[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش احمد ای ول - بعد از مرگ آیدین نیکخواه بهرامی مرگ استاد شکیبایی منو بدجور ناراحت کرد:41::41:
سلام داش کریس-- بابا اینا یه متر یا دو متر میرن در ضمن من فیلماشو دارم اینا که چیزی نیست شما برو فیلم b13 رو بگیر همه حرکاتش واقعی هستو بدلی در کار نیست چون تو پشت صحنش نشون میده:20:نقل قول:
بالاخزه این فرگی سر عقل اومد....
در ضمن راموس این دیگه چه عکسایی بود گذاشتی....
یارو رو دیدار راه می ره....
شرمنده این جاذیه زمین پس این جا هویجه.....
شایدم یارو سرعتش از یوس پلنگ زیاد تره ...مثل این موتورا که رو صفحه چوبی ره میرن ها...
شایدم به کمرشون طناب بستن بعد با فتو شاپ پاکش کردن...در هر صورت یه کاری کردن...
وگرنه کی رو دیدی رو دیوار راه بره..؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادريد آنخل ماريا بيا رييس فدراسيون فوتبال اسپانيا اعلام كرد كه كشورش قصد برگزاري جام جهاني فوتبال در سال ۲۰۱۸ميلادي را دارد.
رييس فدراسيون فوتبال اسپانيا روز گذشته در اجلاس اين فدراسيون ضمن بيان اين مطلب تصريح كرد كه تماسهايي بر برگزاري جام جهاني سال ۲۰۱۸ميلادي برقرار كرده است .
بيا افزود: از طريق حايمه ليساوتزكي وزير مشاور امور ورزشي، دولت اسپانيا را در جريان اين موضوع قرار داده و در تماسي با فيفا خواستار ميزباني جام جهاني شده است .
وي اظهار داشت: اگر با ميزباني اسپانيا موافقت شود، اسپانيا پس از ميزباني جام جهاني توسط آفريقاي جنوبي در سال ۲۰۱۰و برزيل در سال ،۲۰۱۴ برگزاركننده جام جهاني خواهد بود.
سلام...نقل قول:
سلام داش کریس-- بابا اینا یه متر یا دو متر میرن در ضمن من فیلماشو دارم اینا که چیزی نیست شما برو فیلم b13 رو بگیر همه حرکاتش واقعی هستو بدلی در کار نیست چون تو پشت صحنش نشون میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پشت صحنشو دیدم تو یه پرده آبی به بازیگرا طناب می بندن بعد با چرثتقیل می برن هوا ...بهد اونام هی دست پا می زنن......در هر حال با عقل جور در نمی یاد چند متر باسرعت حالا آخرش 10 یا 15 کیلومتر در ساعت دوید...جاذبه طرفو می ندازه زمین...مگه این سرعت بره بالا ...الان دوچرخم این جوریه اگه سرعت کم شه جاذبه زمین آونو می ندازه زمین....
نمی دنم از این آدم دوپا هیچی بعید نیست ...
اما سخته باورش مگه اینکه از علم استفاده کنه....
البته تو عکس بالا فکر کنم طرف به صورت هلالی اونم یه کوچولو با استفاده از سرعت بالاش رو دیوار راه رفته که فکر کنم شدنیه...اما اگه این کارو کرده خیلی تمرین داشته.......
ولی کلا" از این بشر هیچی بعید نیست....
سلام به همه.........منم به خانواده هنر درگذست استاد خسرو شکیبایی رو تسلیت میگم...:41:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما بیایم سر اخبار تیم........
عکس هایی از یه کنسرت تویه ورزشگاه خودمون رو براتون میزارم....
بروس اسپرینگستین و گروه (E Street) دیشب در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو حضور داشتند و شبی فراموش نشدنی را رقم زدند.بروس و گروه E برای دومین بار به اسپانیا می آیند و در این تور آنها به ورزشگاه اختصاصی رئال مادرید هم رفتند.در این شب هزاران نفر از مردم اسپانیا در ورزشگاه حضور داشتند.مدتها بود که این ورزشگاه میزبان چنین مراسمی نبود و از زمان حضور U2 و خولیو اگلسیاس سالها می گذرد.این یک شب عالی بود که از بچه های کوچک گرفته تا پیرمردان و پیر زنان 60 ساله در آن حضور داشتند.
