رفیق برو نظام وظیفه ... خداییش میگم برو از خودشون سوال کن خیالت راحت بشه.
رفیق برو نظام وظیفه ... خداییش میگم برو از خودشون سوال کن خیالت راحت بشه.
خواهش می کنم،نقل قول:
لازم نیست شما 1 میلیون بدی ،می تونی مرخصی بگیری 1 ترم رو و فقط هزینه شهریه ثابت رو بدی و دانشگاه نری!اما احساس می کنم با شما طبق قانون انصراف برخورد بشه نه قانون دیپلم!چون شما داری از معافیت تحصیلی استفاده می کنی!این نظریات من بود!:46:
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
سلام،نقل قول:
یه جا رو شما بد ذکر کردی ،اگه فردی 2 ترم خونده باشه و انصراف بده می تونه دوباره دانشگاه جدید ثبت نام کنه!:46:
ممنون از شما دو دوست عزیز:11::11::11::11:
بله مثل اینکه باید برم نظام وظیفه و از اونجا بپرسم
البته الان یه سر زده بودم سایت نظام وظیفه اونجا تو قسمت "سوالات متداول" یه همچین سوالی مطرح شده بود:
28- آيا دانشجويان انصرافي و اخراجي مجاز به شركت مجدد در آزمون دانشگاهها و ادامه تحصيل ميباشند؟
چنانچه دانشجو تا قبل از اتمام سال اعزام، از ادامه تحصيل انصراف دهد و يا از دانشگاه اخراج شود، به شرط عدم ورود به غيبت، منعي براي شروع مجدد به تحصيل ندارد.
سال اعزام من با توجه به اینکه 72 هستم 91 هست اگه مسئله عدم ورود به غیبت هم حل بشه شاید مشکلی پیش نیاد!!!!
ولی بازم باید حضوری بپرسم ازشون بلکه مطمئن شم البته اگه کسی باشه که با اطمینان کامل جواب بده
جدای این موضوع یه سوال دیگه برام پیش اومد که تو پستای قبلی بهش اشاره کردین اینکه میگن "در هر مقطع فقط یکبار میشه از معافیت تحصیلی استفاده کرد " من فکر می کردم که منظورشون اینکه مثلا اگه کسی مدرک لیسانس شیمش رو امسال گرفت نمی تونه سال دیگه کنکور سراسری بده و برای مثال بخواد اینبار تو مقطع کارشناسی فیزیک تحصیل بکنه چون یکبار از معافیت تحصیلی برای رشته کارشناسی استفاده کرده
اینجوریه؟ یا من اشتباه فکر میکنم؟؟؟
درود
2 پرسش داشتم :
سلام
یکی از دوستانم هست می خواد کفالت مادربزرگش رو بگیره ، پدربزرگش فوت کرده ، مادربزرگش فرزند پسری هم نداره ، ایشون فقط یک پسرخاله داره که خود پسرخالش کفیل خواهر معملولش هست ( یعنی دختر خالش ) . می خواستم ببینم این دوستمون می تونه کفالت مادربزرگشو بگیره ؟ راه حلی هست بتونی معافی بگیره ؟ مثلا پسرخالش بره خارج از ایران ؟
ساعات کاری دفاتر پلیس +10 تا کی هست در روزهای عادی
سلام.
من متولد نیمه دوم 71 هستم و همه مدارکم رو برای فرستادن به نظام وظیفه اماده کردم فقط یه مشکلی دارم که ممنون میشم راهنماییم کنین.
من همه مدارک سال سوم و پیش دانشگاهیمو از مدرسه گرفتم که همشون اصل هستن.ایا لازمه که کپی برابر اصل کنم یا همونطوری بفرستم چون خودشون اصل هستن؟؟؟
سلام
اول از همه عذر میخوام که تاپیک جدیدی باز کردم، مشکلم خیلی جدی و بزرگ شده باید حتما دوستان راهنمایی کنند.
وضعیت رو از اول توضیح میدم.
دو تا برادر دارم که متاسفانه هر دو معلول هستند و هر دو هم بالای 18 سال:41:یکی دو سال از خودم بزرگتر و یکی دو سال کوچکتر.
سال قبل که هنوز برادر کوچیکم 18 سالش نشده بود رفتم نظام وظیفه گفت باید معافیت برادر بزرگ رو بگیری حدودا سه چهار ماه طول کشید که معافیت برادر بزرگ رو گرفتم بعدش رفتم که معافیت خودم رو بگیرم گفتش که باید بری بهزیستی ببریش تحت پوشش، منم حدود یک ماه نتونستم برم بهزیستی بعد از یک ماه که رفتم حدودا یک ماه هم مسئولش یا ماموریت بود یا جلسه و ... ، تا رفتم بجنبم برادر کوچکم هم 18 سالش شد و زحمت من هم دوبرابر.فقط بخاطر کم کاری مسئولین!!
