سلام کسی نمیدونه چه جوری باید wide بودن بازی رو درست کرد؟؟؟
در تنظیمات گرافیکی بخشی مربوط به این وجود نداره مثل=4;3 یا 16;9
بازی من نسخه ی بلک باکس هست
Printable View
سلام کسی نمیدونه چه جوری باید wide بودن بازی رو درست کرد؟؟؟
در تنظیمات گرافیکی بخشی مربوط به این وجود نداره مثل=4;3 یا 16;9
بازی من نسخه ی بلک باکس هست
سلام دوستان
نمی دونم مشکل چیه که بازی رو که باز میکنم اول بعد اون نوشته ها،یه پیغامی میاره که نوشته alert .دو تا هم گزینه داره ok و cancel که وقتی اوکی رو میزنم می ره اینترنت و وقتی کنسل رو میزنم میره به صفحه ای که نوشته max payne3 .بعد هر چی منتطر می مونم چیزی نمی یاره.
دردش چیه؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنین!
با تشکر
کرک مشکل داره ....نقل قول:
این کرک رو دانلود کن === ( حجم 196 مگابایت ) === [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد فایل zip :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 ) بعد دانلود آنتی ویروست رو غیرفعال کن و فایل رو از حالت فشرده خارجش کن .....
2) محتویات پوشه ی آپدیت که شامل 3 تا فایله رو نصب کن .... هر3تاشو نصب کن .....
3 ) وارد پوشه ی DLc شو و محتویاتش رو کپی کن تو مسیر نصب بازی در داخل پوشه ی dlc
4) پوشه ی profiles رو کپی کن و در این مسیرها پیست کن :
My Documents\Rockstar Games\Max Payne و My Documents\Rockstar Games\Social Club اگه ازت سوال جایگزینی خواست بزن yes
5) و در آخر محتویات پوشه ی files رو کپی کن تو محل نصب بازی دقیقا و سوال جایگزینی رو yes بزن ....
6) در آخر ارتباط خودتو از اینترنت قطع کن و رو گزینه PlayMaxPayne3 کلیک کن و بعد offline mode رو بزن ...
اگه تمام کارها رو طبق شماره درست انجام بدی بازی به راحتی اجرا میشه .... اگر نشد بازی رو کلا از سیستمت unistall کن بعد سیستمت رو ریستارت کن و دوباره بازی رو نصب کن و از همین کرک طبق مرحله کارها رو پیش برو مطمئنا اجرا میشه ......
+ مثل اینکه کرک از کار افتاده
تو گوگل سرچ کن و یه کرک دیگه رو امتحان کن طبق مراحل بالا
بچه ها این مشکل گیر کردن سر loading اولش حل نشده هنوز؟
الان هیچ راه حلی برای این مشکل وجود نداره؟
چرا حل نشده؟ اصلا این مشکل همون اول حل شده بود.نقل قول:
شما پست اول رو بخون دوست من
کسی نیست بگه من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
فیلم های بین بازی یه حالتی داره که انگار سه بعدی هستش! راهی نیست بشه درستش کرد ؟
فیلم های که بین بازی من پخش میشه فکر کنم مال نسخه سه بعدی بازی هستش و راهی هست بشه معمولیش کرد ؟
سیو کامل بازی رو کی داره ؟؟
شما دو تا دوست عزیز سوالاتتون رو تو هر دو تا تاپیک پرسیدید
من منظور شما رو متوجه نمیشم. اصلا بازی نسخه سه بعدی نداره. شاید منظور شما اون افکت هایی مه تصویر دو تایی میشه که اون هم طبیعیه و اینجوری کار کردند که گیج بودن و در واقع م س ت بودن مکس رو نشون بدند.نقل قول:
این هم سیو کامل خودم برای شما :نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?7g70q5nxafsc7jt
سلام دوستان.من نسخه black box بازی رو نصب کردم و تمام مراحل کرکشم انجام دادم.ولی روی آیکون بازی که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته.play offline که میزنم باز هیچی نمیشه.نسخه black box بازی alan wake هم که نصب کردم باز همین مشکلو دارم.انگار سیستم من با black box مشکل داره!نسخه های black box نیاز به کرک دارن یا کرک شده نصب میشن؟