اینم چند تا عکس دیگه از تیم در آلگاروه...........
اینم چند تا عکس از بابتیستا-دودک.........
همونطور که میبینید دارن گلف بازی میکنند....البته گواتی هم باهاشون بوده......ولی عمسی ازشون نبود....سایت مطلب رو به اسپانیایی نوشته و من نفهمیدم کی برده........ولی به نظر میاد که دوک برده.....
به تازگی فاش شده است که رونالدو و فرگوسن و سران رئال مادرید در پرتغال در روز دوشنبه ملاقاتی پنهانی داشته اند .
در یان ملاقات طرفین به هیچ توافقی نرسیده اند .
خبرها حاکی از آن است که رونالدو در یک ملافات رو در رو رسما از تمایلش به پیوستن به رئال مادرید پرده برداشته است اما خبرهای دقیقی از این ملاقات دریافت نشده است .
بنابر گزارشهای رسیده مرد اسکاتلندی گفته است که اگر او به جدایی رونالدو از اولدترافورد رضایت دهد باشگاه های دیگر نیز مشابه رفتار رئالی ها را در هفته های اینده انجام می دهند .
سپس بازیکن قولهایی را مربی به او داده است مبنی بر اجازه دادن به او در صورتی که من یو جام ها را ببرد می تواند باشگاه را ترک کند به یادش آورد .
فرگوسن صبورانه به این حرفها گوش داد و مقابله ای با ستاره ی تیمش نکرد و همین موجب می شود که کار انتقال این بازیکن به برنابئو آسان تر به نظر برسد.
پس از این ملاقات در پرتغال رونالدو به دوستان نزدیکش گفت که به اولدترافورد بر می گردد تا با دوستانش خداحافظی کند و دیگر برای من یو توپ نخواهد زد .
به نظر می رسد که تز جدید کالدرون برای به خدمت گرفتن بازیکنان با سر و صدای جدید در حال جواب دادن است . در زمانی که کالدرون در هیئت مدیره بود پرز توانسته بود زیدان و رونالدو را بدون صدا به خدمت بگیرد .
سرمربي جديد تيم ملي اسپانيا، بازگشت رائول گونسالس به تيم ملي اين كشور را شدني خواند.
"ويسنته دلبوسكه" در مراسم معرفياش به عنوان سرمربي جديد تيم ملي اسپانيا درباره بازگشت كاپيتان رئال مادريد گفت: «درها براي هر بازيكني كه شايسته باشند، باز هستند.»
او در عين حال تاكيد كرد كه ميخواهد به مجموعه لوئيس آراگونس وفادار بماند.
سرمربي سالهاي پيش رئال مادريد گفت: «دوست دارم سبكي را كه اسپانيا را به يكي از بزرگترين پيروزي در تاريخش رساند، حفظ كنم.»
دل بوسكه برخلاف آراگونس درك خوبي از رائول 31 ساله دارد، چرا كه زماني هدايت او را در رئال مادريد برعهده داشت.
كنار گذاشتن رائول انتقادهاي زيادي را از آراگونس در پي داشت. اما، همه مخالفان با قهرماني ماتادورها آرام گرفتند.
دل بوسكه قراردادي دو ساله با فدراسيون فوتبال اسپانيا دارد و قرار است تيم ملي فوتبال اين كشور را به جام جهاني 2010 برساند. 20 اوت قهرمان جديد اروپا با هدايت سرمربي جديدش برابر دانمارك به ميدان خواهد رفت
اینو بخونیدو فقط بخندید...........................
روی کین بازیکن سابق منچستر یونایتد به شدت با فرگوسن مخالفت کرد و از رونالدو خواست که هر طور شده به خواسته اش برای پیوستن به رئال مادرید برسد .
