کسی جواب منو ندادا hellboy کی میاد؟
کسی جواب منو ندادا hellboy کی میاد؟
این لینک light mp3 البته بگم اگه کرنل داشته باشید کار نمی کنه
کد:http://dl.qj.net/Wi-Fi-IR-Apps/pg/12/fid/16650/catid/189
فحش خور یگانه از این حرفا ملس تره.کلا دو نفرن:یه علی هست که اون یچه خوبیه به نسبت.ولی امان از روزی که بخوای از "محسن" چیزی بخری!من یه غلطی کردم دوستمو بردم اونجا Psp بگیره.آنچنان بلایی سرش آورد که هنوز که هنوزه خر منو میگیره که این چه جور جایی بود تو منو بردی؟
امیررسا؟کدوم لینکو میگی بابایی؟
بابا خودش گیر داده!! هی میگه اگه دست دو بده چی؟! اگه باتری و شارژر قلابی بده چی؟! من گفتم اینجاها معتبرن و هنوزم سر حرفم هستم. اگه میخوای مطمئن باشی برو پایتخت. البته همکار من، همین هفته ی پیش، از توپخونه پی اس پی خرید، هیچ مشکلی هم نداره 100% سالم و دست اول و همه چی تموم!! کپی خور شده و با هدفون+ریموت و البته بدون umd خرید 200 تومن. این قیمت رسما معرکه اس!نقل قول:
بی خیال میخوای بفرستیش تونل مرگ!! اصلا پیشنهاد نمیکنم از پایتخت بخرید حتی وستم زیاد اطمینان ندارم چون تازه کارن تو این کار!
همین لینکه رو میگی؟! کلیک میکنم میره سایت خرزوخان!!نقل قول:
این لینک light mp3 البته بگم اگه کرنل داشته باشید کار نمی کنه
به به!! اینقدر حال میکنم با مغازه های فحش خور ملس!!نقل قول:
فحش خور یگانه از این حرفا ملس تره.
شرمنده. ببخشید!نقل قول:
Release Date: 24 June 2008
منبع: گیم اسپات
TanQ !!باید بازی قشنگی باشه من قبلا تریلرشو دیدم قشنگ بود!نقل قول:
بچه ها ديگه بسه از بس غيبت اين يگانه رو كرديم پس فردا بميره مي ره بهشت !! كلا بريد پشت شهرداري بخريد از شادي هم نخريد اون قبلانا خيلي خوب بود ولي تازگي خيلي گرون مي ده !
خواهش میکنم. باز هم شرمنده. میشه اگه میتونی یه لینکی بدی ما هم تریلرش رو ببینیم؟نقل قول:
TanQ !!باید بازی قشنگی باشه من قبلا تریلرشو دیدم قشنگ بود!
من که خیلی نمیدونم! ولی با این تعریفایی که از یگانه میشه، بعید میدونم بهشت بره!! احتمالا زیر پای یزید و اینا میشینه!!نقل قول:
بچه ها ديگه بسه از بس غيبت اين يگانه رو كرديم پس فردا بميره مي ره بهشت !!
خوب من هم موافقم. امیدوارم این بحث از کجا بخرم تموم شه!!!نقل قول:
كلا بريد پشت شهرداري بخري
دوستان بالاخره یک آدرس درست حسابی برای خرید psp بدید چون من شنبه می خوام برم بخرم
دیگه آدرس از این سرراست تر؟! توپخونه! همین!نقل قول:
پيشنهاد اول من ميدان امام خميني فروشگاه مالكي . قيمتشم هميشه من ديدم از بقيه جاها ها پايين تر مي ده كارشم درسته ! حالا اين پيشنهاد پس فردا بريد اونجا يارو با تيپتون حال نكنه يا شب با زنش دعواش شده باشه حوصله نداشته باشه نيايد گير بديد در كل از پيشنهاد دادن هاي اينجوري خوشم نمي آد!نقل قول:
راس میگه! یه بار هم من گیر داده بودم مموری 8 گیگ بخرم!! یادته؟! خیلی وقت پیش نیست...نقل قول:
در كل از پيشنهاد دادن هاي اينجوري خوشم نمي آد!
بنده خدا آخر کاری گفت من دیگه پیشنهاد نمیدم!! lol
دوستان خیلی ممنون بابت کمک و راهنمایی که کردید
خواهش!نقل قول:
دوستان خیلی ممنون بابت کمک و راهنمایی که کردید
یه چیزی هست که چندوقته تو دلم مونده! بزارید الآن بگم که این پستم که اسپم نباشه!!
آقا نظرتون چیه تاپیک دانلود بازیهای پی اس پی رو فعال کنیم؟! یه مقداری (راستش خیلی!) سوت و کوره. تا کسی درخواست نده، خبری نمیشه. من همیشه با امیدواری سر میزنم و میبینم خبری نیست!! نظرتون چیه؟ بازیهایی که قبلا گذاشتیم رو هم همیشه چک میکنیم لینکاش سالم باشن. اگه خراب بود، دوباره میزاریم. اینجوری تاپیک فعال میمونه.
ممنون میشم نظر همه رو بدونم
مرسی از توجهتون!
هنگامي که سوني براي اولين بار در سال 2007 ميلادي و در نمايشگاه E3 از کنسول بازي PSP ارتقا يافتهي خود پردهبرداري کرد مردم بسياري مشتاقانه منتظر بودند ببينند اين دستگاه جديد چه چيزي ست؟ در واقع بايد گفت که اين مدل جديد از دور چندان تفاوتي با مدل قبلي خود نداشت. اما اگر از نزديک به آن نگاهي بياندازيد تفاوتها را به خوبي تشخيص ميدهيد. PSP جديد نسبت به مدل قبلي خود باريکتر و در عين حال سبکتر است. طراحي ظاهري آن نيز نسبت به مدل قبلياش تا حدي ظريفتر صورت گرفته است.
تفاوتهاي اصلي PSP SLIM با PSP FAT :
اگر تا به حال با کنسولهاي بازي مدل PSP بازي کرده باشيد به قابليتهاي جالب و توجه و شگفتانگيز آن پي بردهايد. اين کنسول در دو مدل مختلف PSP SLIM و PSP FAT طراحي و عرضه شده که در اينجا به بررسي گذري تفاوتهاي اين دو ميپردازيم:
• وزن سبکتر و قطر باريکتر ـ کنسول مدل PSP SLIM نسبت به مدل قبلي آن حدودا 19? سبکتر و 33? باريکتر شده است. هر کسي که با مدل قبلي اين کنسول کار کرده باشد، با يک بار برانداز کردن يا در دست گرفتن آن به اين تفاوت ظاهري پي خواهد برد.
• تنظيمات و کنترلهاي ارتقا يافته ـ کنسول مدل PSP SLIM نسبتا نرمتر و منحنيتر طراحي شده است. دکمههاي کنترل آن نيز به همين صورت، طراحي و چيدمان بهتري دارند (کليد D-pad در سمت چپ کنسول، دايرهي PlayStation، کليدهاي X، مربع و مثلث در سمت راست، و دکمههاي بالايي کنسول). عکسالعمل اين دکمهها بسيار خوب است و عملکرد خوبي را از خود نشان دادهاند.
• سرعت خوب لود شدن ـ کنسول بازي مدل PSP SLIM از تنظيماتي با نام "UMD Cache" بهره ميبرد که به لود شدن سريعتر بازي کمک زيادي ميکند. اين مدت زمان در مقايسه با مدل قديمي کنسول بسيار سريعتر است. رم داخلي آن يک رم 64 مگابايتي است؛ تقريبا مثل يک PC. همان طور که ميدانيد، حافظهي بيشتر عملکرد سريعتري را نيز به همراه دارد و شما ميتوانيد بازيهاي بيشتر و سريعتري را اجرا کنيد.
• خروجي ويديو ـ PSP به يک خروجي ويديو مجهز است (که به عنوان اتصال هدفون نيز به کار ميرود). شما ميتوانيد با خريد يک کابل مخصوص فيلم يا فايلهاي صوتي خود را به صورت مجازي بر روي تلويزيون پخش کنيد. البته، نبايد فراموش کرد که حداکثر رزولوشن هر دستگاهي با دستگاه ديگر فرق ميکند. به شما امکان داده شده تا محتويات ديسکهاي UMD يا کارتهاي حافظه را با رزولوشن 480×720 و با کيفيت يک DVD تماشا کنيد. البته، کيفيت نمايشي اين تصاوير به ميزان فشردگي ويديوي شما بستهگي دارد، اما بازيها با رزولوشن 274×480 پيکسلي نمايش داده ميشوند. به همين خاطر، اگر تلويزيون شما به زوم قدرتمندي مجهز نيست، ديگر کاري نميشود کرد.
• به اشتراک گذاري USB ـ اين دستگاه را ميتوان با استفاده از پورت USB دستگاه شارژ کرد. شارژ کامل باتري 5 ساعت طول ميکشد که اگر از آداپتور استاندارد دستگاه استفاده کنيد اين زمان نصف ميشود. افزون بر اين، دستگاه را بايد روشن کرده، به يک کامپيوتر متصل کنيد. سپس براي فعال کردن مود شارژ کنسول، مود USB را فعال کنيد.
به بيان ديگر، اين دستگاه از نظر ظاهري تا حد قابل قبولي طراحي بهتري دارد. اما در مورد شارژ آن با USB و مشخصهي خروجي ويويويي آن ميتوانست بهتر از اين عمل شود. کاربران اين نوع کنسولها به خوبي ميدانند که اين دستگاه همچنان جاي پيشرفت و اصلاح را دارد.
طراحي
صرف نظر از ابعاد باريک اين کنسول و وزن سبک آن، اين کنسول فرق چنداني با مدل قديمي خود ندارد. نمايشگر وايداسکرين 4.3، تنظيمات کارآمد در سمت چپ، راست و قسمت مربوط به دکمههاي دستگاه از ويژگيهاي ظاهرياي هستند که در اينجا ميتوان به آنها اشاره کرد.
چيدمان دکمهها و کليدهاي اين کنسول همانند پلياستيشنهاي کلاسيک صورت گرفته است: کليد چهار جهته در سمت چپ، کليدهاي مربعي، مثلثي، صليبي و دايرهاي در سمت راست. به همين خاطر، تمام کاربراني که با کنسولهاي سوني کار کرده باشند به راحتي ميتوانند با اين دستگاه نيز بازي کنند و مشکلي هم نخواهند داشت. از ديگر تنظيمات اين کنسول ميتوان به تنظيمات چند رسانهاي آن اشاره کرد در زير صفحه نمايش قرار گرفتهاند: تنظيمات انتخاب، شروع، تنظيم صدا، ميزان درخشاني و دکمهي "home".
کنتورهاي گردي که در پشت مدل قديمي PSP قرار گرفته بودند در اين مدل کاملا تخت طراحي شدهاند. سطح اين کنسول به شکل بسيار خوبي صاف است و در عين حال، زيباتر.
اين روزها ديگر UMD از تکنولوژيهاي برتري به شمار نميرود. کليد روشن و خاموش کردن Wi-Fi نيز در لبهي بالايي کنسول ديده ميشود. مبدل هدفون و AV نيز در لبهي پاييني کنسول قرار گرفته و گيرهي دستي کنسول هم مزاحمتي براي آن ايجاد نميکند. البته، اين مزيت چندان بزرگي نيست.
کنسول مدل PSP با کارتهاي حافظهي Duo کار ميکند. شيار مخصوص اين کارت در لبهي سمت چپي کنسول قرار دارد.
رابط کاربري اين کنسول نيز با نام Cross Media Bar يا XMB شناخته ميشود. اگر از جمله کاربراني هستيد که پيش از اين با کنسولهاي PlayStation 3 يا ريسيورهاي سطح بالاي AV سوني يا حتي تلويزيونهاي پيشرفته کار کرديد مطمئنا ميدانيد با چه چيزي رو به رو هستيد. سيستم منوي اين کنسول بسيار ساده و کارآمد طراحي شده است. البته، اين براي زماني ست که شما با دکمههاي تنظيمات و کليد D-pad کنسول کار ميکنيد. اين سادگي کار را هنگام کار با برنامهها و نرمافزارهاي مختلف نخواهيد ديد. براي مثال، ترجيح ميداديم مرورگر وب کنسول نيز همانند سيستم منوي XMB به شکل کارآمدتري طراحي ميشد.
پورت USB دستگاه در قسمت بالايي آن قرار دارد. در اينجا کابلي ارائه نشده است اما اين کانکتور، يک کانکتور استاندارد mini-USB است.
قابليتهاي چند رسانهاي و مشخصههاي آنلاين
کنسول بازي PSP يک ابزار کارآمد براي اجراي انواع بازيهاست. اما در عين حال، قابليتهاي چند رسانهاي ديگري را نيز ارائه کرده که در اينجا به آنها اشاره ميشود.
• پخش دوبارهي ويديو ـ با کنسول بازي PSP به راحتي ميتوانيد ويديوهاي مختلفي را پخش کرده، از تماشاي آنها لذت ببريد. راحتترين راه براي اين کار خريدن ديسکهاي ويديويي از پيش ضبط شدهي UMD است (با توجه به حق انتخاب محدود و اين فرض که PSP تنها امکان تماشاي ويديو باشد، پيدا کردن ويديوهاي UMD کار راحتي نيست). راه حل بهتر اين است که ويديوي خود را از يک کامپيوتر بر روي کارتهاي حافظهي Duo منتقل کنيد. به عبارت ديگر، فيلمهاي خود را از روي کارت حافظه بخوانيد. نرمافزارهاي زيادي هستند که فرمت فايلها را به فرمتهاي سازگار با PSP، يعني فرمتهاي MPEG4 يا H.264-AVC با حداکثر رزولوشن 480×720 پيکسلي تبديل ميکنند. از ديگر منابع ميتوان به TiVo Series2 (نرمافزار TiVo To Go Desktop ميتواند شوهاي ضبط شده را به فرمتهاي سازگار با PSP شما تبديل کند) و ضبطهاي مخصوص مانند Neuros MPEG-4 Recorder 2 Plus و SanDisk V-Mate اشاره کرد.
• تلويزيون بدون محدوديت مکاني ـ يکي ديگر از ويژگيهاي اين کنسول را ميتوان قابليت پخش زندهي برنامههاي تلويزيوني آن دانست که به کمک مشخصهي LocationFree TV سوني انجام ميشود. از آن جايي که کنسول مورد نظر به Wi-Fi مجهز است، ميتواند علاوه بر پخش فيلم، کانالها را نيز عوض کند و اين قابليت تنها مختص محدودهي خاصي نيست.
• پخش دوبارهي اوديو ـ کنسول بازي مدل PSP کارکردهاي ديگري غير از بازي را نيز ارائه کرده که پخش فايلهاي صوتي يکي از آنها ست. اين کنسول به عنوان يک دستگاه پخش موسيقي از فرمتهاي مختلف MP3، WMA، WAV، AAC و ATRAC3 پشتيباني ميکند. در اين کنسول علاوه بر کارکرد تنظيم صدا، مودهاي تکرار و Shuffle نيز ارائه شده است.
• نمايشگر عکس ـ يکي ديگر از قابليتهاي کنسول بازي PSP را ميتوان نمايش تصاوير مختلفي با فرمتهاي مختلفي مانند JPEG، GIF و TIFF دانست که بر روي کارت حافظهي Duo ذخيره کردهايد.
• پخش از راه دور PS3 ـ به شما امکان داده شده تا با استفاده از يک شبکهي خانگي يا وب دستگاه خود را به يک پلي استيشن 3 متصل کنيد و فايلهاي ويديويي، صوتي يا عکس ذخيره شده بر روي PS3 را پخش کنيد. همچنين، اين امکان نيز ارائه شده تا بازيها تحت PS3 را نيز دانلود کنيد.
• مرور صفحات وب ـ کنسول بازي PSP به يک مرورگر وب مجهز است. اما اين يک روي سکه است. بسياري از صفحات سنگين به شکلي در هم و بر هم نمايش داده ميشوند و مقدار فلش پشتيبان کننده هم کافي نيست. گفته ميشود به کارگيري يک دستهي آنالوگ ميتواند کارآمد عمل کند. کاربران زيادي هم هستند که ميگويند جستجوي صفحات اينترنتي با اين کنسول بسيار راحتتر و بهتر از گوشيهاي همراه است. گزينهي ديگري که ارائه شده، قابليت RSS براي مرور اخبار است که البته، تا اندازهاي طراحي پيچيدهاي دارد.
• آپديت شبکه ـ کنسول بازي PSP ميانافزار خوب و ارتقا يافتهاي دارد. شرکت سوني نسبت به افزودن مشخصههاي مختلف، برطرف کردن معايب و در عين حال، ارتقاي آنها عملکردي بينظير داشته است. براي ارتقاي سيستم خود کار سختي نداريد. فقط کافي ست از منوي سيستم وارد عمل شده، دستورات لازم را اجرا کنيد. همين!
بازي :
اين کنسول مشخصههاي بسيار خوبي مانند قابليتهاي چند رسانهاي و کارکردهاي آنلاين را ارائه ميکند. اما در مورد اجراي بازي در سفر و مانند آن بهترين مدل موجود به شمار نميرود. البته، نميتوان فراموش کرد که بازي کردن با اين کنسول کار بسيار لذتبخشي ست و کاربران زيادي از آن راضي هستند. اما کنسول بازيNintendo DS به عنوان يک دستگاه بازي براي سفر و در طول راه، همچنان سرآمد بسياري از کنسولها به شمار ميرود.
همچنين، جاي آن دارد اشاره کنيم بازيهاي اين کنسول به صورت گروهي و چند نفره هم قابل اجرا هستند. بعضي از بازيها را ميتوان به صورت رو در رو نيز انجام داد. بازيهاي اينترنتي نيز ارائه شدهاند که مطمئنا از آنها راضي خواهيد بود. شايان ذکر است که بازيهاي آنلاين به صورت رايگان انجام ميشوند.
باتري :
باتري مصرفي اين کنسول يک باتري 1200mAh است. حال آنکه مدل قبلي اين کنسول با باتري 1800mAh کار ميکرد. اين باتري براي مدتي برابر با 6 – 3 ساعت بازي و 5 – 3 ساعت تماشاي فيلم عمر ميکند.
مشخصههاي اصلي کنسول بازي PSP مدل Slim :
• مجهز به پورتهاي Wi-Fi و USB 2.0
• حافظهي داخلي 64 مگابايتي
• خروجي TV با کيفيت HD
• وزن سبک
• ضخامت کم
• قابليت پخش فيلم و موسيقي
• قابليت اجراي بازيهاي گروهي
• جستجوي سريع و راحت در وب
• قابليت اجراي بازي بر روي تلويزيون با استفاده از کابل component av cable
سلامنقل قول:
منم اونجا رو با هزار شور و شوق باز كردم . كلي هم داشتم مرتبش مي كردم كه اين قانون قراردادن لينك توسط مجلس پي سي تصويب شد هر چي درست كرديم خراب شد ! حالا اين هيچي هر كي هم مي آد اونجا هر چي دلش مي خواد مي ذاره به جز بازي PSP به چند تا از مديرا هم كه گفتم كسي ترو تميزش نكرد واسه همين منم بي خيال شدم .
