اتفاقا 5110 دارم :n09: ...نقل قول:
این برمیگرده به دانش شما ! من لب تاپ HP رو 2 ساعته ردیف میکنم ... و شما سی روزه :n13: من چیزی نمیگم دوستان خودشون قضاوت میکنند !!!
گرون خریدی داداش :n02: من حدود یک سال و خورده ای پیش 1150 گرفتم
Printable View
اتفاقا 5110 دارم :n09: ...نقل قول:
این برمیگرده به دانش شما ! من لب تاپ HP رو 2 ساعته ردیف میکنم ... و شما سی روزه :n13: من چیزی نمیگم دوستان خودشون قضاوت میکنند !!!
گرون خریدی داداش :n02: من حدود یک سال و خورده ای پیش 1150 گرفتم
منطور از 30 :n08:روز یعنی هنوزم نتونستم درست مشکلاتشو حل کنم در صورتی که دل این گرفتاری ها رو نداشت.نقل قول:
من 5110 رو از digikala گرفتم واخرین و قوی ترین کانفیگشو پس اگه داریش میتونی تفاوتو احساس کنی.ولی اونجورم از hp تعریف میکنین که انگار ادم با apple داره کار میکنه:n02:
دوما من نگفتم همه hp ها بدن گفتم این مورد گرافیک توبیشتر لپتاباش همین جوریه.ولی پر فروش بودن دلیل بر خوب بودن نیست.بعد دوستان میان میگن من 10 ماهه دارمش بابا بذار بشه دو سالب بعد همه لپتابا حداقل 2 سال طبیعی رفتار میکنن.من با این مدل مشکل دارم چون همه چیز توش شانسیه به زور باید روش وین 8 نصب کنی تا گرافیک عمل کرد بهتری داشته باشه. به هر ادم عاقلی که لپتاب بازه این مدله نشون بدی ازت نا امید میشه.
3 نفر از اشنایام hp دارن موقع خرید بهم گفتن برو dell یا asus بگیر که باز من اشتباهم رو کردم.بازم تاکید میکنم من همه مدلای hp رو نگفتم چون دربارشون تحقیق نکردم ممکنه خوبم داشته باشه.
دوستان بحثتون داره به قه قرا میره، پیام خصوصی بزنید دیگه:n27:
آقای dop12من نمیدونم چه مشکلی با گرافیک این مدل دارید ولی من که تازه گرافیکو آپدیت کردم کارایی اونا باwin7خیلی بهتر از قبل از شده شاید باورتون نشه ولی من دارم بازی فیفا رو روی بالاترین کیفیت باگرافیک اینتلم بازی میکنم که دمای لپ تاپ نهایتا به 65میرسه .وافت فریم هم نداره البته در قسمت منوی بازی کمی لگ هست ولی توی بازی بدون لگ وروون اجرا میشه.در ضمن بازی مترو هم که از بازی های نسل جدیده روی مدیوم بدون افت فریم ولگ براحتی اجرا میشه با اینکه لپ تاپ لپ تاپ گیم نیست!!!!!.حالا نمیدونم مشکل شما با این لپ تاپ چیه .درضمن همه باهم دوستیم امیدوارم از برداشت بدی نداشته باشید
شما ببخشید این مشکله من هست امروز کم اعصبم خورد بود من نمیدونم شما چه کار کردین ولی اگه خوب بود خدا رو شکر.اما من با توجه به حرف اقای سجاد با داشتن اپدیت هر دو گرافیک وتست اون در win8 بازم به نتیجه نرسیدم اول اینتلو نصب کردم بعد که amd13.8 رو نصب کردم به طور کامل نصب نشد و در هنگام تمام شدن نصبش به جای اون تیک یا علامت تعجب سبز یدونه زردش اومدو گفت نصب مشکل داشته و واقعا داشت چون پاور پلی و سوویچ تو کنترل کاتالیست نبود.واقعا موندم چکار کنم.نقل قول:
دوستان وقعا از همه معذرت میخوام اگر من کار ی کردم به من مربوطه دارای عقل بودم هر کی راضی هست 100 سال عمر کنه واسش هر کیم ناراضی مثل من تقصیر خودشه نه دیگران.فقط اگه بشه پستامو پاک کنم خوب میشد.بازم شرمنده تمام دوستان و استادان بزرگوار.:n16:
سلام داداش.نقل قول:
اگر منظورت از اون یک نفر من بودم که باید بگم من عیب نذاشتم رو دستگاه و فقط گفتم رنگ ها کاملا با PC فرق داره که دوستان هم تایید کردند که به خاطر صفحه نمایشش بعضی اوقات رنگ ها خوب دیده نمی شود! :n13:
به هر حال به نظر من HP مشکلی اصی نداره که ب خواد از بقیه کم بیاره!
موفق باشید:n02:
دوست عزیز :n16: ما همه اینجا جمع شدیم که اگر مشکلی واسه دوست دیگه ای پیش میاد همه باهم دست در دست هم در صدد رفع اون مشکل بر بیایم ...نقل قول:
به هرحال پیش میاد دیگه .. الانم من خودم دربست در خدمتتم .. یاهومو اد کن اسکایپ هم هستم اونم اگه خواستی ادد کن ( تو پروفایلم هست ) .. با TeamViwer باهم بررسی میکنیم و نگران نباش حتما مشکلت حل میشه .
سلام من يك چند روزي هست خريدم اين مدل فقط چجوري ميشه فينگرش فعال كرده درايورش هم نصبه تو بايوس ميرم تنظيمات فينگرش تيك خورده ولي نمي دونم چراغيرفعال هست دراصل grayهست منظورم تو بايوس هست
و اينكه از كجا ميشه متوجه شد مدلش چيه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا ممنون امروز برادرم دادش دست یکی از دوستاش که کارش لپتاپ هست مخصوصا Hp درستش کنه من که خسته شدم.:n16:نقل قول: