والا من که چشمم اب نمی خورهنقل قول:
فکر کنم بعد از این همه گیر بازاری توی اصفهان همشهریان و دوستان عزیز بتونن فردا را توی شهر خودشون یکمی راحت باشند و خوش بگذرونند......
Printable View
والا من که چشمم اب نمی خورهنقل قول:
فکر کنم بعد از این همه گیر بازاری توی اصفهان همشهریان و دوستان عزیز بتونن فردا را توی شهر خودشون یکمی راحت باشند و خوش بگذرونند......
منم چشمم آب نمیخوره ولی امیدواریم.......
تورو خدا ببینید چیکار باهامون کردند که باید حسرت یکم شادی و خوشی را داشته باشیم و ..........
مژگان خانوم شما نظر نمیری؟
نه نمی ریم نظر
می ریم انقلاب
اینجا که یه چیز بی بدیل تو این شب اتفاق میفته..........
/
//
///
////
/////
//////
///////
////////
/////////
یورش اپاچییای موتور سوار تو خیابونا:19::19::33::33::22::32::32::32:
که در عین حالکه خنده داره :27::39::thumbsup:
خطرناکم هس:exclamati:exclamati:ohno::41: ( پذیراییم تا دلتون بخواد میشه.)
سلام
من هم به همه این روز خجسته را تبریک می گم :)
ان شا الله روز خوبی داشته باشید و به همه خوش بگذره :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای
دوستان راستی من الان در حال وبگردی بودم و یه جایی خوندم که پنج شنبه هم تعطیل اعلام شده؟درسته؟
بله
من هم شنیدم که تعطیل هست
در واقع مطمئنم
جالبه امشب یکدونه مامور هم تو خیابانوها نبود..
چه خبر بود تو همون یه ریزه خیابون شریعتی چقدر شربت می دادن
اما دریغ از کمی بهداشت
راستی همشهریا دید استاد انتظامی به همراهی ارکستر سمفونیک اصفهان کنسرت دارند؟