او گفت که بهتر است که سپ بلاتر بهتر بود به جای این که بگوید که منچستری ها برده داری می کنند بگوید که آنها با بازیکن مانند یک " تکه گوشت " بخورد می کنند !
کین به روزنامه ی سان گفت : اگز بازیکنی می خواهد برود تلاش برای نگه داشتن یک بازیکن اشتباه است و اگر این کار را انجام دهید ثابت می کنید که به هر مربی ای "ریده اید" !! بازیکنان وفادار در فوتبال کم اند . باشگاه با من خیلی بد برخورد کرد بعضی وقتها آنها بازیکنان را مانند یک تکه گوشت می فروشند اگر بازیکنی می خواهد برود باید برود . اگر شانس بهتری داری باید برود من وفادار بودم و با من این طور برخورد شد . وفاداری برای تیمها فقط یک تجارت است . آنها می خواهند با این حربه بازیکنان را حفظ کنند . اگر آنها تو را نخواهند 10 دقیقه ای اخراجت می کنند ، این تجربه ی من است باشگاه ها به فکر خوشان هستند نه به فکر بازیکن
کریستیانو رونالدو ستاره ی پرتغالی احتمال حضورش در باشگاه گالکسی را در آینده رد نکرد .
او که در حال ریکاوری از عمل جراحی مچ پایش است اکنون در ایالات متحده است تاجایزه ی بهترین ورزشکار جهان را دریافت کند .
اکنون یکی از شماره 7 های سابق منچستر یونایتد ، دیوید بکام ، پس از پیوستن به رئال مادرید در یک جابجایی عجیب راهی گالکسی شده است . زمانی که از رونالدو پرسیده شد که می خواهد راه بکز را ادامه دهد او دوپهلو جواب داد .
وی گفت : من هنوز وقت دارم و ترجیح می دهم در اروپا بازی کنم . در حال حاضر این بهتر است اما آینده را کسی نمی داند .
زمانی که یک زن از او پرسید که چرا این قدر دوستش دارد او گفت : شاید به این خاطر که من زیبا بازی می کنم . بکام و آبل ژاویه در اینجا بازی می کنند من با آبل صحبت کردم و او گفت که در اینجا بازی کردن عالی است شاید ، شاید ... کسی آینده را نمی داند !
وکیل روبینیو خبر تمایل بارسلونا به این ستاره را تایید کرد .
آینده ی ملی پش برزیلی یکی از موضعات مورد بحث این روزهاست و رئال مادرید حاضر شده است که او را به عنوان بخشی از قرارداد رونالدو به منچستر یونایتد بدهد .
اما خود روبینیو گفت که حاضر است در رئال بماند و بخشی از قرارداد یک بازیکن دیگر نباشد .
چلسی به دستوز لوئیز فلیپ اسکولاری یکی از مشتریان دست به نقد این ستاره است .
ونگر ریبریو وکیل این بازیکن با تایید پیشنهاد رسمی چلسی به رئال مادرید خبر تمایل بارسلونا به این بازیکن را تایید کرد .
او به کانال رادیویی اودنا گفت : روبینیو پیشنهادی از چلسی دارد که اکنون در دستان پدخا میاتوویچ است و مدیر نیز گفته است که نیست روبینیو را حتی برای 150 میلیون یورو بفروشد .
او سپس به پیشنهاد کاتالانها اشاره کرد : در دوشنبه یکی از اعضای هیئت رئیسه بارسا با من صحبت کرد . من گفتم که او بهتر است که با رامون کالدرون صحبت کند و کاری از من بر نمی آید چون که کار برای چلسی سخت است چه برسد به بارسلونا !
او دلیل اصرار رئال بر روبینیو را تصمیم برند شوستر برای حفظ او می داند و می گوید که روبینیو باید تا پیش از المپیک وضعیتش را روشن کند .
وی گفت : همه چیز برای روبینیو باید سریع باشد چون او می خواهد به المپیک برود و می خواهد که تا پیش از پکن آینده اش روشن شود .
رونالدو به ایالات متحده رفته است تا یک قرارداد منعقد کند اما ... یک قرارداد از نوعی دیگر .
