مورینیو: فقط من تصمیم گیرنده نیستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تساوی0-0 چلسی در مصاف با اتلتیکو مادرید در سه شنبه شب بهای سنگینی برای این تیم به همراه داشت. دروازه بان پیتر چک به دلیل مصدومیت شانه در نیمه اول فصل را از دست داد و کاپیتان جان تری نیز به دلیل مصدومیت پا در نیمه دوم سرنوشت مشابهی داشت و فرانک لمپارد و جان اوبی میکل به دلیل کارت زرد نمی توانند در بازی برگشت این تیم در لندن به میدان بروند.
مربی پرتغالی چلسی برای انتخاب بازیکنان در بازی مقابل لیورپول به دلیل نزدیکی به بازی برگشت لیگ قهرمانان مقابل اتلتیکو مادرید به تنهایی تصمیم نخواهد گرفت.
مورینیو گفت: "تنها تصمیم من نیست."
"به نظر من تصمیمی است که باید به باشگاه گوش کنم. من فقط عضوی از باشگاه هستم، فقط سرمربی و نه بیشتر.
"ما به فوتبال انگلیسی احترام می گذاریم و تنها تیم انگلیسی حاضر در رقابت های اروپایی هستیم. اسپانیا چهار تیم دارد و تمام شرایط دستیابی به موفقیت به آنها داده شده است.
"می دانم چه کاری باید انجام بدهم، اما من باشگاه نیستم. باید با باشگاه صحبت کنم.
"با بازیکنانی به میدان می روم که چهارشنبه قرار نیست بازی کنند."
چلسی رویکردی دفاعی مقابل اتلتیکو پیش گرفت و موفق شد میزبان خود را ناکام بگذارد.
مورینیو گفت: "بازی را با تفکر 0-0 شروع نکردیم، اما روند بازی به گونه ای خاصی پیش رفت که احساس می کردید باید حاشیه امنیت برای خود به وجود بیاورید، گل نخورید و تلاش کنید از چند موقعیتی که ایجاد می کنید یکی را تبدیل به گل کنید.
"اگر یکی از آن چند موقعیت را گل می کردیم نتیجه خیلی خوب بود. این کار را انجام ندادیم.با نتیجه ای بیرون آمدیم که همه چیز در استمفورد بریج رقم می خورد.
"قبل از بازی مشکل مصدومیت داشتیم، در طول بازی مشکل داشتیم، چهار بازیکن را از دست دادیم، دو بازیکن به دلیل مصدومیت و دو بازیکن با کارت زرد، اما مبارزه خواهیم کرد.
"ایوانوویچ برگشته است و شوارزر نشان داد قابل اعتماد است. کسانی که زیاد بازی نکرده بودند، به عنوان مثال اشلی کول عملکرد فوق العاده ای داشتند."
sky SPORTS
ترجمه: Rebecca