من بهمن سال 87 رفتم دانشگاه و کاردانی خوندم و به خاطر همین خدمت سربازی هنوز چند واحد گذاشتم تا غیبت نخورم غافل از اینکه سنوات تحصیلی کاردانی ها 6 ترم(سه سال) است و من الان ترم 8 هستم.
به نظرتون من الان با توجه به وضعیت تحصیلی و سنوات تحصیلی و برخورداری از معافیت کفالت میتونم معافیت بگیرم یا خیر؟اگه غیبت خورده باشم باید چکار کنم؟
دوستان لطفا و لطفا کمکم کنید. به چه اداره ای مراجعه کنم؟به کی نامه بنویسم
دوستان لطفا به این تاپیک سری بزنید و راهنمایی کنید.
خیلی خیلی ضروری و حیاتیه.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=528660
سلام دوست عزیز
ایشاالله مشکلت حل میشه
یه سر به سایت نظام وظیفه عمومی بزن دفترچه راهنمایی خدمت و می تونی دانلود کنی یا یه قسمتمی هست که مربوط به پاسخ به سوالات ... ببین می تونی اطلاعاتی در این مورد به دست بیاری
ولی در مورد نامه و اداره و من اطلاعی ندارم دوستانی که در این مورد اطلاعی دارن راهنمایی کنن
سلام دوستان
تمام کسانی که برای گرفتن معافیت چشم اقدام کردن می خواستم ببینم به کجا برای معاینه چشمشون معرفی شدند؟
ضمنا کسانی که اطلاع دارن من رفتم دکتر و با سایکلوپلژی یا همون قطره چشممو معاینه کرد در مجموع نزدیک بینی و آستیگماتیسم گفت 10.5
به نظرتون اگر اقدام کنم چون لب مرزی هستم و مدرک فوق دارم چند جا معرفی می کنن برای چک کردن یا با یه بار معرف به بیمارستان های معتمدشون کار تمومه؟
ممنون میشم از تمام کسانیکه برای گرفتن معافی چشم اقدام کردن بیان و تجربیاتشونو بگن
سلام دوستان
تمام کسانی که برای گرفتن معافیت چشم اقدام کردن می خواستم ببینم به کجا برای معاینه چشمشون معرفی شدند؟
ضمنا کسانی که اطلاع دارن من رفتم دکتر و با سایکلوپلژی یا همون قطره چشممو معاینه کرد در مجموع نزدیک بینی و آستیگماتیسم گفت 10.5
به نظرتون اگر اقدام کنم چون لب مرزی هستم و مدرک فوق دارم چند جا معرفی می کنن برای چک کردن یا با یه بار معرف به بیمارستان های معتمدشون کار تمومه؟
ممنون میشم از تمام کسانیکه برای گرفتن معافی چشم اقدام کردن بیان و تجربیاتشونو بگن
سلام من دو تا سوال دارم !
سوال اول :
من امسال دارم پیش دانشگاهی می خونم . رشته ام ریاضی و فیزیک است ولی توی دانشگاه می خوام رشته انسانی برم . من می خواستم امسال رو به صورت غیر حضوری بخونم ولی مثل اینکه این کار غیر قانونی شده ! حالا می خوام ببینم که راهی هست که من امسال پیش دانشگاهی نرم و از راه دیگه ای دیپلمم رو بگیرم ( هر دیپلمی می خواد باشه ) که بتونم کنکور هم بدم و دانشگاه هم برم . آیا راهی هست ؟!
سوال دوم :
من متولد تیر ماه سال 73 هستم و سال دیگه میشه 18 سالم و باید برم سربازی . می خواستم ببینم امسال اگه توی پیش دانشگاهی رد بشم یا اصلا نرم سر کلاس تا رد بشم ، بعدش حتما باید برم سربازی یا سال بعدش می تونم برم مدرسه شبانه تا پیش دانشگاهی رو بخونم ؟
پیشاپیش ممنون از جواباتون !
میتونین تا سن 24 سالگی پیش دانشگاهی رو در شبانه ادامه بدین
یعنی اگه امسال رد بشم ، سال بعد یا دو سال دیگه اش می تونم برم شبانه بخونم ؟ و اعزام به خدمت نمیشم ؟ چون از یکی شنیدم اگه به مدت یک سال درس نخونن بعدش باید برن سربازی !
سلام مجدد،نقل قول:
اگه این بخش رو دیدید تو سایت نظام وظیفه پس شما مشکلی ندارید و می تونید دوباره کنکور بدید!
