش اینه که بر اساس نیازهای خودتون انتخاب کنید. اولویت های شما هست که انتخابتون رو تعیین میکنه. من فقط از این نظر گفتم که یه مقدار شفاف سازی بشه.نقل قول:
2نه. واسه چی از خنده منهدم شم. بالاخره وقتی این قابلیت برای شما مهمه باید روش حساب باز کنید. البته اونی که شما میگین 16:9 نیست. 3:2 هست.
3پس فکر نمیکنم تفاوتی دیده بشه.
4اینی که نوشته ظاهرا منظورش اینه که بعد از این که عکس گرفته شد میشه تو خود دوربین عکس رو rotate کرد. همون کاری که بعدا باید تو کامپیوتر انجام داد رو تو دوربین هم میشه انجام داد. که اینو همه ی دوربینا دارن.
همون SD880 کنان که به دوستان پیشنهاد شد.نقل قول:
تا جایی که من میدونم Ixus 880 نداریم. Ixus 870 داریم که همون SD880 هست. اسم دیگه شه.نقل قول:
سونی چون کیفیت عکساش و عملکردش از نظر نویز ضعیفتر از کنان و نیکون هست توصیه نمیکنم. از نیکون مدل D5000 هست که فیلمبرداریش در حد اون مدل کنان نیست.نقل قول:
خب چه کاریه؟ میتونین H50 بخرین.نقل قول:
سوني با توجه به كيفيت ضعيفترعكس ها نسبت به canon و nikon توصيه نمي شودنقل قول:
canon 500d با 15 مگا پيكسل و فيلم برداري full hd ولي با 20 فريم و hd با 24 فريم- قيمت 820
nikon d5000 با 12 مگا پيكسل وفيلم برداري hd با 24 فريم -قيمت 810
دو دوربين فوق پيشنهاد ميشود
كيفيت عكسهاي مدل نيكون كمي بهتر است و lcd چرخان دارد
يا حق
آخرین نتایج جستجوی من برای خریدن یک دوربین جیبی ( اولترا کامپکت ) در حدود 350 تومن به شرح زیر است .
- اگر دوربینی برای شات های شبانه و یا عکاسی در محیط های داخلی و کم نور می خواهید شک نکنید بهترین انتخاب wx1 سونی هست . که من از 370 ( چینی ) تومن قیمت دارم تا 425 تومن ( ژاپنی ) والبته نمایندگی سونی گفت اگر 10 روز صبر کنید بار جدید که وارد بازار بشه این دوربین هم کمی افت قیمت پیدا می کنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید فکر کنید که امکان نداره یک دوربین سونی برای محیط کم نور پیشنهاد بشه چون سونی همیشه در این زمینه ضعف داشته اما کافیه یک نگاهی به ریوویو ها بکنید ( بدون استثنا ! ) . سونی برای رفع مشکل همیشگی دوربینهاش از لنز و سنسور جدید استفاده کرده و اینبار از اونور پشت بام افتاده ! یعنی اینبار عکسهای lowlight رو بینظیر می گیره و عکسهای daylight ش تعریف خاصی نداره ! که اگر این یک ضعف رو نداشت من لحظه ای درخریدنش شک نمی کردم .
این دوربین به حدی در نورهای کم حرفه ای عمل می کنه که اگر سایتهای مربوط به عکس رو نگاه کنید ( مثل FLICKR.COM ) نزدیک 90% عکسهای این دوربین در تاریکی و نور کم گرفته شده
دقت کنید که عکس زیر با iso 1600 گرفته شده با کمترین نویز ممکن
منبع عکسهااین دوربین امکانات و مزایای جالبی هم دارهکد:http://www.clubsnap.com/forums/showthread.php?t=591855&page=2
1- ضبط فیلم بصورت HD با فرمت mP4 ( روی 8 گیگ مموری 1 ساعت و 54 دقیقه فیلمبرداری HD می کند )
2- 5X زوم اپتیکال حین فیلمبرداری
3- گرفتن 10 عکس در ثانیه !
4- لنز واید 24-120mm
5- پانورامای 270 درجه !!