بنابر گفته ی خود این بازیکن او علاه بر دریافت جایزه ی بهتزین ورزشکار جهان قصد دارد تا حق کپی رایت عکسهای شخصی اش را به یک شرکت بدهد . او این را به تلویزیون پرتغال گفته است . این کمپانی قرارداد مشابهی را با آنجلینا جولی بسته است .
باشگاه بارسلونا علاقه اش به روبینیو را تکذیب کرد و اذعان داشت که حاضر نیست که تفاهم نامه ی نانوشته میان دو باشگاه را نقض کند .
علاقه ی شخصی خوان لاپروتا به در خدمت گرفتن این بازیکن موجب ابجاد تنشهای زیادی میان باشگاه رئال مادرید و بارسلونا در روزهای گذشته شده است . به همین دلیل او رسما به خدمت گرفتن این بازیکن را تکذیب کرد .
او اعتقاد دارد که درست است که بارسا پس از فروش رونالدینیو به دنبال یک نام بزرگ است اما این نام روبینیو نیست .
رافائل یوسته مدیر داخلی بارسا گفت : بازیکنان زیادی در لیست خرید ما هستند اما روبینیو در این لیست نیست دیگر چیزی برای گفتن ندارم .
به نظر می رسد که تفاهم نامه ای که از زمان ریاست رامون کالدرون میان دو باشگاه بوجود آمده است مانع این انتقال است و لاپورتا را مجاب می کند که از این خزید صرف نظر کند .
در آخرین جلسه ی هیئت مدیره باز هم کالدرون به موفقیتش در به خدمت گرفتن کریستیانو رونالدو تاکید کرد !
آخرین جلسه هیئت مدیره ی رئال عصر دیروز پیش از تعطلات تابستانی در استادیو باشگاه برگزار شد هیئت مدیره منتظر بودند که کالدرون در مورد کریستیانو رونالدو رافائل فان در فارت حرف یزند .
کالدرون جلسه گفت که رئال مادرید فصل بعد را با بودجه ی ۴۰۰ میلیون یورویی شروع خواهد کرد .
او سپس به تشریح وضعیت کریستیانو رونالدو پرداخت : راحت باشید او نه نخواهد گفت نمی خواهیم از دستش بدهیم . مطمئن باشید . در ده یا پانزده روز او را خواهیم آورد .
کالدرون سپس در مورد وضعیت فان در فارت گفت که اختلاف بر سر ۶ میلیون یورو است و اگر سرمبی اصرار داشته باشد مشکلی برای این بازیکن نخواهد داشت .
او سپس گفت که رئال مادرید قصد فروش روبرتو سولدادو و خولیو باپتیستا را دارد و فروش آنها می تواند بالانس مالی باشگاه را بالا ببرد و اندکی از هزینه ی خرید رونالدو را تامین کند .
و در آخر یه مصاحبه از طرف بنده به شما......وی در پایان درباره دیرتر ملحق شدن به تیم و فرزندش با خنده گفت :هم تیمی هایم در آلگاروه هستند و من ایینجام و دوست دارم تا زمان بیشتری را در کنار پسرم سپری کنم.پسرم در 22 می به دنیا آمد و من گلم را به یونان با وی تقسیم کردم.
مصاحبه دلارد با روزنامه AS اسپانیا......ترجمه از اینجانب....
روبن دلارد در حال سپری کردن یکی از بهترین سالهای خود است.وی در این سال با اسپانیا قهرمان اروپا شد و بعد از یک فصل خوب در ختافه به رئال بازگشت.علاوه بر اینها دلارد امسال شاهد به دنیا آمدن نخستین فرزندش بود.وی می گوید که قصد دارد تا به یک بازیکن مهم برای رئال تبدیل شود.وی درباره قهرمانی اسپانیا گفت:من یکماه تمام با تیم ملی بودم و خسته شدم و اکنون به استراحت نیاز دارم.وی در مورد بازی با یونان نیز میگوید:این اولین بازی من در جام بود و توانستم در همان بازی یگ گل بزنم.حقیقت این است که دوست داشتم خیلی بیشتر برای تیم ملی کشورم بازی کنم اما این مربی است که تصمیم میگیرد و من با توجه به زمانی که داشتم از عملکردم راضی هستم.
