خداکنه ببازن بلکه این درخشان اخراج بشه یا استعفا بده بهترین راه نجات همینه
Printable View
خداکنه ببازن بلکه این درخشان اخراج بشه یا استعفا بده بهترین راه نجات همینه
به همین سادگی به همین ....... گل می خوریم !
:n04:
درخشان باید شجاعت سرمربی اینتر را داشته باشه و بگه : " ما همه احمق هستیم (خودش + بازیکنان به شدت متعصبش !) "
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08: :n08:
چه پنالتی گرفت مازیار زارع. سیو بعدیشم عالی بود.
:n29:
:n29:
:n24:
درخشان باید برقصه:ِدی
حالا میاد میگه بازی خیلی زیبایی کردیم فقط نمیدونم چرا توپ هامون گل نمیشد:n19:
ولی سوای تاکتیک وفوتبال و....
واقعا مربی بد شانسیه
میگفتید بابا مازیار زارع رو ببریم جام ملت ها به عنوان درواره بان.:n02:
فکر کنم خود مازیار زارع هم نمیدونست انقدر دروازبان خوبیه اگه جای علیرضا حقیقی رفته بود الان ایران قهرمان جام ملتها بود:n02:
ولی داور باید پنالتیو تکرار میکرد چون دروازبان اصلا روی خط نبود یه دو متری جلوتر بود
امیدوارم تو جام باشگاه ها حداقل یه کم با برنامه تر بازی کنن تو بازی که خودشونم نمیدونن باید چی کار کنن
سلام بعد از مدتها که تو این تاپیک نبودم.
واقعا متاسفم واسه خودمون که هر سال باید به خاطر این تیم حرص بخوریم. ملوان، تو زمین خودمون و باخت...
9 تا باخت تا الان. واقعا متاسفم.
دیگه انقدر وضعیت تاسف بار شده که واقعا هم باید خندید.:n03:
بعنوان یه استقلالی واقعا دوست داشتم پرسپولیس میبرد تا یکم از این بحران خارج بشه.از این پرسپولیس فقط یه اسم مونده و بس!تیمی که مدیر عاملش سر از زندان در بیاره و سر مربی ای داشته باشه که چند تیم اخیرش سقوط کردن انتظاری نمیشه داشت.واقعا پرسپولیس باید دوباره کاملا از نو احیاء بشه.متاسفانه ما فقط میخوایم که با تعویض مربی تیم رو از این بحران در بیاریم.ولی اینجوری نمیشه.این تیمی تیمیه که خیلی ها واقعا لیاقتش رو ندارن توش باشن،از سرمربی گرفته تا بازیکنان و مدیرعامل.دیگه به پرسپولیس این فصل امیدی نیس و فقط باید کاری انجام بشه که آبرومندانه تو جام باشگاه ها بازی کنن و نشانه ای از پرسپولیس امسال نداشته باشن و پس از پایان لیگ هم همونطور که گفتم باید دوباره از نو ساخته بشه،با تعویض مدیر عامل و سرمربی و....
امیدوارم بزودی پرسپولیس از این بحران خارج بشه و به جایی برسه که واقعا حق نام و نشان این تیم هست.
+
خیلی دوست دارم ببینم درخشان الان چی داره که بگه!!برادر من تا شوتت نکردن بیرون خودت استعفات رو بده و برو:n23:
با تشکر:n16: