بارسلونا و بیلبائو خواهان برگزاری فینال جام حذفی در برنابئو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تیم بارسلونا و اتلتیک بیلبائو طی نامه ای رسمی به فدراسیون فوتبال اسپانیا خواستار برگزاری فینال جام حذفی در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو شدند.
دو تیم بارسلونا و اتلتیک بیلبائو مایلند تا فینال جام حذفی امسال اسپانیا را که در تاریخ 30 می (9 خرداد) برگزار می شود را در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو انجام دهند. به همین منظور، آنها طی نامه ای به فدراسیون فوتبال اسپانیا درخواست خود را رسماً اعلام کردند. این درخواست در حاشیه برگزاری مراسم قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا توسط آلبرت سولر مدیر روابط سازمانی باشگاه بارسلونا تایید شد. وی در گفت و گو با خبرنگاران عنوان کرد: «فدراسیون اسپانیا نامه هایی از شهر های مختلف اسپانیا به جز مادرید را برای برگزاری دیدار فینال جام حذفی دریافت کرده است. از آنجا که هر دو تیم بارسلونا و اتلتیک بیلبائو خواستار برگزاری فینال در برنابئو هستند؛ از این رو نامه ای رسمی را به باشگاه رئال مادرید ارسال کرده ایم و در انتظار پاسخ مقامات این باشگاه هستیم».
هر دو باشگاه مایلند تا بیشترین تعداد بلیط ممکن برای فینال را در اختیار داشته باشند تا هوادارانشان بتوانند از نزدیک از بازی لذت ببرند. سولر در اینباره گفت: «در حال حاضر ما هیچ گزینه ی دیگری به جز سانتیاگو را مورد بررسی قرار نداده ایم و در انتظار پاسخ فدراسیون هستیم».
با توجه به صحبتهای سولر، تکلیف نامه ای که به فدراسیون ارسال شده بود، اکنون در دستان باشگاه رئال مادرید قرار دارد و باید دید که آیا این باشگاه درخواست فینالیستهای جام حذفی را می پذیرد یا خیر.
__________________________________________________ _______________________________________________
سوارز: «هرگز تصور نمی کردم روزی در ال کلاسیکو بازی کنم»
لوییز سوارز مهاجم بارسلونا طی مصاحبه ای عنون کرد که مهمترین نکته در روز یکشنبه این است که هواداران با خوشحالی ورزشگاه را ترک کنند.
لوییز سوارز در آستانه اولین ال کلاسیکو خود در نیوکمپ، کاملاً هیجان زده است و طی مصاحبه ای با سایت رسمی و تلوزیون بارسا عنوان کرد: «حتی تصور هم نمی کردم که روزی در ال کلاسیکو بازی کنم. فقط می توانستم بازیها را از تلوزیون تماشا کنم، عکسهای بعد از بازی را ببینم و با خود بگویم که "چقدر فوق العاده است که در چنین دیدار حساسی بازی کنی". اما اکنون وقت آن رسیده تا از چنین دیداری لذت برده و نهایت استفاده را بکنم». وی ادامه داد: «من در جریان پیروزی 5-0 در لالیگا و تساوی 1-1 در لیگ قهرمانان اروپا در وزشگاه حضور داشتم و بازی را از نزدیک دیدم. به عنوان یک هوادار واقعاً از بازی لذت بردم».
این بازیکن اولین ال کلاسیکو زندگی خود را در نیم فصل اول و در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار کرد. او در رابطه با آن بازی گفت: «در آن بازی بیشتر بر روی استرس و اضطرابی که پس از مدتها بازگشت به میادین داشتم، تمرکز کرده بودم. سوای ال کلاسیکو بودن، آن بازی برای من اهمیت بسیاری داشت. من آنطور که باید و شاید از آن ال کلاسیکو لذت نبردم و امیدوارم که اینبار بتوانم جبران کنم». لوییزیتو درباره ال کلاسیکو یکشنبه نیز اظهار داشت: «این یک بازی مهم برای ما و یک بازی لذت بخش برای هواداران خواهد بود».
خط حمله ای آتشین
در این جریان این مصاحبه سوارز تاکید کرد که همواره به نقد بازیهای خود پرداخته و از بازی کردن در ترکیب بارسا لذت می برد. این مهاجم اوروگوئه ای عنوان کرد: «نمی دانم که آیا این بهترین فرم من است یا نه، اما می دانم که از بازی کردن در ترکیب تیم لذت می برم. احساس می کنم که به تیم کمک می کنم و این موضوع به من آرامش می دهد».
وی در رابطه با درک متقابل بین او، مسی و نیمار نیز گفت: «درک متقابل از بازیکنان با چنین کیفیتی کار دشواری نیست. ما باید همین روند را ادامه دهیم و نشان دهیم که می خواهیم به تیم کمک کنیم تا به عناوین قهرمانی مختلفی برسیم».
__________________________________________________ _______________________________________________
پله: «مسی را به رونالدو ترجیح می دهم»
پله اسطوره فوتبال برزیل طی مصاحبه ای در آستانه ال کلاسیکو عنوان کرد که مسی را به رونالدو ترجیح می دهد.
پله اسطوره فوتبال برزیل طی مصاحبه ای با سایت گل عنوان کرد که ترجیح می دهد مسی را به جای رونالدو در تیم خود داشته باشد. این در حالی است که این دو غول فوتبال عصر جدید، در روز یکشنبه در قالب تیمهای خود دیدار حساس ال کلاسیکو را در ورزشگاه نیوکمپ برگزار می کنند.
پله در صحبت با خبرنگاران گفت: «هر دو سبک متفاوتی از فوتبال را به نمایش می گذارند، اما فکر می کنم که مسی بیشتر در اختیار تیم است و علاوه بر گلزنی، پاس گلهای بیشتری می دهد، در حالیکه رونالدو بیشتر بر روی گلزنی تمرکز دارد».
او ادامه داد: «فکر می کنم که رونالدو بیشتر به رونالدو برزیلی شباهت دارد. این دو سبک بازی کاملاً مشابهی دارند. هر دو آنها بازیکنان فوق العاده ای هستند، اما اگر من تیمی در اختیار داشتم، مسی را برای تیمم انتخاب می کردم».
وی در پاسخ به این سوال که آیا این دو غول گلزنی عصر جدید، می توانستند در دوران خود او نیز گلزنی های خود را تکرار کنند، عنوان کرد که گلزنی های این دو مختص به هیچ زمانی نیست: «فکر می کنم آنها بازیکنان خوبی هستند که در هر دورانی می توانند بازی کنند. حتی در دوران بازیگری من؛ زمانی که موفق شدم بیش از 1000 گل را به ثمر برسانم».
مسی یکشنبه شب در کنار هموطن پله یعنی نیمار در ال کلاسیکو شرکت خواهد کرد؛ کسی که در 35 بازی قبلی خود در این فصل موفق شده 26 گل را به ثمر برساند. اما اسطوره 74 ساله برزیل که در رستوران مترو شهر لندن با ستارگان سابق لیورپول یعنی رابی فاولر و استیو مک منمن به صحبت نشسته بود، تاکید کرد که نیمار با به دست آوردن تجربه از این هم بهتر خواهد شد.
او در این رابطه به گل گفت: «ما همیشه دوست داریم که نیمار بسیار خوب بازی کند. برای مثال حتی خود من، زیرا او اهل سانتوس است و زمان جوانی اش من به او کمک کردم».
پله ادامه داد: «ادینیو پسر من، دروازه بان سانتوس و مربی نیمار در این تیم بود. همه دعا می کردند که نیمار همواره در فرم خوب خودش حضور داشته باشد. او بدون شک بازیکن خوبی است. فکر می کنم که به تجربه بیشتری نیاز دارد، اما آینده فوق العاده ای در انتظار اوست».
آخرین جلسه تمرینی پیش از ال کلاسیکو
سرجیو بوسکتس قادر به تمرین با تیم بود، اما هنوز اجازه قطعی برای حضور او در مسابقات صادر نشده است.
تیم نخست پس از یک روز استراحت، صبح روز شنبه آخرین تمرینات خود را پیش از مصاف حساس یکشنبه شب (بامداد دوشنبه به وقت ایران) مقابل رئال مادرید آغاز کرد. لوئیز انریکه از هیچ کدام از بازیکنان تیم ب برای حضور در این جلسه تمرینی که در زمین تیتو ویلانوا در ورزشگاه سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر برگزار شد، دعوت نکرد. تمرین پانزده دقیقه در حضور خبرنگاران انجام شد و پس از آن تیم پشت درهای بسته به تمرینات خود ادامه داد.
خبر خوب، حضور سرخیو بوسکتس در تمرینات گروهی تیم بود، اگرچه او هنوز مجوز کامل از پزشکان تیم برای حضور در بازی مقابل رئال دریافت نکرده است. در ابتدای جلسه نیز بازیکنان به جوردی آلبا، تولدت 26 سالگی اش را تبریک گفتند.
