یه سوال دارم.دو دسته عدد دارم، میخوام عددهایی که تو دسته ی اول هستن رو از عددهای دسته ی دوم حذف کنم.
میخوام عددهای تکراری این دو مجموعه از دسته ی اول حذف بشن.
با استفاده از اکسل و یا مطلب میشه این کارو کرد؟ چطوری !؟:n13:
Printable View
یه سوال دارم.دو دسته عدد دارم، میخوام عددهایی که تو دسته ی اول هستن رو از عددهای دسته ی دوم حذف کنم.
میخوام عددهای تکراری این دو مجموعه از دسته ی اول حذف بشن.
با استفاده از اکسل و یا مطلب میشه این کارو کرد؟ چطوری !؟:n13:
سلام
چطور میشه در اکسل دقیقا عدد یا کلمه ی مورد نظر رو جستجو کرد ؟
به طور مثال میخام عدد 4 رو در یک ستون پیدا کنه ولی در حالت پیش فرض همه سلول هایی که شامل عدد 4 هست رو میاره مثل 124 یا 74 یا 456
نمیخام اونا رو بیاره و یه راست بره سراغ خود 4
حالا چطوری ؟
محدودتو انتخاب کن بعد :نقل قول:
Conditional Formatting => Highlight Cells Rules => Duplicate Values
اگه بخوایی اونا رو حذف کنی از گزینه Remve duplicates استفاده کن ولی باید اعداد رو توی یه ستون زیر هم بیاری
در کارد جستجو سربرگ replace تیک گزینه match entire cell contents رو بزنید بعد جستجو کنیدنقل قول:
با تشکر از دوستانی که جواب مبدن
ببخشید یه سوال دیگه
میخام چند تا سطر غیر متوالی رو کپی کنم تو یه فایل اکسل دیگه ولی سطرهای بین اونا رو هم میاره چکار کنم که این مشکل به وجود نیاد ؟
البته با اکسل 2013 این مشکل رو ندارم ولی با 2007 دارم !
سلام دوستان
من دو تا فایل اکسل دارم ، یکیش بانک فاکتورهای سال 92 هست یعنی از اول امسال تا الان که بر اساس تاریخ وارد شدند . دومی همین لیست رو برداشتند بر اساس موضوع گروهبندی کردند .
حالا با تموم شدن هر فصل یکبار این فاکتورها اعداد و ارقام جمع زده میشن و با مبلغ برداشتی از تنخواه مقایسه میشن . متاسفانه در دو فصل گدشته این کار انجام نشده ، الان حدود 3900 تا فاکتور وارد شده هست .
لیست اول که بر اساس تاریخ مرتب شده کامل هست ولی لیست دومی که براساس موضوع از لیست اول جدا شده 4 تا فکتور کم داره :n03: منشی ای که مسئولیت دسته بندی داشته احتمالا 4 تا رو جا انداخته حالا ما 72000 تومان اخلاف داریم .
من میخواستم بدونم راهی هست که ما این فاکتور ها رو باهم مقایسه کنیم و اون 4 تا رو در بیاریم ؟
مشکل اول اینه که لیست دومی بر اساس تاریخ و ردیف جدا نشده و مشکل دوم تعداد بالای اوناست اگه در حدود 500 تا بود چشمی مینشستیم چک میکردیم ولی 3900 تا خیلی زیاده .
یه ستوال دیگه ، من الان دوتا سون دارم که شامل تاریخ هستند ، میخواستم بدونم چه سطرهایی هایی در ستون A هستند که در B نیستند ، اینم فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی ازین تاریخ ها تکراری هستند ، ولی اگه مشخص بشه که مثلا در ستون اول ما 5 تا 4/4/92 داریم ولی در ستون دوم 2 تا ، اینطوری مشخص میشه که فاکتورهای این روز رو کم زدیم .