دلارد در مورد برگشتنش به رئال گفت:من یک فصل را در ختافه گذراندم و از مسئولین آن تیم ممنونم ولی از همان اول میخواستم تا در رئال بازی کنم.من به رئال برمیگردم.تیمی که نه سال در آن بازی کردم و دوست دارم دارم در آنجا بازی کنم.وی در جواب به اینکه آیا قهرمانی در اروپا به وی کمک میکند تا در رئال بازی کند گفت:این که شما در گذشته زندگی کنید بی فایده است.رئال تیمی نیست که با توجه به عناوینی که دارید در آن بازی کنید.تلاش و سخت کوشی من در تمرینات و استفاده از فرصت هایی که به من در هربازی داده میشود باعث رشد من و بیشتر بازی کردنم در رئال میشود.
وی در مورد رفتن گاگو به المپیک هم گفت:این یک موقعیت برای من نیست.شما ببینید که در تیم علاوه بر گاگو ،دیارا و گوتی نیز در پست من هستند.من دوست دارم تا تمام بازیکنان در کنار هم باشیم چون اینطوری بیشتر تلاش خواهیم کرد و می جنگیم.
وی در مورد شوستر نیز گفت:هنوز با وی صحبت نکردم و وقتیکه به اتریش رفتم در آنجا وی را میبینم.در زمان یورو من با راموس و کاسیاس در مورد اینکه شوستر چه انتظاراتی از من دارد صحبت نکردم چون زمان این کار را نداشتم و تمام انرژیمان را صرف آن مسابقات کردیم.
دلارد همچنین در جواب به اینکه تیم های انگلیسی چون استون ویلا و تاتنهام و تیمهای اسپانیایی چون والنسیا و سویا حاضر شده بودند برای او حتی 20 میلیون هم بدهند گفت:اینکه ببینی تیمهای مطرحی از انگلیس و اسپانیا به دنبال شما هستند نشان دهنده ی این است که در حال پیشرفتید و این مسئله به من کمک می کند تا بهتر باشم.
وی در مورد ماندن در رئال گفت:تیم های مثل سویا و والنسیا به من پیشنهاد دادن ولی من رئال را انتخاب کردم و آرزوهای زیادی برای بازی در این تیم دارم ولی اگر روزی به من بگویند که برو من هم چاره ای جز این ندرام.
خوب اینطور که پیداست رونالدو هم به جمع کهکشانیها پیوست........
فقط امیدوارم اون حرفی که اشنایدر درباره رونالدو گفته درست در نیاد و برعکس صحبتهای کاپیتان رائول در موردش درست باشه.....
سلام خدمت دوستان:
دوستان گل بابت اخبار فوق العاده خوب و جذابتون ممنون واقعآ تاپیک یعنی این خییلی حال کردم با این فعالیت ایول.
خوب در مورد رونالدو که باید بگم پسر جنجالی منچستر دیگه باید در مادرید ارام بگیرد و اینطور هم خواهد شد ایشالا و امیدوارم که کاسیاس بهترین بازیکن جهان بشه تا رونالدو یه انگیزه واس بازی بهتر در مادرید داشته باشه و در ضمن من با رفتن دلارد به جد مخالفم و عاشق جوانهای تیم هستم و دوست ندارم ایندگان تیم رو از دست بدیم.
و دیگر اینکه دوستان میشه یه توضیح درباره گارسیا(بازیکن که از اوساسونا اومد)رو بدین بنده اطلاعی ازش ندارم.
و در اخر هم 9کرتونیم ایول واقعا بابت این همه زحمت دست تک تک شما دوستان گل رو میبوسم موفق و موید باشید.
حالا یعنی چی؟؟!!!
یعنی این کریس اومد؟!
میخواد بیاد؟!
نمیاد؟!
هر سه گزینه؟!