6- تنوع سایز عکس 2 به 3 و 3 به 4 و 9 به 16
7- طراحی و سایز بی اندازه خوشگل و مناسب ( جنس بدنه فلز هست )
اما نقاط ضعف این دوربین بنظر من دو مورد هستند
1- خروجی USB خاص سونی که توی هرخونه ای پیدا نمیشه و احتمالا مجبورید کابل مخصوص رو همیشه همراهتون ببرید
2- عکس های DAYLAIGHT این دوربین اگر چه از وضوح خوبی برخوردار هست اما رنگهای شاداب ندارد :41: ( خدا می دونه چقدر من بابت این موضوع گریه کردم :دی )
برای رفع این مشکل البته راهکارهایی داده شده که می تونه روی کیفیت رنگ تاثیر بگذاره مثل استفاده از مود P و تنظیم وایت بلنس روی FLASH . اما درهرصورت این دوربین با عکاسی در نور روز مشکل داره و همین باعث شد از لیست خرید من خارج بشه هرچند فقط طراحیش می ارزید به انتخاب های بعدیم
.............
دوربین بعدی TX1 سونی بود که
تقریبا همه مزایای WX1 رو به نوعی داشت ( این دوربین در حدود 375 تومن قیمت دارد )
1- ابعاد مناسب و بسیار باریک ( البته من از قیافه سری T خیلی خوشم نمیاد )
2- فیلمبرداری HD بصورت MP4
3- تنوع سایز عکس
4- عکسهای LOWLIGHT بدون نویز
5- پانوراما ( البته 180 درجه )
6- زوم اپتیکال حین فیلمبرداری ( البته 4X )
7- عکاسی حین فیلمبرداری !
8- LCD بزرگ 3.5 اینچی بصورت تاچ اسکرین
این دوربین حتی در عکسهای DAYLIGHT هم بسیار خوب عمل می کنه و رنگهای بسیار شادابی در عکسهاش داره و اگر دو ضعف زیر رو نداشت قطعا انتخاب من می بود اما چه کنم که ضعفهاش غیرقابل بخشش هست و خدا می دونه من بابت این دو نقطه ضعف هم چقدر گریه کردم :دی
1- باطری دوربین های سری T اصولا مرخص هستند و حداکثر و خیلی خوشبینانه 1 ساعت و نیم کار می کنند .
2- لنز این دوربین 35 میلی متری هست ! اشتباه تایپ نکردما واقعا 35-140 ميليمترهست . یعنی فکر کنم برای عکس گرفتن از یک جمع 10 نفره مجبور بشید 3-4 متری هم از داخل پنجره ی اتاق بیرون بزنید ! :41:
هنوزم افسوس این رو می خورم که چرا wx1 عکسهای دیلایت خوبی نداره .
ادامه دارد ...
دوستان بین SD980-IXUS200 و SD940-IXUS120 و SD880 کدوم بهتر و به صرفه تر هست
راستی این دوربین چه جوریه Fuj-S2000HD
من بیشتر میخوام تو محیط بسته و سالن عکس بندازم
با سلام خدمت اساتید.
میخوام یه دوربین بخرم تا 300 تومن ( حالا یکم بیشتر شد اشکال نداره )
به نظرتون بهترین دوربین تو این رنج قیمت چیه؟
من اصلا در زمینه ی دوربین و مدلاش سر رشته ندارم.
در ادامه ...
بازهم دنبال دوربین جیبی حول و حوش 350 می گشتم و
دوربین بعدی سونی W290 بود . دوربین محبوب سونی ( قیمت این دوربین بین 275 تا 310 تومن هست )
این دوربین عکسهای دی-لایت خوبی داره . شادابی و کیفیت عکسهای روزش حتما شما رو راضی می کنه اما عکسهای شبش بخصوص در ایزوهای بالا با نویز قابل توجهی روبرو هست .
ولی خب مزایای خودشم داره
1- 5X زوم اپتیکال ( حین فیلمبرداری غیرفعال است )
2- فیلمبرداری HD با فرمت MP4
3- LCD سه اینچ
4- 12 مگاپیکسل
5- حافظه داخلی 11 مگ ! و یکمقدار جینگولک بازی موقع پلی-بک عکسها
دو تا چیز باعث شد قید این دوربینم بزنم .
الف ) آنکه عکسهای شب و در نور کم این دوربین نویز داشت
ب ) کیفیت فیلمبرداری HD ش خیلی خوب بود اما من 4 نمونه از فیلمهاش رو دانلود کردم و متوجه شدم هربار درخشندگی و موج مزاحمی اطراف اشیاء درحال تحرک دیده میشه
.............................