با تشكر
میخوای شما یه تاپیک باز کن تو قسمت پیشنهادات و انتقادات، بقیه ی بچه های این تاپیک بیان حمایت کنن!! مطمئنم جواب میده. حالا قانون قرار دادن لینک چی هست؟! اصلا اگه شما یکی از مدیرای انجمن بازی باشی، خودت میتونی تاپیک رو تر و تمیز هم بکنی! البته میدونم زحمته... ولی خوب... کی بهتر از شما
نظرت چیه؟
نمي خواد اينكارا رو هر كي هر بازي بخواد مي ذاريم براش ديگه . قانون لينكم اين بود كه قرار دادن لينك فعال تو انجمن ممنوع شد ! واسه همين پست هاي ما بهم ريخت ! در ضمن تو پي سي منو همكارم نمي كنن چه برسه به مدير ! از اين بابت خيالتون راحت باشه !نقل قول:
موفق باشيد
چرا؟ آخه اینهمه بازی جدید میآد، لینکش رو نزاریم حیفه. اون قضیه لینک فعال هم که زیاد مهم نیست!! فوقش اینه که پست قدیمیا رو بیخیال شید!! راستی چرا شما رو همکار هم نمیکنن، چه برسه به مدیر؟ مگه پدرکشتگی دارن با شما؟ چرا اینقدر مطمئنید؟
سلام آقا رضا من امیر حسینم 25 سالمه از تهران همین امروز ثبت نام کردم خیلی خوشحالم که همچین جایی برای طرح سوالات وجود داره من تازه میخام psp بخرم سوال من اینه بعد از اینکه psp خریدم چه کارایی باید انجام بدم توی بحثایی که دیدم چیزایی درباره آبگرید و ... بود میخام بدونم چه کارایی باید بکنم که دستگاهم ک÷ی خور بشه و سایر تنظیمات دیگش چه جوریه چه کارهایی را باید بخوام خود فروشنده برام انجام بده خیلی ممنون میشم جواب سوالاتم رو بدین بگین از موقع خرید چه کارهایی رو باید انجام بدم
توروخدا یکی به سوال من جواب بده
سلام آقای امیر حسین.
1- به پی سی ورلد خوش اومدید!
2- شما اگه از ایران پی اس پی بخری، همونجا فروشنده برات کپی خورش میکنه. یا اینکه اصلا کپی خور شده میفروشه بهت.
3- سایر تنظیماتی نداره! شما هر سوالی داشتی در مورد کارکرش، همینجا بپرس.
4- فروشنده برات کپی خورش میکنه و اگه خواستی لوازم جانبی بهت میفروشه! البته یه چند تا بازی هم باید برات بریزه.
5- موقع خرید، فقط داشته باش که از یه جایی بخری که بهت نندازن! همین صفحه قبل توافق شد که توپخونه بهترین جا برای خریده.
حالا بماند ! به هر حال اينجا صاحب داره ، با تريپ من حال نمي كنن پولوشو داده اختيارشو داره :10:!نقل قول:
این پشت شهرداری دقیقا کجا میشه؟از یکی از خروجی های متروی توپخونه اگه آدرس بدی خیلی ممنون میشم!نقل قول:
آخه من دانلود نکردم که بخوام لینک بدم! این بحثم به نظرم به این زودی ها تموم نمیشه هر روز ملت میخوان psp بخرن میان میپرسن از کجا بخریم البته حق هم دارن..نقل قول:
پشت شهرداری همون توپخونه است دیگه.وقتی با مترو امام خمینی پیاده شدی 2 دیقه راه بری میرسی به توپخونهنقل قول:
آقا یه سوال که ربطی به تاپیک نداره فوروم قسمت فیلم نداره؟!