در دو تا سئوال بالاتر میتونی جواب سئواال پیدا کردن ردیف های تکراری رو ببینینقل قول:
محدودتو انتخاب کن بعد :
Conditional Formatting => Highlight Cells Rules => Duplicate Values
اگه بخوایی اونا رو حذف کنی از گزینه Remve duplicates استفاده کن ولی باید اعداد رو توی یه ستون زیر هم بیاری
من روی فایل کار نکردم ولی با یک بار استفاده از روش بالا دو سلول a7 , a101 تو اولی هست که تو دومی نیست روش کار کنی میتونی درش بیاری
نقل قول:سلامنقل قول:
علاوه بر روشی که دوستمون گفتن از طریق Conditional Formatting میشه به دو طریق دیگه هم مغایرت رو درآورد
1- برای تاریخ هایی که در ستون A هست و در ستون B وجود ندارند میشه از vlookup یا ترکیب vlookup و if استفاده کرد به اینصورت
کد:=VLOOKUP(A1,B:B,1,0)
که با این روش توی فایلی که گذاشتید دو مورد از اختلاف ها درمیاد و میمونه دو مورد اختلاف دیگه که مربوط میشه به تعداد تاریخ های مشابهکد:=IF(VLOOKUP(A1,B:B,1,0)>0,"yes")
2- برای اینکه تاریخ های مشابه رو مغایرت بگیریم از تابع count if استفاده کردم و بهش گفتم مقدار سلول A1 رو در ستون a,b بشماره و بیاره با این کار اگه عددی که آورده زوج باشه مشکلی نداره و اعدادی که فرد هستند محل ایرادن
مثلا وقتی تابع بالا عدد 5 رو بیاره مشخصه در تاریخ مذکور مغایرتهکد:=COUNTIF(A:B,A1)
البته شما هم در تایپ تاریخ ها چند مورد اشتباه تایپی داشتید و من هم زیاد فکرم کار نمیکرد و گرنه مطمئنا روشهای بهتری برای این نوع مغایرت گیری وجود داره
موفق باشید
سلام
من یه جدول از اعداد دارم ک قیمت هستن
میخواستم احتمال هر کدوم از اعداد رو بگیرم
امکانش هست؟ چطوری؟
ممنون
سلامنقل قول:
بیشتر توضیح بدید
من یه جدول توی اکسل درست کردم ک از 42 عضو تشکیل شده، یعنی 7*6 عضو دارهنقل قول:
حالا میخوام هر عضو رو احتمالش رو بدست بیارم
مثلا ستون اول سطر اول عضو اول عدد 6100 هست عدد بعد ک ستون دوم، سطر اول، عدد 6150 هست، عدد بعدی 6200 و ....
حالا میخوام احتمال عدد 6100 و 6450 و 6200 و 6250 و.... رو تک تک بدست بیارم و احتمال هر عنصر رو بجای همون عدد توی جدول جدید بنوسیم،
ممنون میشم راهنمایی کنید
البته این اعداد 6100 و.... رو از رگرسیون خطی بدست آوردم حالا نمیدونم اون ضریب همبستگی هم کاربردی داره یا نه؟
سلام دوستان.
من لیستی از اعداد رو وارد ستون های اکسل کردم که هم مثبت و هم منفی هستن. حالا میخوام همه این اعداد رو به کمک اکسل ببرم زیر تابع قدرمطلق و به عنوان خروجی ستونی از همون داده ها منتها این بار بدون علامت داشته باشم. این کار رو چگونه با اکسل انجام بدم؟ (تابع ABS ظاهرا تک تک این کار رو میکنه اما من میخوام کل داده های ستونم رو انتخاب و بی علامت کنم.)
ممنون
سلام.
من یکسری نمودار توی Excel کشیدم و حتما باید اینارو به فرمت های عکس مثل JPEG و ... ذخیره کنم.
وقتی PRINT SCREEN میزنم و تو پینت میبرم، کیفیتش خیلی پایین میاد.
آیا میشه این عکس هارو با کیفیت بالا از اکسل به صورت عکس ذخیره کرد؟
ممنون برای راهنمایی.
نمودار رو انتخاب وو کپی کنید بعد توی پاورپوینت ببرید و به عنوان عکس ذخیره کنیدنقل قول:
ممنون، ولی بازم با کیفیت پایین ذخیره میکنه.نقل قول:
نمیتونه 300 dpi مد نظر ژورنال هارو حفظ کنه !!!
سلام خسته نباشید من سوال داشتم . من نرم افزار magix music maker رو از اینجا دانلود کردم و وقتی میخوام پسورد رو بزنم که لود بشه و بیاد واسه نصب پسورد رو میزنم تا نصفه لود میشه بعد میزنه failed to check CRC نمیدونم چیکار کنم درست بشه کممممممکککککککککککککککککک ککککککککککککککککک
سلامنقل قول:
شما هم میتونید تابع abs رو برای اولین سلول بنویسید و به بقیه سلولها تعمیم بدین
هم میتونید محدوده ای که قراره خروجی نوشته بشه و درگ کنید و توی نوار فرمول تابع abs رو بنویسید و در انتهای فرمول بجای اینتر از ctrl+enter استفاده کنید تا فرمول برای همه محدوده انتخاب شده اعمال بشه
سلام، چطور میشه در اکسل اعداد یک جدول رو بر جدولی دیگر تقسیم کرد و جواب رو در جدول سوم ثبت کرد؟
فرض کنید در اکسل دو جدول 10*10 داریم یعنی مجموعا هر جدول 100 خونه داره، میخوام عدد خونه اول جدول 1 به عدد خونه اول جدول 2 تقسیم بشه و نتیجش در خونه اول جدول 3 نوشته بشه و این عمل برای تمام 100 خونه اتفاق بیوفته
از چه تابعی و به چه صورت استفاده کنم که نیاز نباشه برای تک تک خونه های جدول سوم فرمول بنویسم؟
دوستان مسئله مورد نطرتان را بگوئید تا تابع مورد استفاده برای آن رااگر بلد بودم بگویم
اگه بخوای توسلولها فرمولی ننویسی احتمالا با بیسیک نتیجه می گیری و با خود اکسل برا یه خونه فرمول بنویس بعد کپی کن تو بقیه سلولها دردسرش کمتره هر تعداد خونه باشن با یه کپی پیست فرمول تعمیم میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
با تشکر از آقای ایراهیم براتی ، من هم یه روش ساده رو برای اجرای این خواسته ارانه میدم
ابتدا در اولین سلول جدول سوم تابع تقسیم رو بنویسید
سپس کل جدول سوم رو از سمت همون سلولی که فرمول رو نوشتین توش در حالت انتخاب قرار بدین
با موس در نوار فرمول کلیک کنید و در انتهای تابعی که نوشتید ctrl+enter بزنید
اینجوری تابع برای کل جدول سوم اعمال میشه
سه ستون در اکسل هست اولی نام تعدادی محصول دومی سال ها( برای هر محصول چند سال مختلف) سومی تعداد تولید هر محصول در سال
میخواهم نام هر محصول به ترتیب حروف الفبا مرتب سال ها به ترتیب باشند و تولید هر سال در جلوی آن بیاید چیکار کنم؟
نمونه فایل در لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخام جدول زرد با استفاده از امکانات اکسل بشه جدول آبی
جوابو پیدا کردم
300 dpi ؟ می خوای چیکار؟نقل قول:
بنظرم همون 96 تای خود paint کفایت می کنه ..
