منم مشکل شما رو دارم:) برای رشته ی نفت محلات می خوام ببینم اگه بزنم می تونم نرم؟؟؟ و اگر رشته ی مورد علاقم رو در کنکور سراسری قبول نشدم می تونم سال دیگه نفت رو برم جواب رو پیدا کردید به ما هم بگید ;)نقل قول:
Printable View
منم مشکل شما رو دارم:) برای رشته ی نفت محلات می خوام ببینم اگه بزنم می تونم نرم؟؟؟ و اگر رشته ی مورد علاقم رو در کنکور سراسری قبول نشدم می تونم سال دیگه نفت رو برم جواب رو پیدا کردید به ما هم بگید ;)نقل قول:
تا اونجایی که من فهمیدم اگه انتخاب رشته بکنید قبول بشید نرید سال اینده نمیتونید کنکور شرکت کنیدنقل قول:
اینم جواب قطعی کسی داشت خبر بدهنقل قول:
من برنامه داشتم خیلی از کتابا رو تا آخر بهمن تموم کنم اما امروز عصر که کاظم قلمچی تلفنی تو تلویزیون حرف میزد گفت "این اشتباهه بعضی بچه ها تا عید تموم میکنن بعدش نمیدونم چی کار کنن. ما هم تو کانون یه سری قسمتها رو میذاریم بعد از عید..." حالا یعنی هدف من ایراد داره؟! :n13:
منظورتون از تموم کردن چیه ؟ به تسلط رسیدن یا صرفا" خوندن اون درس ؟!نقل قول:
به نظر من به بهتره 80 تا 90 درصد درس ها تا عید تموم بشه ( یعنی مطالعه بشه ) و با مرور بعد عید روی اون درسا تسلط پیدا کنیم ... !
من خودم تا قبل عید می خوام زیست تموم کرده باشم یعنی الانم فقط پیش 2 اش مونده بیشتر ادبیات رو می زارم برای بعد عید.... از شیمی هم فقط الکتروشیمی که خیلی مبحث آسونیه....فیزیک هم پیش + سوم + اول رو تموم می کنم....فقط فشار و چگالی این جور مباحث رو می زارم برای بعد عید...عربی رو هم سعی می کنم فقط بعد عید تست بزنم و دوره کنم... ریاضی رو موندم تا عید به کجا برسونم؟؟؟
از دوستانی که سال پیش کنکور سراسری دادن خواهش می کنم بیان اینجا اشتباهاشون رو بگن...
من خودم سال پیش بعد عید عمومی ها رو کم خوندم عربی رو دیر شروع کردم فیزیک وقتم رو بیشتر برای مباحث حاشیه ای گزاشتم...ریاضی مباحثی رو خوندم که خیلی ارزش خوندن نداشت و خیلی ها حذفش می کردن ...
شب بیداری داشتم یعنی تا اذان صبح درس می خوندم .
شب کنکور هم :n30:
دوستان دیگه هم نظرشون رو بگن:n16:
ولی من برنامه ام متفاوته
نمی دونم درسته یا نه :n13: ما خب همه ی درسام تقریبا تا اخر اردیبهشت تموم میشه ولی خب وقتی تموم میشه که حداقل دو بار مباحث مرور شده باشه و یه جمع بندی نسبی هم داشته باشم روش یعنی چطوری بگم طوری پیش نمیرم که صرفا کتاب تموم شه وقتی از یه مبحثی دیگه کامل رد شدم به مرحله ی تسلط رسیده باشم ...
فقط نگرانیم بخاطر زیست هست :n03: خیلی کند دارم پیش میرم...:n27:
نقل قول:
کند رفتنش هیچ عیـــــــــــــــــبی نداره (جدی میگم)
فقط امیدوارم طوری بخونی که دیگه یک واو هم جا نزاری و جزوه ای هم داشته باشی که همه ی نکات رو در آورده باشه خودت هم بتونی نکته در بیاری :)
والا من هر هفته یک بار زیست رو دوره می کنم یک چیز چدید پیدا می کنم:n03:
یکی از دوستام 2 سال پیش زیست رو 3 دور بیشتر نخوند ولی 80 زد!!! (البته کنکور 90)
یک سوال
من کلا سال پیش یک بار ریاضی کانون رو 65 زدم دیگه درصدام از 20 بود تا 40 ولی کنکور رو 56 زدم...
اصلا تاثیر مثبتی نداشت همه میگن چون زیست رو 22 زدی:n28: ...حالا به نظرتون ریاضی برای تجربی چفدر مهمه؟؟؟؟ چقدر براش وقت بزارم برای دارو ضریبش 2...
بنظرتون اگه همین باشه کفایت می کنه؟؟؟؟
من جزوه ندارم کتاب رو می خونم و تستای آرام فر میزنم که انصافا پاسخ نامه ی عالی دارهنقل قول:
خب مهم ترین درس زیست وقتی زیست رو بالا بزنی و ریاضی هم بالا بزنی مطمئنا خیلی تاثیر بیشتری داره و رتبه ی بهتری میاری تا کسی که زیست رو بالا میزنه و ریاضی رو پایین .
معمولا این ریاضی و فیزیک تو رشته ی تجربی رو اکثرا پایین میزنن حالا اگه شما بیای بالا بزنی زیستت هم خوب باشه خیلی تاثیر بالایی داره
56 هم خیلی خوبه بنظرم برا یه رتبه 3 رقمی ...
خدا کنه منم بتونم حول و حوش 50 بزنم خیلی دارم تلاش می کنم فقط سرعت تست زنیم پایینه ...:n03::n03:
بچه ها DVD های آموزش ریاضی منتظری فوق العاده هستن اگه من پارسال داشتمشون ریاضی رو بالای 80 میزدم
فقط یکم گرونن