-
از دقیقه 25 بازی رو دیدم... اول به لیورپولی ها بردشون رو تبریک میگم، حقشون بود برد.... تیمی که جسور بازی کنه، نترس باشه، ببازه هم شایسته تقدیره، چه برسه به اینکه ببره...
به نظرم به جز پنالتی دوم، تمامی پنالتی ها حتی اونی که جرارد زد دیرک درست بود... گل سوآرز هم مشخصا آفساید نبود...
.
زمان فرگی هم ما تو بازی های مهم و دربی هامون باخت های سنگین آورده بودیم... CL و حدفی و اتحادیه هم حذف شده بودیم... شده بود در بازی های پایانی هم قهرمانی لیگ رو به رقیب تقدیم کردیم... اما زمان فرگی ترسو نبودیم... مربی دلایلش غالبا برای بازی دادن یا ندادن به بازیکنی، منطقی بود... تعویض هاش گره گشا بود.. میدونستیم که تیم به باخت سبک یا سنگین اهمیت نمیده... پیروزی و گل فکر و ذکرشه... باختن باختنه... چه یک هیچ چه ده هیچ... آقای مویز، با مربی بی سواد و بی تاکتیک و بی سابقه، بی جام میشه کنار اومد، ولی با مربی ترسو نه...
به خدا لحظه ای که فردیناند رو آورد، من تو خونه سرمو از خجالت گرفتم... لیورپولی ها هم فکر کنم فهمیدند که بعدش بنر "دیوید مویز = نابغه فوتبال" رو نشون دادن!! کاش با تعویض ماتا - فردیناند ثابت نمیکردی ترسو هستی! چون الان حتی یه آنتی یونایتدی بیاد و بگه مویز باید بره، نمیشه باهاش مخالفت کرد...
سه تا تعویض کردیم، داغون ... ترکیب اولیه بد، انگیزه و برنامه = 0 وسط زمین، کلا اتوبان!! بدترینشون که غرورمون رو له کرد آوردن مدافع دقیقه 86 برای حفظ نتیجه 3-0!!
کماکان به احترام چهره درهم پیرمرد تو بازی امروز فکر کنم باید حمایت کنیم... منتها نمیدونم چطوری!!
اه...اه...:n21:
-
مویس باید گورشو گم کنه بیرون
مربی ترسو بی تاکتیک
-
همه نتایج ضعیف امسال تیم یک طرف این باخت به لیورپول در اولدترافورد به هیچ وجه برام قابل هضم نیست :n21:تیم یک تاکتیک درست حسابی در طول فصل نداشته تعویض های جناب مویس هم که کاملن اثرگذاره هر وقت دست به تعویض میزنه نتیجه بازی به نفعمون برمیگرده:n23:کماکان سر حرفم هستم این تیم با پر کردن بازیکنای تراز اول هم با هدایت مویس به جایی نمیرسه چون هیچ چیز جدیدی برای ارایه کردن به تیم نداره - بایرن مونیخ هاینکس جواب میکنه پپ میاره تا روند صعودی تیمش حفظ کنه اینم از داستان ما - امیدوارم اخر فصل ریخت این بشر روی نیمکت یونایتد نبینم:n24:
-
اخراج یا استعفای مویس فقط یک خواب میتونه باشه..فعلا باید کنار اومد که خیلی هم سخته..همین الان دست و پام کاملا یخ کرده و تمامی توضیحات هم حسین عزیز داد.
الان تند تند دارم سایت باشگاه رو رفرش میکنم ببینم مویس چی میخواد جواب بده؟؟؟
فلاینی یک روز خوبه یک روز بد،حالا فرض کنید با باخت امروز بخوایم بریم 3 تا گل به تیم پر انگیزه المپیاکو بزنیم!چهارشنبه شب هم یکی از بدترین شب های سال 92 برای طرفدارای یونایتد میشه.