انریکه: «ال کلاسیکو مهم است، اما تعیین کننده نیست»
لوییز انریکه در نشست مطبوعاتی پیش از ال کلاسیکو عنوان کرد که تیمش شانس پیروزی بیشتری نسبت به حریفش ندارد، اما برگزاری ال کلاسیکو در خانه یک امتیاز ارزشمند محسوب می شود.
روز شنبه، انریکه در یک اتاق مطبوعاتی پر از خبرنگار حضور یافته و به صحبت در رابطه با ال کلاسیکو یکشنبه شب در نیوکمپ پرداخت. او گفت: «این یک بازی مهم برای ماست، اما تعیین کننده نیست. 10 بازی دشوار دیگر را پیش رو داریم، اما بازی در مقابل رئال مادرید با دیگر تیمها تفاوت دارد». سرمربی بارسا ادامه داد: «آنها رقیت اصلی ما و نزدیک ترین تعقیب کننده ما در جدول رده بندی محسوب می شوند. اگر پیروز شویم بدین معناست که آنها امتیازی کسب نمی کنند و علاوه بر این باید حواسمان به نتیجه بازیهای رو در رو نیز باشد. در این بازی باید مراقب چیرهای بسیاری باشیم».
در ادامه مهمترین قسمتهای مصاحبه انریکه را مشاهده می کنید.
احتمال پیروزی هر دو تیم
«شانس هر دو تیم برای پیروزی در این دیدار برابر است. هر دو تیم، تیمهای با کیفیتی هستند که چیزهای زیادی برای مقابله با یکدیگر دارند. اما ما در خانه بازی می کنیم و حمایت هواداران را همراه خود داریم و این موضوع باعث افزایش روحیه ما می شود».
«ما به هیچ وجه فکر نمی کنیم که دیدار راحتی در پیش داریم. می دانیم که دفاعمان در این بازی بارها به شدت تحت فشار قرار می گیرد، اما امیدواریم که تشویق های هوادارن در زمانی که چنین اتفاقاتی رخ می دهد به ما کمک کند».
فرصتی طلایی
«فرصت خوبی برای افزایش اختلاف در صدر جدول داریم. باید بهترین نمایش خود را ارائه داده و در دفاع و حمله با ثبات عمل کرده و توسط نیوکمپ حمایت شویم».
موقعیت خاص بازی
«اینگونه بازیها بسیار ویژه، جذاب و تحریک کننده هستند. هوادارن همواره انتظار چنین هفته هایی را می کشند و امیدواریم که بتوانیم با ارائه یک فوتبال خوب، آنها را خوشحال کنیم».
«به عنوان مربی کار سختی در پیش داریم. باید تمامی اتفاقات درون زمین را کنترل کنیم. خون سردی خود را حفظ کرده و به موقع تصمیم بگیریم».
سبک بازی تیم
«ما تلاش می کنیم تا تمام کارهایی که در بازیهای قبل انجام می دادیم را انجام دهیم و این یعنی موقعیتهای بیشتری نسبت به حریف کسب کرده، نبض بازی را در دست گرفته، بازیکنانی در موقعیت و زمان مناسب داشته، احساسات خود را کنترل کرده و همدیگر را به مسیر درستی هدایت کنیم».
«دوست داریم تا کنترل توپ و میدان را تا حد ممکن در اختیار بگیریم و در زمین حریف بازی کنیم. همچنین دوست داریم تا به صورت یکپارچه توپ را در سرتاسر زمین به گردش درآورده و حرکات تمرین شده خود را در زمین پیاده کنیم».
انتظارات از رئال مادرید
«انتظار رئال مادریدی مشابه دیدار رفت را دارم. یعنی تیمی که با منابع نامحدود به خوبی در زمین خود جایگری کرده و آماده به جلو بردن توپ است. آنها می توانند در یک بازی بر قسمتهای مختلف زمین تسلط داشته باشند».
مصدومیت بوسکتس
بزرگترین سوالی که ذهن خبرنگاران حاضر در جلسه امروز را به خود مخدوش کرده بود این بود که آیا بوسکتس در دیدار فردا شب به میدان می رود یا نه. انریکه در این رابطه پاسخ داد: «او در سه روز اخیر با تیم تمرین کرده است. اما در شرایط مناسب و 100 درصد حضور ندارد، اما در این دیدار ما را همراهی خواهد کرد».