اما بخش دوم سوال شما،بله اینجوریه!کلا اگه لیسانس بگیرید فقط معافیت تحصیلی برای مقطع فوق لیسانس شما صادر خواهد شد!و حق دوباره لیسانس خوندن رو ندارید
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------
سلام،نقل قول:
خیر!پسرخاله سبب می شه ایشون نتونه معافیت بگیرند حتی اگه ایشون خارج از کشور بروند!
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
سلام،نقل قول:
خیر احتیاجی به کپی به برابر اصل کردن نیست!
---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
سلام،نقل قول:
شانسی هست اغلبا!اما خدا کنه بیمارستان فارابی معرفی نکنند شما رو چون کار شما می شه گذر از هفت خان رستم!:31:
بله،با این نمره شما معاف هستید،شک نکنید !چون قطره خیلی تاثیر گذار باشه نیم نمره هست(پدرم چشم پزشک هستند):46:
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
سلام،نقل قول:
با این وضعی که شما داری غیبت خوردید،و معافیت کفالت شامل کسی می شه که غیبت نداشته باشه!اما شما به پلیس +10 مراجعه کن و از اونجا درخواست کن وضعیت غیبت شما رو چک کنند!
سلام،نقل قول:
اولا تاپیک مرجع بود لازم به تاپیک جدید نبود!
ولی جواب سوالتون،شما حداکثر می تونید 2سال پیش دانشگاهی رو بخونید و حتما هم سال دوم باید حضوری باشه یعنی اگه امسال قبول نشدید شبانه ثبت نام کنید!
سلام دوستان ممنون میشم جوابمو بدید
من 1 ماهه که از دانشگاه اخراج شدم و تصفیه کردم
میخواستم برم خدمت ولی تصمیم گرفتم برم دانشگاه واسه کنکور امتحان بدم ایا میتونم شرکت کنم و اگر قبول بشم بدون مشکل ثبت نامم میکنند
25 همین ابان 24 ساله میشم
ممنون
---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
سلام،
شانسی هست اغلبا!اما خدا کنه بیمارستان فارابی معرفی نکنند شما رو چون کار شما می شه گذر از هفت خان رستم!:31:
بله،با این نمره شما معاف هستید،شک نکنید !چون قطره خیلی تاثیر گذار باشه نیم نمره هست(پدرم چشم پزشک هستند):46:
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
منظورتون اینه کافیه اعلام بشه 10.5 معاف میشم و بخاطر اینکه لب مرز هست و این داستان ها شک نمی کنن و دوباره چک نمی کنن
نمره واقعی چشم من 10.5 هست با قطره 10 میشه البته
تا حالا کسی بوده برای چشم فرستاده بشه بیمارستان فارابی؟
سلام،نقل قول:
شما پس از اخراجتون 4ماه فرصت دارید دفترچه رو ارسال کنید اگه طی همین 4ماه برید دانشگاه مشکلی نداره اما اگه بگذره شما غیبت می خورید و حق ثبت نام نخواهید داشت!
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
بله،شما معاف هستید ،به لب مرز و این مسائل کاری ندارند!نقل قول:
یه سری ها رو می فرستند بیمارستان فارابی،کاملا شانسی هست!:46:
دوست عزیزنقل قول:
می دونید غیر از بیمارستان فارابی کجا ها می فرستند ؟
سلام به همه دوستان.
من دانشجو دوره روزانه تو رشته روانشناسی بالینی هستم.ولی میخوام دوباره کنکور بدم و پزشکی بخونم.
البته اینو میدونم که چون روزانه ام یک سال از کنکور محرومم.میخوام بدونم برای سال 92 مشکل سربازی پیدا میکنم یا نه؟یعنی اگر انصراف بدم میتونم کنکور شرکت کنم یا باید برم سربازی؟متولد 71 هستم و الان هم از معافیت تحصیلی استفاده میکنم.
ممنون:11:
سلام دوستان لطفا جواب بدین
من متولد نیمه ی دوم هستم (بهمن 71) و پشت کنکور موندم. یکی از آشناهام که هم سن منه، رفته پلیس+10 و بهش گفتن که میتونی توی کنکور 91 شرکت کنی، ولی نمیتونی بری دانشگاه.
این صحت داره؟ در هر صورت من الان برای سربازی باید چیکار کنم؟ منتظرم ممنون.
سلام
دیشب دوباره اخبار در مورد معافیت دوبرادری خبر داد ( که قبلا تصویب شده بود ولی رد شد ) .
میخواستم ببینم اتفاق تازه ای در این مورد رخ داده یا هنوز خبری نیست ؟
با تشکر . .
