اين كه اسپليتر ـه . كه ديتا رو ميذاره روي يك كانال و صدا رو روي يكي ديگه كه باعث ميشه خط اشغال نشه و تداخل ايجاد نكنند با هم .نقل قول:
همچين گفتيد نويز گير گفتم چي هست . :n07:
Printable View
اين كه اسپليتر ـه . كه ديتا رو ميذاره روي يك كانال و صدا رو روي يكي ديگه كه باعث ميشه خط اشغال نشه و تداخل ايجاد نكنند با هم .نقل قول:
همچين گفتيد نويز گير گفتم چي هست . :n07:
ممنون از راهنمایی شما
دوستان من هنوز جواب سوالمو نگرفتم چطور ممکنه یه خط تلفن وقتی مودمش روشن میشه روی خط دیگری نویز بندازه. کلا اسپیلیترها رو هم برداشتم مستقیم مودم ها رو به دوتا خط وصل کردم هر کدوم روشن باشه از SNR دیگری 5 تا کم میکنه.نقل قول:
چرا فقط واسه من اینطوره و اگه این قانون کلی بود الان هرکی ADSLاشو روشن میکرد باید خطوط بقیه تو مخابرات نویزی میشد.
مشکل سابقم حل شد حالا سر این قضیه گیج شدم !!!
راستش منم سوالاتم درباره ی نویز زیاده که بی پاسخ مونده :دینقل قول:
سیم ها از بغل هم رد می شن؟
ما هم از وقتی فهیمیدم SNR چیه کلا علاقمند به این بحث نویز شدیم :D و هی مرتب سوال می کنیم کاش یه کسی متخصص مخابرات و الکترونیک میومد واسمون مسائل رو قشنگ باز میکرد.نقل قول:
اره یه مسافت کوتاه رو از جفت هم رد شدن از طبقه پایین تا بالا، جفتشون هم تو یه روکش هستن یعنی تو یه روکش 4 تا سیمه که بعد اومده تو خونه شده تا دوتا پریز واسه دوتا خط، شاید این دلیلش باشه ولی به نظرم مودم نباید نویز تولید کنه اونم از یه خط رو خط دیگه تاثیر بزاره. من تا قبل از اینکه پهنای باندم 9 مگ بشه زیاد اهمیت نمیدادم ولی الان یه تغییر کوچیک تو SNR باعث میشه کلی از دیتا ریت کم بشه
سلام دوستان
بنده یک ساله که روی خطم نویزه .سیم کشی کل ساختمان را تعویض کردم .مودم را تعویض کردم.حتی با لب تاب مودم را به خط وروری که دم در هست زدم ولی بازم SNR من تغییر نکرد
اینترنتم هرپنج دقیقه یک بار چراغ مودم خاموش و روشن میشه .از بس اینترنتم قطع و وصل میشه اعصابم داغون شده
صدبار رفتم سراغ مخابرات گفتن مشکل از اینجا نیست.ISP هم میگه مشکل از اینور نیست
خواهشا یه راهی بزارید جلوی پام.خیلی به کمکتون احتیاج دارم
به نظرتون اگر برم یه خط دیگه بخرم مشکل حل میشه ؟
عکس SNR را درپست قبل آپ کردم
ممنون
خیلی عجیبه شما از کدوم شرکت سرویس گرفتی؟ انگار خطت در کمال ناباوری روی 23 مگ بسته شده !!!!!!!!!!!!!! به نظر من شما خط خیلی خوبی هم داری پهنای باندتو انگار خیلی زیاد بستن و طبیعیه رو این مقدار دیسی زیاد داشته باشی. ولی من ندیدم واقعا هیچ کجا خطی رو روی 23 مگ بسته باشن مگه اینکه مودمو شما اشتباه نشون بده و این مقدار کشش خط باشه که شک دارم در موردش چون منظورش دیتا ریت فعلیه خطه. زنگ بزن به پشتیبانی بگو پهنای باندتو بیارن پایین خیلی راحت مشکل نویز حل میشه.نقل قول:
نقل قول:
یعنی با این کار حل میشه SNR بالا میره ؟
دوست من اینترنتم پیشگامان اصفهان هستش (بدترین اینترنت دنیا)
واقعا دست گلت درد نکنه
نقل قول:
عزیز باید بگم پهنای باند را چقدر بیارن پایین که خوب بشه. یعنی از23 مگ به چندمگ تغییر بدن ؟