عجب فیلمی شده ... این قسمت رو بخونید:
.....Ramon Calderon may claim a 'done deal', but Cristiano Ronaldo will NOT be joining Real Madrid this summer,
Fergie Says Ronaldo's Staying
نقل قول:
کد:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=782080
از حق نگذریم کالدرون گند زده به اوضاع مالی باشگاه !!!!
ما باید پول خرید رونالدو رو قرض بگیریم !
نه بابا اين حرفو نزن بهت مي خندن
رئال مادريد علاوه بر اين خريدهاش 400 ميليون يورو هم اضافه آورده
كالدرون در اون جلسه اينو گفته بود كه
لطفا يه چيزي رو كامل بدونيد بعد بگيد
ممنون بابت خبرهای داغ و خوبتون.
بچه ها سلام. ببخشید یه مدت که طولانی هم شد نبودم. خدا کنه این رونالدو بیاد. خیلی حال میده. charlize جون بابت خبرهای خوبت ممنون.
1- بابا جون هر کی دوست دارین نرین تو تاپیک منچستر چه رونالدو بیاد چه نیادنقل قول:
2- اینم لینک خبر اما منبعش معتبر نیست "الموندو دپورتیو" (خودتون می دونین که بارسلوناییه)
[HTML]http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=782185[/HTML]3- اند دلمون برات تنگ میشه ! چرا زود بن میشی آخه ؟!
روزنامهي ورزشي اكيپ فرانسه از رد پيشنهاد 40 ميليون يورويي باشگاه كروفچي ازبكستان از سوي ساموئل اتوئو نوشت.
حتي رقم 40 ميليون يورويي هم براي مهاجم كامروني بارسلونا، كافي نبود تا راهي قهرمان ازبكستان شود. ازبكها به هر قيمت ميخواستند اتوئو را در جمع خود داشته باشند. آنها به اين بازيكن 27 ساله دستمزدي 27 ميليون يورويي را هم ارايه كرده بودند. كروفچي در ابتدا اتوئو را تنها براي 6 ماه ميخواست.
اتوئو در ادامه پس از فكر كردن درباره اين پيشنهاد آن را رد كرد، چرا كه حضور در ليگي معتبر را ترجيح ميدهد.
به نوشته اكيپ اتوئو در نشستي خبري در تاشكند گفت: «به بارسلونا باز ميگردد تا تمام پيشنهادهايش را بررسي كند.»
سرآلكس فرگوسن اعلام كرد، باشگاه منچستريونايتد قصد فروش "كريستيانو رونالدو" را به هيچ عنوان ندارد.
به نظر ميرسد با اين اعلام نظر روشن درباره بازيكن پرتغالي شياطين سرخ، خبر و شايعهها پيرامون پيوستن احتمالي او به رئال مادريد پايان يابد.
فرگوسن با گفتن اينكه "ما او را نميفروشيم"، خواستار نگه داشتن ستارهاش است. از هفتهها پيش رفتن يا نرفتن كريستيانو رونالدو به لاليگا رسانههاي ورزشي را به خود مشغول كرده بود. مادريديها بسيار علاقهمندند بودند، مهاجم پرتغالي را به جمع بازيكنان خود بيفزايند. آنها براي رسيدن به خواسته خود رقم 85 ميليون يورو را هم پيشنهاد كرده بودند.
حتي خود رونالدو هم خواستار نهايي شدن اين جابهجايي و رفتن به پايتخت اسپانيا بود. در اين پرونده همه و همه اظهارنظر ميكنند، از مدير برنامه و مربيان گرفته تا اعضاي خانواده رونالدو، هر يك چيزي ميگويند.
سرمربي اسكاتلندي در حاشيه تمرين شياطين سرخ گفت: «كريستيانو فصل آينده را هم براي منچستريونايتد توپ خواهد زد. ما او را هم نخواهيم فروخت.»
حال بايد ديد آيا برند شوستر، سرمربي آلماني رئال ما دريد به اين جمله بسنده ميكند يا خير.
رونالدو كه فصل پيش با 31 گل زده بهترين بازيكن رقابتهايي ليگ برتر شناخته شد، تا سال 2012 با شياطين سرخ قرارداد دارد. او به دليل انجام عمل جراحي تا هفتهها قادر به همراهي منچستريونايتد در رقابتها نخواهد بود.
رئال مادريد براي فصل آينده تاكنون "روبن دلارد"، "ژاوي گارسيا" و "اوپاره" را به خدمت گرفته است و هيچ بازيكن نام داري از اين تيم جدا نشده است.
گفته ميشود روبينيو، بازيكن برزيلي كهكشانيها با باشگاههاي ديگر گفتوگوهايي داشته است. قهرمان هر دو فصل گذشته رقابتهاي سري A در كنار رونالدو به ديديه دروگبا، رافائل فان درفارت و يان كلاس هونتهلار نيز علاقهمند هستند.
خلاصه اینا کل کره زمیونو گذاشتن سر کار......
سرمربي جديد تيم ملي اسپانيا، بازگشت رائول گونسالس به تيم ملي اين كشور را شدني خواند.
"ويسنته دلبوسكه" در مراسم معرفياش به عنوان سرمربي جديد تيم ملي اسپانيا درباره بازگشت كاپيتان رئال مادريد گفت: «درها براي هر بازيكني كه شايسته باشند، باز هستند.»
او در عين حال تاكيد كرد كه ميخواهد به مجموعه لوئيس آراگونس وفادار بماند.
سرمربي سالهاي پيش رئال مادريد گفت: «دوست دارم سبكي را كه اسپانيا را به يكي از بزرگترين پيروزي در تاريخش رساند، حفظ كنم.»
دل بوسكه برخلاف آراگونس درك خوبي از رائول 31 ساله دارد، چرا كه زماني هدايت او را در رئال مادريد برعهده داشت.
كنار گذاشتن رائول انتقادهاي زيادي را از آراگونس در پي داشت. اما، همه مخالفان با قهرماني ماتادورها آرام گرفتند.
دل بوسكه قراردادي دو ساله با فدراسيون فوتبال اسپانيا دارد و قرار است تيم ملي فوتبال اين كشور را به جام جهاني 2010 برساند. 20 اوت قهرمان جديد اروپا با هدايت سرمربي جديدش برابر دانمارك به ميدان خواهد رفت.
هافبک تهاجمى سابق تیم فوتبال بارسلونا از هواداران تیم جدیدش خواست تا منطقى باشند.
لودویک ژولى ملى پوش فرانسوى سابق تیم هاى رم ایتالیا و بارسلونا اسپانیا روز گذشته با باشگاه فرانسوى پاریسن ژرمن قرارداد بست.
وى گفت: 32 سال سن دارم و احساس مى کنم تا چند سال دیگر هم مى توانم در اوج باشم، البته هواداران باید منطقى باشند و بدانند که من زورو نیستم.
ژولى ادامه داد: براى من خیلى مهم است که خیلى چیز ها را ثابت کنم و دوباره به روزهاى اوج خود برگردم.
ژولى براى قرارداد جدید خود مبلغ دو و نیم میلیون یورو دریافت کرده است.
اینم خلاصه که:"هر دم از این باغ دمی می رسسسسسسسسسسد...."
یه چیزم میخوام بگم وقتی تو یه تاپیک دیگه که طرفدار یه تیم دیگه ای هستن می خوان نظر بدین لطفا"احترام همدیگرو نگه دارین..
درسته که تیمتونو خیلی دوست دارین اما این دلیل نمی شه که اون طور که باید نظرتو نو بدین ندین...این جور نظر دادن آخر عاقبتش بن شدنه...بچه ها ما شما رو دوست داریم برا خاطر اینکه جاتون خالی نباشه بن نشین.
ممنون.....
سلام به همه........یه عکس جدید از دیوید گیر اوردم گفتم براتون بزارم(البته بیشتر برا دیوید جان...........)
اقا سلام علیکم:
خوب میگم اوضاع چطوره خوبین سلامتین؟
در مورد رونالدو من کاری با فرگی که گرچه دوسش دارم ندارم چون رونالدو از ماست اینو بهتون قول میدم.