اگر می خواید نمونه های فیلم این دوربینها و هر دوربین دیگری رو ببینید می تونید به سایت
مراجعه کنید و نام دوربین مورد نظر رو سرچ کنید . ثبت نام در این سایت واقعا کمتر از 20 ثانیه طول می کشه و از طرفی توصیه من این هست که فیلمهای HD رو حدالامکان دانلود کنیم ( گوشه ی پایین سمت راست هرصفحه لینک دانلود هست ) و در تلوزیون LCD تون این فیلمها رو تماشا کنید چرا که در تلوزیونهای CRT یا مونیتورهای ال سی دی کوچک اون نویزهایی که گفتم احتمالا قابل رویت نیست و البته اگر سورس پخشتون همین تلوزیونها و مونیتورهاست خب دیگه بهتره بابت کیفیت فیلمبرداری سونی W290 نگران نباشید ) همه جور سایز فیلمی هم داره از 6-7 مگابایتی تا 110 مگابایت به بالاکد:http://vimeo.com/
.........
در ادامه گشت و گذارم برای خرید دوربینی جیبی در حدود 350 تومن به دو دوربین دیگر رسید
همینجا بگم که دوستان برای من واقعا به تنهایی کیفیت عکس یک دوربین مهم نبود . پس از نوشته های من برای خرید دوربین استفاده نکنید مگر اینکه مثل براتون چند تا چیز باهم مهم باشه
1- جیبی بودن دوربین
2- شکل و شمایل دوربین
3- کیفیت عکس
4- داشتن فیلمبرداری hd
( بدون تقدم و تاخر هر 4 مورد بالا برای من خیلی مهم بوده )
در ادامه تحقیقاتم به دو دوربین از کانن رسیدم که از جهتی بیشتر با خواسته من هماهنگ بود . یعنی انتخاب سوژه و فشار داد کلید شاتل و گرفتن یک عکس خوب بدون کمترین تنظیم دستی . در این مورد کانن حتما بهتر از سونی هست . مثلا wx1 که من هنوزم بابت عکسهای دی-لایت ضعیفش دارم گریه می کنم ! برای گرفتن عکس قابل قبول در روز نیاز به تنظیم و بلانس کردن آیتمهای مختلف داره ...
اولین دوربین sd980 کانن هست که توی ایران بیشتر به IXUS200 معروفه ( قیمت حدودا 320 الی 340 )
ابعاد و قیافه این دوربین و بخصوص فرم کلیدهای پشتش به هیچوجه منو راضی نکرد اما بهرحال محسناتی برای خودش داشت
1- فیلمبرداری بصورت hd ( البته با فرمت mov )
2- صفحه LCD بزرگ 3 اینچی تاچ اسکرین
3- لنز واید 24-120mm
4- 12 مگاپیکسل
5- 5X زوم اپتیکال ( حین فیلمبرداری زوم اپتیکال وجود ندارد )
6- طراحی خوب و ابعاد مناسب
من این دوربین رو انتخاب نکردم چون راستش بعد از WX1 هیچ دوربین اولترا کامپکت دیگری نمی تونست من رو به خودش جذب کنه و از طرفی مزیتیهایی که این دوربین نسبته به SD940 داشت خیلی برام کاربردی و جذاب نبود مثل
1X زوم بیشتر
لنز وایدتر . 4میلی متر وایدتر
و صفحه تاچ اسکرین کمی بزرگتر 0.3 اینچ بزرگتر ( دقت کنید که این صفحه تمامش در اختیار شما نیست و قسمتیش به وسیله آیکونهای روی صفحه ( تاچ اسکرین ) پوشیده شده و عملا صفحه شما خیلی بزرگتر از SD940 نیست )
در نهایت با توجه به اینکه سایر مشخصات کاربردی این ( برای من ) کاملا شبیه هم هست ، من ترجیح دادم SD940 رو بخاطر طراحی بهترش و ابعاد کوچکترش ، بخرم ( البته فعلا ) و شما اگر آقای درشت هیکلی هستید باید یکم در این مورد بیشتر دقت کنید چون دکمه های بالای این دوربین ( SD940 ) خیلی کوچک و ظریف هستند و ممکنه استفاده از اونها برای شما مشکل باشه
چیزی که من در مورد دوربینهای کانن دوست ندارم
1- فرمت MOV برای ضبط فیلم HD هست که بیش از 2 برابر MP4 ( فرمتی که سونی استفاده می کنه ) فضای مموری رو می گیره
2- این دوربینها در گرفتن عکسهای وایداسکرین 9 به 16 به خوبی و تنوع سونی ها نیستند
یک مسئله شخصی هم با این دوربین های کانن دارم . اونم اینه که چون تلوزیونم B690 سامسونگ قادر هست فرمت MP4 رو براحتی از روی USB پخش کنه . ترجیح می دادم دوربینی که می خرم سونی باشه ! ( WX1 با اسمایلی گریه زاری ) الان با انتخاب کانن ، همیشه یا باید از طریق خود دوربین این فیلمها رو تماشا کنم ! یا باید HD پلیر بخرم !! یا باید کانورتشون کنم به MP4 !!! که این آخری انتخاب منه ...
