برای ریست کردن تایمرنقل قول:
زبونش چینی است یس بزن بعد هم پی سی ریست میشه و زمان دوباره 30 میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
برای ریست کردن تایمرنقل قول:
زبونش چینی است یس بزن بعد هم پی سی ریست میشه و زمان دوباره 30 میشه
آقا بالاخره یکی پیدا شد که مشکل مارو داشته باشه.نقل قول:
دوست عزیز اگر ممکنه مشخصات مادربورد و چیپست و Cpu خودتون رو بفرمائید شاید به یه نقطه مشترک رسیدیم و مشکل کرک نشدن رو انداختیم گردن اون.
در ضمن تایمر لاک ویستا برای من کار میکنه و تایمرش رو رو 30 روز نگه میداره.
نسخه انگلیسی این کرک رو میتونید دانلود کنید:
فقط حواستون باشه بعد از نصب کرک سیستم رو آپدیت نکنید چون از کار میفته.کد:http://razel.persiangig.com/Cracks/TimerLockVista.rar
در ضمن اگر کسی از این سایت ویستا خریده لطفا کرکی رو که همراهش ارائه شده رو اینجا قرار بدید شاید این یکی برای ما کار کرد.
موفق باشید.
برای حل مشکل از ویستای ریتیل استفاده کنید .
کرک عالی داره
ممنون
ای کاش چند تا پست آخر من و دوستان رو می خوندید.:46:نقل قول:
سلام دوستان خوبید شرمنده دیگه من هر چه جستجو کردم نتونستم پوشه ای که کرک داشت پیدا کنمنقل قول:
من وقتی ویستا رو نصب کردم بعد از نصب یک صفحه امد که نوشته بود تا سه روز باید اکتیو شه بعد هم بلافاصله عکسی از کرملین امد که روش نوشته بود کلیک بعد از کلیک ویستا کرک شد به همین سادگی اما پوشه کرکشو برای دانلود شما ها نتونستم پیدا کنم اخه ویستا منو از روسیه برام اوردند و توسط روسها کرک شده است و خیلی عالی جواب میده
اما برای نصب هر کارت صوتی که نصب نمیشه این بهترین راه حل هست
ابتدا پوشه حاوی درایور کارت صوتی را در درایوی غیر از درایو ویستا کپی کنید
بعد برید تو قسمت دیویس منجر در انجا مسلما روی کارت صوتی شما یک علامت زرد است که نوشته error code10 بعد روش کلیک راست کرده قسمت اپدیت ناو را انتخاب کنید و سپس ادرس درایو رو بدید در این صورت در 99 درصد موارد کارت صوتی شما شناخته میشه به همین راحتی
salam
?aya hengame boot shodan windows vista shoma hich Logo ya army az microsoft neshun nemide
vase man ke faghat khat miad va mire
نقل قول:
سلام هم درد جان :)
Mother Board = Asus A8N-E
Cpu = AMD 3000 Athlon 939
Ram = 2Gb OCZ
من هنوز این کرک رو نصب نکردم ول الان سیستمم آپدت شده اگر الان که آپدیت هست نصب کنم درست کار میکنه ؟؟ یا اصلا نیاید آپدیت بشه ، چه قبل از نصب چه بعد از نصب
مرسی
بله وجه اشتراک ما در cpu 64 بیتی AMD هست مال من 3200 و به احتمال زیاد chipset شما nforce4 هست.نقل قول:
پس این کرک روی سی پی یو های amd که 64 بیتی هستند جواب نمیده.
در ضمن تایمرلاک رو یه امتحان کن فکر نکنم نصب نشه ببین برمیگرده رو 30 روزه یا نه؟
آقا رضای عزیز شما موقع نصب اون کرک با صفحه ای مثل این مواجه نمیشید؟نقل قول:
نوشته شده توسط rsh
اگر اینجوریه که مثل بقیه کرکهاست و فقط ضاهرش فرق میکنه که برای ما جواب نمیده.
اگر یه جور دیگست که لطف کن و یه جوری از dvd پیداش کن و برامون آپلود کن. اگه نتونستی پیدا کنی search کن برای activer یا activator یا حتی میتونی exe.* رو بگرد که فایلهای اجرایی رو پیدا میکنه و از بین اونا پیدا کردنش راحت تر از بقیست.
دمت گرم
گورم نینیسن:46:
تعداد زیادی کرک هست . کدوم از همه بهتره؟
البته ویستا من قانونی و پولی هست!!!
این کرک رو برای یکی دیگه می خوام و مساله من این هست که طرف زیاد کامپیوتر بلد نیست و من هم نمی تونم به اون بگم که مثلا اول این کار رو بکن و بعد این کار رو. پس ساده ترین رو بدید. متشکر
دوست عزیز راحت ترین کرک ،این کرکه که به کرک یک کلیکه معرفه:نقل قول:
البته این رو بعضی سیستمها جواب نمیده که تو صفحات قبل هم گفته شده .امیدورام سیستم دوستتون از اون گروه نباشه.کد:http://razel.persiangig.com/Cracks/Vista.All.x86.OneClick.Activator-CLoNY.rar
موفق باشید.