منم خیلی دنبالشم بدونم ..یکی نیست جواب بدهنقل قول:
با این همه کمبود سرباز شما خودتون فکر میکنی این قانون اجرایی هست؟؟؟ همین الان قانون 3 برادری رو که تصویب کردن کلی از یگان ما ترخیص میشن! چه برسه به دو برادری!
داداش اینو مطمئنی که میتونم برم دانشگاه؟؟نقل قول:
دانشگاهی نیست که الان پذیرش داشته باشه:41:؟؟؟
ممنون
سلام قانون کسر خدمت تا کی سر جاشه؟
بیمارستان های تحت نظارت ارتش یا سپاه هم می فرستند مثل بیمارستان فلاحی،504 ارتش و ...نقل قول:
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
سلام،نقل قول:
شما حق شرکت در کنکور 92 رو ندارید چون قوانین انصراف برای 2ترم هست ولی شما باید 4ترم برای کنکور سال 92 بگذرونید!
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
سلام،شما تا 18 / 11 /90 فرصت دارید تا دفترچه رو بفرستید، اگه تا این تاریخ بفرستید نظام وظیفه تاریخ اعزام شما رو بعد از مهر 91 می ندازه و می تونید دانشگاه برید اما اگه تا این تاریخ اقدام نکنید و بگذره شما غیبت می خورید و نمی تونید برید دانشگاه!:20:نقل قول:
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
طی این 4 ماه بله!والا پذیرش رو خبر ندارم،شما باید جویا بشید از دانشگاه های آزاد ببینید پذیرش دارند یا خیر!نقل قول:
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
سلام،نقل قول:
هر سال دستخوش تغییرات هست ،شاید سال 91 عوض شد شاید هم نشد!
اين قانون معافبت دوبرادري تصويب شده؟ الان اجرا ميشه يا نه؟
سلام دوستان شرایط معافیت تک فرزندی چجوریه قانون جدیدی ثبت نشده؟
نقل قول:
ظاهرا مجلس تصویب کرده ، داده به نیروهای مسلح ، اینا باید نظر بدن
فرشید خان این قانون یعنی اینکه اگر دو برادر به سربازی برن برادر سوم معافه ؟ اگر این طوری باشه پس احتمالا من معاف میشم :10:نقل قول:
ممنون :11:
سلام من تک پسرم و داشجو هستم پدرم هم 60 سالشه خودم 22 سالمه اگه معافیت کفالت بگیرم کفالت دائم می دن؟ آموزشی هم باید برم یا لازم نیست؟اگه آموزشی داره کی باید برم بعد از دانشگاه؟
سلام،نقل قول:
معافیت کفالت شامل آموزشی نیست و معافیت دائم هست!:46:
بله همینطوره ....نقل قول:
انشالله
سلام 1-آرتروز زانو معافی دائم داره؟ 2- اگه غیبت داشته باشیم معافی 2 برادری میدن؟ ممنون
سلام،نقل قول:
1. تو پست اول کامل (بخش بیماری های استخوان) توضیح داده شده 2.اگه تصویب بشه احتمالا مثل معافیت کفالت باشه که نباید غیبت داشته باشید!
سلام دوستان. آیا حین تحصیل میشه برای معافیت پزشکی اقدام کرد ؟ ( مثلا اگه اقدام کنم و تو کمیسیون تایید نشه برای تحصیلم مشکلی ایجاد میشه ؟ )
یعنی میشه :10:نقل قول:
ممنون فرشید خان یه دنیا شاد شدم :8:
فقط فرشید خان به نظرتون من از الان به گرفتن معافیت اقدام بکنم ؟ الان هم در حال تحصیل در دانشگاه هستم . یکی از بچه ها میگفت ممکنه این قضیه یه سال طول بکشه شایدم بیشتر تا اون موقع درس من تموم شده و ممکنه عمرم کفاف نده :31: . به نظرتون من از الان برای گرفتن معافیت اقدام بکنم یا صبر کنم تا قضیه کامل معلوم بشه . آخه سال 88 که مجلس یه بار تصویب کرد یه عده رفتن و با همین قانون دو برادری و پارتی بازی معافیت گرفتن من خودم یکیشون رو میشناسم منم دیر اقدام کردم یا نه چنین چیزی ممکن نیست
ممنون :11:
اگه غیبت نداشته باشید ( با توجه به اینکه در میخونین پس غیبت ندارین ) مشکلی ایجاد نمیشه .نقل قول:
نباید مشکل خاصی ایجاد بشه پسر دایی من ترم آخر مهندسی برق بود که اقدام کرد و معافیتش رو گرفت .
برگه شماره 8 تعهد نامه طی دوره آموزش رزم مقدماتی رو همه باید پر کنند ؟ کفالت ها هم باید پر کنند ؟
بعد این کلا قضیش چی هست ؟