کاش ازین شانسا ما هم بیاریم.......نیجریه 5 تایی شه جلو آرژانتین...........مام با یه تک گل ببریم بریم بالا:n27:
Printable View
کاش ازین شانسا ما هم بیاریم.......نیجریه 5 تایی شه جلو آرژانتین...........مام با یه تک گل ببریم بریم بالا:n27:
چقدر بدشانسیم...:n29:
بوسنی اصلا خوب بازی نکرد
من نگران بازی نیجریه آرژانتین هستم
روحیه نیجریه خیلی زیاد شده
عجب گروهي درش گرفتار شديم! علنا سر بوسني بي نوا رو بريدن! حالا هم داورا مانع تيمايي ميشن كه با هزار اميد و ارزو پا به مسابقات گذاشتن:n15: شرمندگي
و روسياهي اش بماند براي فيفا و داوران احمق اين دو ديدار كه روزگار ايراني و بوسنيايي رو تيره و تار كردند!
به اميد گلباران نيجريه توسط ارژانتين و صعود ايران به دور بعد. انصافا حق هركي باشه حق اين نيجريه اي ها نيست!
عجب جامی شده ! تیمها بسیار پرنوسان عمل میکنن
بوسنی که جلوی آرژانتین فوق العاده بود امروز یه چیزی از افتضاح هم اونورتر بود :n21: نیجریه هم خیلی عالی بود ( قابل توجه اونایی که میگفتن نیجریه تیم نبود و باید میبردیمش :n27: )
فقط امیدوارم بوسنی نیاد واسه ما شاخ بشه روز آخر
حالا مسی اگه گل بزنه به نیجریه به سود ماست
چقدر همه چی زود عوض میشه
حالا دعا کنید که گل بزنه به نیجریه
با توجه به اینکه تیم دوم باید با فرانسه بازی کنه(به احتمال زیاد) فکر نکنم بازی بعدی نیجریه با ارانتین راحت باشه امیدوارم ایران بوسنی رو بزنه
خیلی بد به بازی بوسنی-نیجریه ناامید بودم و انگار همون شد که نباید میشد...
گذشت و رفت و امیدوارم یک بازی زیبا و دلاورانه رو از بچه ها در مقابل بوسنی شاهد باشیم، فارغ از احتمال صعود و...(صد و چهل پنجاه نفر اون بالا رای دادیم به ایران، ولی خداییش کی فکر میکرد به این اندازه خوب از کار دربیاد تیم ملی و زمانی برسه که ما ناراحت نبردن آرژانتین باشیم... و با ادامه همین روند در بازی بعد شاید در مجموع بهترین نتایج تاریخ ایران در جام های جهانی رقم بخوره)
صفحه 81 این تاپیک هم یکی از بیاد موندنیها شد برام...با دیدن این پستها یاد نبض اون لحظات می افتم همیشه...
هر وقت مسي هوو ميشه (حالا بماند اين عمل چقدر منصفانه هست!)فورا گل مي زنه:)) دوتا بازي كه اين شكلي بوده! تماشاگراي ايراني برن باز اخر هي
فقط مسي رو هوو كنند قطعا موتور مسي خيلي زودتر به كار ميافته:n02:
حالا باید بازی حجومی رو تو جام به نمایش بزاریم تا بوسنی ببریم با اختلاف 2 گل و نیجریه هم باخت بده تا بریم دور بعد انشالله:n12:
تکرار گلی که از مسی خوردیم دوباره نگاه کنید جاگیری بد حقیقی و پرش زود هنگامی داشت! که اگه درست انجام میداد می تونست توپ بگیره مسی 1.5 متر به سمت چپ حرکت کرد و شوت ....دروازبان باید حرکت میکرد به سمت راست تا بتونه بگیره که درجا شیرجه زد وگل خوردیم !!!