به نظر من اگه دائمی رو پس بدی و کل پولش رو بگیری بهتره چون الان صفرش75 تومنه پس به نفعتهنقل قول:
بعدش میتونی یه دائمی صفر 75 تومنی یا یه اعتباری صفر 15 تومنی بگیری البته وقتی که پوشش کرمان رسمی و کامل شد!!
فرصت خوبیه راحت از دستش نده:46:
Printable View
به نظر من اگه دائمی رو پس بدی و کل پولش رو بگیری بهتره چون الان صفرش75 تومنه پس به نفعتهنقل قول:
بعدش میتونی یه دائمی صفر 75 تومنی یا یه اعتباری صفر 15 تومنی بگیری البته وقتی که پوشش کرمان رسمی و کامل شد!!
فرصت خوبیه راحت از دستش نده:46:
سلام
ایرانسل بالاخره از 8 آبان در کرمان راه اندازی شد
انتن دهی اون هم بد نیست ولی عالی هم نیست
خودشون که میگن تا نیمه اول آذر همه انتن هاش راه می افته البته الان هم تمام شهر پوشش داره
بای
بلاخره بعد از گذشت چندین ماه انتظار ایرنسل در کرمان چند خطی آنتن داد و نوانستیم قبول کنیم که ایران سل در کرمان فعال شده....بازم خوبه :10::11::11::11::11:
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
نقل قول:نقل قول:
به شما تبريك ميگم
ايرانسل كه به ما خيلي حال ميده.
توی سایت mtnclub.ir یکی از اپراتورهای ایرانسل هستش، ایشون فایلی رو گذاشتن که نشون میده چه شهرهایی تا دی راه اندازی میشهنقل قول:
من این فایل رو که دیدم چند تا شهر از سیستان و بلوچستان هم بود از جمله زاهدان
البته تو همون فایل هم نوشته کرمان تو آذر راه میفته. فکر کنم همه ی اون تاریخ ها رو زودتر به طور آزمایشی فعال میکنن.نقل قول:
از همین جا هم به همه ی کرمانی ها تبریک میگم. :11:
تبریک میگمنقل قول:
بالاخره صبر شما هم جواب داد:31:
سلام
شهر رفسنجان هم که در 100 کیلومتری کرمان قرار داره راه افتاد
با سلام !
يه خبر خوشحال كننده ديگر !
پوشش ايرانسل در استان تهران كاملتر شد !
شهر هاي بومهن و رودهن هم تقريبا زير پوشش ايرانسل قرار گرفتن !
اي بابا من نميدونم چرا زاهدانو زير پوشش نمي برن يكي نيست به اينا بگه چرا پس سيم كارت مي فروشين تو شهرمون . فقط ياد دارن مردمو بدونن حالا من طي تماسي كه با نمايندگيش توي زاهدان داشتم گفتن كه نامه اي اومده كه 15 آذر به ترتيب زاهدان زابل و چابهار راه اندازي كنن راستي دكلاشو (آنتن) نصب كردن اما مي گن نامه نگاري هاش مونده. من كه نا اميدم از اين ايرانسل سيم كارتشم 3 ماه داره خاك مي خوره