اما برای یک یوزر غیرحرفه ای مثل من
که دوست داره با انتخاب سوژه و فشار دادن دکمه شاتر ، عکس خوب و قابل قبولی گرفته باشه ، انتخاب خوبیه
قیمت SD940 ( IXUS120 ) بین 280 الی 310 تومن هست .
راستش برای منی که بعد از جریانات WX1 به این نتیجه رسیدم که حتی هزینه کردن درحدود 450 ( با مخلفات ! ) هم نمی تونه من رو کاملا قانع و راضی کنه ، اونوقت یکباره به این نتیجه رسیدم که زیاد هم هزینه نکنم ! در حقیقت پذیرفتم که دوربین های اولتراکامپکت ضعفهایی دارند و یک دوربین متعادل رو انتخاب کردم
پ.ن :
جانان من ، اندوه WX1 کشت مارا ...
سلام pop جان می خواستم یک راهنمایی من رو بکنینقل قول:
1-کلا از دوربین lumix Fz35 راضی هستی یا نه هم از نظر عکس هم فیلمبرداری (کیفیت عکسش چه طوره )
2-مشکل خاصی باهاش داشتی یا نه
3-چه مموری روش انداختی
4-آیا مدت زمان خاصی برا فیلم برداری داره یا نه (یکسره فیلم می گیره یا نه)
باز هم از لطفت ممنون
اگر چیز خاصی بیشتر مد نظر داشتی لطف کن بگو من قصد خرید این مدل رو دارم
همین هایی که دوستمون در چند خط پایین اشاره کرده مدلهای بسیار خوبی هستند .. SD960 بخصوص از نظر من بهتره.نقل قول:
980 لنز وایدتر داره - زومش هم 1x قوی تره - شاتر سریعتر - دامنه فلاش قوی تر ... 880 ضمناً فیلمبرداری HD نداره (که البته یه جورایی هم قابل درکه چون یکسال از دوتای دیگه قدیمی تره)نقل قول:
بهرحال همگی دوربین های خوبی هستند .. من 980 رو می پسندم .
اون مدل فوجی هم که البته یه جورایی در یه کلاس دیگه قراره می گیره (جدا از اینکه مجدداً قدیمی تر از بالایی هاست) ... هم از نظر سایز ، هم از نظر اینکه کنترل manual داره و زوم بالاتر و واسه کاربر آماتور علاقه مند به عکاسی مناسب تره
سلامنقل قول:
شخصا پیش از خرید و برای حدودا 5 ماه ، تقریبا همهی Reviewهای موجود برای FZ28 و رقبای اون رو از dpreview تا یوتیوب بررسی کرده بودم و با اطمینان کامل سراغ FZ35 رفتم
نوع دقیق کارت حافظه رو هم قبلا نوشتم
چون این دوربین ارتقا یافته ( Upgrade) شدهی FZ28 هست به تحلیلهای تخصصی FZ28 مراجعه کنین
اما در حالت فیلمبرداری که یکی از ارکان برتری FZ35 بر FZ28 هست ، کیفیت صدا و تصویر و همچنین حفظ فوکوس موقع زوم بسیار خوب و قابل توجه هست ؛ اگر با فرمت AVCHD در حالت HD اقدام به فیلمبرداری کنین فایلی با پسوند MTS در مسیری متفاوت ایجاد میشه که بهراحتی با WMPقابل پخش هست و حجمی تقریبا برابر نصف فرمت رایج Motion Jpeg داره (ضمن برابر بودن کیفیت)
من هنوز شخصا محدودیتهای زمانی یا حجمی فیلمبرداری رو تجربه نکردم اما در دفترجهی راهنما قید شده که حداکثر حجم فایل در حالت فیلمبرداری پیوسته با فرمت Motion Jpeg برابر 2GB هست و چیزی در این مورد برای فرمت AVCHD Lite گفته نشده اما به محدودیت عمر باتری اشاره شده که در حالت ضبط پیوسته تحت هر فرمتی ، حدودا 150 دقیقه هست ؛ هر چند باید توجه کرد که فرمت فایل FAT (موجود در کارتهای حافظه) ظرفیت ذاتی ذخیره کردن یک فایل بیش از 4GB رو نداره.