سوارز به دنبال تحقق آرزوهایش در نیوکمپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوارز پس از ملحق شدن به بارسلونا در تابستان گذشته با مبلغ 80 میلیون یورو، سه ماه برای اولین حضور خود و سه ماه دیگر را نیز برای اثبات خود در ترکیب بارسلونا صبر کرد، اما بازیکن سابق لیورپول اکنون با ذوق، بازدهی و شدت روزهای خوب خود در آنفیلد بازی می کند.
سوارز از حدود یک ماه پیش روی فرم آمده و بازیهای درخشانی را در ترکیب تیمش به نمایش می گذارد. او که در 20 بازی ابتدایی خود در ترکیب آبی و اناری پوشان تنها 6 گل به ثمر رسانده بود، اکنون در 7 بازی اخیر خود در تمامی رقابتها 7 گل به ثمر رسانده و به خوبی در فلسفه تیم و باشگاه حل شده است.
پس از اینکه بالاخره در ماه اکتبر موفق شد اولین بازی خود برای تیمش را انجام دهد (سوارز سه ماه را به دلیل گاز گرفتن کیه لینی در جام جهانی تابستان قبل از حضور در میادین محروم بود)، شماره 9 جدید بارسا بلافاصله با سخت کوشی خاص خود هواداران و هم تیمیانش را تحت تاثیر قرار داد.
سوارز به سختی کار کرد و عرق ریخت تا بالاخره موفق شد پس از انجام هشت بازی در لالیگا، اولین گل خود در این رقابتها را در جریان پیروزی 5-0 بارسلونا مقابل کوردوبای ته جدولی به ثمر برساند. حتی این گل نیز فشارها را از روی شانه های او کم نکرد و این بازیکن اوروگوئه در سال جدید میلادی نیز پی در پی موقعیتهای ساده گلزنی را در جلوی دروازه از دست می داد.
در جریان دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی اسپانیا مقابل اتلتیکو مادرید، سوارز بازهم در دقایق ابتدایی بازی موقعیت گل ایده آلی را از دهانه دروازه به بیرون زد و بلافاصله زانو زده و دستانش را روی صورتش قرار داد. در این لحظه بود که هواداران حاضر در نیو کمپ ایمان خودشان نسبت به این ستاره اهل آمریکای جنوبی را از دست نداده و یکصدا نامش را در ورزشگاه صدا زده و از او حمایت کردند.
انریکه سرمربی بارسا که از ویژگیهای جدیدی که سوارز و راکیتیچ دو خرید اخیر بارسا در تابستان گذشته به تیمش اضافه کرده بودند، بسیار راضیست، همواره در نشستهای مطبوعاتی خود به حمایت از این دو بازیکن پرداخته است. او در یکی از نشستهای خود در ماه ژانویه عنوان کرد: «تمامی مهاجمان هنگامی که به هر دلیل فکر می کنند که نمی توانند گلزنی کنند، چنین شرایطی را تجربه می کنند. اما ما از تمامی چیزهای که لوییز به تیم ما اضافه کرده و خواهد کرد بسیار خوشحالیم. او به خوبی با تیم یکی شده است».
اما به نظر می رسد که از بازی ماه فوریه بارسا مقابل اتلتیک بیلبائو شرایط سوارز در تیم دگرگون شد؛ جایی که او پس از مهار ضربه سرش توسط دروازه بان اتلتیک، بلافاصله در صحنه بعد با یک شوت 20 یاردی گل زیبایی را به ثمر رساند. پس از این بازی بود که سوارز عنوان کرد که تا قبل از این بازی به خاطر تعداد گلهای کمش نگران بوده است.
او در گفت و گو با خبرنگاران گفت: «من همواره به نقد بازیهای خود پرداخته و پس از هدر دادن فرصتهای گلزنی عصبانی می شوم، اما می دانستم که به زودی گلزنی هایم شروع می شوند. اضطرابی نداشتم، اما شما وقتی که احساس می کنید نمی توانید آنجور که باید و شاید به تیم کمک کنید، نگران می شوید».
نمره 8.80 آن شب سوارز در سن مامس، بیشترین نمره ای بود که این مهاجم تا آنجای فصل کسب کرده بود. او سطح بالای خود را در ماه های اخیر حفظ کرده و 10 روز پیش با نمره 10 از 10 خود مقابل رایو وایکانو موفق شد میانگین نمره خود در لالیگا را به 7.53 افزایش داده و خود را به جمع 10 بازیکن برتر از لحاظ میانگین نمره در لالیگا رساند.