و اینکه اقا میگم این اتوو عجب ادمیه ها 40 میلیون یورو رو قبول نکرده حالا این درحالیه که بارسا فکر نکنم واسش نصف پول کروفچی رو بده راستی راستی این کروفچی دیگه چه تیم خر پولیه ها.
دیگر اینکه باز هم مثل همیشه مهرداد بن میشه کسی نیست به این ادم بگه اقا نمیشه دو روز اروم باشی .
در اخر هم چاکرتونیم دربست منتظر خبرهای خوب باشید.
سلام برو بچ بابا از دست این اند نمیدونم چرا زود از کوره در میره اون منچستری هام مخصوصا اون یاسین با همه مدیرا دوست کافیه یاسین بهشون بگه تا یکی رو بن کنن --چارلیز در مورد عکست ممنون ولی برا من باز نمیشه
************************************************** *********************************************
واقعا برای مدیران این سایت متاسفم که بی دلیل یه نفرو بن میکنن اند جان از من میشنوی فردا برو کافی نت یه یوزر بساز که هیچ وقت نتونن بنت کنن چون از یه کامپیوتر دیگه یوزر بسازی نمیتونن بنت کنن - درضمن بچه ها اگه منم فردا بن شدم زیاد تعجب نکنید چون اینجا مدیران طرف حقو نمیگیرن طرف دوستشونو میگیرن -یکی از دلایل رشد نکردن ایرانم همینه
اقا یه صلوات بفرست ولش کن این حرفای خاله زنکی رو ولش کنید خواهشن.
این مدیران هم دارن کار خودشونو میکنن ما باید که محتاط باشیم نباید از کوره در ریم همین من میدونید که منچستر رو دوست دارم ولی خوب نه اندازه رئال به همین خاطر تاپیک من یو کمتر میرم لازم نیست که خودمونو در گیر کنیم و بن شیم علیرضا جان شما هم خون خودتونو کثیف نکنید یه صلوات بفرستین تموم شه بره ایشالا که مشکلی نیستش دوستان هم به کارشون میرسن .
لعنت بر شیطان ملعون
مرگ بر اسرائیل
زنده باد رئال مادرید
علی رضا بی خیالش !!
اصلا منچستر چه تیمیه که بخوای در موردش بحث کنی !! ولش کن !!
صلوات بفرست !!
چشم رائول جان فقط یخورده عذاب وجدان دارم چون اول من شروع کردم بعدش اند شروع کرد
سلام بر همگی...تازه چه خبر؟!!
سلام بر همه رئالی ها...من هم اومدم...درخدمت بچه های گل!!
خوب جریان کریس رونالدو به کجا کشید؟!
والا هنوز هیچ چیزی مشخص نیستش فقط اینو خدمت شما بگم که هر خبر رو که میخونین درباره باشگاها اول برین یه سری به سایت رسمی اون باشگاه بزنید اگر که اون خبر اونجا درج شده بود که حقیقته ولی اگه نه بدونید 99%که شایعه و یا دروغ هستش.
و اینکه نه تازه خبری نیستش فقط این که رونالدو در یک مصاحبه درباره اومدن به رئال سکوت کرده و هیچ نگفته در کل هیچ خبری نیستش و اینکه وضع رئال در کمپ پرتقال عالیه و بازیکنها روحیه بسیار بالای دارند و خوب تمرین میکنن و روند ریکاوری خودشونو بسیار خوب دارن انجام میدن.
و اینکه دوستان رئال تقریبا یک هفته دیگر یعنی 6 مرداد ماه در مقابل لاسک لینز مسابقه تدارکاتی و داره .
سلام لادن خانمنقل قول:
سلام بر همه رئالی ها...من هم اومدم...درخدمت بچه های گل!!
خوب جریان کریس رونالدو به کجا کشید؟!
امروز تو روزنامه خوندم مثله اینکه فرگوسن باز مثل 2 سال پیش کریستو راضی کرده که بمونه ولی کریست گفته به شرطی که فصل بعد دیگه اذیت نکنی و بزاری من برم رئال
سلام بچه ها جای من دیگه اینجا نیست اگه خواستین بیاین اینجا تا منو ببینید