انصاری فرد یه ضربه از سمت راست زد رحمتی ردش کرد .
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Printable View
انصاری فرد یه ضربه از سمت راست زد رحمتی ردش کرد .
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
نوذر رودنیل در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره حوادث نیمه اول به صورت کوتاه گفت: 5 خطای مشابه دو خطایی که در محوطه جریمه استقلال صورت گرفت، در نیمه اول در بیرون از محوطه روی داد که داور آنها را خطا گرفت، اما دو باری که در محوطه رخ داد، خطا نگرفت. معتقدم هر دو صحنهی مشکوک در دقیقه 41 و 46 پنالتی بود.نقل قول:
.....................
سیدرضا غیاثی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در مورد نحوه قضاوت محسن قهرمانی در دربی 76 گفت: محسن قهرمانی در مجموع بهتر از گذشته داوری کرد اما اشتباهاتی داشت. به عنوان مثال پنالتی پرسپولیس را در نیمه اول ندید که علتش این بود که او با نکونام و حقیقی در یک راستا قرار داشت و در خط عمود به صحنه بود. به همین دلیل نتوانست خطای نکونام روی حقیقی را پنالتی بگیرد و به حقیقی اخطار داد.
هر کس میتونه نظر بده دیگه : ولی روشندلها هم میتونستن تشخیص خطاها رو بدن که امثال مرادی و قهرمانی نمیتونن !
وقتی میحوان عملکرد داور رو توجیح کنن یه چیزهایی میگن آدم شاخ میاره.اون از بازی رفت و پاره شدن پیراهن بنگر و اینم از این بازینقل قول:
بازی که بهتر بودیم و اگر بازکنهامون دقت میکردن نتیجه دلچسبتری بدست میاوردیم
در مقایسه با بازی با داماش و در نبود کریمی موقعیت سازیمون در حد قابل قبول بود
خب نکات بازی از دید من:
1- تعویض ها نسبتا خوب بود اما زمان انجام تعویض ها بد بود، مهدوی کیا هنوز تا 10 دقیقه دیگه هم جا داشت بازی کنه ، روز خوبش هم بود و حیف شد یکم زود کشیدی بیرون ...
از اون طرف هم که قاضی خیلی باید زودتر از این حرف ها وارد بازی میشد
2- ماهینی کاملا جو دربی روش تاثیر گذاشته بود و کلا میخواست نمایشی بازی کنه و رو تماشچیا تاثیر بذاره که همین موضع باعث شد کلی توپ لو بده:n27:
3- واسه کریم ناراحتم:n29:...قدر خودش رو نمیدونه .... بدترین نکته ای که در مورد بازیش تو ذهنمه ری اکشنش بعد ضربات و حرکاتش هست هیچ وقت توپ رو دنبال نمیکنه یا پا نمیشه زود دوباره جا گیر مناسب کنه
4- متاسفم واسه تماشاچیا:n22: ، خیلی عذر میخوام واقعا باید در سلامت عقلی کسی که ترقه میندازه توی زمین شک کرد... تو بار اول که خدا رحم حیدری کرد ! وقت خورد رو زمین کاملا اون قسمت رو نابود کرد و سوزوند ... واقعا اگه خورده به حیدری یا داور خودش رو میبخشید؟؟ بار دوم هم که عملا حمله خودمون نابود شد.... جز معدود دفعاتی که دفاع استقلال عقب مونده بود....
کلاه کج هم شانس نداره تو سپاهان با اون حرکتش که جهانی شد اینجا هم خدای ناکرده نزدیک بود به صدر اخبار خارجی برگرده!!:n02:
5-خیلی جالب بود برام که استقلال از تو زمین خودمون شروع به پرس میکرد اما ما حتی توی 1/3 دفاعی خودمون هم پرس نمیکردیم !
6-کلا همون معدود موقعیت هایی هم که تو بازی وجود داشت رو پرسپولیس خلق کرد ولی در کل بازی کسالت اوری بود.