شایان ذکر است که افزایش تعداد گلهای سوارز در بازیهای اخیر با کم شدن پاس گلهای این ستاره همراه شده است. او پس از اینکه در 20 بازی ابتدایی خود 10 پاس گل داده بود، در 7 بازی اخیر خود تنها 1 پاس گل داده است. اگرچه او هنوز موفق نشده رکورد پاس گلهای خود در یک فصل را بشکند (12 پاس گل در فصل 2013/14 برای لیورپول)، اکنون تعداد گلهای بیشتری نسبت به پاس گلهایش در اختیار دارد.
این بدین معناست که سوارز مشکلات داخل و خارج زمین خود در کاتالونیا را پشت سر گذاشته و بار دیگر اعتماد به نفس خود را بازیافته است. او تا قبل از این پس از صاحب توپ شدن فوراً به دنبال مسی یا نیمار می گشت، اما اکنون برای ضربه زدن به سمت دروازه لحظه ای درنگ نمی کند.
دو گلی که این بازیکن در دیدار رفت مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رساند، جزء گلهایی محسوب می شود که او در به ثمر رساندنشان تبهر دارد. او گل اول خود را پی دفع ناقص وینسنت کمپانی و گل دوم خود را نیز از روی قطع کردن پاس تند و تیز آلبا در فاصله ای نزدیک به ثمر رساند. دو گل او در مقابل رایه وایکانو نیز کاملاً مشابه به ثمر رسید و سوارز قبل از اینکه مدافعین یا دروازه بان موقعیت خود را مستحکم کنند، با ضرباتی مطمئن و بدون هیچگونه استرسی دروازه حریف را باز کرد.
با توجه به اینکه شخصی که در مورد آن صحبت می کنیم سوارز است، لازم است تا مسائل انظباطی این بازیکن در این فصل را نیز مورد بررسی قرار دهیم. وی در 13 بازی ابتدایی خود برای بارسلونا در تمامی رقابتها حتی یکبار هم کارت نگرفت، اما در 14 دیدار بعدی خود 4 کارت زرد را دریافت کرد. درست است که این آمار زیاد بالایی نیست، اما تغییرات عمده ای را نشان می دهد. اتفاقی باشد یا نه، در طول این مدت آمار گلزنیهای وی نیز به شدت رو به افزایش بوده و شاید این به خاطر این است که او بازی خود را انجام داده و دیگر نگران کسانی که او را تماشا کرده و منتظرند تا وی بار دیگر از کوره در برود، نیست.
الحق و الانصاف سوارز پس از پیوستن به بارسلونا در تابستان گذشته بهترین عملکرد خود از لحاظ اخلاقی را داشته است. او طی بازگشتش به انگلستان در ماه گذشته 90 دقیقه توسط هوادارن بی ادب انگلیسی هو شد، اما یکبار هم عملکرد نامعقولی از خود نشان نداد. به جای این، وی دوبار دروازه من سیتی را در طول 90 دقیقه باز کرد و آنهم در حالیکه هیچ اثری از ناامیدی یا بداخلاقی در چهره او دیده نمی شد تا شایعه سازی مطبوعات انگلیسی پس از این بازی نیز به سرعت تکذیب شوند.
سوارز پس از این بازی به تلوزیون اسپانیا گفت: «بازی کردن در چنین مسابقه هایی همواره ویژه و لذت بخش است». نمره 8.62 او در این بازی باعث شد تا وی به رده هشتمین بازیکن با بیشترین میانگین نمره در لیگ قهرمانان اروپا صعود کند. لوییزیتو همچنین قبلتر نیز در دیدار برگشت مقابل پی اس جی در مرحله گروهی، نمره عالی 8.37 را دریافت کرد؛ دیداری که در آن برای اولین بار او، مسی و نیمار به طور همزمان گلزنی کردند.
مشخص است که سوارز عاشق موقعیتهای بزرگ است. او اکنون در بارسا احساس راحتی می کند و بازیهای طبیعی خود برای این باشگاه را انجام می دهد و این همان چیزی است که هواداران بارسلونا را در آستانه برگزاری الکلاسیکو برگشت در نیوکمپ خوشحال می کند.
سوارز هفته گذشته طی مصاحبه ای گفت: «رویای من برای بازی در بهترین باشگاه جهان به حقیقت پیوست و اکنون از آن لذت می برم». وی ادامه داد: «احساس می کنم که می توانم چیزهای جدیدی به تیم اضافه کنم و این به من احساس آرامش و مهم بودن می دهد». این مصاحبه یک سوارز آرام و گلزن را نشان می دهد که از هر گونه حواشی دوری میکند. این دقیقاً همان چیزی است که بارسا در هنگام خرید در بازار تابستانی سال گذشته، آرزوی آن را داشت.