سلامنقل قول:
گرافیک و گیم پلی و فیزیک خوبی داره ولی به پای cod نمیرسه
Printable View
سلامنقل قول:
گرافیک و گیم پلی و فیزیک خوبی داره ولی به پای cod نمیرسه
یعنی چی نفهمیدم؟مگه پورتابل معنی دیگه ای هم می ده؟نقل قول:
منظور من نسخه ای بود که نصب بشه.دستتون بسیار بسیار درد نکنه.
این بازی همین یه دونه ورژن رو داره؟
با تشکر
بهترین بازی اتوموبیلرانی تو 2-3 سال اخیر؟
فقط Need for speed
مخصوصا نسخه ی جدید با نام تعقیب داغ
دوستان بازی استراتژیکی میخواستم مثله age of methologyباشه خودتون دیدید که گیم پلیشو.نظرتون راجب این بازی Sid Meier's Civilization V - تمدن 5 چیه؟من خریدمش اما خوشم نمیاد چون turn به turn جلو میره و حوصله مو سر میبره
مرسی
تنها بازی ریسینگی که این چند وقته واقعا قشنگ بود Burnout Paradise بود که واقعا حال کردم.نقل قول:
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
Age Of Empires سری آخرشو (برای چند سال پیشه) همون شرکت ساخته...نقل قول:
دوستان بازی استراتژیکی میخواستم مثله age of methologyباشه خودتون دیدید که گیم پلیشو.
عرفان جان عجب توضیحاتی دادی .پسر خوب مهم همون سری اخره که نگفتینقل قول:
Age Of Empires سری آخرشو (برای چند سال پیشه) همون شرکت ساخته...
ورژنی سالی تاریخی اسمی چیی نداره؟
نظرتو درباره ی اون سیویلیشن هم بگو دیگه
Age of Empires III که سازندش Ensemble Studios بود (!) چون پارسال منحل شد.نقل قول:
عرفان جان عجب توضیحاتی دادی .پسر خوب مهم همون سری اخره که نگفتی
ورژنی سالی تاریخی اسمی چیی نداره؟
سال 2005 اومد و اون موقع واقعا بازی توپی بود میشه در کل گفت یکی از بهترین RTS های عمرمه.
Expansion Pack های Age of Empires III: The WarChiefs و Age of Empires III: The Asian Dynasties هم به ترتیب در 2006 و 2007 برای این بازی منتشر شدن.
اینم لینک Gamespot:
کد:http://www.gamespot.com/pc/strategy/ageofempiresiii/index.html
من تجربه ای از این بازی ندارم ولی مثل این که یکی از بهترین استراتژی های نوبتی تاریخه...نقل قول:
نظرتو درباره ی اون سیویلیشن هم بگو دیگه
آره وقتی ا فروشگاه بازی جدید داشتم میخریدم اینارو نوشته بود که بهترین بازی تاریخ استراتژیکی هستش و اینا ولی من اصلا خوشم نمیاد ازش چون نوبت به نوبته یعنی اینطور نیست که مثله عصر امپراطور ها هر کاری دلت خواست انجام بدی .نقل قول:
من تجربه ای از این بازی ندارم ولی مثل این که یکی از بهترین استراتژی های نوبتی تاریخه...
مثلا میخوای سربازات برن یه جاری باید ببری بعد این turn رو هردفعه بزنی و اینا یه قدم برن جلو
این چه وضعشه آخه
مرسی در کل
یه سبکه دیگه... سلیقه ای هست و کسایی که بازی کردن آن چنان تعریف میکنن که آدم تعجب میکنه... خودم عید میرم سر وقت همین ببینم چه طوریاس :13:نقل قول:
آره وقتی ا فروشگاه بازی جدید داشتم میخریدم اینارو نوشته بود که بهترین بازی تاریخ استراتژیکی هستش و اینا ولی من اصلا خوشم نمیاد ازش چون نوبت به نوبته یعنی اینطور نیست که مثله عصر امپراطور ها هر کاری دلت خواست انجام بدی .
مثلا میخوای سربازات برن یه جاری باید ببری بعد این turn رو هردفعه بزنی و اینا یه قدم برن جلو
این چه وضعشه آخه
خواهش میکنم.نقل قول:
مرسی در کل
یه بازی میخوام توی مایه های SWAT 4
سلام
بچه ها یه بازی شبیه ساز هلیکوپتر باحال با کیفیت معرفی میکنید؟
فقط هلیکوپتر
سلام:11:
دوستان اگه لینک اینو دارین ممنون میشم برام بزارین Assassin's creed II
فقط یه بازی شبیه ساز هلیکوپتر درست و حسابی داریم که اونم حدود یه ماه پیش اومده اسمشم هستش:نقل قول:
سلام
بچه ها یه بازی شبیه ساز هلیکوپتر باحال با کیفیت معرفی میکنید؟
فقط هلیکوپتر
apache
از اینجا با لینک مستقیم - کرک - آموزش دانلود کنید :نقل قول:
کد:http://-------------.com/2010/03/_assassins_creed_2_pc_game.php
دوستان یه سوال فنی :
نسخه reloaded یا repack بازیه darksiders یا هر بازی دیگه ای که از نسخه اصلی کم حجمتر هست از نسخه اصلی چیزی کمتر داره مثلا فیلمی * صدایی * عکسی یا.... یا همون بازیه فقط حجمش کمتره؟
کلا نسخه های repack ارزش دانلود داره?
سلام دوستان
من دنبال بهترین بازی استراتژیک میگردم!
میتونید اسم بهترین های 2010 یا اگه 2011 هم اومده بهم بگین!