پ.ن: امضام رو هم عوض کنم کمتر اعصاب بچه ها خورد بشه.
David Moyes: "The fans were fantastic. They deserve great credit... I'm disappointed we couldn't give them a result today
Wayne Rooney tells
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
of the mood in
's camp after defeat: “It’s a nightmare. It’s one of the worst days I’ve ever had in football.”.
-
تصمیمات داور هم کم اثر نبودند،خطایی که رافائل کرد و کارت گرفت رو فلانگان روی رافائل کرد و کارت نگرفت.جانسون هم کاملا با دست مسیر توپ رو تغییر داد،مثل پنالتی اول
پنالتی سوم هم که پرش سه گام استوریج بود و باعث اخراج ویدیچ شد.
اما
اگه این اتفاقات هم به درستی رخ میداد،باز هم تیم میباخت.تنها ضربه در چارچوب،ضربه رونی بود و دیگر هیچ
تمام ضربات دیگه در آسمان
یه زمانی منچستر رو استاد ضد حمله میدونستند،حالا استاد ضربه خوردن از انواع حمله و ضدحمله شدیم
تیم به معنای واقعی افتضاح بود،امتیازات بازیکنان
همه چیز رو نشون میده
اعتراض های تماشاگران در پایان بازی با شعارهاشون،حرف دل تمام هواداران یونایتد به سران باشگاه بود
-
داریم با سرعت به سمت دیوار میریم
ولی مویس حتی نمیخواد یه زحمتی به خودش بده فرمونو بچرخونه یا لاینو عوض کنه
بابا جون من آخه تیمی که مربی عوض میکنه که نباید از قهرمانی کارش به رده های میانی جدول بکشه
هی من میخوام چیزی نگم اما مگه جناب مویس اجازه میده
آخه شیر بی یال و دم و اشکم که دید؟؟؟
شجاعت و جسارت رو از این تیم گرفتی توقع داری تیم چجوری بازی کنه؟؟؟
تیمی که قهرمانه وقتی قراره دوره گذار داشته باشه نهایتش میره سوم چهارم
توی بیگ فور میمونه شخصیتش رو حفظ میکنه نه اینکه تبدیل به یک میهمان بخشنده بشه و به تیمایی که چند ساله روی برد توی اولدترافورد رو ندیدن بردای تحقیر آمیز هدیه کنه
دوره گذار یعنی افت ۲۰ یا ۳۰ درصدی تیم نه افت ۶۰ تا ۷۰ درصدی
-
یه باخت دیگه، اونم تو اولدترافورد ...
کاشکی میبردیم تا از این رده هفتمی حتی برای یک هفته بالا میومدیم
اگه حذف از CL و 2 رقمی شدن رتبه تو آخر فصل، به اندازه اخراج مویس ارزش داره... ، من راضیم :n29:
-
هیچ امیدی نمونده به اقای مویز، اخر فصل باید یه مربی درست حسابی بیارن. دیگه تا چه حد تحقیر؟ لکه ی ننگ این فصل تا همیشه توی تاریخ باشگاه میمونه، به همه باختیم مویز بیشتر از مسی رکورد زد با این نتایج :n21:
-
بعد از باخت مقابل لیورپول 450 هزار نفر پیج رسمی یونایتد رو تو فیسبوک unlike کردند... خدا رو از این بابت شاکریم :n02: که شکست هیچ خیری نداشت، یه مشت طرفدار قلابی رو رد کرد رفت!!:n09:
.
.
پ.ن: متاسفانه ویدیچ هم دو بازی محروم شد و دربی (بازی با سیتی) رو از دست داد!! :n27:
-
اسمالینگ هم یک ماه نیست.به علت مصدومیت.
-----+++++----
خبرگذاری espn اعلام کرده مسئولین منچستر با فن خال سرمربی هلند تماس گرفتن.
بهترین گزینه واسه جانشینی همین ون خال هست