خودم میدونستم باید راه برم!کدوم وری راه برم؟از اون خروجیش که ته یه تونل درازه که میای بالا یه سری مغازه سمت شمال هستن،منظور همونا نیستن؟نقل قول:
چرا دقيقا منظور همونا هستن ! اون تونل درازه آخرش !نقل قول:
تابلو هارو نگاه كن ببين اوني كه نوشته سمته ميدان امام خميني . همون طوري كه جاويد جان گفت همون تونلي كه خيلي درازه . وقتي ميايي بيرون هم جلوت پر مغازه هست و روبروي خروجي هم فروشگاه مالكي قرار داره .نقل قول:
آره داره . يعني تا حالا نديدي ؟نقل قول:
کاش میگفتی ما م بدونیم. ببین، من کسی ندیدم که تو 2 سال دوهزار و هفتصد تا پست داشته باش!! انصافا خیلی هم به کاربرا کمک میکنید. به من که زیاد کمک کردید و هیچ اخطار یا چیزی هم ندارید! چرا آخه. جاوید جا یکم شفاف سازی کن ما هم بفهمیم قضیه چیه آخه!! اگه نمیشه تو پیام خصوصی ازت میپرسم!!نقل قول:
در مورد اختیار هم، خوب بابا یارو به نفعشه! اگه فاروم منظم تر و فعالتر بشه، مگه ضرر میکنه؟! نه بخدا!! از کجا میدونی با تیریپ تو حال نمیکنن!! مگه اصلا تیریپتو دیدن؟!!!!!!!!!
بیا یه علی کن، این قضیه رو ردیف کن خدایی!
نه ندیدم هر چی گشتم هم پیدا نکردم البته دیگه ولش زیرنویس یه فیلم میخواستم سرچیدم پیدا کردم!نقل قول:
ویرایش:الان دیدم نمیدونم چرا قبلا ندیدمش!
ببین اصولا اینجا کسی که پستش زیاده همه کاره نیست شما نگاه کن یکی همین دور و ورا 530 تا پست داره همکار انجمنه !نقل قول:
كلا اين چيزا به هيچي ربط نداره ! حالا هر چي تاپيك رو منحرف نكنيد ... بي خيال بشيد مديرا بهتر مي دونن كه كي رو چيكار بكنن ...نقل قول:
ببین اصولا اینجا کسی که پستش زیاده همه کاره نیست شما نگاه کن یکی همین دور و ورا 530 تا پست داره همکار انجمنه !
با سلام.
من قصد دارم انشاالله تا دو سه هفته ی دیگه یه psp بخرم.
نکاتی که لازم به علاوه ی مدل پیشنهادی شما و قیمتش وخلاصه تمام مسائلی که میدونید که لازمه و خودتون میدونید به من بگید ممنون.
در ضمن تو کیش گیر میاد ؟؟
اگه گیر میاد ارزون تره؟
یا تهران بخرم بهتره؟؟؟؟
قسمت میدم یه پ خ بزنی بهم بگی!نقل قول:
ببین اصولا اینجا کسی که پستش زیاده همه کاره نیست شما نگاه کن یکی همین دور و ورا 530 تا پست داره همکار انجمنه !
باشه...نقل قول:
كلا اين چيزا به هيچي ربط نداره ! حالا هر چي تاپيك رو منحرف نكنيد ... بي خيال بشيد مديرا بهتر مي دونن كه كي رو چيكار بكنن ...
سلامنقل قول:
با سلام.
من قصد دارم انشاالله تا دو سه هفته ی دیگه یه psp بخرم.
نکاتی که لازم به علاوه ی مدل پیشنهادی شما و قیمتش وخلاصه تمام مسائلی که میدونید که لازمه و خودتون میدونید به من بگید ممنون.
در ضمن تو کیش گیر میاد ؟؟
اگه گیر میاد ارزون تره؟
یا تهران بخرم بهتره؟؟؟؟
خوب به سلامتی!
نکات لازم: مدل اسلیم بگیر، به نظر من استاندارد پک --> قیمت: 200 تا 245!! یه مموری استیک هم باید بگیری. هدفون و کیف و بقیه چیزا هم با خودت!
از تهران بگیری بهتره
سلام دوستان
بلاخره من هم به جمع psp دارها ملحق شدم.
من که خیلی ازش خوش اومده.
مخصوصا بازی god of war
من العان آن مرحله هستم که به 3 تا اسب 3تا نور می تابانیم بعد اون 3 تا اسب زنده مشوند و قسمتی از کاخ را با خودشون می برند.