دنبال بازی تو سبک این بازی: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction یا بهتر از این میگردم...
کی میتونه کمک کنه؟
ببین بعضی از افراد هستن که راه repack کردن رو بلدن و طوری حجم بازی رو کم میکنن که از بازی چیزی کم نشه اما بعضی افراد هم هستن که برای کم کردن حجم بازی از فیلم یا بعضی اوقات حتی از گیم پلی بازی میزنننقل قول:
در کل بستگی داره که بخوای از کجا دان کنی و به نظر من سایتای خارجی تو اینکار معتبرترن
بهترین بازی استراتژیک امسال بدون شک تمدن5 هستش که یه بازی استراتژِی نوبتیه ببین اگه دوست داری بگیر بازی کننقل قول:
به سبک Tom Clancy's Splinter Cell Conviction هم میگن مخفی کاری که توی اون سبک متال گیر سالید یکی از بهترین بازیهاست و سری بازیهای جیمز باند هم شدیدا پیشنهاد میشه البته سبک مخفی کاری توشون یه ذره کم شده
سلام دوستان عزیز جز Virtua Tennis بازی تنیس دیگه ای هم هست؟؟؟؟؟
Virtua Tennis2010 خیلی مونده بیاد؟؟؟؟؟
ممنون دوست جان ها!!!!
دوستان کسی نسخه repack ولی سالم از بازی darksiders سراغ نداره؟
آره یه بازی تنیس دیگه به نام top spin هستش که من 3 تا نسخشو دارم به نظر من از Virtua Tennis قشنگتره البته نظر منه، و تمام بازیکناش هم واقعی و لایسنس شده هستننقل قول:
ممنون دوست من!!!!!نقل قول:
آخرین ورژنش کی اومده این تاپ اسپین؟؟؟؟جدیده یا جدیدش داره میاد.:31:
سلام ..
من خیلی دنبال بازی Stronghold 2001 یا همون جنگ های صلیبی 2001 می گردم ..
و همچنین بازی Stronghold Crusader Extreme
اگه کسی لینک دانلودی ازش داره بذاره..
سلام دوستان من با بازی هایی مثل world of goo و super meat boy خیلی حال کردم اگه بازی تو این مایه ها می دونید معرفی کنید
و gta 4 هم خیلی با حال بود این نسخه episode from liberty city شبیه 4 هست یا کلا فرق داره؟
من هنوزم نمیدونم چه بازی ای دوست دارم!!! بازیهای زیادی دانلود و خریدم
دوستان بازیهایی که توش بشه آزاد هر کاری کرد و حالت زندگی کردن باشه وگرافیک خوبی داشته باشند چه بازیهایی هستند مثل GTA یا GODFATHER(مثال بهتری نداشتم شایدم اصلا منظورم چنین بازیهایی نباشه!!!)
از بازیهای جنگی - سیاسی مثل MEDAL OF HONOR, CALL OF DUTY, Battlefield و از بازیهای چندشناک مثل PROTOTYPE , RESIDENT EVIL 5 متنفرم
انواع نسخه های GTA رو میتونم واستون مثال بزنم که الان بهترین مثال میتونه EFLC 2010 باشه که قطعا طرفداران زیادی هم داره . اگر هم مثل پدر خوانده میخواهین مافیا 2 بهترین نمونه میتونه باشه .نقل قول:
البته بازی هایی هم هست که با راک استار و GTA رقابت میکنه که نمونش بازی JusT CauSe میتونه باشه .
سلامنقل قول:
همون شماره 3 هستش که فکر کنم پارسال اومده شماره 4 هم تو راهه البته من زیاد این سری رو دنبال نمیکنم شاید اشتباه باشه
سلام
یه بازی adventure ردیف بهم معرفی کنین که بشه باهاش حال کرد
از اینهایی نباشه که معماها یا بازی های غیر قابل حل دارن (به درد IQ من که در حد 500 هست بخوره !!!)
Fahrenheit قدیمی هست ولی ارزش داره !
سری Gta , Mafia یه شدت توصیه میشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان كسي با اين بازي آشنايي داره يا خير؟
يك كمك لازم دارم...... :11:
یه بازی تو مایه های Call of Juarez Bound in Blood میخوام
نسخه ی قبلیه خود این بازی هست.نقل قول:
یه بازی تو مایه های Call of Juarez Bound in Blood میخوام
و همچنین:
red dead redemption هم فوق العادست.
منظورم یه چیزی تو مایه های monkey island بودنقل قول:
Lego Indiana Jonesنقل قول:
The Spiderwick Chronicles
سلام
دوستان کسی بازی need for speed III رو داره بذاره برای دانلود؟
خیلی قدیمی هستش البته
سلام دوستان واسه درخواست کرک یه بازی کجا میتونم مراجعه کنم
کرک این بازی رو میخوام german truck simulator 1.32
در این تاپیک مطرح شود . :20:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
سلام
من آخرین بازی استراتژیکی که بازی کردم Empire Total War بود ، میخواستم بدونم بازی جدیدتری تو همین سبک اومده؟
سلام
بازی
Cities XL 2011
و
Kane & Lynch 2: Dog Days
ارزش بازی داره؟
قشنگه؟
جریانش چیه؟
Cities :یه بازی شهر سازی....نقل قول:
K&L : DD : یه بازی بزن و برو جلو.من که ازش خوشم نیومد.ولی سبک Camera ش جالبه.
من تاپ ترین بازی های تفنگی رو میخوام . سیستمشم اگه بالا بود مشکلی نیس.مثل battele, call of duty,cry sis یا......... .خواهشا راهنماییم کنید.