میدونی که دی پی آی بالاتر فقط برای زوم بیشتر و یا پرینت در سایز بزرگتر بکار میاد!...
ژورنال های آی اس آی تو مکانیک؛ اکثرشون نمودارها رو با مینیمم 300 dpi میخوان.نقل قول:
که تو فایل پی دی اف مقاله چاپ شده، امکان زوم زیاد برای بررسی هرچه دقیق تر داده ها باشه.
چون داده ها بعضا اینقدر نزدیک هستند که تو پرینت فقط شما یک چیز کلی میبینی و باید زوم کرد تا یکسری پارامترها رو دید.
میخوا م توسط اکسل در ستون k حاصلضرب ستون fدرiوتقسیم بر j رابدست بیارم چه کار باید بکنم
[PHP]=(F1*O1)/J1[/PHP]نقل قول:
پس فک کنم تنها راه اینه که با فتوشاپ دی پی آیشو زیاد کنی ..!نقل قول:
من با دوتا برنامه ashampoo snap و hypersnap تست کردم تنظیماتی برای افزایش دی پی آی حین تصویربرداری نداشتن .. :n03:
در سلول k1 عین این عبارت رو تایپ کن بعد فرمولش رو تو بقیه سلولهای ستون k کپی کن
با سلام دوستان
مي خوام فرمت cell اكسل به صورت text باشه ولي عدد وقتي چيزي مينويسم به اين فرمت نمايش ميده 12345+e11 .لطفا راهنماييم بفرماييد با تشكر
Sent from my iPad using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فرمت رو general باشه اونطوری نشون میده رو texti حل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که دوستمون گفتن فرمتش رو بذار روی تکست...نقل قول:
ولی اکثرا بعد از تغییر فرمت یک سل ، باز اکسل همونطوری میاره که باید اول فرمتشو ریست کنی ( clear formats ) و قبل از اینکه دیتا وارد کنی فرمتشو تعیین کنی و بعد دیتا..
اینکه کاری ندارهنقل قول:
سلام
قل از هر چیز از مطالب مفیدتون ممنونم
ببخشید تو قسمت ماژول جهت تبديل تاريخ شمسي و ميلادي به يكديگر فال ضمیمیه وجود نداشت میوند راهنماییم کنید
بچه ها من دو تا فرمول می خوام بنویسم اما بلد نیستم از توابع استفاده کنم.میشه این دوتا فرمول رو برام بنویسین:
فرمول اول : اگر سلول g10 کمتر از 6.5 بود، مقدار g10 رو 6.5 قرار بده.
فرمول دوم: اگر سلول g10 بزرگتر مساوی 12 یا g11 کوچکتر مساوی 10 بود،اونوقت مقدار سلول g1 رو 0.75 قرار بده،در غیر این صورت مقدار سلول g1 برابر 1 قرار داده شود.
کسی این فرمول نویسی رو بلد نیست؟؟:n03::n03::n03::n03:
نقل قول:
برای سئوال اول این فرمول میشه البته ننوشتی در غیر اینصورت چند قرار بده ولی من تو فرمول 1 قرار دادم هر مقداری که میخوایی فقط کافیه عدد 1 فرمول رو تغییر بدی
برای سئوال دوم هم چون دو سلول و. دو شرط رو میخوایی قرار بدی از if های تو در تو باید استفاده کنی چند تا فرمول نوشتم ولی درست عمل نکرد اگر دوستان بلدن بذارننقل قول:
=IF(G10<6.5;6.5;1)
بچه های عزیز حرفه ایه اکسل کاره انجمن،پیلیز هلپ می .کسی فرمول دومیه رو بلد نیست آیااا ؟!
اگه میشه یه بار خواسته تونو واضح تر بگین یا یه فایل بذاریننقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
فرمول دوم که در خانه G1 نوشته میشه :
:n01:کد:=IF(OR(G10>=12;G11<=10);0.75;1)