میخواستم بدونم حدودا چند درصد بازی را رد کردم چون دلم نمیخواد بازی به این زودی ها تموم بشه.
میتونی بگی کجای تهران از لحاظ قیمت مناسب تره؟؟(یعنی به آدم نمیندازن؟)نقل قول:
توپخونهنقل قول:
همه جا هم امكانش هست كه بهت بندازن با حواس جمعي خودت ارتباط مستقيم داره
خوب به جمع پی اس پی بازها خوش اومدید! God of War هم همه خوششون اومده. انتظار میرفت که شما هم خوشتون بیاد! حالا تیکن و برن آوت دومینیتور و پاتاپون و لوکوروکو هم بازی کنید.نقل قول:
سلام دوستان
بلاخره من هم به جمع psp دارها ملحق شدم.
من که خیلی ازش خوش اومده.
مخصوصا بازی god of war
من العان آن مرحله هستم که به 3 تا اسب 3تا نور می تابانیم بعد اون 3 تا اسب زنده مشوند و قسمتی از کاخ را با خودشون می برند.
میخواستم بدونم حدودا چند درصد بازی را رد کردم چون دلم نمیخواد بازی به این زودی ها تموم بشه.
گاد آف وار بازی کوتاهیه نسبتا. البته برای شما یه مقدار دیگه ای راه مونده تا به نصف برسید... البته مطمئن نیستم.
تایید میشهنقل قول:
توپخونه
همه جا هم امكانش هست كه بهت بندازن با حواس جمعي خودت ارتباط مستقيم داره
مالتو بچسب، همسایه رو دزد نکن (یعنی حواستو جمع کن، نگو فلان فروشنده میندازه!)
سلام به خدا شرمنده شما شدم یک مشکل براپ پیش اومد گرفتار اون بودم نتونستم سربزنم باز هم ببخشید
دوست عزیز musketeer شرمنده شما هم شدم و اون عکس هایی هم که گذاشته بودید دیدم خیلی زحمت کشیدید
از بقیه دوستان هم ممنونم
حالا چند تا سوال داشتم من از چند نفر پرسیدم گفتن psp صداش خوب نیست یعنی به موبایل هم صداش نمی رسه
شما الان صداش چجوری گوش میدید یه مثال می زنم مثلا اگه تلویزیون روشن باشه و دونفر هم کنارت نشته باشن و بازی نگاه کنن صدا خوب هست یا چند نفر صحبت کنن
بلند گوی اسلیم با فت فرقی نمی کنن چون انگار جاش عوض شده شما نشنیدید که توی مدل جدید صدا بهتر شده یا بدتر فکر کنم کوچیکتر شده
یک توضیح راجعبه چینی بودن می دید یعنی چی کودومش خوبه چه فرقی می کنه من اصلا این موضوع نمی دونستمنقل قول:
بعد اینکه دقت کنید به برچسب پشتش پایین آخرین خط. مثلا نوشته MADE IN CHINA و روبروش یه سریال نوشته. اون باید به رنگ سیاه تیره باشه. نه طوسی که بقیه نوشته ها اون رنگیه.
ضمنا دقت کنید به ریجن دستگاهتون. مثلا اگه مال اروپاس باید رو برچسبش علامت استاندارد اروپا(همون CE ) معروف رو داشته باشه و روش حتی یک کلمه چینی ننوشته باشه.
بعد بازی های خوبی که اومده براش و قشنگ هست چند مثال می زنید گرافیکش خوب باشه من تو تا میگم ولی بیشتر می خوام بدونم مثل پاتاپون رو کو رو کو ......از این قبیل بازی ها چند تا هست
من مثلا یکی از دلایل خریدن این دستگاه بازی کردن پاتاپون هست فکر می کنم ارزش داشته باشه
من می خوام برم کنج بگیرم چون اون همیشه 35تا کمتر بیشتر psp داره فکر کنم تو فروشش خبره شده باشه شما از این مغازه خاطره ای چیزی ندارید