7-باره سی هم از فردا میتونه عنوان کنه که دربی کسل کننده تر از دربی میلان هم وجود داره
در مورد بازی چیز خاصی نمیشه گفت که کسی ندونه
بازی خوبی نبود اما پرسپولیس در مجموع بهتر از استقلال بازی کرد به ویژه در نیمه دوم که میشه گفت پرسپولیس تونست تا حدودی بر اساس خواستهای مربی و با طرح و نقشه حمله کنه
رضایی چقدر خوب و دونده بازی کرد و حسابی خط دفاع استقلال رو اذیت کرد
نوری هم واقعا به غیر از دو سه صحنه واقعا خوب بود
حقیقی با اینکه مشخص بود آماده نیست و مصدومیتش داره اذیتش میکنه اما اصلا کم نیاورد
خط دفاعیمون هم به غیر از اشتباهش روی تک موقعیت استقلال در نیمه دوم خیلی خوب بود
در کل با توجه به شرایط بازی عادلانه این بود که حداقل با یک گل برنده بشیم
چیزی که برای من دیگه هضمش سخته اشتباهات سریالی داورا در دربیها بر علیه پرسپولیسه
و البته عجیبتر از اون توجیه کساییه که خودشون در دوران داوریشون بیشترین مشکل رو با پرسپولیس داشتن
نوری داره به سمت دروازه حرکت میکنه و بازیکن استقلال از پشت کاملا تعادلش رو بهم میزنه
من ده بار صحنه رو دیدم به خدا غیر از این چیزی ندیدم
بعد مرادی میاد میگه بازیکن استقلال جلوتر بود
نکونام دقیقا اینقدر پاش رو کش میده و بلند میکنه تا دقیقا جلوی پای حقیقی فرود بیاد
بعد مرادی میگه نگاه کنید پای جواد نکونام روی زمینه و حقیقی میاد بهش برخورد میکنه
خدای من یعنی مردم رو چی فرض کردین چیزی که عیان است چه حاجت به کارشناس داوری داره
نکته
با احترام به سرمربی تیم استقلال
واقعا نفهمیدم روی صحنه درگیری حیدری و پولادی چرا اینقدر عصبانی به داور اعتراض کرد
تنها اشتباهی که رخ داد این بود که داور به اشتباه اوت رو به سود استقلال اعلام کرد
و کمک داور هم به درستی اوت رو به نفع پرسپولیس گرفت اما قهرمانی اون اوت رو به استقلال داد
بعد قلعه نویی به کمک داور با اون شدت اعتراض میکنه که چرا برای پرسپولیس گرفتی
حالا خوبه داور وسط توپ رو به استقلال داده
من واقعا دعا میکنم این همه اشتباه داوری در چند دربی اخیر به ضرر استقلال اتفاق نیفته چون اصلا معلوم نیست چه فضایی به وجود میاد
تبریک میگم به گل محمدی و بازیکنا که با شجاعت هر چه تمامتر جلوی استقلال حاضر شدن و از اسم و رتبه این تیم نترسیدن!
این تیم فقط شانس نداشت وگرنه حقش برد بود....هیچ تیمی اینطوری تو این فصل استقلال رو تحت قشار نذاشته بود و به معنای واقعی کلمه خط هافبکش رو از کار ننداحته بود که ما تو این بازی این کارو کردیم
نکونام و جباری و حاتمی عملا هیچ حرفی برای گفتن نداشتن و این به لطف شجاعت بازیکنا و نترسیدن از استقلال بود
آینده خوبی برای این تیم متصورم...
آره ولی مصاحبه های بازیکنا و مربی رقیب نشون میده یا تی وی ما خراب بود یا اینکه یه بازی دیگه رو تماشا کردیم !نقل قول:
محتوای مخفی: گزارش تصویری / حاشیه دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس
محسن قهرمانی که رسمن تعطیله اون پنالتی سر بازی با سپاهان تو جام حذفی که همه یادشونه تنها داوری که تو ایران اون صحنه پنالتی میدونست همین شخص بوده شانس اوردیم نیلسون سر شروع مجدد بازی توپ زود به گردش مینداخت وگرنه باز امروز یکی از اون تصمیمات اروپاییش میگرفت یک ضربه ازاد مفتی تقدیم حریف میکرد سر قضیه داوری هم این دربی های اخیر که اشتباهاتی که به ضرر تیم پرسپولیس گرفته شده دیگه عادی شده نمونش اون گل محمدنوری که با فتوشاپ هم نتونسته بودن طوری درستش کنن که افساید در بیاد :n09:
بازیکنان پرسپولیس هنوز به خودباوری نرسیدن.
اگه اینطور بود بازی رو برده بودیم.
انصاری فرد هم واقعا مثل اوایل کریس رونالدو بازی می کنه. اگه بره اروپا واقعا خیلی بهتر میشه.
به نظر من هم بازي خوب نبود ولي بازم تيم ما سر تر وبهتر بازي كرد
نكات بازي رو دوستان اشاره كردن فقط من نميتونم درباره داوريها واشتباهات سريالي وتاپير گذار داور ها در دربي هاي اخير حرف نزنم خدا وكليلي اگه قراره داوريها اينجور باشه بهتره داربي ها رو همون داور خارجي قضاوت كنه واسه من يكي كه اين اشتباهات تاپير گذار داور نميتونه عادي وغير عمد باشه اخه يك بازي دو بازي....
فرانكو بارزي مهمان بازي بود حالا اين بنده خدا ميگه تيم صدر نشين ليگ ايران اينه...
به غير از يك صحنه نيلسون در نيمه دوم ميتونست تشك بندازه تو دروازه بخوابه!